ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

    Κοινοποίηση:
    eee

    Ακυρώνεται, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, -εάν ισχύει –  η κρίσιμη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Τούρκο ηγέτη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

    Η συνάντηση επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο της συνόδου των χωρών που μετέχουν στην Παρευξείνια Συνεργασία.

    Επισημαίνεται, ότι η επίσκεψη Παυλόπουλου στην Κωνσταντινούπολη είναι η πρώτη που πραγματοποιεί αρχηγός του ελληνικού κράτους μετά το 1952, όταν είχε πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Τουρκία ο τότε βασιλιάς Παύλος.

    Η συνάντηση πραγματοποιείται σε μια εξαιρετικά ευαίσθητη στιγμή στην πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Το μικροβιο του ραγια δεν εφυγε ποτε απο αυτην την χωρα. Δεν υπαρχει σωτηρια η ελλαδα ειναι καταδικασμενη.

    2. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΚΟΤΕΣ????

    3. Τι να πει ρε παιδια ο Ερντογαν με ενα καθοδηγουμενο πιονι? Εντωμεταξυ ο δοσιλογος Αλεξης Τσιπρας ειχε πει πως ψηφισαμε το 4ο μνημονιο και τωρα περιμενουμε να τηρησουν οι εταιροι μας τις υποχρεωσεις τους για το χρεος. Φυσικα οπως θα μαθατε ο Τσιπρας ως συνηθως πηρε αλλη μια φορα τα αρχιδια των εταιρων. Ποιο χρεος ρε καραγκιοζη , σε βαλανε και μας δεσμευσες με αλλο ενα μνημονιο και τωρα ουτε που σε ξερουνε.. Γεια σας ριζοσπαστες επαναστατες αριστεροι , μια ζωη στην ταπεινωση και στην υποταγη θα εισαστε. Αντε τωρα να κανετε καμμια πιπα στον Σοιμπλε εστω για να πει μια καλη κουβεντα. Ποσο ξεφτιλισμενοι δουλοι εισαστε ρε βοθρολυματα αριστεροι ?

    4. Αν περιμένουμε να μας σώσει ένας μασόνος, σωθήκαμε! Όλοι αυτοί συνεννοούνται μαζί και έχουν συμβάλει για την καταστροφή μας. Μην τους πιστεύετε.

    5. μεγαλη ατυχια της χωρας σε τοσο κρισιμες στιγμες να εχει ανεπαρκεστατους πολιτικους,

    6. ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΚΗ,
      TI ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ YΠAΡXEI ΠΡOΣ……. ΣYΖHTHΣIN, ΜΕ αυτό το ΘΡΑΣΥΜΙ, τον ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ σουλτανισκο, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;

    Comments are closed.