«ΜΠΑΜ»! ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ NOVARTIS ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ MEGA! ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ! ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΌΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    bouli 2

    Η «μητέρα των μαχών» στη Βουλή για το σκάνδαλο Novartis.Αυτήν την ώρα συζητείται στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής που θα εξετάσει την υπόθεση.

    Βόμβες από τον Γιάννη Κανελλάκη! Με το που ξεκίνησε η συζήτηση για την προανακριτική στη Βουλή για την Novartis o αγαπητός δημοσιογράφος στέλνει με ανάρτηση του στη μπουζου όλους τους κατηγορούμενους
    κανελλακης

     Ώρα 15:25 Σία Αναγωνστοπούλου – ΣΥΡΙΖΑ: Συνταγματικό καθήκον να γίνει η Προκαταρτική
    Συνταγματικό και πολιτικό καθήκον έχει η Βουλή να συστήσει προκαταρκτική επιτροπή το αντίθετο αποτελεί σκευωρία. Το ότι το κράτος έφτασε στη χρεοκοπία οφείλεται στα τρία παγόβουνα της υγείας, των δημόσιων έργων και εξοπλισμών.
    ρέπει τα πολιτικά πρόσωπα που είχαν την ευθύνη να εξηγήσουν γιατί έγιναν αυτά; Πρέπει. Πως έγινε η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης; Μετακυλήστηκε το κόστος στους πολίτες. Μπορεί η δαπάνη στην υγεία και το πάρτι στην υγεία να συμβεί χωρίς καμία πολιτική ευθύνη; Εθνική μειοδοσία είναι να μην αφήνεις προοπτική στο νέο κόσμο, τη νεολαία να γράψει τη δική της ιστορία και να καλύπτεις πίσω από την ελληνική σημαία σκάνδαλα όπως της Novartis.

    Ώρα 14:55 Ανδρέας Λυκουρέντζος: Ουδεμία σχέση είχα με εταιρείες φαρμάκων
    Διετέλεσα ένα χρόνο υπουργός υγείας, όπως είναι γνωστό δεν ανήκε σε μένα η αρμοδιότητα της φαρμακευτικής πολιτικής και η έκδοση δελτίων φαρμάκων. Ουδεμία απόφαση υπέγραψα για τιμολόγηση φαρμάκων, ουδεμία σχέση είχα με εταιρείες φαρμάκων. Αιφνιδιάζομαι και εκπλήσσομαι με την αναφορά του ονόματός μου στη δικογραφία. Πρόκειται για ευτελή ψευδομαρτυρία και λυπούμαι για αυτό.Ώρα 14:45 Ανδρέας Λυκουρέντζος: Ουδεμία σχέση είχα με εταιρείες φαρμάκων
    Διετέλεσα ένα χρόνο υπουργός υγείας, όπως είναι γνωστό δεν ανήκε σε μένα η αρμοδιότητα της φαρμακευτικής πολιτικής και η έκδοση δελτίων φαρμάκων. Ουδεμία απόφαση υπέγραψα για τιμολόγηση φαρμάκων, ουδεμία σχέση είχα με εταιρείες φαρμάκων. Αιφνιδιάζομαι και εκπλήσσομαι με την αναφορά του ονόματός μου στη δικογραφία. Πρόκειται για ευτελή ψευδομαρτυρία και λυπούμαι για αυτό.

