ΠΑΝΕ «ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ» ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ:ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟΝ 52ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΛΑΝΑ ΜΕ «ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ» ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥ… (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    albanos spion

    Μια περίεργη υπόθεση εξελίχθηκε στην Αλβανία καθώς το πρωί της Κυριακής(7/5)  στο αεροδρόμιο Τιράνων συνελήφθη ένας Ελληνας  με την κατηγορία της κατασκοπείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η αλβανική τηλεόραση, ο 52χρονος Ηρακλής Δραγούνης του Ιωάννη, κάτοικος Ελλάδος γεννηθείς, 21 Απριλίου του 1965 και μηχανικός εταιρείας τηλεπικοινωνιών στο επάγγελμα, συνελήφθη από  Αλβανούς αστυνομικούς με την κατηγορία ότι είχε μαζί του εξοπλισμό ο οποίος προκάλεσε υποψίες ότι χρησιμοποιείται για κατασκοπεία.

    Όπως αναφέρει η αλβανική αστυνομία, ο 52χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο τως Τιράνων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία. Η αλβανική τηλεόραση δημοσίευσε μάλιστα βίντεο με εξοπλισμό, που έφερε μαζί του ο Έλληνας 52 χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες προ ημερών συνελήφθη ένας Ισραηλινός που είχε την ίδια συσκεή στην κατοχή του.

    Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Balkanweb.com ο Ισραηλινός αφέθηκε ελεύθερος. Κατά την ίδια ιστοσελίδα ο Έλληνας συλληφθείς είπε στις αλβανικές αρχές ότι εργάζεται για λογαριασμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας.

    Η Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα διευκρινίζει ότι ο 52χρονος δεν έχει κατηγορηθεί για κατασκοπεία και παρακολουθεί τις εξελίξεις από κοντά, ενώ βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το Υπουργείο Εξωτερικών στην Αθήνα.

    Οι αλβανικές αρχές αναφέρουν μάλιστα ότι είναι η πρώτη φορά που κατασχέθηκε τέτοιος εξοπλισμός στη χώρα. Ο Ηρακλής Δραγούνης έχει επισκεφθεί την Αλβανία ακόμα 10 φορές στο παρελθόν.
    alvania-spy
    Αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών αποκάλυψε στον ΑΝΤ1 ότι ο συλληφθείς είναι μηχανικός εταιρείας τηλεπικοινωνιών, την οποία όμως δεν αποκάλυψε στις αρχές και ο οποίος ταξίδευε με ένα τελευταίας τεχνολογίας μηχάνημα, τύπου scanner, το οποίο κρίθηκε ύποπτο στον έλεγχο των αλβανικών αρχών.

    Αφού διαπιστώθηκε τι ακριβώς ήταν ο εξοπλισμός, ο 52χρονος Έλληνας αφέθηκε ελεύθερος.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Οι πουστογενιτσαροι αντίφαδες θα χορτάσουν μπόλικο παλουκωμα.

    2. πηξαμε στα αλμπανια και κοιταμε απο την γωνια αν ερθουν???αφου εδω ειναι ΜΑΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ…και αυτοι και τα μουσουλμανια..τι περιμενετε να ερθουν οι αλβανοι και οι τουρκοι να σκοτωνουν κοσμο ? μα οι μισοι που θα σκοτωνουν θα ειναι αλβανα και οι αλλοι μισοι θα ειναι λαθρομουσλουμια..ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧ
      Η χωρα (βλεπε αλβανια,τουρκια) που δεν μπορει να καταλαβει ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ αλλη χωρα (βλεπε Ελλαδα) την εποικηζει ειρηνικα,βαπτιζοναι οι εποικοι ”Ελληνες πολιτες” και την κατακτα αναιμακτα.Και τελειωνει το παραμυθι.

    3. βρε σαν πολυ δεν ασχολειθηκαμε με τα αλβαναρια ..αει σοβαρευτειτε λιγο …κοιτατε τα προβληματα που υφισταντε κι αφηστε τουσ καραγκιοζηδεσ τουσ αλβανουσ …αμαν πια ..ασ παρουν φορα να μασ κλασουν τον μπουτζον που ελεγε κι ο συγχωρεμενοσ καραισκακησ …μωρε ποιοσ τουσ πιανει αυτουσ ,..ειπαν οι αλβανοι κι εκαναν οι αλβανοι και ετσι οι αλβανοι βρε δε γαμιεστε λεω εγω και σεισ κι οι αλβανοι…..οταν μιλατε για αλβανο ειναι σαν να μιλατε στον πουτσο..η οτι βλεπεται μικη μαουσ α,μα πια

    4. Προδοτες κομμουνια μαζι με τα πηθικια που μας φερατε θα σας σφαξουμε και να εισαι σιγουρος οτι συντομα θα ελθη αυτη η ωρα.Εαν την γλυτωσετε απο τους αραπαδες θα σας περιποιηθουμε εμεις,σκατοπροδοτες.

    5. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΜΕ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΕΣ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΤΣΩΤΑΚΗ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕ ΑΝΤΡΕΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΔΩ (ΡΩΣΟ-ΠΟΝΤΙΟΥΣ) ΜΕ ΣΗΜΙΤΗ ΑΡΧΙΚΑΘΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΡΕ ΑΠΟ 18-40 ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΠΙΚΗ

      1. Ή αδελφή καλύτερα γιατί από ότι λες όχι απλά γαμιέσαι, αλλά έχει μαθευτεί και στους γύφτους και σε έχουν περιλάβει

    Comments are closed.