ΠΙΟ ΑΛΗΤΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΕΚΑΝΕ ΤΑΞΙ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Κοινοποίηση:
59940af7cd3a1861fa2571c5

Άθλια και άνανδρη είναι η πρόκληση του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στην δοκιμαζόμενη από τις μεγάλες πυρκαγιές στην ανατολική Αττική κοινωνία, αλλά και ολόκληρο τον ελληνικό λαό.

 

Δεν είναι μόνο ότι ο πρωθυπουργός αποφάσισε να εμφανιστεί μετά από τέσσερις ημέρες απραξίας και αφού οι φωτιές είχαν ολοκληρώσει το καταστροφικό τους έργο καίγοντας εκτάσεις χιλιάδων στρεμμάτων πευκοδάσους, αλλά προχώρησε σε ένα καθαρά επικοινωνιακό σόου περίπου πέντε ωρών και στη συνέχεια επέστρεψε στις διακοπές του σαν αν μην τρέχει τίποτα.

Οι προκλήσεις ωστόσο δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε στην Αθήνα με ελικόπτερο του Στρατού τύπου «Χιούι» και έφυγε με αυτό για να επιστρέψει σε νησί της Δωδεκανήσου που κάνει με την οικογένεια του διακοπές.

Αφού ολοκλήρωσε το σόου, εμφανιζόμενος ατσαλάκωτος και ξεκούραστος απέναντι στους κατάκοπους πυροσβέστες που για τέσσερα μερόνυχτα έδιναν τη μάχη με τις φλόγες χωρίς νερό και φαγητό, τους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της πολιτείας και έριξε την ρουκέτα προχωρώντας σε συγκρίσεις με το 2009, λέγοντας πώς κάηκαν μόνο 15.000 στρέμματα αντί των 150.000 πριν από οκτώ χρόνια.

Ο κ. Τσίπρας μετέβη στη συνέχεια στο Μέγαρο Μαξίμου (προσγειώθηκε με το ελικόπτερο στο Τατόι και από εκεί με αυτοκίνητο πήγε στην Ηρώδου Αττικού), προήδρευσε της σύσκεψης με τους αρμόδιους υπουργούς για να ανακοινωθούν αστεία μέτρα ανακούφισης των πληγέντων και αποχώρισε βιαστικά για την αεροπορική βάση του Τατοΐου.

Εκεί τον περίμενε ανεφοδιασμένο και πάλι το ελικόπτερο του Στρατού τύπου «Χιούι» για να τον μεταφέρει στο νησί που κάνει διακοπές. Όπως γράφει σήμερα 17/8 η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ο πολιτικός αλήτης που έχει καταλάβει το Μαξίμου, μετέβη στη Λέρο, το νησί της Δωδεκανήσου που έχει επισκεφθεί και άλλες φορές για διακοπές ο κ. Τσίπρας.

Τι κι αν είχε ξεσπάσει κόντρα με την αξιωματική αντιπολίτευση για την απάθεια και απραξία επί τέσσερις ημέρες, τι και αν δέχονταν τα πυρά όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, τι και αν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα αρνητικά σχόλια των πολιτών έδιναν και έπαιρναν, το αυτί του κ. Τσίπρα δεν ίδρωσε.

Ακόμα και τα αστεία μέτρα ανακούφισης των πυρόπληκτων περιοχών, δεν πρόκειται να γίνουν άμεσα.

