ΠΑΓΩΣΕ Η ΜΕΡΚΕΛ! ΤΗΝ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ! Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΓΚΕΛΑ! ΚΑΡΑΔΟΚΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ! ΞΕΥΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝ ΣΟΥΛΤΣ! ! ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο….. ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ! ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ!

Κοινοποίηση:
εκλογοες γερμανια

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στη Γερμανία, με το πρώτο exit poll να δείχνει την εύκολη επικράτηση του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος της Άνγκελα Μέρκελ που συγκέντρωσε ποσοστό 32,5%, έχοντας όμως σοβαρές απώλειες 7,63%.

Απογοητετικό ήταν το αποτέλεσμα του exit poll για τον ηγέτη των Σοσιαλδημοκρατών Μάρτιν Σουλτς που έλαβε 20%. Η επίδοση του SPD είναι η χειρότερη στη μεταπολεμική τους ιστορία, ενώ τρίτη δύναμη στον πολιτικό χάρτη της Γερμανίας αναδεικνύεται το AfD που συγκεντρώνει ποσοστό 13,5%. Διαβάστε τι είπε ο  υποψήφιος καγκελάριος για την Εναλλακτική για την Γερμανία

Σύμφωνα με το exit poll του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, στην Μπούντεσταγκ επανέρχονται οι Φιλελεύθεροι (FDP) με 10,5%, ενώ ακολουθούν οι Πράσινοι με 9,5% και τελευταίο το κόμμα της Αριστεράς με 9%.

0001

0000

Η Μέρκελ έχασε 1 εκατ. ψήφους σε σχέση με τις εκλογές του 2013 ! Δείτε τους κερδισμένους και χαμένους

μερκελ εχασε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ

Σόιμπλε θα λέμε …και θα κλαίμε! ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! Δείτε ποιος πάει για υπουργός Οικονομικών της ΜΕΡΚΕΛ!

Σε αναζήτηση νέας κυβέρνησης συνεργασίας

Αν επιβεβαιωθεί το αποτέλεσμα του exit poll, τότε το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της κ. Μέρκελ δεν θα μπορέσει να σχηματίσει κυβέρνηση μόνο με το FDP ή μόνο με τους Πράσινους και θα πρέπει να επιτύχει μια ευρύτερη συνεργασία.

Εκτός κυβερνητικού σχηματισμού θα μείνουν σίγουρα οι Σοσιαλδημοκράτες, βάζοντας τέλος στον μεγάλο συνασπισμό της Γερμανίας, όπως δήλωσε η αντιπρόεδρος του κόμματος Μανουέλα Σβέζιχ.

«Λάβαμε μία σαφή εντολή από τους ψηφοφόρους να περάσουμε στην αντιπολίτευση», δήλωσε η αντιπρόεδρος του κόμματος Μανουέλα Σβέζιχ στο τηλεοπτικό δίκτυο ZDF. «Για μας, ο μεγάλος συνασπισμός τελειώνει σήμερα», πρόσθεσε.

Αλλαγή ηγεσίας στο SPD

Παράλληλα, η εκλογική ήττα των Σοσιαλδημοκρατών θα φέρει αλλαγές σε όλους τους τομείς του κόμματος, ακόμα και στην ηγεσία, με την κ. Σβέζιχ να ανακοινώνει πως ο Μάρτιν Σουλτς δεν θα συνεχίσει να κρατά τα ηνία του κόμματος.

Οι συνάδελφοι από την γερμανική ΒΙLD το έγραψαν από νωρίς το βράδυ!
Έρχεται μεγάλος πολιτικός σεισμός!
bild

ώρα 18:41 Λίγο πριν τα πρώτα ανεπίσημα αποτελέσματα! Βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί έξω από τα εκλογικά αρχηγεία όλων των κομμάτων.

2,w=756,q=high,c=0.bild

  • Η συμμετοχή ίσως και να φτάσει ή να ξεπεράσει το 70,2 % ! Δείτε την συμμετοχή από τον πόλεμο και μετά!
    3,w=756,q=high,c=0.bild

Τι θα συμβεί μετά τις γερμανικές εκλογές

Το γερμανικό εκλογικό σύστημα επιβάλλει τον σχηματισμό κυβερνήσεων συνεργασίας. Αυτό δημιουργεί «πονοκέφαλο» στα κομματικά επιτελεία, μετά τις γερμανικές εκλογές.