    Ώρα 14:35 Πικραμμένος: Κανένας φίλος μου δεν πίστεψε αυτές τις συκοφαντίες
    Συγκινήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός από το βήμα της ΒουλήςΕύχομαι να λάμψει η αλήθεια και να παραδοθώ άσπιλος στην κοινωνία.
    Ώρα 14:25 Πικραμμένος: Θα περίμενα μεγαλύτερο σεβασμό στο πρόσωπό μου
    Δεν αφήσαμε τη χώρα να χρεοκοπήσει – Δεν υπάρχουν στοιχεία για να σπιλώνομαι έτσι – Τόσα χρόνια που υπηρετώ στη δικαιοσύνη έχει ακουστεί ποτέ κάποιος ισχυρισμός εις βάρος μου; –  Ειλικρινά θα περίμενα περισσότερο σεβασμό στο πρόσωπό μου (σε αυτό το σημείο χειροκροτήθηκε από αρκετούς βουλευτές)Ώρα 14:15
    Στο βήμα ο Παναγιώτης Πικραμμένος
    Υπηρέτησα ως πρωθυπουργός για 35 μέρες. Ανυπόστατη κατηγορία.Η μάρτυρας Κελέση καταθέτει ότι έλαβα χρηματικό δώρο προκειμένου να προωθήσω την ταχύτερη καταβολή των χρεών του δημοσίου προς Novartis.Στην κατηγορία της λέει όπως διαδίδει ο μάρτυρας, με τον οποίο δεν είχα ποτέ σχέση.Ψευδη. Κατακλίζομαι από οργή και απογοήτευση.Ώρα 13:55 
    «Ουδέποτε η MindWork έλαβε αμοιβές υψηλότερες από αυτές της αγοράς. Όλες οι πληρωμές γίνονταν μέσω τράπεζας. Στα 10 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας, η Novartis είχε ελάχιστο οικονομικό αποτέλεσμα σε αυτήν», είπε ακόμα ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
    Ώρα 13:45
    Ο επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας ξεκινώντας την τοποθέτησή του είπε: Δίστασα προς στιγμήν αν θα ζητούσα να μιλήσω ή θα σας έστελνα υπόμνημα. Αλλά η απουσία μου από το κοινοβούλιο θα μπορούσε να εκληφθεί εσφαλμένως. Είμαι εδώ για να επιβεβαιώσω την ανεξαρτησία του διοικητή της ΤτΕ. Σκέφτηκα ακόμα και να παραιτηθώ από το αξίωμά μου για να μην θεωρηθεί ότι το χρησιμοποιώ ως ασπίδα προστασίας. Είπε όμως και κάτι ακόμα ότι βρίσκεται στην Βουλή και για έναν προσωπικό λόγο: για να υπερασπιστεί την σύζυγό του η οποία όπως είπε ότι έχει κατασυκοφαντηθεί χυδαία.
    Ώρα 13:40 Στο βήμα ο Γιάννης ΣτουρνάραςΏρα 13:35 Παπαγγελόπουλος: Ελπίζω ο Σαμαράς να μην θέλει τη φυσική μας εξόντωση
    Ο κ. Παπαγγελόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι αν πάθει κάτι κάποιος δικαστής, όλοι θα ξέρουν τι έχει συμβεί…Ώρα 13:25 Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Κατήγγειλε προσπάθεια τρομοκράτησης ακόμα και του πρωθυπουργού
    Ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ακόμα προκαλώντας αίσθηση: «Απειλούνται ευθέως, με σκοπό να τρομοκρατηθούν, δικαστικοί λειτουργοί, μάρτυρες, ακόμα και ο ίδιος ο πρωθυπουργός».Ώρα 13:15 Δημήτρης Παπαγγελόπουλος: Θεωρώ ότι η πράξη της δωροδοκίας δεν έχει παραγραφεί
    Τα γελοιά και ανηθικα ψέματα κάποιων με έχουν εξοργίσει.Όπως είπε για κάποιους δεν μπορεί να πιστέψει ότι κατηγορούνται για αυτά που κατηγορούνταιΏρα 13:05 Σε λίγο στο βήμα ο Γιάννης Στουρνάρας

    Ο πρώτος που θα πάρει τον λόγο στην Ολομέλεια από εκείνους που το όνομά τους αναφέρεται στην δικογραφία αλλά και στην μια από τις 10 κάλπες που θα στηθούν είναι ο Γιάννης Στουρνάρας.

    ΩΡΑ 12: 55 Μάριος Γεωργιάδης – Ένωση Κεντρώων: Είμαστε επιφυλακτικοί με τη στάση που θα κρατήσουμε στο τέλος της ημέρας Κατηγορεί την κυβέρνηση για αποπροσανατολισμό ώστε να παραδώσει το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την απραγία στα ελληνοτουρκικά.