Πρέπει να καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι είναι Πρωθυπουργός όχι τουρίστας. Το πρώτο του μέλημα είναι ο λαός και όχι το πως θα κρατηθεί στην εξουσία. Αν δεν μπορεί να το καταλάβει, να ξεκουμπιστεί από το Μαξίμου όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για το καλό της χώρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. τον καναΤΕ πρωθυπουργο θες να πεις γιατι δεν εχουμε παθει ολοι εγκεφαλικη παράλληση να ψηφίζουμε τον καθε βλακα που πασαρει η παγκοσμιοιποιηση

  2. ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΕΓΑΜΕ ΒΓΑΛΤΗΝ ΕΞΩ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ..
    ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΛΕΝΕ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΜΑΠΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΨΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ

  3. Δυστυχως ο Ελληνας εχει “κοντη μνημη”….και βλεπει μονο το…. τωρα και το χθες. Τα σκατα που φαγαμε με τους ΠασοκΝΔ…τα ξεχασατε?? Ελατε τωρα να ψηφησετε τον Κούλη και θα κανει τα ιδια και χειροτερα. Και παλι τα ιδια θα λεμε (τον αχρηστο…ολος φορους χωνει…κλπ). Ολοι ειναι για τον πο@…..τσο καβάλα. Καραβι που βυθιζεται…οποιος και να ‘ναι καπετανιος θα παει στον πάτο….

  4. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙΝΕ ΜΑΖΙ!

  5. Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΤΣΗΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ .. ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ Ε? ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣ ΔΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ.. Ο ΛΑΟΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.. ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.. ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

  6. ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΗ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΟΡΟΣ VS ΡΟΤΖΙΛΝΤ , ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΒΛ. (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ , ΝΔ , ΠΑΣΟΚ , ΠΟΤΑΜΙΑ ) ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ

  7. ΧΑΣΜΟΥΡΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΖΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΙΑ Η ΤΣΑΡΚΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ;
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ..
    ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΤΕΡΥ ΧΡΥΣΟΥ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑ
    ΚΡΙΜΑ

  8. Πληρωσε μαλακα Ελληνα τον ΕΝΦΙΑ που φυσικα διατηρησε και αυξησε ο συριζα για να πηγαινει διακοπες σε πενταστερα ο Τσιπρας ο σαπιοκοιλιας μνημονιακιας Βουτσης και το υπολοιπο αριστερο ανθελληνικο σκυλολοι που σου πουλησε φυκια για μεταξωτες κορδελες.Εντωμεταξυ φασιστες νεοναζι μεταναστες εμποδιζουν αλλους μεταναστες να φιλοξενηθουν σε δομες που παλι πληρωνει ο Ελληνας φορολογουμενος. Οι συριζαιοι τσεπωνουν φραΓΚΑ ΑΠΟ ΤΙς μκο ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕς.

  9. ΑΡΚΕΤΌ ΚΑΚΌ ΜΑΣ ΈΚΑΝΕ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΊΤΑΙ.. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΌΣ ΝΑ ΑΝΑΛΆΒΕΙ ? ΔΥΣΤΥΧΏΣ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΗΓΈΤΕΣ, ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΓΙΑΤΊ ΘΑ ΠΗΔΗΧΤΩ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΆΘΥΡΟ. ΈΛΕΟΣ, ΑΚΟΎΩ ΠΡΟΤΆΣΕΙΣ ? ΕΓΏ ΠΆΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΎΣΑ ΤΟΝ “ΣΤΈΦΑΝΟ ΧΊΟ” ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ ΕΊΝΑΙ Ο ΜΌΝΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΦΡΆΖΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΜΌΝΟΣ ΠΟΎ ΛΈΕΙ ΑΛΉΘΕΙΕΣ.

  10. Η αριστερά κατσικωνεται δε φεύγει εύκολα. Τα σκατα θέλουν και χέρια να τα μαζέψει κανείς προθυμα χέρια. Είμαστε στο 30% που δε πλήρωσε φόρο εισοδήματος, αν γίνουν περισοτεροι τότε το πολιτικό τους τέλος είναι κοντά. Οι τενεκεδες της βουλής τα πολιτικά περριτωματα της κατά επιφαση δημοκρατίας της μπανανιας των βλακανιων μόνο έτσι θα πάνε στα τσακιδια. Πάνω στα σκατα συνήθως μεγαλώνουν ? οπότε έχετε ελπίδα! Και Πίστη.

Comments are closed.