ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ  ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΠΟΥ ΘΡΗΝΕΙ 16  ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΦΑΡΜΑΚΟΚΟΥΜΠΩΜΕΝΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, – ΑΦΟΥ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ – ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ “ΦΟΝΙΣΣΑ” ΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΠΟΥΘΕΝΑ” ΤΟΣΚΑ! ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) 

    Κοινοποίηση:
    O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (2Δ) επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές στην Μάνδρα,  Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν χθες την περιοχή. Τους 15 έχουν φτάσει οι νεκροί και έξι ακόμα άνθρωποι αγνοούνται ενώ μεγάλες είναι οι καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και περιουσίες από τις χθεσινές πλημμύρες στη Μάνδρα, τα  Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο στην Αττική.  ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ – ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

    Στην περιοχή της Μάνδρας βρίσκεται ο πρωθυπουργός, μία ημέρα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 16 ανθρώπους, κι ενώ τέσσερα άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται.

    alexis

    Ο Αλέξης Τσίπρας συνοδεύεται από την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και τον αρχηγό της Πυροσβεστικής Βασίλη Καπέλιο.

    Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε αυτοψία των καταστροφών, σε συνεργασία με τον δήμαρχο. Ο πρωθυπουργός στη συνέχεια θα μεταβεί στο κέντρο επιχειρήσεων Ελευσίνας, όπου αναμένεται να προβεί σε δήλωση προς τους δημοσιογράφους.

    Υπενθυμίζεται πως κανονικά ο κ. Τσίπρας ήταν κανονικά προγραμματισμένο να αναχωρήσει για το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας σήμερα, για να λάβει μέρος σε σύνοδο για το περιβάλλον.

    Ειδική επιστημονική επιτροπή η οποία θα μελετήσει την πρωτοφανή καταστροφή, θα αναζητήσει τα αίτιά της και θα προτείνει συγκεκριμένες λύσεις και παρεμβάσεις συγκρότησε η Νέα Δημοκρατία, όπως ανακοινώσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέπτεται τις πληγείσες περιοχές στην Μάνδρα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν χθες την περιοχή. Τους 15 έχουν φτάσει οι νεκροί και έξι ακόμα άνθρωποι αγνοούνται ενώ μεγάλες είναι οι καταστροφές σε σπίτια, καταστήματα και περιουσίες από τις χθεσινές πλημμύρες στη Μάνδρα, τα Μέγαρα και τη Νέα Πέραμο στην Αττική. ΑΠΕ - ΜΠΕ/ΑΠΕ – ΜΠΕ/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

    Μιλώντας στο προσυνέδριο του κόμματος στη Χίο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε πως «δεν είναι ώρα να αποδώσουμε ευθύνες, ωστόσο, εξ ορισμού την ευθύνη την έχουν η κυβέρνηση και η τοπική αυτοδιοίκηση που πρέπει να διαχειριστεί την κρίση».

    Οι καταστροφές στη Μάνδρα προκάλεσαν επίσης τη μετάθεση για τη Δευτέρα της ψηφοφορίας στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά τη χορήγηση κοινωνικού μερίσματος.

    Σε ανάρτηση του στο Twitter ο πρωθυπουργός που συνοδεύεται από τον υπουργό εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη αναφέρει: «Στη Μάνδρα, δίπλα στους κατοίκους που επλήγησαν από την καταστροφική καταιγίδα».

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας «σύρθηκε», ουσιαστικά, στις πληγείσες περιοχές, στις οποίες νωρίτερα σήμερα είχαν μεταβεί οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης, ενώ χθες είχε σπεύσει ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να ενημερωθεί άμεσα για την κατάσταση των πληγέντων.

    tsip2tsip3tsip4

    ΕΚΤΑΚΤΟ: Nέος νεκρός στη Νέα Πέραμο – 16 οι νεκροί – Αγνοούνται άλλοι 4 άνθρωποι

    Την περιοχή επίσης επισκέφθηκε και κλιμάκιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων με επικεφαλής τον Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής κ. Κωνσταντίνο Κατσίκη και την εκπρόσωπο κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου.

    Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:
    «Κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με επικεφαλής τον Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής κ. Κωνσταντίνο Κατσίκη και την Εκπρόσωπο του Κινήματος κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου επισκέφθηκε σήμερα τις περιοχές της Μάνδρας και της Ελευσίνας οι οποίες επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες που κόστισαν τη ζωή σε 15 συνανθρώπους μας και προκάλεσαν εκτεταμένη καταστροφή με ανυπολόγιστες ζημιές.

