ΠΑΓΩΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ! ΜΑΡΤΥΡΙΑ – ΣΟΚ ΕΓΚΥΟΥ: «ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ». ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΛΗΣΤΩΝ ΕΖΗΣΕ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    EGYOS

    Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία έγκυος γυναίκα όταν ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστές στο σπίτι της, στο Κορωπί.

    Με δάκρυα στα μάτια περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των αδίστακτων κακοποιών οι οποίοι δε δίστασαν να βάλουν το όπλο στην κοιλιά της, απειλώντας πως θα την σκότωναν εάν δεν τους έδινε μετρητά και κοσμήματα.

    Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9 το πρωί της Τετάρτης (14/3), όταν άκουσε θόρυβο στην αυλή. Πίστεψε αρχικά πως ήταν οι κηπουροί, που περίμενε για εργασίες. Όταν κατέβηκε στην αυλή, ήρθε αντιμέτωπη με δύο ληστές που προσπαθούσαν να παραβιάσουν την πόρτα του διαμερίσματος της πεθεράς της.

    Οι αδίστακτοι κακοποιοί την άρπαξαν από τα μαλλιά και υπό την απειλή όπλου την οδήγησαν πάνω. Την πέταξαν στον καναπέ, την χαστούκισαν και της ζήτησαν να τους δώσει τα χρυσαφικά και τα χρήματα που είχε στο σπίτι.

    Η γυναίκα, η οποία διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, τους παρακάλεσε να μην της κάνουν κακό. Προσπάθησε να ανοίξει ένα συρτάρι για να τους δείξει την κάρτα ανεργίας και να τους εξηγήσει ότι δεν είχε χρήματα, συμπληρώνοντας πως έχει πέσει θύμα ληστείας άλλες τρεις φορές το τελευταίο διάστημα.

    Ένας από τους δύο αδίστακτους κακοποιούς έβαλε τότε το όπλο πάνω στην κοιλιά της και την απείλησε ότι θα την πυροβολούσε.

    Τελικά, οι ληστές άρπαξαν κάποια κοσμήματα που τους έδωσε και εξαφανίστηκαν.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Α ρε δε μπορει να τυχει σε μενα ενα τετοιο ….. Σε μενα ομως οχι σε αλλον…. Σε μενα…. Για να τους δειξω το δρομο που θα οδευσουν οι γνωστοι αγνωστοι της πολιτειας που δηθεν δεν τους γνωριζουν!!!!

    2. Ελάτε τώρα, τουλάχιστον έχουμε Δημοκρατία! Υπεύθυνοι για το κατάντημα της Ελλάδας μας είναι προπαντώς οι γραικύλοι εθνομηδενιστές, τα σταλινικά απολειφάδια που έχουν διαλύσει το έθνος μας. Συνέλληνες, πάρτε το νόμο στα χέρια σας και προασπίστε την οικογένειά σας με κάθε τρόπο!! Όλα τα κατακάθια της οικουμένης έχουν εισβάλει στην Πατρίδα μας, με απώτερο σκοπό να την αλώσουν. Θα το επιτρέψουμε;

    3. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΑΝΙΔΕΟ,ΑΧΡΗΣΤΟ,ΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΣΚΑ.

    4. Αρβανιτες γνωστοι παλαιοτερα και ως αλβανιτες!

    5. Δεν υπάρχει καμία ασφάλεια για την ζωή μας πλέον στην Ελλάδα, έτσι όπως την κατάντησαν, η εκάστοτε κυβερνήσεις και η σημερινή, που διέλυσαν τα πάντα στην Ελλάδα. Δεν σε προστατεύει κανείς. Όλοι μας να πάρουμε μέτρα προστασίας για την ζωή μας την οικογένεια και την περιουσίας μας. Κάθε μέρα ληστείες, πολλά εγκλήματα και βιασμοί. Όπως και η δεκάδες χιλιάδες λαθρο-μετανάστες Που τώρα το καλοκαίρι αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη αύξηση. που δεν αντέχει άλλο η χώρα μας.

    6. Στην Μακεδονια τους λεγαμε “αρβανιταδες , ηταν ληστες , φοβος και τρομος οι επιδρομες τους , αποδεκατιζαν τον γηγενη πληθυσμο κανοντας επιδρομες, καθε οικογενεια εχανε παιδια ,πριν το 1913 ρημαζαν τα κοπαδια , εκρυβαν στο κουι’ τις κοπελες για να μην τις βιασουν οι Ελληνες, τα ιδια αρχισαν να κανουν το 1990 που ηρθαν παλι…σε μικροτερη κλιμακα.
      ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ , ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
      ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΑΔΕΣ.

    7. Και η κυβερνηση που ακούει τόσα να γίνονται καθε μερα, τι κανει;;; Απολύτως τιποτα. Ζούμε. Εσάς σε μια ζούγκλα και οι κυβερνωντες οχι μονο δεν κανουν κατι να προστατέψουν τους πολίτες, ως οφείλουν, αλλα με τον νόμο Παρασκευόπουλο, βγαίνουν εξω εγκληματίες. Να τους χαιρόμαστε.

    8. Αρβανητοχώρι το Κορωπί και έχει τραβήξει όλα τα Αλβανά μιας και μιλάνε την ίδια γλώσσα. Και το επίθετο του Στεφανου αρβανήτικο είναι, ΟΛΑ τα δυσίλαβα επίθετα είναι αρβανήτικα για αυτό προσπαθεί να μας πείσει ότι οι ήρωες του ’21 ήταν αρβανήτες.

    Comments are closed.