Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ…. 4000… ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΚΡΕΜΑΛΑ-ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ-ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ-ΣΧΟΙΝΙ-Αντιγραφή

    θα έρθει η αριστερά και θα σας πάρει τα σπίτια λέγαμε μερικοί αλλά τελικά τους ψηφίσατε.
    Πάρτε τώρα κατασχετήρια για οφειλές 70€…

    Την οργή του εκφράζει, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του Δήμου Βύρωνα, Παναγιώτης Κόνσουλας.
    Ο κ. Κόνσουλας εκφράζει την ξεκάθαρη αντίθεση του με την απόφαση του δημάρχου, Άκη Κατωπόδη, αλλά και συνολικά της Δημοτικής Αρχής του ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα, να αποστείλει -μέσω των τραπεζών- ηλεκτρονικά κατασχετήρια σε περίπου 4.000 δημότες για οφειλές προς τον Δήμο. Όπως τονίζεται, η αυτή η κίνηση έγινε χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.

    Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο κ. Κόσνουλας παραιτήθηκε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βύρωνα.

    Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του: «Ποιότητα Ζωής με 4.000 κατασχετήρια στον Δήμο Βύρωνα εν όψει Χριστουγέννων, στα σπίτια και τους λογαριασμούς ακόμη και άπορων συνδημοτών, δεν «παίζει»…Γεια σας!!!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. να πατε να τα πειτε στον περιεργο που ψηφισατε, που τον βρηκαμε ρε οι εβραιοι μας εδωσαν τον εβραιο………αισχος, αισχος…. να δειτε θα τον ξαναψηφισουν τον περιεργο να ειστε σιγουροι……για κλαματα…..ερημη Ελλαδα αρνηθηκες την Ορθοδοξια σου κι τα πληρωνεις, δυστυχως………..

    2. Κάψτε τα σπίτια σας ρε μ@λ@κες και παραδώστε τους στάχτη………….Διαφορετικά θα δείτε να ζουν μέσα σύντομα λάθρο πίθηκοι……..Πρώτη φορά αριστερά δαμαλια ψηφισατε.,κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη μουσχαροι……

    3. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ ΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ ! ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ! ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΚΟΜΩΤΗΡΙΟ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

    4. Nα πάρουμε και να φτιάξουμε όπλα το κάθε σπιτικό δικό του…και όταν έρθει η ώρα να βγούμε στους δρόμους….πρώτα τους αστυνομικούς και μετά να περικυκλωσουμε τα στρατόπεδα χιλιάδες λαού και να πάρουμε τα όπλα μας που είναι πληρωμενα με τους φόρους μας…

    5. Απορώ άραγε δεν υπάρχει αρμόδιος εισαγγελέας να ερευνήσει την νομιμότητα της κίνησης αυτής ή κάποια ανάλογη αρχή προστασίας τραπεζικού απορρήτου;
      Πως είναι δυνατόν να μπαίνει οποιοσδήποτε στον τραπεζικό λογαριασμό και να κατάσχει;

    6. Οι πρεσβευτες των ανθρωπινων δικαιωματων και της ελευθεριας ισοτης αδερφοτης μας παιρνουν τα σπιτια για χρεος λιγα γεμιστα και μας στελνουν να λιαστουμε στην ομονοια παρεα με τους μεταναστες τα αδερφια μας. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

    7. Και κανένας μακάκας δεν είναι στους δρόμους!!!
      Κανένας!!!

      1. Για ποιους ρε φίλε να βγω στους δρόμους; Για όλους αυτούς που τσακωνομουν κάθε μέρα συνεχώς,όταν τους έλεγα ότι ο Τσίπρα είναι απατεωνας; Τι να τους εξηγούσα; Ότι αυτός ο αλήτης κοίταζε με τις ώρες τις κασσέτες και είχε μελετήσει με κάθε ακρίβεια όλους τους τρόπους του αείμνηστου λαοπλανου απατεώνα που κατάντησε την Ελλάδα σε αυτά τα χάλια…..Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.Αυτος ο λαός λαμβάνει ακριβώς,αυτά που του αξίζουν,οι υπόλοιποι πολεμάμε συνεχώς και ακατάπαυστα τους μπολσεβίκους με όλους τους τρόπους έως ότου ξεκουμπιστουν …….

    Comments are closed.