    Στις συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου, στην Ελευσίνα και με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Μάνδρας κ. Αγγελική Παπακωνσταντίνου, τον εκτελεστικό Γραμματέα Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Στάθη Ραγκούση και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη, στο Δημαρχείο Μάνδρας, υπήρξε ενημέρωση για την έκταση της καταστροφής, τις άμεσες ανάγκες που έχουν οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν και τις ενέργειες που έχουν ξεκινήσει για την καταγραφή και την αντιμετώπιση των ζημιών.

    Από πλευράς των ΑΝΕΛ, ο Βουλευτής κ. Κατσίκης δεσμεύτηκε ότι θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα παρέμβασης που διαθέτει προκειμένου άμεσα να αντιμετωπιστεί η καταστροφή και να επανέλθει η τοπική κοινωνία σε κανονικότητα, καθώς και την άμεση καταβολή επιδομάτων και αποζημιώσεων, που αποτελεί και κύριο μέλημα των αυτοδιοικητικών εκπροσώπων των πολιτών, παραβλέποντας το τέρας της γραφειοκρατίας που σε παρόμοιες περιπτώσεις δημιουργεί καθυστερήσεις, ώστε οι κάτοικοι να μπορέσουν σύντομα να ξανασταθούν στα πόδια τους.

    Παράλληλα, το Κίνημα θα συνδράμει τις προσπάθειες φορέων για συλλογή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω της Γραμματείας Αλληλεγγύης του Κινήματος, ενώ η Νεολαία και η Γραμματεία Γυναικών θα συγκροτήσουν ομάδα που θα βοηθήσει στον καθαρισμό των δρόμων από τα φερτά υλικά που συμπαρασύρθηκαν από τα καταστροφικά ποτάμια νερού που έπληξαν τις εν λόγω περιοχές.

    Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο Γενικός και Οικονομικός Διευθυντής κ. Κώστας Συψής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Χριστόφορος Δανάκος, ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Δάφνης – Υμηττού και μέλος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης κ. Νίκος Ντίνος, η Γραμματέας Γυναικών κ. Δέσποινα Χαλκίδη και η αναπληρώτριά της κ. Ευαγγελία Γεωργούλα και εκ μέρους της Νεολαίας η αναπληρώτρια οργανώσεων Αττικής Θεοδώρα Δρακάτου»

    Μόνον η Πυροσβεστική κάνει ό,τι μπορεί

    Δυτική Αττική: Σε απόγνωση οι κάτοικοι- Καταγγέλλουν πλήρη εγκατάλειψη από την πολιτεία

    Εγκαταλελειμμένοι από την Πολιτεία νιώθουν οι πληγέντες από τις πλημμύρες, που παλεύουν ουσιαστικά χωρίς βοήθεια να διασώζουν ό,τι είναι δυνατόν. Οι κάτοικοι, που είδαν τη ζωή τους να καταστρέφεται καταγγέλλουν ότι με εξαίρεση την Πυροσβεστική, που πραγματοποιεί αντλήσεις υδάτων, ο κρατικός μηχανισμός είναι απών. Οι ίδιοι στηρίζονται σε ιδιώτες και στον Ερυθρό Σταυρό, που έχει συνδράμει σε απεγκλωβισμούς κατοίκων, την ώρα που το κράτος εξήγγειλε κηδείες των θυμάτων δημοσία δαπάνη.

    Οι πολίτες εκφράζουν επικρίσεις για την απουσία αρμόδιων κυβερνητικών στελεχών. Ο πρωθυπουργός μετέβη στην περιοχή ένα και πλέον 24ωρο μετά. Από την οργή τους δεν ξεφεύγει και η περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρένα Δούρου, που αντί να βρεθεί στο πλευρό τους, αναλώθηκε το πρώτο 24ωρο σε μηνύσεις και αποφάσισε να εμφανιστεί στο χώρο της καταστροφής μαζί με το κυβερνητικό κλιμάκιο.

