“ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ” . ΑΡΩΜΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ Η ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΤΕΣ;

    Κοινοποίηση:
    εξωφυλλο θεμα

    Με τα διακριτικά της ΕΛΑΣ και την προσταγή, «πέστε κάτω Αστυνομία», οι δράστες αιφνιδίασαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ άνοιγαν τα γραφεία του Τομέα της Δυτικής Αττικής στον Ασπρόπυργο και τους επιτέθηκαν με σφυριά.

    Οι δράστες προσέγγισαν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην περιοχή του Ασπροπύργου, στο 17ο χλμ. της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, λίγο πριν ανοίξουν για το κοινό (14/06-18.00). Με τρια επιβατικά αυτοκίνητα περίπου 15-20 άτομα  , αποβιβάστηκαν και κινήθηκαν προς τα γραφεία, όπου βρίσκονται τέσσερα μέλη της Χρυσής Αυγής.

    Οι δράστες με αλεξίσφαιρα και αντιανεμικά που έφεραν διακριτικά της ΕΛΑΣ και την προσταγή «πέστε κάτω Αστυνομία», αιφνιδίασαν τους νεαρούς οι οποίοι δέχθηκαν σφοδρή επίθεση με σφυριά.

    Αμέσως μετά την καταδρομική επιδρομή οι δράστες επιβιβάστηκαν και πάλι στα οχήματά τους και διέφυγαν προς την Αττική Οδο. Με ασθενοφόρο οι τραυματίες (δυο ανδρες και δυο γυναίκες) μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο και τον Ευαγγελισμό, με δύο να φέρουν πιο σοβαρά τραύματα, ο άνδρας τραύμα στο κεφαλι ενω πιο σοβαρά- βαρύ συντριπτικό κάταγμα -στο χέρι φέρει η νεαρή γυναίκα η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό.

    Η επίθεση, εξετάζεται με σχολαστικότητα, ως προς τον προσδιορισμό και ταυτοποίηση των δραστών. Ωστόσο, όπως επισημαίνουν Αστυνομικές πηγές στο nantiaReport, η επίθεση σε βάρος των γραφείων της Χρυσής Αυγής έρχεται τρεις μόλις ημέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση (17/06-18.00) του ΚΕΡΦΑΑ και της Πακιστανικής Κοινότητας με αίτημα να κλείσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.

    Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Κρατικη Ασφάλεια.

    Στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο (04/12 2012, 04.00) είχε σημειωθεί ισχυρή έκρηξη ύστερα απο πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, στην είσοδο του διώροφου κτηρίου.

    «Επιλέξαμε να χτυπήσουμε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής γιατί πιστεύουμε πως τους φασίστες πρέπει να τους χτυπάς πρώτος πριν σε χτυπήσουν αυτοί. Δεν πρόκειται να κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια να παρακολουθούμε την εκκόλαψη του φιδιού. Αρνούμαστε την παθητικότητα των δημόσιων καταγγελιών και τον ρόλο του αιώνιου θύματος που δειλιάζει να συγκρουστεί ανοιχτά με τους φασίστες», ανέφερε μεταξύ άλλων το κείμενο ανάληψης ευθύνης.

    Η οργάνωση «Αντιφασιστικό Μέτωπο – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI – IRF)», με ανάρτηση της προκήρυξης σε διαδικτυακό ιστότοπο διακίνησης ιδεών του αντιεξουσιαστικού χώρου (08/12 2012), ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο.
    «Η χωροταξία του μέρους (πρόκειται για περιοχή με ελάχιστη κίνηση ιδιαίτερα τις βραδυνές ώρες) μας προσέφερε το πλεονέκτημα να τοποθετήσουμε εκρηκτικό μηχανισμό χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε προειδοποιητικό τηλεφώνημα (που ίσως παρακινούσε τους μπάτσους να απενεργοποιήσουν τον ωρολογιακό μηχανισμό που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε, για να προφυλάξουν τα γραφεία των χρυσαυγιτών συνεργατών και φίλων τους)».
    «Άλλωστε οι σύντροφοι που πυροδότησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό είχαν ελέγξει περιμετρικά την περιοχή εκείνη την ώρα, ώστε να μην τραυματιστεί κάποιος τυχαίος περαστικός. Όσον αφορά τις ζημιές που προκλήθηκαν στο κατάστημα επιγραφών που βρίσκεται στο ισόγειο, δεν ήταν στις προθέσεις μας καθώς στόχος μας ήταν αποκλειστικά τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όμως πρέπει να κάνουμε γνωστό πως όσοι ανέχονται να συστεγάζονται με τους φασίστες μεταφέρουν προβλήματα στην πόρτα τους. Ας ζητήσουν λοιπόν αποζημίωση απ’ τους θρασύδειλους νεοναζί γείτονές τους», ανέφεραν σε άλλα σημεία της προκήρυξης τους τα μέλη της οργάνωση «Αντιφασιστικό Μέτωπο – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία / Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (FAI – IRF)».

