ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΙΔΕ! Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΤΟΝ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΝΑ ΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ…. (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ImageHandler (5)

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα 74 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα. Ο υπουργός έδωσε το «παρών» και στο μνημόσυνο το οποίο τέλεσε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος δημιουργώντας όμως αρνητικές εντυπώσεις.

Στο τέλος του μνημοσύνου για τους εκτελεσθέντες από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, την 13η Δεκεμβρίου 1943 ο Αμβρόσιος πήρε στα χέρια του το Ιερό Ευαγγέλιο που την ημέρα εκείνη βγήκε αλώβητο από την καιόμενη Εκκλησία των Καλαβρύτων και κάλεσε τον κ. Σκουρλέτη να έρθει κοντά και να το δει.

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αφού το έδειξε και εξιστόρησε το γεγονός, προέτρεψε τον κ. Σκουρλέτη να το ασπαστεί. Ο υπουργός χαμογέλασε, έκανε μια μικρή υπόκλιση αλλά δεν το ασπάστηκε σπρώχνοντας το μακριά, με τον Μητροπολίτη να ξαφνιάζεται και να τον προτρέπει τουλάχιστον να κρατήσει αυτήν την ανάμνηση από την επίσκεψή του στον μαρτυρικό τόπο.

Πηγή: kalavrytanews.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

31 Σχόλια

  1. μασονοεβραιοι λατρες της νεας ταξης πραγματων αθεοι και σαποιοι ρε !! τι δουλεια εχει στην εκλισια αυτος ???

      1. Εσύ είσαι καλύτερος? Βάλε τόνους ρε κακομοίρη χαχαχαχαχα τρολ…..

  2. Ο ΤΑΜΤΑΚΟΣ υπουργός!!!ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ…..

  3. Άλλο Άθεος και άλλο Σατανιστής!!!!

  4. ΜΑ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΣΠΑΣΤΕΙ !!!!!!!!! ΤΟ ΕΚΑΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΗΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΠΡΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΦΣΟΡ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΠΩΣ ΠΑΕΙ????????????

  5. Γύφτος είναι,κομπλεξικός,ημιμαθής και απαίδευτος.Η Ελληνική σημαία είναι γαλανόλευκη με άσπρο Σταυρό.Που έμαθε ο ξεγάνωτος ντενεκές τι θα πεί εκκλησία,μνημόσυνο,νεκροταφείο……….στο τσαντίρι που μεγάλωσε με την αρκούδα και τη μαιμού?Τράβα στους ομοίους σου στο καταυλισμό και άσε τις εκκλησίες και τους χριστιανούς.

  6. ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ; ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΤΟ ΑΣΠΑΣΤΕΙΣ; ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΠΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ; ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΟΠΟΥ ΣΕ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΟΥΝ ΣΙΧΑΜΑ

  7. Δεν είναι άθεοι. Είναι αντίχριστοι που ποζάρουν ως άθεοι, για να μην γίνονται αντιληπτοί στα μάτια των αδαών. Ο άθεος δεν ασχολείται καθόλου. Αυτοί, που υποκρίνονται τος άθεους, πάνε στους Ιερούς Ναούς για τα μάτια του κόσμου. Βέβαια όταν εμφανιστεί η ευκαιρία (για κακή τους τύχη), δείχνουν την εμπάθειά τους απέναντι στην Ορθοδοξία και τον Θεό. Όπως έγινε και στην παρούσα περίπτωση. Ίσως σε κάποιο επόμενο περιστατικό, να κρύψουν ακόμη περισσότερο την εμπάθειά τους και το μίσος τους και να φιλήσουν (υποκριτικά) πάντα το Ευαγγέλιο. Και αυτό, γιατί ακόμη είναι πολλοί οι Χ.Ο. στην Ελλάδα, τους οποίους πρέπει να παραμυθιάζουν (γιατί ακόμη χρειάζονται την ψήφο τους), μέχρι να τους ξεπαστρέψουν/αντικαταστήσουν, οπότε και δεν θα χρειάζεται στο μέλλον να προσποιούνται πλέον.

  8. αυτά τα μουνοπανα μας κυβερνούν.οι άθεοι.ποιος θα το πίστευε ότι κάποιοι μαλακές έλληνες τους δώσανε χρησμα. να τους χαίρονται οι μαλακές που τους ψήφισαν.πετάξτε τον τον που στη έξω με τις κλωτσιές.μουνοπαναδες.θα γαμηθητε κοντεύει η ώρα σας.

  9. Του έκαναν μεγάλο χουνερι του γύφτου οι παπάδες,κοίτα τις φώτο πως το χαίρονται με τις γκριμάτσες του αβαφτιστου δαιμονισμένου με το γύφτικης ρίζας επίθετο……..

    1. Εχουν οι γυφτοι παραδοση; και αν ναι τι ελληνική; Στα χιντι ειναι τι επιθετο του; Ελα Παναγία στο τοπο σου

  10. Να τους χαιρονται ολοι οι Μαλακες που πηγαν και τους ψηφισαν… Την κυρια Τσακαλωτου και τα υπολοιπα Πουσταρια του Συριζα.

  11. Τα αριστερα ανθρωπακια η νου δου και το πασοκ τα εφεραν στην εξουσια απτης μ@λ@:κιες που κανανε. Μεχρι και γεροι 80 χρονο ολη τη ζωη τους νου δου ψηφησαν συριζα.