    “Πού είναι η Πολιτεία;” είναι το ερώτημα των πολιτών που διαπιστώνουν την έλλειψη ενός συντονισμένου σχεδίου για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Από χθες, έχουν μείνει χωρίς ρεύμα και χωρίς φαγητό και φοβούνται πλιάτσικο στις περιουσίες τους. Τα μηχανήματα που έχουν φτάσει στο σημείο είναι ελάχιστα. Οι πυροσβέστες, που έχουν αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο καταβάλλουν κάθε προσπάθεια. Όμως ο αριθμός τους είναι μικρός για να αντιμετωπίσει μια τέτοια καταστροφή. Πιο έντονο είναι το πρόβλημα στο Δήμο Μάνδρας, που συνεργάζεται με ξενοδοχεία της περιοχής για να βρει κατάλυμα σε όσους έμειναν χωρίς στέγη.
    Οι όποιες εξαγγελίες του κ. Τζανακόπουλου και των υπουργών περί χρημάτων και ταμειακής δυνατότητας για βοήθεια, τα όποια μέτρα αφορούν κυρίως στο μέλλον. Στις δύσκολες ώρες που περνούν από χθες, οι πολίτες στηρίζονται στη βοήθεια των ιδιωτών, που δίνουν τρόφιμα και στον Ερυθρό Σταυρό που βρίσκεται στο πλευρό τους. Μεταξύ όσων βοήθησαν είναι ο εφοπλιστής Μαρτίνος, το «Ολοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΙ, το Πλαίσιο, ο Στάθης Μαραγκός, το ξενοδοχείο Megara Hotel κ.α

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΚΟΥΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΡΧΩΝΤΕΣ .ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ , ΑΡΙΣΤΕΡΟΛΥΓΟΥΡΙΔΕΣ , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΙΣΤΕ .

    2. ΑΚΟΥΣΑΤΕ!ΑΚΟΥΣΑΤΕ!Ο ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΙΑΣΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΛΙΑΤΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΤΗΝ 16/11 ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΖΑΜΠΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    3. Η ΦΥΣΗ ΕΚΔΙΚΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΖΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ!

    4. Χρειάστηκε να “καλυφθεί”.. πίσω από τον πρωθυπουργό(!) η κα Περιφερειάρχης για να τολμήσει ..να επισκεφτεί την περιοχή που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να φροντίζει και προστατεύει από τέτοιες καταστροφές…! Φόρεσε όμως και τα κατακόκκινα λές και πήγαινε σε …γλέντι!!!!

    5. Αυγα και ντοματες δεν ειχατε για την υποδοχη.

      1. Πας καλα,με τα αποβλητα των παιδιων μου απο τα αυγα με ντοματες θα τους εριχνα,και πολλα τους ειναι τους βρωμοανθελληνες σφυριζαιοσανελ.

      2. Δεν είδαμε αυγά και ντομάτες …πάντως! Ισως είχαν καταστραφεί με την λάσπη που κουκούλωσε τα πάντα…..

    6. μπορεί κάποιος να μου εξήγηση με τόσα σκάνδαλα με τόσο ψέμα πως μπορούν να καθόντε στις καρέκλες τους λες και δεν τρέχει τίποτα κατακάψανε την ελλάδα ,,εγκληματικότητα ,,πετρελεοκήληδες ,,θύματα από πλημύρες και αυτοί εκεί στηs καρεκλεs κολημενη τη γίνετε αυτόi είναι φενομένο παγκόσμιος

    7. Ο Τσίπρας τους είπε να κλείσουν τα ρέματα και να χτίσουν πάνω σε αυτά;

      1. Φυσικά και δεν τους είπε τέτοιο πράγμα ο τσίπρα ούτε και οι προηγούμενοι.Αυτό που τους είπε και ο τσίπρας και οι προηγούμενοι είναι πληρώστε για να νομιμοποιήσετε τα σπίτια που χτίσατε και κλείσατε τα ρέματα,αντί να γκρεμίσει τα αυθαίρετα και να καθαρίσει τα ρέματα.Κατάλαβες τώρα βρωμοκουμμούνι γιατί και ο τσίπρας είναι συνένοχος στην δολοφονία 15 ανθρώπων;

      2. ΣΟΥΤ ΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ.
        Ο ΤΖΙΦΡΑΣ –ΣΚΙΖΩ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ- ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ.,……ΓΕΜΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΡΕΜΑΤΑ ΡΕΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΧΟΥΛΕΣ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΑ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ…..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΤΟΝ ΚΩΛΟ,,,ΟΣΟΝΟΥΠΩ.
        ΜΗΠΩΣ ΠΑΛΙ ΣΚΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;;;;;;;

