ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΤΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΙΣ ΚΟΛΩΝΕΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ. ΑΠΟΨΕ ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ

Κοινοποίηση:
ΧΙΟΣ

Το είπαμε και στη ζωντανή εκπομπή που είχαμε το βράδυ της Παρασκευής(όσοι δεν την είδαν θα την ανεβάσουμε μέχρι το πρωί).
exofilo27-5
Ίδρυση ενωτικού εθνικού πατριωτικού φορέα.

Ακτιβισμός, αντίσταση και ομοψυχία, έναντι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Δεν διεκδικούμε ψήφους, δε ζητάμε λεφτά, δε θέλουμε αξιώματα και κομματικές θέσεις.

Όσοι αγαπάνε τη χώρα που χάνεται, συμμετέχουν. ΌΣΟΙ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ και να πάνε σε άλλη παραλία.

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ: Αγοράζουμε το ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ, τη διαβάζουμε και κολλάμε το πρωτοσέλιδο στις κολώνες όλης της Ελλάδος. Αντιδράμε, άρα υπάρχουμε.

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ανεβάζουμε την ψηφιακή πλατφόρμα και συνενοούμαστε για το ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ: ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

Πρώτη επίσκεψη: Στο σπίτι πολιτικού που κατέστρεψε την Ελλάδα για να του πούμε ένα καλό βράδυ.

Τα νεώτερα από Δευτέρα.

 

Η ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΥΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ

Καλό κουράγιο πατριώτες. Εμείς θα τηρήσουμε την υπόσχεση μας. Εσείς να δούμε τι θα κάνετε.

Κάθε μέρα που χάνεται, χάνεται και η ζωη μας. Θα μας βλέπουν στον ύπνο τους.

Το μήνυμα απευθύνεται κυρίως σε νέους ανθρώπους αλλά περιμένουμε και τη γενιά των 40, των 50 και των 60.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Τους πατριώτες της Ελλήνων Συνελεύσεως τους δέχεστε;

  2. Θα τους κερασουμε ενα παλουκακι με δοση σχηζοφρενειας και για επιδορπιο γοαουρτακι μρ μελακι με ενα καλο δαχτυλακι διοτι ολες πι νυχτες μετα τα μεσανυχτα ειναι ακαταλληλες….

    1. xaxaxa ο καμμενος που έμπαινε παλιά στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΦΟΡΟΥΜ και ποσταριζε Παλουκια και δρακουλες χαχαχαχα

  3. Παρών μόλις το κολλήσαμε μαζί με τον άντρα μου στο σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος.

  4. ΠΑΡΟΝ ΚΙ ΕΓΟ. ΑΓΟΡΑΣΑ 2 ΜΑΚΕΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΦΙΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΝΕ ΚΟΥΡΕΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΘΝ Ι ΠΕΛΑΤΕΣ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ Η ΚΑΛΙΤΕΡΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΛΗ Η ΥΚΟΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΛΕΗ ΠΑΝΤΑ ΑΛΙΘΙΑ. ΜΠΒΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΙΧΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΡΕΣΕ ΤΗΝ ΕΦΙΝΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΛΕΒΕΝΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

    1. ρε κυρ-Βασίλη, μας έβγαλες τα μάτια με την ορθογραφία σου ……

      δεν είναι κακό κάποιες λέξεις να μην ξέρουμε ακριβώς πως γράφονται….
      αλλά όταν γράφεις ένα ποστ, μια λέξη που είναι λάθος κτλπ εμφανίζεται μια κόκκινη γραμμή από κάτω….

      εεε πάτα το γαμημένο “δεξί-κλικ” στο ποντίκι , να δεις αν διορθώνεται…

      1. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΛΕΜΕ ΡΕ ΚΑΙΜΕΝΕ. ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΤΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΤΟ ΘΙΜΙΘΙΚΕΣ ΑΥΤΟ? ΤΗ ΓΡΑΜΙ ΤΙΝ ΚΟΚΙΝΙ ΠΟΥ ΥΝΕ ΑΚΡΙΒΟΣ? ΡΕ ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΙ ΛΕΙ ΔΑΦΤΟΣ??

