ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ! ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ; ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.

    Κοινοποίηση:
    George-Soros-900

    Ισχυρή καρδιακή προσβολή την Κυριακή (Παραμονή Χριστουγέννων) το πρωί φέρεται να υπέστη ο 87χρονος αμφιλεγόμενος δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος.

    Σύμφωνα με ουγγρικά δημοσιεύματα που επικαλείται το YourNewsWire, ο Τζορτζ Σόρος υπέστη την καρδιακή προσβολή ενώ επιθεωρούσε μια νέα πτέρυγα στο ιδιωτικό πανεπιστήμιο που ίδρυσε και χρηματοδοτεί στη Βουδαπέστη.

    Τα ουγγρικά δημοσιεύματα σημειώνουν ότι νωρίτερα ο δισεκατομμυριούχος είχε παραπονεθεί για δυσπεψία και ζαλάδες και ότι άρχισε να «πέφτει» ενώ συναντούσε το προσωπικό στη νέα πτέρυγα, λέγοντας χαρακτηριστικά πριν καταρρεύσει και τη φράση ότι «το χέρι του Θεού με άρπαξε από το σβέρκο».

    Περιγραφές αναφέρουν ότι ζήτησε καθαρό αέρα και όταν βγήκε έξω για να ανασάνει καλύτερα, εκεί κατέρρευσε ακουμπώντας πάνω σε έναν τοίχο πριν σωριαστεί στο έδαφος.

    Ιατρικό προσωπικό που εργάζεται στο Πανεπιστήμιο του έδωσε τις πρώτες βοήθειες, ενώ σε 15 λεπτά είχε φτάσει και το ασθενοφόρο που τον μετέφερε για επέμβαση μπάι πας.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το περιστατικό από την οικογένεια του δισεκατομμυριούχου ή από το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΥΡΙΣΤΟΥ……..

    2. Ti κι αν πεθανει τα παιδια που αφηνει πισω του σπουδαγμενα απο τα ιδρυματα του θα συνεχισουν το (εργο του).Ενας πεθαινει χιλιοι ξεπηδουν ,κατι σαν την λερναια υδρα.

    3. Χρηματοδότης της Κεεεφαδως αδερφής του ελέους Πετρούλας

    4. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αδόλφος είχε πολύ καλύτερη ψυχή από αυτό το εβραιοσκυλο!!!Αν προλάβαινε θα έσωζε την ανθρωπότητα από αυτούς τους βρυκόλακας που μας πίνουν το ΑΙΜΑ με το καλαμάκι…Εγώ επειδή μεγάλωσα σε εθνικοσοσιαλιστική οικογένεια και σπο μικρή αντι να παίζω με τις κούκλες,έπαιζα με ναζιστικα κειμήλια μεγάλωσα με αυτά τα ιδεώδη!!!Εγινα περήφανο μέλος της Χ.Α παρολου που βέβαια στην πορεία κατάλαβα ότι και αυτοί είναι συστημικοί,ότι κάνανε πίσω στα πιστεύω και τις αρχές του κόμματος δείλιασαν και κλαιγανε σαν τα κοριτσάκια μπροστά στον φόβο της φυλακής και πέταξαν στον δρόμο την βασική αρχή του κόμματος που είναι ο εθνικοσοσιαλισμός!!!βεβαια παρολου τους εκβιασμούς που μου ασκήθηκαν από το κόμμα και την τοπική οργάνωση που ανήκα και δήλωσα παραίτηση και αποσύρθηκα από αυτό το δειλό κόμμα που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς κατέληξε!!!
      Τώρα αναπνεω ελεύθερα και παραμένω μια φανατική θαυμάστρια του Χιτλερ και του εθνικοσοσιαλισμού!!!!!!!!!!