    ΩΡΑ 12:45 Το υπόμνημα του Δημήτρη Αβραμόπουλου                                                                                                                 Ο Επίτροπος της ΕΕ δεν μπόρεσε σήμερα να παραστεί στην Ολομέλεια της βουλής αφού λόγω της ιδιότητάς του είχε προκαθορισμένη συνάντηση με τον γ.γ. του ΟΗΕ. Ωστόσο, έστειλε υπόμνημα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

    ΩΡΑ 12:25 Νικόλαος Καραθανασόπουλος – ΚΚΕ:                                                                                                                                                    Αποπροσανατολισμός από την ολοκλήρωση της γ’ αξιολόγησης και τα ελληνοτουρκικά.ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να ξεπλύνουν το καπιταλιστικό σύστημα

    ΩΡΑ 12:15 Σκληρή γλώσσα από Γιάννη Λαγό

    Λαγός κατά Βορίδη: Γιατί δεν είναι στους εμπλεκόμενους; Μήπως γιατί ξέρει καλά αγγλικά;
    Λαγός κατά Σαμαρά: Όλοι ξέρουν τι έχει κάνει αυτός ο ελεϊνός τύπος

    ΩΡΑ 11:52 Χριστοδουλοπούλου σε Αθανασίου: Αει στο διάολο
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

    ΩΡΑ 11:10 Βορίδης: Δεν ακούω τίποτα για κατηγορίες από ΣΥΡΙΖΑ                                                                                                Εδώ έχουμε Προανακριτική και δεν ακούω να αποδίδονται κατηγορίες. Δεν άκουσα μισή λέξη για ποινικές διώξεις. Αρα μιλάμε για Σκευωρία!!! Αυτός είναι ο τίτλος.

    ΩΡΑ 11:20 ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος                                                                                        Προτεραιότητα έχει το αντικειμενικό θέμα της διαφθοράς στον τομέα του φαρμάκου. Υπάρχει διαφθορά ή όχι; Γνωρίζουμε την εκτίναξη των τιμών και της δημόσιας δαπάνης που ήταν διπλάσια των ευρωπαϊκών. Μετά το 2011 άρχισε να μειώνεται λόγω των περιορισμών της τρόικας. Η βαρύτητα του θέματος είναι παγκόσμια και αφορά τη στροφή στον καπιταλισμό. Απευθύνονται οι φαρμακευτικές με λιγότερα ακριβότερα προϊόντα σε λιγότερους διότι έτσι είχαν μεγαλύτερο κέρδος από το να απευθύνονται σε περισσότερους διευρύνοντας την αγορά.

    ΩΡΑ 11:10 Αθανασίου: Είναι ντροπή για το κοινοβούλιο αυτό που γίνεται                                                                                               Άλλη είναι η προκαταρτική κι άλλη η δίωξηΞέρω ότι έχουν ενοχλήσει οι παρεμβάσεις που έκανα για τους μάρτυρες.

    ΩΡΑ 10: 55 Γιώργος Αμυράς – ΠΟΤΑΜΙ : Μια κάλπη και να τους ψάξουμε όλους                                                                      Μας ενδιαφέρει να δούμε την εμπλοκή των γιατρών και των πολιτικών προσώπων. Πως θα γίνει αυτό αν δεν περιλαμβάνεται ο κ. Κουρουμπλής; Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επικαλούνται την παραγραφή του και δεν τον εξετάζουν με νομικίστικο τρόπο. 10 ή 12 ξεχωριστές κάλπες ενέχουν το κίνδυνο να γράφουν από κάτω “καταζητείται”

    ΩΡΑ 10:48 Μάριος Γεωργιάδης – Ένωση Κεντρώων: Να προχωρήσει κανονικά η διαδικασία                                                     «Βασιζόμαστε σε έωλες κατηγορίες και δεν μπορούμε να χαρακτηρίζουμε “κουκουλοφόρους” μάρτυρες που μπορεί να είναι αξιόπιστοι αφού έκρινε η δικαιοσύνη ότι χρειάζονται προστασία. Όλα στο φως, με σωστή διαδικασία».