        1. ρε Βασιλη..αποκολληση αμφιβληστροειδους εχω παθει.μια λεξη δεν μπορεις να αρθωσεις..TI ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ..ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΡΕ Η ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΜΠΑΝΙ ;

        2. κυρ-Βασιλη….πως γράφεις τα σχόλια σου εδώ …. με στυλό? πληκτρολόγιο δεν χρησιμοποιείς ? ποντίκι? ? υπάρχει αυτόματη διόρθωση, καθώς γράφεις οι λέξεις αν δεν είναι σωστές έχουν μια γραμμή κόκκινη…… και δεν μιλάω για την εφημερίδα ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ καμμένε!!!

          να σε βοηθήσω προσπαθώ τόσο εσένα όσο και τα ματάκια των λοιπών αναγνωστών……..

          1. Α ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΡΙΝ ΝΟΜΙΣΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΕΛΕΓΕΣ ΤΙΝ ΕΦΙΜΕΡΙΔΑ. ΕΓΟ ΣΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ ΕΧΟ ΠΛΙΚΤΡΟΛΟΓΟ ΣΑΝΤΗ ΓΡΑΦΟΜΙΧΑΝΗ ΠΟΥ ΗΝΕ ΚΙ ΕΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΛΟΡΑΣΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟ. ΑΥΤΑ ΕΧΟ. ΕΧΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΔΙΑ ΤΟ ΕΧΟ ΒΑΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΗΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΤΟΥΗ ΣΤΙ ΠΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΒΗ ΤΟ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ . ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΑΝ ΜΟΚΕΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΜΑ ΜΑΒΡΟ . ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΟΝ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟ ΕΔΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΟ ΓΡΑΦΥ ΑΚΥ΄ΡΟΣΗΑΠΑ’ΝΤΗΣΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΕΧΕΙ 2 ΠΙΟ ΜΥΚΡΑ ΚΟΥΤΑΚΙΑ ΑΣΠΡΑ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΑ ΗΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΒΑΖΟ ΤΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΗ ΕΜΑΙ’Ι ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΚΙΝΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΥ ΡΟΣΤΣΟΜΜΕΝΤ ΠΟΥ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΗ ΤΟ ΜΙΝΙΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΚΑΙ ΑΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΕΤΑ ΛΕΗ ΟΤΙ ΜΙΝΙΜΑ ΕΣΤΑΛΥ. ΓΡΑΜΙ ΚΟΚΙΝΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ

    2. Κυρ Βασιλη αφου γραφεις σωστα το ονομα, ολα καλα. Για τα αλλα δε πειραζει. Αναγνωστης του Χιου εισαι

  5. ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΑΙ ΣΗΓΟΥΡΟΙ,ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΛΥΣΩ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ,
    ΤΩΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΔΩΝ.ΑΜΗΝ.