    5. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΨΟΦΟΣ ΚΑΚΟΣ !!!
      (ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ)

    6. δηλ αν εγώ τώρα πω το εξής… Τους κρύβατε μαλ@κες κάτω απο υπόγεια, σε μπουντρούμια, στις σοφίτες, τους αλλάζατε ταυτότητες… όταν περνάγανε οι γερμαναράδες, θα χε καθαρίσει την ανθρωπότητα και θα χαμε ησυχάσει…… αν σκεφτώ έτσι είμαι ο παλιοναζιστής ε? δηλ αν μιλάει η λογική πρέπει να της κολλήσουμε μια ταμπέλα για να την στιγματίσουμε…

      1. Μακαρι ? …Εκτος ότι όπως λεει και ο άλλος το ιδρυμα Σορος δεν ειναι σιγουρο ότι θα κλεισει , …σκεφτείτε λιγο.. μερικοι.. , ότι αν και είναι πιονιαρα … κατι σαν το Ροθτσιλντ ..(που σου παν ότι πεθανε πριν λιγο καιρο+ισως δεν ηταν ανθρωπος).. με όλα αυτά θα σε πανε σε παγκοσμιες κυβερνησεις λογικα , οποτε είναι όλα λιγο σχετικα . Ισως με κατι τέτοιες ειδησεις.. σε προετοιμαζουν.. για να βγαλουν το πιονι τους από τη μεση όταν χρειαστει.. (υπαρχει και το σεναριο να βγαλουν ότι πεθανε και να είναι αλλου )…

    7. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΓΑΝΩΣΗ ΑΝΤΙΦΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    8. Αγαπητοι, τη δουλεια του εντολοδοχου Σορος, θα τη φερουν σε περας οι εντολεις του Ροθτσιλντ, Ροκφελερ, Σαλομον, κ.α. Μην εχετε την ψευδαισθηση πως θα <> καποιος τοπος με το θανατο μιας μαριονετας εστω και υψηλου κλιμακιου. Στροφη στον εθνικισμο οσο το δυνατον γρηγοροτερα διοτι ολοι αυτοι το μονο που εχουν ειναι το χρημα και λαδωνουν οσους ομως θελουν να λαδωθουν. Οπως βλεπουμε αυτοι που στενοχωριουνται απο το θανατο αυτων των ανθρωπων ειναι οι πολυ λιγοι και αυτοι που μισθοδοτουνται απο αυτους, ενω οι πολλοι κατα καποιο τροπο λυτρωνονται απο το κακο που δημιουργει η παρουσια αυτων των θηριων σε σωμα ανθρωπου…

    9. ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΙ ΔΙΑΔΟΧΟΙ ΤΟΥ.FUCK NWO

      1. FUCK NWO .. AΛΛΑ …ΠΡΙΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ.. ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ Η ΠΑΛΙΑ ΤΑΞΗ.. ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΗΜΕΡΑ πχ… ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΛΑΤΙΑ.. . ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ.. ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΝΕΑ.. , ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ… (Που ηταν με πιονια βασιλιαδες πριν το 1900 και το 1776… , δηλαδή πριν τις ψευτικες δημοκρατιες που εχουμε σημερα)

    10. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΨΩΦΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 10-15 ΛΑΜΟΓΙΑ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ……..
      ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ……………..

      Υ.Γ: ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

    11. ΤΟΝ “ΕΣΩΣΕ” ΠΑΛΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤOΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟ ΤΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΟΦΟΥΣΕ Ο ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ , ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΤΟΝ “ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ” ΠΑΛΙ

    12. Ειστε σιγουροι οτι ο ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ δεν θ’αναστηθη;

    13. Οχι τοσο γρηγορα..! Να μεινει στο νεκροκρεβατο αρκετο καιρο και να βασανιζεται απο πονους φρικτους πριν πεθανει, να ζηταει να του κανουν ευθανασια και να μην του κανουν
      Να χεζεται πανω του και να βρωμαει εως διασυρμου και απο τις μυγες ακομα

    14. ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΧΕΣ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΓΙΟ..ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

    15. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ.

    16. ………ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ….
      ΚΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ….
      ΑΝ ΣΕ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ……

    17. ήρθε η ώρα να πάει κοντά στο αφεντικό του στο διάολο

    Comments are closed.