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ:

    “Άνανδρη δολοφονική επίθεση σε βάρος τριών μελών του κόμματός μας από είκοσι και πλέον αριστερούς, κουκουλοφόρους τρομοκράτες με την απόλυτη ανοχή της κυβέρνησης και των κρατικών αρχών σημειώθηκε χθες πριν το άνοιγμα των γραφείων μας στον Ασπρόπυργο.

    Ανάμεσα στους τραυματίες και μία κοπέλα, η οποία δέχθηκε σφοδρή επίθεση με σφυριά με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά κατάγματα στο χέρι και να δεχθεί επικίνδυνα χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι.

    Την άνανδρη, δολοφονική επίθεση δεν καταδίκασε κανένα από τα κόμματα της βουλής, που αποτελούν πλέον ξεκάθαρους ηθικούς αυτουργούς αυτής και κάθε ανάλογης δολοφονικής ενέργειας σε βάρος της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας.

    H ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!”

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Α ΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , Σ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΛΟΥΤΣΟΣ .ΑΛΑΞΟΚΩΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΑΠΙΑ , ΜΙΑ ΣΟΥ ΜΙΑ ΜΟΥ . Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛ@ΚΙΣΜΕΝ@ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ@ΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΓΡΑΒΑΤΑΚΙΑ.

    2. Κωνσταντίνου, Κούρκουλας, Σηφακακης…. Ονόματα μελών Κεερφα

    3. Κεερφαδια =συμμορία νομιμοποίησης λαθροισλαμιστων με πλαστά χαρτιά…. Ανταρσυα, ΣΕΚ =η ομπρέλα πού τους προστατεύει.

    4. στρατιωτικος νομος χρειαζεται ….και εθνικη κυβερνηση Μεταξικου τυπου…..μονο ετσι καθαριζει ο βοθρος της μεταπολιτευσης

    5. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΠΕΡΝΗ Ο ΣΑΚΟΣ , ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ , ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΗ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΗ !!!

    6. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,,,, ΤΕΛΟΣ !! ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΑΞΗ Κ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ! ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…ΤΣΙΠΡΙΖΑΝ ΣΠΙΚΙΝΓΚ ΣΕ ΛΕΩΩΩ ΜΙΛΑΜΕ, Η ΚΛΑΝΟΥΜΕ;;;;

    7. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ..ΤΕΡΜΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ..ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Κ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ

    8. Οι παρακρατικοί που έκαναν την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής πίνουν τώρα τον καφέ τους στην Πλατεία Κουμουνδούρου.Καλοπληρωμένη και καθαρή δουλειά από επαγγελματίες τραμπούκους σαν αυτούς που διαθέτουν το ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΡΣΥΑ.

    9. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ !!! ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ … ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΣΑΣ… ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΕΔΑΦΗ…

    10. ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΗ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ !!! ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ … ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝ ΕΝΔΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ … ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΣΑΣ… ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΩΑ ΕΔΑΦΗ…

    11. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΞΕΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΓΚΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ.ΛΑΚΚΟΥΣ ΘΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΝΑ ΧΩΘΟΥΝΕ ΣΤΗ ΓΗ.

    12. ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΜΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΟΥΝ(ΚΟΚΑ-ΠΡΕΖΑ-ΦΟΥΝΤΑ)ΜΑΖΙ.
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!