Κατά τους ειδικούς, η είσοδος του Φιλελεύθερου FDP και του ακροδεξιού κόμματος «Εναλλακτική για την Γερμανία» στην Μπούντεσταγκ θα μειώσει καταρχάς τις έδρες, κυρίως των δύο μεγάλων κομμάτων που ήδη βρίσκονται στη Βουλή. Ο λόγος για την Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU/CSU), το σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD), αλλά ενδεχομένως και για τα μικρότερα. Δηλαδή, τους Πράσινους (Die Gruenen) και την Αριστερά (Die Linke). Φυσικά οι πιθανοί εφικτοί συνδυασμοί των ενδιαφερομένων δυνάμεων να συμμετάσχουν στον επόμενο κυβερνητικό συνασπισμό έχουν αναλυθεί δεόντως στο παρασκήνιο από τα κομματικά επιτελεία.

Καταρχάς, όλα τα κόμματα αποκλείουν την συνεργασία με το AfD και η Αριστερά αποκλείεται εκ προοιμίου από την Χριστιανοδημοκρατική Ένωση. ‘Ετσι, δια της εις άτοπον απαγωγή μένουν τα υπόλοιπα.

ώρα 18:00 Εθελοντές σε όλη την χώρα μετρούν ψήφο προς ψήφο τα ψηφοδέλτια! Τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα θα τα έχουμε αργά το βράδυ!

2.bild

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. Ο προσκυνημένος γερμανοτσολιάς τώρα πανηγυρίζει για τα μπάσταρδα των SS που πόζαραν με σκισμένη ελληνική σημαία. Γνήσιος απόγονος των γερμανοτσολιάδων

  2. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΚΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ , ΕΝΩ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΗΔΟΥΝΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟΙ , ΠΑΡΤΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ “ΤΙΜΙΩΤΗΤΗΤΑΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΤΗ ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ Κ.Λ.Π. ΠΟΥ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ , ΤΕΤΟΙΑ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΘΕΛΟΥΝ , Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

  3. ΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ Κ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ…. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΣΚΟΥΝ ΒΕΤΟ, Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ. Κ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΚΥΛΛΑ Κ ΤΗΝ ΧΑΡΥΒΔΗ, ΠΕΦΤΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΚΑΛΠΑΖΕ Η Χ,Α ΜΕ 15 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ. Κ ΝΑΙ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.

  4. Ελληνας σκέτο , όταν εκθέσεις τις γνωσεισ και την άποψη σου για τους λεγόμενους ναζί , σφυζεις από μαλακια και μισαλοδοξια, είσαι ένας αδαης φουκαράσ που προκαλεί οίκτο

  5. Μην ειστε κοροιδα ρε.Ολα ειναι ελεγχομενα στον κοσμο αυτο εκτος απο τον Κιμ.Οποιος μπαινει στη βουλη οπουδηποτε κρατους,εχει προσκυνησει η προσκυναει στην πορεια τη ΝΤΠ.Ο Τραμπ ποσα ελεγε πριν και ποσα εκανε μετα.Ιδιος και χειροτερος με τον Ομπαμα και με το Μπους και με τον Κλιντον.Το πρωτο πραγμα που εκανε ηταν να βομβαρδισει τη Συρια.Η Λεπεν μεχρι και τον πατερα της και ιδρυτη του κομματος εδιωξε,και μετα τις τελευταιες εκλογες εδιωξε κι αλλους για να μην τη λενε ναζιστρια.Και η ΧΑ εδω εχει αλλαξει.Οποιος δεν προσκυνησει,εχει το συστημα το μηχανισμο να τον αφησει στην απεξω.Καμια σοβαρη μεγαλη επανασταση δεν εγινε απο κοινοβουλευτικο κομμα ποτε και πουθενα.Επαναστασεις κανει η ο λαος η ο στρατος.

  6. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΟΔΙΑΛΥΣΗ (ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!) ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….ΟΠΩΣ AFD KAI FDP , ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΣΗ!

    ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΟΤΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ – ΕΘΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ – “ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ”(ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΛΑΓΝΟΥΣ!) ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ….
    ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΦΩΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑΖΙ…..

    ΙΣΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν΄ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΟΥΝ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΜΟΝΕΣ , ΠΡΟΤΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΦΑΜΠΡΙΚΑ , ‘Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΤΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΟΡΗ/ΑΔΕΡΦΗ/ΜΑΝΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΑΦΓΑΝΩΝ – ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΤΛ….

    Υ.Γ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟ ΟΤΙ ΑΔΟΛΦΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ΘΑΥΜΑΖΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ν΄ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!! ΑΛΛΑ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ , ΟΥΤΕ ΕΔΙΝΕ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ Ν΄ “ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΟΥΝ” ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΟΞΕΣ!!! ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗΣ ΧΑΡΙΣΕ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ , ΕΝΩ Ο ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΟΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΡΗΤΟΡΕΥΕ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΕΥΟΤΑΝ Μ΄ΕΝΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ!!!!

    1. Το…Μέγας Αλέξανδρος….το έγραψα για να δείξω την μεγάλη προσωποικοτητα του Άντρος, τουλάχιστον για εμένα,.Μάλλον εσύ δεν είσαι καλά πληροφοριμενος,ο Αδόλφος Χίτλερ πολέμησε στον Α Π.Π., όσο για τα περί τεχνολογίας και πολιτισμού, η τεράστια τεχνολογία που βλέπεις στην σημερινή Γερμανία και ότι παραγη τα πάντα σε κορυφαιο επίπεδο,όλα αυτά δεν ήρθαν ουρανοκατεβατα ή ναζι τα ξεκίνησαν ποιος εξέλιξε τεχνολογικά της mercedes-bmw-vw.κ.τ.λ ή ναζι τα ξεκίνησαν,ότι βλέπεις σήμερα σε αυτοκίνηση -βιομηχανικη παραγωγή κ.τλ. κατά 60-70% οφείλεται στους ναζι

  7. Επειδή κάποιοι μιλάτε για σοβαρό εθνικιστικό κόμμα με σοβαρά στελέχη,..ερωτο ! Τη κατάφεραν τα λεγόμενα σοβαρά πατριωτικά κόμματα στη Ευρώπη όλα αυτά τα χρόνια ,..απάντηση….ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ….άπαξ και μπεις στο ΚΥνωβουλιο αργά ή γρήγορα γίνεσαι μέρος του συστήματος ,βλέπε χρυσή Αυγή-λεπεν το σύστημα στην έδρα του έχει 1000 τρόπους να σε καταστρέψει,..όσο για τα λόγια του αρχηγού ,θα κινηγησω την Μέρκελ….αυτά και αν τα έχουμε ξανακουσει, έναν μεγάλο έβγαλε η Γερμανία των ΑΔΟΛΦΟ ΧΙΤΛΕΡ που με των μόνο που μπορείς να των συγκρίνεις είναι ο μέγας Αλέξανδρος

  8. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι Έλληνες χαίρονται με την άνοδο του AfD.Οι Γερμανοί και ειδικά οι εθνικιστές Γερμανοί ήταν και παραμένουν σαφώς ανθελληνες.Ειναι το ίδιο σαν να πανυγηριζουμε για την άνοδο των γκρίζων λύκων της Τουρκίας η του “κινηματος για τη ενωμένη Αλβανία” του αλβανοκατσαπλια Ταχίρ Βελιου.Λετε θα χαρουν οι Γερμανοί οι Τούρκοι οι Αλβανοί κι οι Σκοπιανοί αμα ανεβει η ΧΑ στην Ελλάδα;Εδω μιλάμε για κρατη και εθνη με αντικρουόμενα συμφέροντα δε μιλάμε για ομάδες ποδοσφαίρου.

