ΟΙ ΨΙΘΥΡΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΡΑΥΓΕΣ – ΠΟΙΟΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΝΔΡΑ;;; ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ 20 ΨΥΧΩΝ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΥΜΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ “ΖΗΝΩΝΑ” ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΣΑ ΑΦΗΣΕ Η “ΕΥΡΙΔΙΚΗ”

Κοινοποίηση:
????????????????????????????????????

Με τον αριθμό των φέρετρων να αυξάνεται, ήρθε η ώρα της απόδοσης ευθυνών για την ασύλληπτη συμφορά που βίωσε η πρωτεύουσα εν έτος 2017.

 

Όσο περνάνε οι μέρες και γίνεται ακόμα περισσότερο αντιληπτή η συμφορά που έπεσε στα νοτιοδυτικά προάστια, τόσο μεγαλώνει η οργή του κόσμου που είδε τους κόπους μιας ζωής να θάβονται κάτω από τη λάσπη. Είναι δυνατόν να φταίει η ένταση της θεομηνίας ώστε να βουλιάξει μέχρι και η εθνική οδός;

Την ίδια στιγμή η -επιεικώς-ανεπαρκέστατη Περιφερειάρχης, Ρ. Δούρου επιχειρεί εμφανώς να μοιράσει ευθύνες και για το θεαθήναι υπέβαλε και μια μήνυση για να υπάρχει, προφανώς μετά από συμβουλή των συμβούλων της. Μικροπολιτική πάνω σε 20 φέρετρα!

Οι φήμες πλέον γίνονται κραυγές και οι πληροφορίες από τους κατοίκους της Μάνδρας και της Ελευσίνας ολοένα και πληθαίνουν. Στο makeleio.gr αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες που θέλουν κάποιον ή κάποιοι να έδωσαν εντολή να ανοίξουν τα φράγματα που υπήρχαν στο βουνά γύρω από τη Μάνδρα (Κιθαιρώνας κτλ) με αποτέλεσμα η ορμή του νερού να μην βρει αντίσταση και να φτάσει ανεμπόδιστα στα πεδινά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, όποιος άνοιξε τα φράγματα δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν αυτή η καταστροφή σε μια αραιοκατοικημένη και αχανής περιοχή. Δεν λογάριαζε όμως την οργή της φύσης.

Αν ισχύει αυτό, πρόκειται για έγκλημα και αν κάποιος διέταξε κάτι τέτοιο θα πρέπει να μπει φυλακή ως ένας στυγνός δολοφόνος που δεν έχει καμία διαφορά από έναν φονιά του κοινού ποινικού δικαίου.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη δικαστική έρευνα για να εντοπιστούν ευθύνες για την καταστροφή αυτή και οι δικαστικοί λειτουργοί οφείλουν να ερευνήσουν τις πληροφορίες που κυκλοφορούν γιατί είναι πολύ πιθανόν να μην απέχουν από την πραγματικότητα. Θα είναι πραγματικά αδιανόητο αν ανθρώπινο χέρι έσπρωξε το νερό πνίγοντας τον κόσμο…

Τα χειρότερα ΔΕΝ πέρασαν…

Μετά την «Ευρυδίκη», που αφήνει πίσω της (κυριολεκτικά) συντρίμμια και νεκρούς, μας έρχεται ο «Ζήνωνας». Ένας μεσογειακός κυκλώνας με τροπικά χαρακτηριστικά, που σε πρώτη φάση θα πλήξει Ιόνιο και Δυτική Ελλάδα.

Όπως αναφέρει το meteo.gr, ο μεσογειακός κυκλώνας με το όνομα του αρχαίου Έλληνα φιλόσοφου Ζήνωνα, θα εισβάλλει σήμερα Σάββατο (18/11) στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα, με ανέμους που θα αγγίξουν τα 7-8 μποφόρ

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους ο «Ζήνωνας» πέραν των θυελλωδών ανέμων (αναμένονται ισχυρότεροι των 100 km/h) θα συνοδεύεται και από ισχυρές βροχοπτώσεις Ο ακριβής εντοπισμός των περιοχών που θα επηρεαστούν από τα ισχυρά φαινόμενα θα εξαρτηθεί από την ακριβή κίνηση του κυκλώνα, ωστόσο είναι νωρίς για να γνωρίζουμε την ακριβή πορεία.
Δείτε παρακάτω δορυφορική εικόνα της NASA (13:30 ώρα Ελλάδας) που απεικονίζει τη δημιουργία του Μεσογειακού κυκλώνα «Ζήνωνα» νοτιοανατολικά της Σικελίας.