    ΩΡΑ 10: 30 Θανάσης Παφίλης – ΚΚΕ: Αν πάνε να κλείσουν την υπόθεση δεν θα συμμετάσχουμε                                               Ερμηνείες κάνουν όλοι αλλά να πάμε στην ουσία. Θα πάει κανονικά η διαδικασία ανεξάρτητα αν έχουν παραγραφεί ή όχι αδικήματα και αν έχουν σκοπό κάποιοι να μην φέρουν μάρτυρες. Στην πορεία αν προκύψουν πρόσωπα να διευρυνθεί η διαδικασία και να πάμε σε τελικό αποτέλεσμα. Αν υπάρχει στόχος να κλείσει άρον άρον η ιστορία, δεν θα συμμετέχουμε. Και 11 και 12 και 15 να είναι τα πρόσωπα αν προκύπτουν.

    ΩΡΑ 10:17 Μάκης Βορίδης: Υπάρχει συγκάλυψη για Κουρουμπλή
    Ο Κουρουμπλής είναι εμπλεκόμενος; Γιατί δεν έχουμε λοιπόν 11 κάλπες; Γιατί υπάρχει συγκάλυψη.

    ΩΡΑ 10:07 Κουτσούκος – ΠΑΣΟΚ: Οι κάλπες έπρεπε να είναι δώδεκα                                                                                                Εννοώντας ότι έπρεπε να υπάρχουν κάλπες για Ξανθο και Κουρουμπλή. «Θα προτείνετε τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής ή θα πάμε σε διαδικασία express;», είπε ο κ. Γιάννης Κουτσούκος

    ΩΡΑ 09:50 Βούτσης: Η απόφαση της διάσκεψης ήταν επί της ουσίας
    Το βασικό επιχείρημα για τις 10 κάλπες είναι ότι από κανέναν δεν μπορεί να στερηθεί το δικαίωμα να μην είναι στην προανακριτική.
    Αν πηγαίναμε σε λύση πακέτο θα ήταν υποχρεωτικό και για τους 10 να είναι στη διάθεση της Επιτροπής.
    Ενώ τώρα για κάποιους μπορεί να μην ισχύσει αυτό. Αυτό το δικαίωμα δεν μπορούσαμε να το αρνηθούμε σε κανέναν.

    Novartis-10-πολιτικοί
    Θα τεθεί σε ψηφοφορία η πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας για σύσταση Προανακριτικής (προκαταρκτικής) Επιτροπής, που θα ερευνήσει την εμπλοκή δέκα πολιτικών προσώπων: Των Αντώνη Σαμαρά, Παναγιώτη Πικραμένου, Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιάννη Στουρνάρα, Ανδρέα Λοβέρδου, Άδωνη Γεωργιάδη, Ανδρέα Λυκουρέντζου, Γιώργου Κουτρουμάνη, Δημήτρη Αβραμόπουλου και Μάριου Σαλμά.

    Τσίπρας: Στόχος μας η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis
    Διαρκής στόχος της κυβέρνησης είναι να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της και ό,τι προβλέπεται θεσμικά για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, αναμένεται να τονίσει ο Αλέξης Τσίπρας στην τοποθέτησή του κατά τη σημερινή κοινοβουλευτική διαδικασία για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
    Σε συνέχεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στην ουσία του σκανδάλου Novartis, τη φαρμακευτική δαπάνη και την ειδική μεταχείριση συγκεκριμένων εταιρειών από προηγούμενες κυβερνήσεις, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές. Θα αναδείξει επιπλέον τις ειδικές σχέσεις της οικονομικής ελίτ του κλάδου με στελέχη του παλαιού πολιτικού συστήματος.
    Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση στη ΝΔ για τις κατηγορίες της περί «σκευωρίας», καθώς επίσης και για την διαρκή «επιχείρηση τρομοκράτησης» των προστατευόμενων μαρτύρων, όπως καταλογίζει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης η κυβέρνηση. Επιπλέον αναμένεται να στηλιτεύσει τις «ευθείες παρεμβάσεις» στη Δικαιοσύνη, στην οποία κατά τα λοιπά ομνύει αλά καρτ η ΝΔ, όπως σχολιάζουν οι ίδιες πηγές.