    13. Δεν ήταν “αναρχικοί” με διακριτικά της ΕΛΑΣ, ήταν κανονικοί αστυνομικοί που κάνουν και δεύτερη δουλειά παριστάνοντας τους παρακρατικούς! Φυσικά αν στράβωνε τίποτα θα έλεγαν ότι ήταν αστυνομικοί και θα κατηγορούσαν τους δαρθέντες για αντίσταση κατά της αρχής και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Μάλιστα είχαν έτοιμα και τα σχετικά έγγραφα για να είναι καλυμένοι. Δεν χρειάστηκε να αποκαλύψουν τις ταυτότητες τους οπότε τώρα παριστάνουν τους “ανάρχες”, τους αντίφα και τους ΚΕΕΡΦΑδες και βγάζουν δήθεν διάφορα διαγγέλματα. Αυτός είναι και ο λόγος που ποτέ δεν πρόκειται να πιαστούν ούτε και οι διάφορες κάμερες να δείξουν οτιδήποτε κι ας πηγαίνουν κανονικά με τα υπηρεσιακά τους αυτοκίνητα στα κτυπήματα αυτά, κανείς δεν θα τους ενοχλήσει!

    14. H βία της τουρκοφασιστικής αναρχοκομουνίλας είναι φασιστική.Το κράτος τι κάνει?Υποστηρίζει τους γενίτσαρους τρομοκράτες που ειναι δηλωμένοι μισέλληνες και Εθνοπροδότες?Απλυταριά όταν τελειώσει η ασυλία σας,θα έρθει η σειρά σας.Δεν ξεχνάμε αναρχοπροδότες,ρουφιάνοι των τούρκων.

    15. Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ…!! ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΛΛΟ…!!

    16. ΘΕΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΙΡΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ
      ΡΟΥΦΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ

    17. ANAΡΧΟΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΜΟΓΓΟΛΟΠΕΟΓΛΥΦΤΙΣΕΣ

    18. Από εδώ και στο εξής πως θα πρέπει να ξεχωρίζει κανείς την αληθινή αστυνομία; Ή μήπως πρέπει να προμηθευτούν όλοι όπλα για την αυτοάμυνά τους;

    19. Και αντιποιηση αρχής τα αναρχοάπλυτα.
      Δεν έχουν καταλάβει ότι τα γραφόμενα πλησιάζουν και ακόμη και αν δεν πιστεύουν στα Θεία τα γεγονότα τρέχουν.
      Η στιγμή που θα τρέχουν και δεν θα βρίσκουν τρύπα να κρυφτούν έχει φτάσει.
      Θα παρακαλουν γονατιστοι για ευθανασία αλλά δεν θα συναντήσουν τόσο γρήγορα τις παρθένες και τα πιλαφια με τα αδέρφια τους τα λαθροπιθήκια.
      Η νέμεσις προ των πυλών. –

    20. Εκει κατου στα χανια οταν καποιοι φωναζαν φωτια και τσεκουρι στους πακιστανογυφτους φωναζαν οι εθνικιστες οτι τους χαλαγαν την συγκεντρωση. Δλδ οι αγωνιστες του 1821 και ο δρακουλας ηταν κοτες!!!!!!…και τωρα που ολο το κρατος εχει πεσει να φαει τους ελληνες και που το τεμενος χτιζεται ποση ανοχη και ραγιαδισμο θα δειξουμε. Μηπως ηρθε η ωρα να μιλησουν τα παλουκια!!!!!!

    21. Η κατοχικη κυβερνηση των κομμουνιστων μαζι με τους Νεοφιλελεδες συνεργατες τους θα κανουν τα παντα να σιωπησουν την τελευταια δυναμη αντιστασεως που ειναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μην ακουτε Συνελληνες την κατοχικη προπαγανδα και μην τους φοβαστε πολεμηστε τους προδοτες του συνταγματικου τοξου.ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ.

    22. Παντου καμερες ,και δεν ειδαν τιποτα.Τον γιο του jumbo τον βρηκαν στο 25λεπτο.Παρακληση στους χρυσαυγιτες να καταγραφουν αυτους τους λειτουργους που ειτε ειναι εμμισθοι προβοκατορες,ειτε κανουν τα στραβα ματια,ειτε ειναι κομματοσκυλα,κ.λ.π.Δεν κανουν τη δουλεια τους.Θα ερθει ο καιρος που ο πατριωτικος χωρος θα γινει κυβερνηση και τοτε θα ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ αυτα τα τομαρια στο ΓΟΥΔΙ

