ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ. ΠΗΓΑΝ ΧΕΡΑΚΙ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΛΥΝΑΜΕ

    Κοινοποίηση:
    720_572712_a064b5089f-8bbf92c5ba39904d

    Άλλη μια μέρα ντροπής για τον Ελληνισμό.

     

    Με απόφαση δικαστηρίου απελάθηκε το Σάββατο 5 Μαίου, ο Τούρκος χειριστής εκσκαφέα που είχε συλληφθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στις Καστανιές Έβρου. Είχε εισέλθει παράνομα  στην Ελλάδα την ώρα που εκτελούσε χωματουργικές εργασίες.

    Ξαφνικά, το Κράτος λειτούργησε σε χρόνο dt και με συνοπτικές διαδικασίες πήραμε από το χεράκι τον Τουρκοπράκτορα και τον παραδώσαμε στους εχθρούς εν μέσω ενός πρωτοφανούς σόου από την άλλη μεριά των συνόρων.

    Πολλοί τούρκοι δημοσιογράφοι περίμεναν από το πρωί στη συνοριογραμμή του Έβρου αφού το θέμα είχε λάβει διαστάσεις στη γειτονική χώρα.

    Εθνικό ρεζιλίκι σε live μετάδοση λοιπόν, την ώρα που τα δύο παλικάρια μας σαπίζουν στη φυλακή για περισσότερο από δύο μήνες χωρίς καν να ξέρουν ποιες είναι οι κατηγορίες που τους βαραίνουν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΚΥΜΜΕΝΟΣ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΜΜΕΝΟ.

    2. αραγε του ζητησαν συγνωμη για την ταλαιπωρεια? και ασφαλως θα του δωσει αυτη η προδοτικη συμμορια(κυβερνηση) και αποζημιωση για ψυχικη οδυνη εδω πρεπει να κανουμε για μερικους μηνες μεταγραφη τον ερντογαν να φτιαξουν τα πραγματα

    3. Αυτο το μαλακισμενο κωλοπαιδο εχει καταλαβει οτι καποιοι τον ψηφισαν για πρωθυπουργο χωρας και οχι προεδρο δεκαπενταμελους ?
      Αυτοι που τον ψηφισαν εχουν καταλαβει τι ζημια εκαναν στην πατριδα η ανηκουν στην συνομοταξια της κυρα τασιας ?
      Η χωρα πλεον διοικηταο απο καρανικες απο κατσαπλιαδες και απο αναρχοαπλυτους που μονο οι λαθροπιθηκοι τους προκαλουν ενδιαφερον

    4. Πια 4ρα.14ρα παρεα με τον συγκαμενο,τον κουνελη και τα πιλαφια.σε λιγο θαχουμε και ουζα στα 14ρα.

    5. ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΘΝΙΚΟΛΑΙΚΗ ΓΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΜΠΟΡΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΠΙΖΟΥΜΕ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΙΤΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΤΙΣΤΙΧΩς Ο ΛΑΩΣ ΜΑΣ ΝΤΕΝ ΤΕΛΗ ΝΑ ΞΥΠΝΙΣΙ ΞΙΠΝΑΤΕ ΤΟΥς ΜΠΡΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΚΡΑΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΙ,ΝΤΩΣΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΤΙ ΠΕΡΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗΣ ΑΦΟΥ ΝΑΙ ΑΓΚΟΥΡΟΞΥΠΝΙΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΓΚΑΦΕ ΝΤΕΝ ΜΠΡΟΛΑΒΑΝΕ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ

    6. Ο Τούρκος μπήκε παράνομα στη χώρα, δικάστηκε, πλήρωσε πρόστιμο και απελάθηκε.
      Το ίδιο πρέπει να γίνει για όλους τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ που μπαίνουν κατά χιλιάδες παράνομα και εποικίζουν τη χώρα μας και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πρόσφυγες.
      ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.
      Εκεί γιατί δεν εφαρμόζεται ο νόμος ?

      1. Γιατί δεν στρεφόμαστε και εναντίον των κόπρο των ΜΚΟ και των αλληλέγγυων και λέμε για τους μετανάστες; Ο κίνδυνος είναι από μέσα.

    7. Η Ανατολική Θράκη δεν ψηφίζει Erdoğan! Ηδη τα καταστήματα Αδριανούπολης, Κεσσάνης, Μαλγάρων, Ρεδαιστού “σκοτώνουν” μύγες! Βριζουν το AKP για την απουσία των Ελλήνων και την κακή οικονομική κατάσταση της Τουρκίας. Μη βλεπετε τα παράλια! Δυστυχώς από φέτος θα υποστηριχθούν από Ρώσους τουρίστες… Νομίζω πως σωστά πράξαμε με την απέλαση!

      1. Συμφωνω απολυτα με τον Νικο ως προς το θεμα της απελασης. Αυτη ειναι και πρεπει να ειναι η διαφορα μας με αυτους τους απολιτιστους και…Δημοκρατικους διοικουντες την Τουρκια. Ετσι απλα

    8. Αν το σχόλιο είναι εναντίον σας, ΔΕΝ το αναρτάτε. Μόνο όταν συμβαδίζει με τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ πιστεύω. Δημοκράτης.

      1. Μην το ψάχνεις. Έτσι και γράψει κανείς τίποτα για το δίδυμο Κουλη – πρεζεμπορα κόβεται…

    9. Τώρα στέλνω ξανθό γένος. Μισό λεπτάκι

    10. Τριζουν τα κοκαλα του Καραισκακη και του Κολοκοτρωνη. ου να μου χαθειτε κοπριτες πολιτικοι.

    Comments are closed.