    ΝΔ: «Ναι» στην Προανακριτική, «όχι» στη σκευωρία
    «Μέχρι και την τελευταία στιγμή η ΝΔ θα αγωνιστεί για να στηθεί μια κάλπη, στην οποία οι βουλευτές της θα ψηφίσουν απερίφραστα «ναι» στη συγκρότηση της Προανακριτικής Επιτροπής για να εκχωρήσουν στα μέλη της την αρμοδιότητα να κρίνουν την υπόθεση, όπως άλλωστε είναι η πρόταση που κατέθεσαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ», ανέφεραν πηγές της ΝΔ, αμέσως μετά τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής
    Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι «στην υπόθεση Novartis, η ΝΔ εξ αρχής τάχθηκε υπέρ της ανάγκης να χυθεί άπλετο φως και να αναδειχθεί η σκευωρία της κυβέρνησης. Αυτό θα πράξει και αύριο στη Βουλή. Όλα τα άλλα, σημείωναν ακόμη, είναι επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης που απλά επιβεβαιώνει την αδυναμία της να στοιχειοθετήσει τις ανώνυμες κατηγορίες και να συνεχίσει να σπιλώνει δύο πρώην πρωθυπουργούς και οκτώ πολιτικούς της αντιπάλους».
    Εξάλλου, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, με ανακοίνωσή της, επιτέθηκε εναντίον της κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι «τα γεγονότα αποκαλύπτουν ότι η επιχείρηση σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων που έχει σχεδιάσει η Κυβέρνηση, εκτός από σαθρή, είναι και δικονομικά άκυρη.Οι περίφημοι προστατευόμενοι μάρτυρες κατέθεσαν ανώνυμα χωρίς να βρίσκονται σε καθεστώς προστασίας. Ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου ενέκρινε καθεστώς προστασίας μαρτύρων στις 9 Φεβρουαρίου, ενώ η δικογραφία είχε ήδη διαβιβαστεί στη Βουλή από τις 5 Φεβρουαρίου. Η πράξη του αυτή είναι προδήλως άκυρη. Δεν είχε πλέον καμία αρμοδιότητα να το κάνει».
    «Η προφανής παρέμβαση κυβερνητικών στελεχών στην εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης της Novartis, οι πράξεις και οι παραλείψεις ορισμένων δικαστικών λειτουργών, αλλά και οι ωμές παρεμβάσεις της πρώην Προέδρου του Αρείου Πάγου και νυν συμβούλου του Πρωθυπουργού κυρίας Βασιλικής Θάνου αυξάνουν τον κίνδυνο η Ελλάδα να μετεξελιχθεί σε Πολωνία. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα επιτρέψει μία τέτοια εξέλιξη και θα εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες που έχει ώστε να διαφυλαχθεί η διάκριση των εξουσιών και να προστατευθεί το Κράτος δικαίου», κατέληξε η κυρία Σπυράκη.

    Κυβερνητικές πηγές: Ο κ. Μητσοτάκης επιδιώκει τη συσκότιση της υπόθεσης
    Απαντώντας στη ΝΔ, πηγές του Μεγάρου Μαξίμου εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση ενάντια στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέροντας ότι το αίτημα της ΝΔ για μία κάλπη σχετικά με τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis συνιστά «επιβεβαίωση της “επιδίωξης” του κ. Μητσοτάκη για συσκότιση του σκανδάλου».
    Ειδικότερα, πηγές της κυβέρνησης σχολιάζουν ότι «η Νέα Δημοκρατία φαίνεται πως για ακόμη μία φορά κρύβεται πίσω από προσχήματα επί της διαδικασίας για να εμποδίσει τη διερεύνηση της υπόθεσης της Novartis».
    Αναφέρουν, μάλιστα, πως η ΝΔ «επιμένει στο πρωτοφανές στα κοινοβουλευτικά χρονικά αίτημα να στηθεί μία κάλπη για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ τα φερόμενα ως εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα είναι δέκα».
    «Με τη στάση αυτή όμως», υπογραμμίζουν, «ο κ. Μητσοτάκης δεν επιβεβαιώνει μόνο ότι επιδιώκει τη συσκότιση του σκανδάλου, αλλά και ότι φοβάται ακόμα και την κρίση των ίδιων των βουλευτών της ΝΔ στην επικείμενη ψηφοφορία».
    «Ο κ. Μητσοτάκης», προσθέτουν, «αναζητά προφάσεις εν αμαρτίαις για να μην προσέλθουν στις κάλπες οι βουλευτές του».
    Και καταλήγουν: «Προφανώς θα έχει τους λόγους του να φοβάται».