    23. Προς κατοικους Ασπροπυργου σχετικα με την σχεδιαζομενη επιθεση εναντιον τους απο ομαδες φανατικων ισλαμιστων και εμμισθα μελη καποιας ΜΚΟ.. Η επιθεση εναντιν των κατοικων θα αρχισει περιπου στις 19,00 απογευμα Σαββατου απο την πλ.δημαρχειου της πολης. Θα μπορουσατε απο το πρωι να μεταβειτε στην πλατεια οργανωνοντας γιορτη για τους μαθητες της πολης ετσι ωστε να μην πλησιασουν οι επιτιθεμενοι που σχεδιαζουν δολοφονικη επιθεση εναντιον οποιου Ελληνα κατοικου συναντησουν. Εχουν φυσικα την καλυψη της αστυνομιας του Τοσκα που προστατευει πρεζεμπορους στο Μενιδι , αυτο ειναι γνωστο. Ομως να μεινετε ψυχραιμοι και ενωμενοι. Θα ερθουν οπλισμενοι με κονταρια δηθεν σημαιες και αλλο δολοφονικα οργανα οπως συνηθιζουν. Μην φοβηθειτε τους ισλαμοφασιστες και τους δοσιλογους των ΜΚΟ. Ενωμενοι και ψυχραιμοι , απλα προστατευστε τον εαυτο σας απο την μανια τους. υγ. Οπως στο Μενιδι με την υποστηριξη των δολοφονων του μικρου Μαριου και την υποθαλψη της κυβερνησης στους εμπορους ναρκωτικων που οπως ειδατε αρνουνται να συλλαβουν στο Μενιδι , ετσι και δω η αστυνομια του Τοσκα θα ειναι εχθρικη.. Η χωρα δυστυχως βρισκεται υπο κατοχη ισλαμοφασιστων και μιας ρατσιστικης κυβερνησης. Αυτα τα τσογλανια που θα ερθουν ΔΕΝ εχουν καταγγειλει την δολοφονια του μικρου παιδιου , αντιθετως χαιρονται.. Μισουν οτι δηποτε Ελληνικο.

    24. Αυτοι ειναι οι αναρχικοι.Χτυπανε και γυναικες γιατι πολυ απλα δεν εχουν τα@@@@@να αναμετρηθουν με αντρες στα ισια.Σκουπιδια του κερατα σιχαμενοι.

      1. Εμείς δεν κάνουμε διακρίσεις. Σε φασίστες και φασίστριες αρμόζει ξύλο και σφαίρες.

    25. Οι αριστεροί βαράνε τους εθνικιστές γιατί αν γίνουν κυβέρνηση θα διώξουν τους Ισλαμιστές εραστές τους..

      Πρόσφυγες βίασαν αντιρατσίστρια

      Μια νεαρή ακτιβίστρια των «No Borders» παρέμεινε σιωπηλή για τον ομαδικό βιασμό της
      από Σουδανούς λαθρομετανάστες για πάνω από ένα μήνα, επειδή «οι άλλοι» της ζήτησαν να μην μιλήσει.

      Η νεαρή είχε αφιερώσει ένα μήνα από τη ζωή της για να βοηθήσει τους μετανάστες και οι συνάδελφοί της δήλωσαν ότι η αναφορά του εγκλήματος θα δημιουργούσε πρόβλημα στον αγώνα τους για έναν κόσμο χωρίς σύνορα.

      Η ομάδα της ήταν σταθμευμένη μεταξύ Ιταλίας και Γαλλίας στο Ponte San Ludovico στην πόλη Ventimiglia, όταν συνέβη το έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες από τις τοπικές ιταλικές εφημερίδες La Stampa και Il Secolo XIX, ενώ αναφέρθηκε μετά και στη μεγάλη ιταλική εθνική εφημερίδα Corriere della Serra.

      Ένα Σάββατο βράδυ, καθώς έπαιζε δυνατά η μουσική σε ένα κοντινό μέρος, η γυναίκα φέρεται να παγιδεύτηκε σε ένα ντους που είχε στηθεί κοντά στο στρατόπεδο σε ένα πευκοδάσος γνωστό ωςRed Leap.

      Μια συμμορία Αφρικανών μεταναστών φέρεται ότι την βίασε εκεί, ενώ οι κραυγές για βοήθεια, δεν ακούστηκαν λόγω της δυνατής μουσικής.

      Η La Stampa αναφέρει ότι η γυναίκα, περίπου 30 ετών, θα είχε αναφέρει το φρικτό έγκλημα που διεπράχθη, εάν οι αριστεροί ακτιβιστές συνάδελφοί της, δεν την έπειθαν ότι αν διέρρεε το περιστατικό, αυτό θα μπορούσε να βλάψει το ουτοπικό όνειρο τους για ένα κόσμο χωρίς σύνορα .

