ΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΠΑΛΕΨΕ ΣΑΝ ΛΙΟΝΤΆΡΙ! ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΕ ΟΜΩΣ! ΠΕΘΑΝΕ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ – ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    stamatiadis-kifisia-696x407

    Σοβαρές επιπλοκές παρουσίασε ο 52χρονος Αλέξανδρος Σταματιάδης, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του «Γ. Γεννηματάς». Υπενθυμίζεται πως ο επιχειρηματίας δέχθηκε πυροβολισμούς από ληστές, μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, το πρωί της Μ.Δευτέρας.

    Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή και κατέληξε στις 11.52 σήμερα το πρωί.

    Υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των βαρύτατων τραυμάτων του και οι γιατροί εξέφραζαν από την αρχή την ανησυχία τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Κριμα το παλληκαρι!! Μεγαλη αδικια να χανει καποιος την ζωη του μ’ αυτον τον τροπο, επειδη καποιοι ανεγκεφαλοι πολιτικαντηδες επετρεψαν να γινει η χωρα ξεφραγο αμπελι και να ερχονται ολα τα αποβρασματα να ληστευουν και να δολοφονουν, αποθρασυνομενοι απο τον αθλιο νομο Παρασκευοπουλου, γνωριζοντας οτι και να συλληφθουν, συντομα θα βγουν εξω μ’ αυτον τον ελεεινο νομο!!!! Οι κυριοι Τσιπρας, Τοσκας, Παρασκευοπουλος για τις ολεθριες αυτες πολιτικες να το βρουν απο τον Θεο, γιατι καποιοι απο τον λαο ακομα κοιμουνται ορθιοι, διοτι ολα εδω πληρωνονται!!!!

    2. Ηθικος αυτουργος ειναι το πολιτικο ανδρεικελο Σαμαρας.Αυτος ανοιξε τα συνορσ το”90 ακριτως και ασμενως και ηρθαν… τα μπουμπουκια των βαλκανιων κλπ.Βεβαια ηταν επιταγη της αστικης ταξης για φθηνο εργατικο δυναμικο αλλα δεν εγινε νομοτυπα και με κανονες.Τοτε δε μιλαγε κανεις γιατι ολοι ειχαμε τη βολη μας!!Φθηνα μεροκαματα,πορνες βλασταρια,υπηρετες για χαμοδουλειες κλπ!Δεν δικαιολογω τους συμοριτες του σημερα αλλα και η δεξια ηταν προδοτικη και απατρις.Τωρα… ειναι αργα!Ας βαυκαλιστουμε με υποκουλτουρα τυπου survivor και.. σχολια τυπου Πορτοσαλτε!

    3. ολοι οπλα σπιτια μας κι αν κα;νουν να μαςτα παρουν μια τουφεκια στο κοτελο κι ψοφο !!!!!!!!!

    4. Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΕΛEΥΘEΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΓΚΛΉΜΑΤΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΡΟΣΩΠΟΝΤΙΟΥΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΣΚΑΤΟΦΥΛΗ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ,MΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕI ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΟΠΛΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ . TO ΡΑΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΔΕΝ ΤΥΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ. Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΑΦΡΥΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ. ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ . ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΟΝΟ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΑΣ ΟΧΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΙΣΔΘΗΤΙΚΗΣ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΟΥΤΑΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΙ IQ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΑ.

    5. ΝΟΜΙΜΗ ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, δεν χρειαζεται να λεμε πολλα. Και βγειτε τωρα οι νεοψευτοελληνες και βριστε με.

      1. Δε σε βριζει κανείς. Κατα βαθος και οι αριστεροι ψηφοφοροι τα ιδια θελουν, ασχετα με το τι λενε….

    6. Ξεφτηλα τοσκα γιαυτο σε ψηφησα για να λες μαλακιες

      1. να τον ξαναψιφισεις !!! η επιλογη σου ηταν μοναδικη !!!

    7. Αυτη η δολοφονια αφιερωνεται εξαιρετικα στους Τσιπρα, Τοσκα, Παρασκευοπουλο και λοιπους χαβαλεδες της κυβερνησης. Ας περιμενουμε και εμεις τη σειρα μας, η ……. στατιστικη το δειχνει.

    8. Τοτε το Σεπτεμβριο του’15, ο Μειμαρακης ητανε “κρασοπατερας, καραφλος και μουστακαλης, ταβερνιαρης”, και τετοια. Ενω ο Τσιπρας ητανε νεος, ωραιος με τσουλουφι, και θα σας καταργουσε και τον ΕΝΦΙΑ. Αναθεμα τα κριτηρια σας Ελληνες, που φερατε στην εξουσια αυτον τον καραγκιοζη και ολη την αριστερα και διαλυσανε την Ελλαδα…

    9. Αγαπητοι φιλοι..

