ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΡΩΣΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ (ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ) «ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΙΣ ΗΠΑ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    vladimir-zhirinovsky

    Ο ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι ζήτησε από τη Μόσχα να πραγματοποιήσει «επιθέσεις αντίποινα» εναντίον των ΗΠΑ ως απάντηση στην αεροπορική επιδρομή στην Συρία. «Αυτό είχε όλο προγραμματιστεί», δήλωσε ο Ζιρινόφσκι, υποστηρίζοντας ότι το περιστατικό με τα χημικά όπλα ήταν μια «πρόκληση εκ των προτέρων» για να δικαιολογήσει την αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ και ότι η επίθεση του φυσικού αερίου πραγματοποιήθηκε από αντάρτες τζιχάντ.

    Προσθέτοντας ότι ο στόχος ήταν να «ανατρέψουν τον Άσαντ» και υπονομεύσουν τη ρωσική επιρροή στη χώρα. Ο Ζιρινόφσκι δήλωσε πως η Συρία έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της με αντίποινα.


    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Δεν είμαι φίλος των Ρώσων, αλλά η Ρωσία θα κερδίσει τον πόλεμο και θα γίνει μια παγκόσμια δύναμη για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά θα έρθει το τέλος του κόσμου. Δεν αποκαλείται με το όνομα Ρωσία αλλά ο βασιλιάς του βορά, και μην σας ξεγελούν κάτι δήθεν προφητείες. Οι προφητείες που έχουν βγει αληθινές κατά γράμμα είναι γραμμένες στην Αγία Γραφή. Από κανέναν θρησκευτικό ηγέτη δεν θα μάθεις την αλήθεια, όχι γιατί δεν θέλουν αλά γιατί δεν ξέρουν. Μάθε την αλήθεια και η αλήθεια θα σε ελευθερώσει.
      Ιωάννης 8:32.

    2. ΣΤΕΦΑΝΕ ΤΟ ΞΕΡΗΣ ΟΤΙ ΠΡΗΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΡΗΚΑ ΕΒΡΕΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΤΙΝ ΑΚΡΟΠΟΛΙ???? ΑΥΤΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΤΙΛΕΟΡΑΣΙ??? ΚΙ ΑΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΙΤΑΝ ΤΟΥΡΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΗ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΦΤΑΝΙ ΠΟΥ ΜΠΕΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΟΡΙΚΑ ΣΙΝΟΡΑ Ι ΤΟΥΡΚΗ ΤΟΡΑ ΘΑ ΜΠΕΝΟΥΝ ΚΑΙ Ι ΕΒΡΕΗ?????? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΠΙΡΑΒΛΟ ΟΙ ΔΙΚΙ ΜΑΣ Ι ΑΕΡΟΠΟΡΙ ΝΑ ΓΙΝΙ ΕΚΡΙΞΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ? ΜΙΠΟΣ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ Ι ΤΡΙΚΑ ΚΑΙ Ι ΜΕΡΚΕΝ ΚΑΙ Ο ΣΟιΜΠΛΑΕ????????

    3. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΡΙΞΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΥΡΑΒΛΟΥΣ ΤΟΡΑ . Η ΡΟΣΙΑ ΙΝΕ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΛΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙ ΟΙ ΑΓΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙ ΔΙΣΤΙΧΟΧΖ ΔΕΝ ΗΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΡΑ ΠΟΥ ΗΝΕ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΠΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΙΝ ΕΚΛΙΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΥΡΑΒΛΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΙΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΚΤΥΟΣ ΑΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΙΣΙΣ ΠΟΥ ΗΝΕ ΜΟΑΜΕΘΑΝΗ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΛΟ ΑΛΑΧΑΛΑΧ ΚΑΙ ΚΟΒΑΝΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΟΠΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΑ ΜΑΘΕΝΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    4. Ο Ρώσος στην φώτο που λέει πάμε σε πόλεμο δεν είναι ηγέτης αλλά ένα σκουπίδι που δεν θα πρέπει κανένας να ακούει. Λυπάμαι Στέφανε που επέλεξες το λάθος αλλά το περίμενα και για αυτό το αναφέρω. Αν ήταν όλα τόσο απλά να γίνει ένας παγκόσμιος πόλεμος. Το άτομα αυτό πέρα απο μπεκρής είναι και γυναικάς και εσύ τον παρουσιάζεις σαν κάποιο σπουδαίο πριν βάλεις μία ανάρτηση θα σε παρακαλούσα να ψάξεις λίγο.

    5. τους κατεριψαν το αεροσκαφος οι τουρκοι ,σκοτωσαν τον ρωσσο πρεσβη εν ψυχρω, τωρα τους χτυπανε με πυραυλους αν γινουν κανα δυο περιστατικα ακομα κ δεν αντιδραση ο πουτιν θα τον παρουν στο *ψιλο* ολοι.μαλλον δεν εχει κ πολλα περιθωρια πρεπει να απαντησει….

    6. ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΡΙΨΗΣ ΠΥΡΑΥΛΩΝ Ο ΤΡΑΜΠ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ν.Τ.Π ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΕΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!!!!!!! ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ !!!! ΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΟΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ S300 KAIS400 ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ !!!!!!!!!!ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !!!!!!!

      1. Ο/Η ΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΟΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ S300 KAIS400 ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝ;;;;;; λέει:

        γι΄ αυτό κανείς δεν ξέρει που πήγαν τα 36 από τα 59 τόμαχωκ που εκτόξευσαν τα αμερικανά….

      2. Ο/Η ΤΑ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ S300 KAIS400 ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΝ;;;;;; λέει:

        γι΄ αυτό κανείς δεν ξέρει που πήγαν τα 36 από τα 59 τόμαχωκ που εκτόξευσαν τα αμερικανά….

      3. Έτσι για την ιστορία τα S300 S400 είναι αντιεροπορικα! Όχι αντιπυραυλικά… Μη μπερδεύουμε τη βούρτσα…

    7. Ναι τα λέει συχνά αυτά,πολύ σκληροπυρηνικός .

    8. Ο Ζιρινοφσκι ειναι ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ παιδια.

      Κανενα προβλημα, απλα να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.

      1. Λίγο πιο φασίστας κι αρκετά πιο παράφρων από τον (ρασ)Πούτιν.

    Comments are closed.