    1. TO AFD είναι εθνικιστικό κόμμα και υπερασπίζεται τα συμφέροντα του Γερμανού και τίποτε περισσότερο.
      Θέλουν την Γερμανία για τους Γερμανούς.
      Τα Αλβαναριά και οι γκρίζοι λύκοι έχουν εδαφικές βλέψεις στα ιερά χώματα της πατρίδας μας και μας θέλουν όλους
      δούλους ή νεκρούς για να χτίσουν τα τζαμιά τους και να προσκυνάνε τον Αλλάχ.

  9. Η Μέρκελ ξαμολυσε τα καθεστωτικά σκυλιά της τους λεγόμενους αντιφασίστες στο Βερολίνο. Στέφανε η σκατιανσ πίνει τίποτα; Στο σκατοσαιτ της γράφει , Το Βερολίνο βράζει και δείχνει 700 μακακες σε μια πόλη 8.000.000 να διαμαρτυρονται ! χαχαχα. Μπράβο στο AfD για την νίκη του. Και εδώ αν συνεχίσει ( μακάρι ! ) Ο Σύριζα τις παπαριές υπέρ των λαθρομεταναστών, να χτυπάνε την πίστη μας και τις πολιτιστικές μας αξίες βλέπω τους χρυσαυγιτες να κάνουν πάρτυ. Τελικά η καλύτερη των Εθνικιστικών κινημάτων είναι η υποστήριξη των αριστερών στους λαθρομετανάστες , το κάψιμο της σημαίας και η ειρωνεία στην θρησκεία μας. Καλύτερα παιδιά ποιο χαλαρά , μακάρι να συνεχίσουν έτσι και όλα θα πάνε όπως τα θέλουμε !!!

  10. Κλαψτε καθεστωτικα τσολια,οι Λαοι ξυπνουν,οσο και να προσπαθουν οι εξουσιασται να τους κοιμησουν.Οσο για τα φερεφωνα του Καρατζαφερη,εχω να τους πω ο,τι και εγω ειμαι ενας απο αυτους που εξαπατησε το αφεντικο τους.ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μεχρι να παγωση η κολαση,προδοτες του συνταγματικου τοξου.

  11. Χιο, θα κανεις εκπομπη να μας εξηγησεις τι γινεται στη γερμανια γτ δεν εχω καταλαβει τπτ

  12. Το NPD.. συνδεται με τους Ναζι της Χρυσης αυγης (ετσι διαβασα) .. . Αλλα τι αν βγουν Ναζι στη Γερμανια μετα την Ελλαδα θα ηταν καλο …η διπλα ηλιθιο ?..Σας αρεσει ο Χιτλερ ? Οσο για το SPD.. από ότι καταλαβα και διαβασα , … φτιαχτηκε το 2013.. (ισως για να μπει αναμεσα στους εντελως ναζι) ..είναι μια μουφα.. ,ευρωσκεπτικιστικο λεει να φυγει από το ευρω αλλα να μεινει στην Ε.Ε. γιατι το ευρω λεει ..απειλεί την ευρωπαικη ενωποιηση , καλα οκ παραμυθια για να τραβηξει δυσαρεστημένους να ψηφισουν ..ισως.Και για να τους ειπε συγχαρητηρια η Λεπεν.. είναι τα ιδια σκατα. Παντως και μονο που εχουμε ναζι στην Ελλαδα που τη κατεστρεψαν ναζι .. ειμαστε για μνημονια ως να σβησει ο ηλιος…

  13. Ο ΣΟΙΜΠΛΕ είναι ο καλύτερος υπουργός οικονομικών που πέρασε ποτέ. Υπερασπίζεται την πατρίδα του και όπως βλέπετε η οικονομία της Γερμανίας είναι μια χαρά. Μην ρίχνετε τις ευθύνες των ΒΡΩΜΟ πολιτικών σε ξένους. Ο ΣΟΙΜΠΛΑΚΟΣ είπε να φύγουμε απο το ευρώ μας έδινε και 50δις αν δεν κάνω λάθος και εμείς είπαμε όχι αυτό και αν είναι ανωμαλία Ο Λαός ψήφισε ΟΧΙ στο ευρώ ενώ μας κρατάνε μέσα και σου φταίει ο ΣΟΙΜΠΛΕ έλεος ρε Στέφ.

    1. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΙΟΨΑΝ!!!ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

  14. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΙΑΤΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ!!!