  12. Eλεεινα αριστερα ανθρωπάκια……ποτε θα καταλαβεται οτι τελειωσαν οι ημερες σας, εισασταν εκ γενετης μικροι ανθρωποι που θελήσατε να γινεται καποιοι, μερικως το καταφέρατε με την ΕΠΑΡΑΤΟ ΝΟΣΟ του κάθε ΕΛΛΗΝΑ την λησμονια και ευκολοπιστια.
    Όμως ο καιρος εγγυς εστι τιποτα δεν μενει ατιμωρητο επι της γης….τελειωνεται σιγα σιγα ολοι σας, φροντισατε, καταφέρατε να σας καταριεται ένα ολοκληρο Ελληνικο Εθνος να σας αποδοκιμαζουν οπου και εάν βρεθηται, να σας προπυλακιζουν και να γελατε… συνελθεται αριστερα ανθρωπάκια, σας τελειωνη η αριστερη κουλτουρα σας τελειωνουν τα συνθηματα σας τελειωσαν οι δαιμονες που σας γαλουχισαν τοσα χρονια μαρξ λενιν κ.α
    Επιστρεψατε στην ορθοδοξια το γρηγοτερο, προσκυνηστε ΣΤΑΥΡΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΙΚΟΝΕΣ μετανοειται ηγγικεν γαρ η βασιλεια των ουρανων.
    Εισαστε τοσο για λυπηση που ευχομαι καποια μερα εν ζωη να συνελθεται αριστερα ανθρωπάκια
    Κωστας Αντωνιου

  13. Δεν μου κάνει εντύπωση διότι οι τσιγγάνοι δεν πιστευουν

  14. Οχι για να κοβει εισιτηρια σε τσιρκο , αλλα σε δημοσια αποχωρητηρια
    Πες τα Λυκουργε!

  15. Την εβραικη κουραδα κιπα’ ομως την βαζει στο κεφαλι του ο αχρειος μασκαρας…

  16. Αυτοί όλοι θέλουν έναν ομαδικό εξορκισμό. Μάλλον φοβούνται, ο δαίμονας θα βγει στην επιφάνεια να σέρνεται στο πάτωμα και να μιλάει αραμαίκά, γαλλικά κτλ. Ο άθεος δεν φοβάται καμιά θρησκεία γιατί δεν πιστεύει ότι υπάρχει Θεός, οι αντίχριστοι αφηνιάζουν με τον Χριστό, οι υπόλοιπες θρησκείες δεν τους τρομάζουν, ίσα ίσα τις προσκυνάνε. Άλλη μια απόδειξη για το ποια είναι η αληθινή θρησκεία. Μπράβο Σκουρλέτη, βοθροειδές παράσιτο, διαφημίζεις μια χαρά αυτό που φοβάσαι και μισείς. Σαν τις διαφημίσεις του Τζάμπο είναι οι αριστεροί, αν δεν κάνανε αηδίες κανένας δεν θα τους συζητούσε.

  17. Αυτοι οι αθεοι ενδιαφερονται μονο για τους λαθρομουσουλμανους, οι οποιοι βρηκαν ξεφραγο αμπελι και ερχονται στα νησια κατα κυματα!!! Το σχεδιο ειναι η αλλοιωση του Ελληνικου πληθυσμου, αυτα προσταζει η παγκοσμιοποιηση και ολοι αυτοι που την υπηρετουν!!! Αν δεν ξυπνησει ο λαος , σε λιγο θα ειναι πολυ αργα!!!!

  18. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ.

  19. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΣΙΝΑΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΝΑ ΠΡΟΣΚΗΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ? ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΑΜΒΡΟΣΙΕ ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΖΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ; ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ

  20. ΡΕ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ??? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΓΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΛΙΟ, ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΦΩΤΙΑ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ??? ΡΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΤΟΥ…ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

  21. Κομουνιστής στα Καλάβρυτα… ο δολοφόνος επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος

  22. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ….ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..!! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ….ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 10000 ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΝΤΑ…!!

  23. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ….ΚΑΙ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ..!! ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ….ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ ΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 10000 ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΟΝΤΑ…!!

  24. Το ελληνοφωνο ανθελληνικο και αθεο σκουληκι τι δουλεια ειχε σε μνημοσυνο ψυχων ;
    Αυτα τα κομμουνιστικα ανδρεικελα προσκυνουν μονον τους τραπεζιτες και τους δαιμονισμενους νεοταξιτες και ο Ιεραρχης επρεπε να τον πεταξει με τις κλωτσες εξω και οχι να του δωσει να ασπασθει το Ιερο Ευαγγελιο .

    Τα καριολια ψηφιζουν νομους για πουστιδες και ανωμαλους και βαζουν την ταφοπετρα στην Πατριδα και μετα πηγαινουν στις εκκλησιες για ψηφοφορικους λογους .
    ΟΥΣΤ ξευτιλες . Εσεις και οι ΚΟΥΡΑΔΟΚΕΦΑΛΟΙ ψηφοφοροι σας .

    Ο Χιος ειχε πει καποτε οτι αυτο το σουργελο ειναι καλο μονον για να κοβει εισιτηρια σε τσιρκο …Πιο καλα δεν θα μπορουσε να τον περιγραψει .

  25. Αυτοι ειναι ολοι αθεοι. ΟΛΟΙ ομως. Και οι 300. Πλην ελαχιστων.

    1. Δεν είναι άθεοι…..Ο άθεος σέβεται όλες τις θρησκείες……
      Αυτοί είναι σατανιστές, ακόμη χειρότερο.
      Συγχαρητήρια σε εκείνους που τους επέλεξαν!

Comments are closed.