      Αλλά η Corriere della Serra αναφέρει επίσης ότι ορισμένοι από τους συναδέλφους της ακτιβιστές τώρα κατηγορούν τη γυναίκα ότι ανέφερε τον βιασμό “επίτηδες”, επειδή η ομάδα της αποσύρθηκε από το στρατόπεδο μετά από έναν τσακωμό που είχαν μεταξύ τους οι «αλληλέγγυοι».

      Η πόλη της Ventimiglia, όπου συνέβη το έγκλημα, υπήρξε σημείο ανάφλεξης στη συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση. Από τις 30 Σεπτεμβρίου περίπου 50 μετανάστες και 20 ακτιβιστές είχαν εκδιωχθεί από έναν παράνομο καταυλισμό εκεί. Οι ακτιβιστές οργάνωσαν μια διαμαρτυρία, όπου 250 μετανάστες κάθισαν και απλώθηκαν στην ακτογραμμή.

      Χθες, ένας Σουδανός που ζητεί άσυλο, ο 20χρονος OsmanSuliman, ο οποίος ήταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για μόλις πέντε μήνες, εμφανίστηκε σε βρετανικό δικαστήριο, όπου του αποδόθηκε η κατηγορία για το βιασμό μιας γυναίκας στο Nottingham το περασμένο Σαββατοκύριακο, αναφέρει η Nottingham Post.

    26. Το Σαββατο πακιστανοι ισλαμοφασιστες παρεα με τους δοσικλογους ανθελληνες ρατσιστες της ΚΕΕΡΦΑ ισως επιχειρησιουν τυφλες επιθεσεις σε κατοικους ακομη και μικρα Ελληνοπουλα. Θα εχουν ως συνηθως την προστασια της αστυνομιας , οι κατοικοι στον Ασπροπυργο να ενημερωθουν για τις επιθεσεις που σχεδιαζονται εναντθιον τους απο πακιστανους και ρατσιστες ανθελληνες. Οποιος μπορει να ενημερωσει φορεις και κατοικους στον Ασπροπυργο.. Πριν ενα μηνα τα αντανακλαστικα του κοσμου του Ασπροπυργου ηταν τετοια ωστε εστειλε για επισκεψη τα απλυτα σατα εφημερευοντα με πολυ κυνηγητο. Θα επιχειρηθει δευτερη επιθεση εναντιων Ελληνων κατοικων.. Να θυμισουμε πως ανακοινωση στο ιντιμιντια γραφει σκατα στην Ελλαδα και τον λαο της προιδεαζοντας για τις ρατσιστικες επιθεσεις εναντιον κατοικων του ασπροπυργου. Το Σαββατο ολοι Ασπροπυργο , να μην αφησουμε να χτυπηθουν Ελληνοπουλα και Ελληνες εργαζομενοι.

    27. ΑΝ ΕΧΕΤΕ @ΡΧΙΔΙ@ ΚΑΝΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΡΕ ΛΟΥΓΚΡΕΕΕΕΣ….ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ…
      ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΡΛΑ ΡΕ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕΣ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ

    28. παλι τα παρακρατικα αναρχοαπλητα ελληνοφοβικα σκυλια του συστηματος εδειξαν τον πραγματικο ρολο τους οι βρωμιαριδες λαθρολαγνοι αντιλαικοι ερυθροφασιστες με βια και τρομοκρατια εδειξαν περίτρανα ότι αποτελουν τα ταγματα εφοδου της αστικης μνημονιακης κλεφτοκρατιας που πολεμουν οποιον αντιστέκεται στην καταστροφή των ελληνων

    29. Σήμερα είναι οι χρυσαυγίτες αύριο θα είσαι εσύ γιατί έχεις σπίτι σου την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι.
      Τσακίστε τους προδότες ανθέλληνες κεερφατζούδες σε κάθε γειτονιά.

    30. Να πανε τα Πακια με τους Κερφαδες στο Πακισταν κι ακομη παραπερα Εδω ειναι η ΕΛΛΑΔΑ των ΕΛΛΗΝΩΝ

    31. ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΡΩΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ!!! ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ” ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ” ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!! ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΕΡΦΑ, ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΒΑΡΥΠΟΙΝΗΤΩΝ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΝ!!!! ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ, ΑΦΟΥ ΘΑ ‘ΧΕΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!

    Comments are closed.