  15. Δεν είναι όπως τα λετε η Χ.Α. εχει αδελφο κομμα το NPD
    Το AFD είναι το Γερμανικο ΛΑ.Ο.Σ.

    1. Κοντα στο Λαος.. επειδή λεει πολλες… μαλακιες οπως ..να φυγουν από το ευρω αλλα όχι από την Ε.Ε. . Είναι κοντα στα σκατα της Λεπεν βασικα που τους ειπε συμμαχους.. . Το άλλο κομμα είναι εντελως ναζι … που ισως στη Γερμανια δε τραβαει λογω του χιτλερ.. .Και οι γερμανοι το θεωρουν ντροπη για τη χωρα τους .. . Εμεις γιατι ψηφίζουμε ναζι ? Τοσο μαλακας λαος ?

      1. Άρα και το ΠΑΣΟΚ που είναι σοσιαλιστικό κόμμα είναι ναζί, σωστά; Αφού και ο Χίτλερ, είναι Εθνικοσοσιαλιστής!!!!
        Και οι αριστεροί που προέρχονται από τα σπλάχνα των κκεδων, σχεδόν το ίδιο με τους σοσιαλιστές. Αν τους βάλεις όλους μαζί τι βγάζεις;
        Κλέφτες, δολοφόνους, απατεώνες, ρουφιάνοι και πολύ αίμα!

        1. Αλλο σοσιαλιστής και αλλο εθνικοσοσιαλιστής …βλάκα έ βλάκα!!!

  16. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ! , ΝΕΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΠΝΕΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ , ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η Χ.Α. ΝΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ !!!

  17. Το πρωί στο real fm ενας ανταποκριτής απο την Γερμανία τους έλεγε οτι οι Τούρκοι που ψηφίζουν Γερμανία έχουν γραμμή να ψηφίσουν Ακροδεξιά… λόγω κόντρας ερντογαν-μερκελ.
    Οι ακροδεξιοί Γερμανοί ομως σιχαίνονται κ μισούν τους Τούρκους δε ξερω αν αληθεύει. Σαν να λεμε οι Αλβανοί εδώ να ψηφίζουν χ.α

  18. πω πω πω!!! ερχονται!!! ο Aδολφος ξυπνησε στη γερμανια… κομουυυυυυνιαααααα σαπουνια ρεεεε!!!!

  19. Καμια σχεση δεν εχει το afd με την χρυση αυγη.
    Το afd είναι ένα σοβαρο συντηρητικο πατριωτικο κομμα με μορφωμένα στελεχη και ευπρεπή παρουσια στην γερμανικη βουλη.
    Ας παρει παράδειγμα η Χ.Α. και ας προχωρησει σε συνεδριο επανίδρυσης που θα επιλεξει νέο ΓΓ και θα αποκυρηξει το νεοναζιστικο χαρακτηρα του κομματος.

    1. ΤΙ;Δεν εχει χωσει ο αρχηγος του AfD ολο του το σοι και τα κουμπαρια και τα ανηψια του σε εμμισθες θεσεις και στη βουλη;Δεν εχει βαλει την κορη του υποψηφια;Δεν εχει κανει το παν να εκλεξει και τη γυναικα του βουλευτη;Ε το βλακα!Ενω ο αρχηγαρας της ΧΑ τα εχει κανει ολα αυτα η θα τα κανει!Η ΧΑ δεν ειναι ικανη ουτε στο AfD ουτε στο NPD ουτε σε κανενα ευρωπαικο πατριωτικο εθνικιστικο κομμα να μοιασει.Ολα τα σοβαρα εθνικιστικα κομματα στην Ευρωπη ανεβαινουν,μονο η ΧΑ μενει κολλημενη!Η ΧΑ ειναι ενα συνοθυλευμα μπουζουκοκεφαλων ταβερνοπατριωτων,ειναι μια κατηγορια μονη της.

      1. Ναι ρε μια κατηγορια μονη μας ειμαστε για να ξεπατοσουμε εσας τους υπολοιπους βολεμενους νεοταξιτες ντοπιους και ξενους αλλοθρησκους εθνομιδενηστες.
        ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!

Comments are closed.