    ΠΑΣΟΚ: Θέλουμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη
    «Θέλουμε μία ψηφοφορία για όλους και για όλα τα αδικήματα σε μία πραγματική, πλήρη προκαταρκτική επιτροπή. Θέλουμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Δεν μας ενδιαφέρει καμία παραγραφή», δήλωσε την Τρίτη (20/02) ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος στην προανακριτική για το σκάνδαλο Novartis.
    Ο κ. Χρηστίδης επέκρινε την κυβέρνηση γιατί, αντί να φροντίσει να χυθεί άπλετο φως στην την ενδιαφέρει να ρίξει σκιές και λάσπη σε πολιτικά πρόσωπα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. “ΠΑΣΟΚ: Θέλουμε να αποδοθεί Δικαιοσύνη” Ρε αει στο διαολο !!!!

    2. Καταραμενα λεφτα .το να παιρνεις λεφτα απο την πολυεθνικη για ν αυξησεις τις τιμες των φαρμακων τα οποια παιρνουν οι ελληνες,χωρις να χουν την δυνατοτητα αυτη ,αυτο ειναι δολοφονια .αρα αυτο θα πεσει στα κεφαλια σας αλητες.

    3. Καλά τα λέει ρε κεφτέδες! Αλλιώς μια ζωή στα τέσσερα! Θα κλέβουν τα λαμόγια και εσύ με 400 ευρώ! ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ

    4. Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

      : Η αγιοσύνη του Πάπα.
      Το πνεύμα της παιδείας της νέας τάξης των πραγμάτων.

      *******

      Δεν χρειάστηκαν κανόνια.
      Ούτε και πολεμικές μηχανές.
      Ο φθόνος και η διχόνοια αναμεταξύ των Ελλήνων τα κατάφεραν.
      Το σκοτάδι αγάπησαν και τον Χριστό περιφρόνησαν….και σταυρώνουν ο αδελφός τον αδελφό…
      Εάλω η Ελλάς!

      *******

      Ξύπνα Ορθόδοξε Έλληνα Χριστιανέ…

      Ο μεσσίας του Ιερώνυμου δεν ήρθε για τους Έλληνες.

      ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΎ ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΔΌΤΕΣ

      Ιωάννης εν Χριστώ

      *******

      Της πόρνης σοφίας η ψευτο-αγιοσύνη της εκκλησίας της Ελλάδος δεν έχει Ελλάδα ούτε Αγία του Θεού Σοφία, αλλά απάτη και δυσωδία προς τον Χριστό λαό.

      ΕΠΕΙΓΟΝ! ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΝ ΔΕΝ…

      Αναρτήθηκε από socratesnios στις 7:49 π.μ.
      Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
      BlogThis!

      http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/2018/02/blog-post_21.html

    5. ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΔΙΕ
      ΛΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ , ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΟΥΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

    6. ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΔΙΕ
      ΛΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΛΑΟΥ , ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΛΟΥΝ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

    7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ , ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ , Η ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ……..ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ……….ΚΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΗ ……ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΠΙΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ , ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ; ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ , ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΞΕΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ; ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ…….ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ…….ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΟΙ ΑΠΟ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ…..

    8. Όλη η Βουλή σύσσωμη πρεπει να μπει φυλακή. Και οι τρακοσιοι. Ολοι τους ειναι βρώμικοι και ένοχοι για εσχάτη προδοςια.

    9. ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ !!!!

    10. καθαρματα – αλητες – προδοτες – πολιτικοι ολοι εισαστε μια απο τα ιδια σας χρειαζεται επειγοντως λιντσαρισμα και κρεμαλες – εισαστε οι δολοφονοι του Ε λληνικου λαου και θα πληρωσετε – ξεπου λισατε την πατριδα μας – θελετε Ελλαδα χωρις τους Ελληνες – θα το πληρωσετε ακριβα αυτο – συντομα ο λαος ξεσηκωνετε και δεν θα μεινει ενας απο εσας- [[κοντος ψαλμος αλληλουια]]

    11. αυτό το πολλοί άλλοι με έχει μπερδέψει….