      Ζω σε μια Ευρωπαικη χωρα που φημίζετε για την ηρεμια της και την τεχνολογια που αναπτυσση παντου..
      Εδω λοιπον εχω το νομιμο δικαιωμα να εχω στο σπιτι μου στρατιωτικα οπλα, δλδ ΑΚ47. ΑR15. κτλ καθως
      και 10.000 πυρομαχικα, 3 κιλα πυριτιδα και χιλιαδες καψυλια..

      Μεγάλωσα τα παιδια μου με οπλα στο σπιτι ( απως αρμοζη να μεγαλωνουν νεαροι ΕΛΛΗΝΕΣ ).
      Χωρις κανενα απολυτος προβλημα.
      Σημερα εχουν τις δεικες τους οικογενειες και φυσικα τα δεικα τους οπλα..
      Τακτικα πηγαινουμε για σκοποβολη ολοι μαζι.
      Συζηταμε για τα προβληματα ασφαλειας που αντιμετωπίζουν οι σημερινές κοινωνίες, και ενα πραγμα ειναι για εμας ξεκαθαρο:
      Οτι δεν μπορης να το υπερασπισης, απλα δεν ειναι δεικο σου..!!
      Πρεπει να μπορης παντοτε να υπερασπισης οτι ΑΓΑΠΑΣ,
      δλδ οικογενεια, σπιτι, φιλαρακια, και οποιονδηποτε αθωο ανθρωπο κινδυνεψη μποστα μας, αδιαφορώντας, για οποδηποτε κοστος…!!!!

      Επισης σε εσας εκει στην Ελλαδα, το προβλημα δεν ειναι η νομοθεσια για την αυτοαμυνα και την αμυνα στο σπιτι.. οι νομοι ειναι σχετικα καλοι.
      Το προβλημα ειναι οι ΔΙΚΑΣΤΕΣ, και οι δικαστικες αποφασεις του παρελθωντος, που παραποιησαν τους υφησταμενους νομους… δλδ το ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ, που εχειν μεγαλυτερη δυναμη και απο τον ιδιο τον νομο…

      Ελπιζω ολοι οι Ελληνες δικαστες να δεχτουν και αυτοι επισκεψεις απο εγκληματιες στα σπιτια τους οταν κοιμουντε με τις οικογενειες τους ….!!!!

      καλο σας απογευμα..

    10. οι αριστεροι νεο-εαμοβουλγαροι αναχοκομουνιστες ειναι υπευθυνοι για ολα….

      θα πληρωσουν με το ιδιο νομισμα ταν ερθει η ευλογημενη ωρα του ιερου μισους!

    11. Κρίμα τον άνθρωπο κρίμα.
      Τώρα τί θα πουν; Ότι έπρεπε να κοιμάται;
      Κρίμα νέος άνθρωπος Κ ντροπη στο κράτος που φιλάει τους μπάτσους για πάρτη τους…

    12. ντροπη ο ανθρωπος ανησυχησε για την οικογενεια του και γιάυτο αμυνθηκε .Ελληνες στα οπλα …

    13. Να εκτελεστουν οι ενοχοι κι αν δε βρεθουν να απαγχονιστουν οσοι με τις ηπιες ποινες που βαζουν αδιαφορουν.
      Υπευθυνη η πολιτικη ηγεσια με τις ηλιθιες προτροπες τυπου “κανε τον κοιμησμενο ” λες κι αν δε βρουν οι ληστες κατι δε θα σε ξυπνησουν. Ελεος ηλιθιοι, ελεος

      Κριμα για τον ανθρωπο και την οικογενεια που αφηνει πισω

    14. Και τα ρεμάλια κυλοφορουν ακόμα ελεύθερα έτσι? Ας είναι καλά ο Παρασκευόπουλος με τις μαλακίες του.

    15. Η αλλαγη του νομου πρεπει να γινει χθες.Νομιμη οπλοκατοχη

    16. Ο/Η Ελλην ( οχι ο κατσαπλιας που παριστανει τον Ελληνα ) λέει:

      Το αιμα του μαζι με το αιμα χιλιαδων αλλων θυματων στα κεφαλια των κ(Υ)νοβουλευτικων ελληνοφωνων δωσιλογων .

    17. Αληταραδες Παρασκευοπουλε και Τοσκα, τα χερια σας ειναι βαμμενα με αιμα….

    18. κρίμα για τόν ανθρωπο – αν ακουγε ομως τόν ΤΑΒΕΡΝΙΑΡΗ ΤΟΣΚΑ …να εκανε πώς κοιμόταν – πώς ροχάλιζε κλπ …θά ζούσε σήμερα και θα ειχε στην αγκαλιά του τα 3 παιδιά του ,πρέπει να ακούμε τόν …τόσκα αλλη φορά

    Comments are closed.