ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ! ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ» ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΕ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tramp putin

    Σοκ και δέος ετοιμάζει ο Βλαδίμηρος Πούτιν στις ΗΠΑ παίζοντας πλέον το παιχνίδι με τα χτυπήματα » κάτω από την ζώνη» για να κόψει την φόρα στην επιθετική πολιτική του Αμερικανού προέδρου Ν.Τραμπ σε Μέση Ανατολή και Ειρηνικό Ωκεανό.

    Σύμφωνα με Ρώσους αξιωματούχους το οπλοστάσιο της χώρας διαθέτει πιστοποιημένα ένα πραγματικά τρομερό ηλεκτρονικό όπλο «jamming» το οποίο είναι ικανό να αχρηστεύσει όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα των αμερικανικών αεροσκαφών , πολεμικών πλοίων και πυραύλων .

    Η Ρωσία μάλιστα ισχυρίζεται ότι μπορεί να απενεργοποιήσει τα συστήματα ολόκληρου του ναυτικού των ΗΠΑ χρησιμοποιώντας αυτό το πανίσχυρο ηλεκτρονικό σύστημα που «σβήνει τα πάντα».

    Η είδηση προέρχεται ​​από Αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και αναφέρει ότι η υπάρχουσα τεχνολογία θα μπορούσε να απενεργοποιήσει τις αμερικανικές ναυτικές δυνάμεις στα ανοικτά της Συρίας μέσα σε 5 λεπτά.
    russia

    russia3-700x318
    Ως παράδειγμα αναφέρεται περιστατικό που έλαβε χώρα στην Μαύρη θάλασσα ανάμεσα σε ρωσικά αεροσκάφη Su-24 και του αμερικανικού αντιτορπιλικού USS Donald Cook κατά το οποίο οι Ρώσοι θέτοντας σε εφαρμογή αυτό το «όπλο» έσβησαν όλα τα όργανα του αμερικανικού πλοίου που έπλεε ακυβέρνητο για αρκετή ώρα .

    Ο Ρώσος αξιωματούχος ανέφερε: «Σήμερα, τα ρωσικά στρατεύματα ηλεκτρονικού πολέμου (REW) μπορούν να ανιχνεύσουν και να εξουδετερώσουν οποιονδήποτε στόχο από οποιοδήποτε σύστημα πολεμικού πλοίου, ραντάρ και δορυφόρου».

    Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι οι ρωσικές δυνάμεις είναι σε θέση να δημιουργήσουν ηλεκτρονικούς θόλους εμπλοκής πάνω από τις αμερικανικές βάσεις που θα τους καθιστούν αόρατους στις οθόνες των ραντάρ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Ναι υπαρχουν και αναλυτικα αρθρα γι αυτό.. από ότι ειδα ,ότι τυφλωνει τα Ρανταρ λενε κλπ. ..Αλλα…μιας που εμεις ζουμε στην Ελλαδα… και εχουμε τυφλωσει τα μυαλα μας να πουμε 5 απλα πραγματα… 1ον. Nα πουμε ότι υπαρχουν οπλα να καταστραφει 5-10 φορες ο πλανήτης ?! Αρα δε ξερω αν λεει και πολλα ολο αυτο.. . Θελουμε να τον καταστρεψουμε ? Αν θελουμε γινεται απλα δε θα ζει κανεις ..μετα όμως !! 2ον. Αν ειναι ετσι και η Αμερικη εχει τετοια στο μελλον… δε θα δουλευει τιποτα αρα ισως τσαμπα τα λεφτα που δινουν οι λαοι κιολας ?! 3ον. Να πουμε ότι ο δηθεν ορθόδοξος ηγέτης είναι μεσα στους ολιγαρχες ζαμπλουτους… και για ρωσιδες πορνες και αστεγους η αλλα βασικα πραγματα για το καλο της Ρωσιας.. δεν τον νοιαζει και τοσο οσο αυτά… και απλα πουλαει το προφιλ στον κοσμο ? Και μερικοι μεσα στα μνημονια ακομα τα τρωνε ?! 4ον. Να πουμε ότι.. οι Αμερικανοι λεγαν το 1969 οτι πηγαν στο φεγγαρι.. αλλα η Νasa.. λεει γενικα ψεματα και αμα δει κανεις εικονες και βιντεο.. δεν εχει καν αστρα… όταν στη γη βλέπεις χιλιαδες. Να πουμε ότι ο Πουτιν και ο Τραμπ ..ειναι σημερα πιονια της παλιας ταξης πραγματων αρα μαριονετες? Αρα μπορει να είναι και μουφες στημενα σκηνικα.. από την άλλη μερια.. ?. (πιστωποιημενα.. λεει.. , από ποιον απο τα πιονια του Πουτιν και του Τραμπ? Ολοι πιονια είναι.. ακομα και οι προεδροι …ότι τους πουν λενε ..πολλες φορες διαφοροι..) . Mετα να πουμε ότι ο μεσος ελληνας ξερει για τον Πουτιν αλλα δε ξερει για το πολεμο Αθηνας Ατλαντίδας που γραφει ο Πλατωνας και ποσο ηρωικα εγινε ..στην επιθεση που δεχτηκε η Αθηνα και οτι τελικα βυθιστηκε η Ατλαντιδα τοτε ?? Τελος να πουμε ότι τον μεσο Ελληνα τον ενδιαφερουν αλλα βασικοτερα πραγματα για τη κάθε μερα που ζει.. ακομα και για τη γκομενα του πχ.. μιας που τωρα εχουμε οικονομικο και εγκεφαλικο πολεμο και ασχολούμαστε με τη κάθε κουτση Μαρια που παιζει τα παιχνίδια της … παραπανω από ότι πρεπει ενώ θα πρεπε ν ασχολούμαστε …πως θα ξαναγινει σωστη η Ελλαδα ??

    Comments are closed.