    12. Για να βγει αυτή τη στιγμή αυτό το σκάνδαλο, που έχει παραγραφεί κάτι άλλο συμβαίνει. Είναι εντολή των ξένων κέντρων την ώρα που είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, να συζητάμε για τα σκάνδαλα που έχουν παραγραφεί και μάλιστα χωρίς στοιχεία και με άγνωστους κατ’ ουσίαν μάρτυρες. Άλλος είναι ο λόγος. Πιστεύω ότι ο Τσίπρας δεν ενεργεί μόνος του και δεν μπορεί σε αυτή τη τόσο κρίσιμη για όλους μας φάση και για αυτόν που από ώρα σε ώρα μας χτυπάνε οι Τούρκοι, να ενεργεί μόνος του. Απλά τον έβαλαν κάποια ξένα κέντρα για να βγάλει αυτό το υποτιθέμενο σκάνδαλο και να ζητήσει την δήθεν κάθαρση, τη στιγμή που η χώρα με πλαστά στοιχεία οδηγήθηκε στη χρεωκοπία και οσονούπω στην εθνική συρρίκνωση, αν δεν βάλει το χέρι του ο Θεός. Πιστεύω ότι το αμερικανοεβραϊκό λόμπι, που ούτως ή άλλως έχει όλους τους πολιτικούς στο χέρι, τον έβαλε να το βγάλει και το έκανε, επειδή είναι εκτελεστικό όργανο, χωρίς βούληση, όπως κάποτε έκανε και ο Αντώνης Σαμαράς με τη Χρυσή Αυγή, που δεν συνέλαβε μόνο τους άμεσα εμπλεκομένους, αλλά όλου, κατόπιν εντολής του ιδίου ακριβώς λόμπι. Έτσι διαλύουν όλο το πολιτικό σύστημα, αφού ούτως ή άλλως οι ίδιοι Τσίπρας και Καμένος θα είναι καμένα χαρτιά. Την ελπίδα μας μόνο στο Θεό

    13. ολοι λαδι θα βγουν μην εχετε αυταπατες ποτε τιμωριθηκε καποιος σε αυτην την χωρα εκτος απο τον βλακα που ηθελε η κοτα του χλιδατη ζωη. κανενας το ιδιο θα γινει και τωρα

    14. H πρώτη πεντάδα παρέα με τον ατσαλάκωτο πρέπει να πάνε μέσα για πάντα, βρωμάνε λαδοποντικίλα.

    15. ΤΣΟΥΠΡΑΣ-ΠΑΠΑΣ-ΦΛΑΜΠΟΥΡΑΡΗΣ-ΒΟΥΤΣΗΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ . ΓΙΑ ΤΟ 62% ΟΧΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΗΦΙΝΕΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ . ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ . ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ???

    16. μανιατης1 ολα εδω πληρωνονται 40 τοσα χρονια μας εχετε διαλυσει τωρα η σειρα σας μαχαιρωθειτε μεταξυ σας

    17. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΛΠΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ………..ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΩΧΑΝΕΙΟ

    18. Ο αντιπερισπασμός επετυχε. Τι ανακριτική και μπαρούφες. Ολα εχουν διαγραφεί και κανένας δεν θα τιμωρηθεί, οπως γινεται παντα. Ομως, σήμερα το βράδυ θα ειναι ολοι μαζεμένοι στην Βουλή. Να μια καλη ευκαιρια………………..τοςες χιλιάδες μαζευτήκαμε για το Σκοπιανό. Μπορουμε να το ξανακάνουμε;;; Και αυτην την φορά ΜΕΣΑ απο την Βουλή, οχι απο ΕΞΩ. Μπορουμε;;;;;

    19. Ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω,δωστε ελπιδοσανο στα γιδια μπας και ξεχασουν ξεπουλημα μακεδονιας,θρακης,ΑΟΖ Αιγαιου κυπρου και κερκυρας

    Comments are closed.