  6. Δεν προκειται για τρομοκρατικο χτυπημα αλλα για πολιτικο εγκλημα κατευθυνωμενο απο τρομοκρατικες ομαδες οι οποιες προωθουνται μεσα απο τις μασονικες στοες scull and bones. Το κρατος δημιουργει την τρομοκρατια για τον λογο οτι το συστημα αυτο εχει αποσταθεροποιησει τις εθνικες δομες της χωρας αποδυναμωνοντας τους νομους του κρατους οι οποιοι νομοι θα τιμωρουσαν τους προδοτες. Η αποπειρα δολοφονιας του παπαδημου προερχεται μεσα απο ενα πολυκεφαλο κρυφο συστημα διαπλοκης και πολιτικων συμφεροντων το οποιο ενδεχομενως ειναι αορατο χρησιμοποιωντας εντεχνα καποια υπουργικα προσωπα για την ενεργεια ταυτην. Ο παπαδημος ειναι μεγαλομασωνος και ανηκει σε υψηλες κυβερνητικες και τραπεζικες θεσεις εξουσιας, και ολοι αυτοι ηταν βαλτοι να καταστρεψουν την ελλαδα. Η πυραμιδα της βαβυλωνας αποτελει την πολιτικη ελιτ, μιας ελιτ που δημιουργηθηκε στην αρχαια βαβυλωνια και η οποια ελιτ εκανε ανθρωποθυσιες στον βααλ / ταμουζ. Η ελιτ αυτη εχει αμεση σχεση με τον σατανισμο, ενας συμβολισμος ο οποιος αποτελει και το κοκκινο χρωμα του αιματος στο βουλευτικο πατωμα της βουλης ως ενδειξη της σκοτεινης δυναμεως με σκοτεινα πολιτικα προσωπα.
    Αναρχικη σεκτα εκπαιδευεται στην συρια και στο κουρδισταν εναντιων του φασισμου της isis, με ελληνες στρατολογουμενους αναρχοαριστερους, οι οποιοι κατευθυνωνται απο τον σορος, ο οποιος εντεχνα ανοιξε τον ασκο του αιολου με τις ΜΚΟ για τον εξισλαμισμο του πλανητη. Απο την μια εχουμε τον παγκοσμιο εξισλαμισμο απο τα ιδια κεντρα εξουσιας που εξοπλιζουν σεκτες για να πολεμησουν δηθεν μεταγενεστερα το isis. Ο κ, παπαδημος ανοιξε φακελο ο οποιος εξεραγη με αποτελεσμα να δεχθει πληγμα στα ποδια και στην κοιλιακη χωρα νοσηλευομενος στον ευαγγελισμο. Ουδεις υσχηρος στις δολιοφθορες. Τα πολυβολα του ισλαμ κροταλιζουν σε ολο τον κοσμο ενω το τεμενος στον βοτανικο μετα την ψηφηση στην βουλη προχωραει σε ανεγερση. Το παγκοσμιο πολιτικο συστημα εχει καταβολες απο το 6.000 π.χ. οταν στην βαβυλωνια δομηθηκαν τα πρωτα κεντρα, θεολογικες και πολιτικες δομες και δογματα οπου με τις χιλιετιες που θα ακολουθουσαν θα μεταλλασονταν στο σημερινο πολυκομματικο ιδεολογικο κρατος για να διαταραξουν την ανθρωποτητα παγκοσμιως. (Βιβλιο > μυστικο ολων των εποχων – εκδοσεις εσοπτρον – d.icke).Τα 7 κεφαλια του δρακου με τα λατινικα novus ordo seclorum ειναι εμβληματα γαλαζοαιματων πλουσιων οπως οι ροτσιλντ, κισσινγκερ κ.τ.λ. οι οποιοι εχουν στα χερια τους ολο το παγκοσμιο πολιτικο συστημα του πλανητη. Οι προφητειες καλα στημενες για τα μελλουμενα ωστε να τις πιστεψουν οι μαζες, (βλεπε νοστραμαδο – κωδικα νταβιντζι). Η ελλαδα εχει ηδη παγκοσμιοποιηθει και οδευει στην κατρακυλα και στον αφανισμο και μεσα σε ολα αυτα η ανικανοτητα σκεψης ενος λαου και αποσταθεροποιηση της κονωνιας δημιουργει και τα προτυπα της τρομοκρατιας οπως και τα προτυπα αβουλων ανθρωπων χωρις σκεψη, αλλα και ανθρωπων που πληρονωνται για να δυαλυουν μεσω κομματικων ιδεολογιων την χωρα. Οποιαδηποτε ενεργεια γινεται για την προστασια αυτου του συστηματος γινεται διοτι ολοι εργαζονται για αυτο.

    1. Γεια σας είμαι ο Μιχάλης Μπο… από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας και είμαι 17 ετών βάλτε με όμμα γίνετε σε αυτήν την ομάδα.

Comments are closed.