ΡΑΓΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ! ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΕΚΤΑΚΤΟ

    Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο απερχόμενος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε,

    σχετικά με το περιεχόμενο της συζήτησης που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

    Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Ιστορίες», η οποία θα προβληθεί την ερχόμενη Τρίτη από το κανάλι του Φαλήρου, λέγοντας πως άκουσε τον Αλέξη Τσίπρα να του αναλύει το σκεπτικό του προεκλογικού του αγώνα, το οποίο θα βασιζόταν στο αφήγημα της παραμονής στην Ευρώπη, αλλά δίχως τους όρους του μνημονίου.

    Plus500
    Τότε, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών είπε στον τότε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετέπειτα πρωθυπουργό, ότι εύχεται να μην κερδίσει τις εκλογές, καθώς δεν θα καταφέρει να τηρήσει τις υποσχέσεις του.

    «Είχαμε συναντηθεί όταν ήταν αρχηγός της αντιπολίτευσης και μου είπε ότι θα κάνει έναν προεκλογικό αγώνα με την υπόσχεση ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρώπη, δίχως τους όρους του μνημονίου. Και τότε του είπα πως εύχομαι για το δικό του συμφέρον, να χάσει τις εκλογές, γιατί δεν θα μπορούσε να τηρήσει τις υποσχέσεις του», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΤΧΑΗΜΕΡ ΕΤΣΙ;;;;ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΙ;;;; ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΣΗΚΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ Κ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΕΙ ΤΑ ΒΑΡΔΟΥΛΑ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΡΟΣΥΡΙΑΧΡΗΣΤΟΙ ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΟΙ….. ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΠΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

    2. ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΧΜΕΡ , ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ

    3. O τσιπρας ειναι η μάστιγα του θεού που αξίζει στους τουρκοσπορους ελληνόφωνους

    4. Σαμπάνια, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη.

    5. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΡΑΝΟΜΑΥΡΟΥΣ ΓΑΤΟΥΣ 7 ΨΥΧΟΙ ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΘΕΟΥΣ………

    6. Οι τριακοσιοι συν ενας της βολης και ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ των γραικυλων σκατοκεφαλων νεοραγιαδων θα ” ριξουν ” το αεργο και αμορφωτο τουρκοεβραιοπουλο , οταν τους διαταξουν οι αποικιοκρατες .
      Και για μετα εχουν ετοιμασει το αλλο σουργελο και την παρεα του να συνεχισουν την διαλυση της Πατριδος και του Εθνους .
      Οποτε κανενα το ωφελος εαν και οποτε ” ριξουν ” την σημερινη συμμορια .
      Το σχεδιο των κατακτητων προχωρει ανετα και τις περιουσιες μας τις παιρνουν οι λαθροεισβολεις και οι πολυεθνικες μαφιοζικες εταιριες , που ΟΛΟΙ μας γνωριζουμε ποιοι τις διοικουν .
      Κανα αρθρο για αντισταση ;

    7. ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΟΧΙ ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ?ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΟΥ ΚΟΙΘΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ?

    Comments are closed.