    8. στα καθαρά πλακάκια και άσφαλτο βλέπουμε περπατούν οι επαναστάτες χαχα γιατί δεν πήγαν μες τις λάσπες; φοβούνται το κράξιμο; περιφερειαρχης γιατί περίμενε να πάει με παρέα και δεν πήγε χθες;

    9. γιατί δεν πήγαν χθες; χαίρονται με την δυστυχία μας, τί άνθρωποι είναι αυτοί βρε παιδιά; μας μισούν; η οργή του Θεού να πέσει πάνω τους δεν ντρέπονται λίγο; λίγη τσίπα αν είχαν αυτή με το τζιν έπρεπε να χε φύγει νύχτα απ την χώρα, πώς έχει τα μούτρα και πάει σήμερα όταν κυκλοφορεί επίσημο έγγραφο υπουργείου του 2012 που λέει για τα φονικά ρέματα; χάθηκαν λεβέντες, ηλικιωμένοι, καταστράφηκαν περιουσίες έγινε δύσβατη η περιοχή και πάνε σήμερα; δείτε τί είπε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας :Όσο για τον μικρό Αμίρ και την σημαία που του έδωσε ο πρωθυπουργός απάντησε: “Και που τον κάλεσε ο πρωθυπουργός; Μήπως ο πρωθυπουργός εκφράζει τον λαό;” επισημαίνοντας πως όσα γίνονται είναι επιθυμίες λίγων αριστερών και αθέων που θέλουν να τα ισοπεδώσουν όλα αλλά δεν γίνεται γιατί υπάρχει και λαός πίσω που αντιδρά,Φοβάμαι για εμφύλιο πόλεμο – Ο πρωθυπουργός δεν εκφράζει τον λαό! αυτά είπε ο μητροπολίτης, θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα να τους πάψει ο Θεός!

    10. ναι ο τσιπρας σας φταιει οχι ολοι οι προηγούμενοι μην τρελθουμε τωρα

    11. Το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ είναι ΄τι μέσα τους.στην ψυχή τους ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΑΠΟ ΧΑΡΑ για το ξεκλήρισμα των Ελληνικών οικιγενειών…

      Εάν ήταν μουσουλμάνοι οι ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ,ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΑΡΧΗ για να συνδραμει στην βοηθεια τους!!!;allvste h ET1 εχτές είχε ντοκυμαντερ για ΤΟ ΙΣΛΑΜ και πόσο καλό είναι το ΙΣΛΑΜ και πόσο καλές είναι οι διάφορες ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

      ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΜΗΞΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
      Ο,ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΕ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΟΤΟΙ ΔΩ…ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.

      Αυτή είναι η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ…ΜΙΣΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ…

      ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ,ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,Χ Α Ι Ρ Ο Ν Τ Α Ι…..
      ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ…

      Κοιτάξτε τα Πανεπιστήμια του Εξωτερικού ανά τον Πλανήτη..Κι εκεί υπάρχουν “αντιεξουσιαστές”,οι οποίοι ΥΠΑΡΧΟΥΝ μόνο όπου τους επιτρέπει η κατ άονομα έστω ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ….

      ..Ας κάνουν τα ίδια στην ΡΩΣΙΑ,στο ΑΜΠΟΥΝΤΑΜΠΙ,στο ΝΤΟΥΜΠΑΙ…τα δύο δύτερα ΔΥΤΙΚΟΤΑΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΕΛΙΤΟΧΩΡΙΑ..
      ΕΠΕΙΔΗ………ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΗ (ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ)…..

    12. πρωθυπουργε γιαλαντζι πες στους συγγενεις των θυματων αυτα που ελεγε η αλλη η χαμενη οτι φταιει ο κλιματικη αλλαγη και ενα σωρο μπουρδες που ειπατε οσο για την ξανθοψειρα με το τζιν και το κοκκινο μπλουζακι ειναι μονο για φτυσιμο. πηγατε εκει για πασαρελα που επρεπε να εχετε παει πριν βρεθει το πρωτο θυμα αλλα εσεις φετααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    13. ξεφτυλες .Γαμω την αριστερα σας . εγκληματιες μια ζωη

    14. πρωθυπουργε της πλακας?ΠΡΩΤΟΣ πας οχι τελευταιος …. ΑΝΑΠΗΡΕ στο μυαλο!

    Comments are closed.