xartis-1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Πως η Ρένα η φευγάτη επαναστάτρια της πλάκας έθαψε τα έργα και πνίγηκαν 20 άνθρωποι. Βαρύτατες ευθύνες για την επαναστάτρια της πλάκας περιφερειάρχη υπάρχουν, το 2015 τοποθέτησε 220 εκατ. ευρώ της περιφέρειας σε ρέπος για να στηρίξει το πείραμα βαρουφάκη στην οικονομία βάζοντας τη μελέτη για τα ρέματα στο συρτάρι του γραφείου της.
    Ο ταλαντούχος έμπορος Παπαδόπουλος δημιουργεί ρήξη στις σχέσεις Τσίπρα – Καμμένου, προσπαθούν να τον αδειάσουν από το ΥΠΕΘΑ, του έστειλαν και τον ρουβίκωνα για να τον ξεφτιλίσουν τελείως. Ο μυστηριώδης έμπορος που είναι και λαθρέμπορος μπαινοέβγαινε στο πεντάγωνο και σε στρατόπεδα για να επιθεωρήσει το αμυντικό υλικό που ήθελε να μεταπωλήσει λες και ο Ελληνικός Στρατός ήταν εταιρεία σε καθεστώς εκκαθάρισης. Η προειδοποίηση του Έλληνα διπλωμάτη ότι η Σ. Αραβία δεν αναγνωρίζει τον εκλεκτό του Καμμένου ως ενδιάμεσο αγνοήθηκε από το πεντάγωνο, ταυτόχρονα ο Καμμένος εξαπέλυσε κατηγορίες και κατά του Ταξιάρχου Μιχαήλ Παπαδάκη, για τη σύλληψη του οποίου κινητοποίησε 4 στρατονόμους, φυσικά για τον ρουβίκωνα που εισήλθε στο πεντάγωνο ούτε ένας στρατονόμος δεν υπήρχε !!! Οι στρατιωτικοί αντιδρούσαν στη συμφωνία με τον λαθρέμπορο και προσπαθούσαν και κάθε τρόπο να τον θέσουν εκτός, αλλά το ΥΠΕΘΑ τον υποστήριζε τρελά !!! Ο συγκεκριμένος λαθρέμπορος παλιά ήταν και έμπορος καπνού ……….

  2. Η σιχαμένη Δούρου εχει πάει την χωρα 500 χρόνια μπροστά και συνεχίζει να την πάει ακόμη πιο μπροστά .Βλεπεις η αναρχοαπλυτη πατσαβούρα ήταν να πάρει εξουσία

  3. ΕΓΩ ΤΟ ΛΕΩ………ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!
    ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΔΓΜΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΙΓΙΝΑΣ ΤΑΧΥΠΛΟΟ….Ο ΛΑΟΣ ΑΠΛΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
    .ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΥΛΙΑΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΑΛΙΟΥΣ Κ ΝΕΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΒΡΟΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ …. ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΑΘΑΤΕ ΛΙΓΟ-ΛΙΓΟ

  4. ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΟΙ ΠΥΛΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΣΣΟΡΟΠΙΑ, Η ΜΟΡΦΩΣΗ, Η ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΗΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΘΡΗΝΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΨΥΧΡΟΙ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ, ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΑ. ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΟΥ ΓΚΑΙΤΕ ”ΟΣΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΖΩΗΝ ΟΥΔΕΝ ΑΛΛΟΝ ΕΛΠΙΖΟΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΑΥΤΗ ΝΕΚΡΟΙ” ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΝΙΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΥΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ, ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΑΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ. ΧΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΤΥΡΑΝΩΝ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΟΥΣ. Ο ΧΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑΡΧΙΑ = ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ ΟΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ. Η ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑ ΔΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗΣ ΕΙΣΡΩΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ DNA ΤΟΥΣ ( Π.Χ. ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ, ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ, ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ, = ΥΠΗΚΟΟΣ, ΑΡΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΗΣ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΓΑΜΙΣΙ, Ο ΚΟΙΝΩΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Β.ΕΙΠΗΡΩΤΗ ΑΛΒΑΝΟ, Η ΡΟΣΟΠΟΝΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΞΕΡΙΖΩΜΟ, ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΚΟΙΝΩΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΟΝ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ, ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ, ΜΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΟ, Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΗΡΘΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑΣ ΣΚΕΨΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΩΣ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΗΛΙΘΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΟΔΥΝΗΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

    VLAD TSEPES 18 / 11 / 2017.

  5. Δείτε τις μεθόδους που άσκησε ο Στάλιν στην Ουκρανία, δείτε και τι κάνουν εδώ και μερικά χρόνια με τα μνημόνια. Ο ένας έκλεβε τη σοδειά των Ουκρανών, πουλώντας την στους Δυτικούς και την δολοφονία της μεσαίας τάξης, το ίδιο κάνουν και στην Ελλάδα με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών και κλέψιμο των εισοδημάτων μαζί με την υπερφορολόγηση και τον αφανισμό της μεσαία τάξη, ραχοκοκαλιά κάθε κοινωνίας.

  6. Η αδιαφορια των συριζαιων δημιουργει συνθηκες ολοκαυτωματος για τον λαο . Πρωτα αρχισαν με απανωτα μνημονια , μετα προχωρησαν σε εξοντωση των μικρομεσαιων , στο στοχαστρο τους περασε ο εργατης με μισθους των 400 ευρω και τωρα αδιαφορουν και τρωνε τα λεφτα απο τα κονδυλια στις πληγεισες περιοχες.Βεβαια νικη θεωρειται ο φοβος και ο τρομος των συριζαιων που δεν τολμησαν να πατησουν καν στην Μανδρα.. Θα τρωγανε πολυ ξυλο.

  7. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΕΔΩ…..ΧΙΟ ΨΑΞΤΟ……ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΙΔΙΩΣ!

  8. Ίσως να θέλουν να μας δουν να πεθαίνουμε, να εξοντωνόμαστε, να διαλυόμαστε για να μείνει ικανοποιημένη η ΝΤΠ και η κυβέρνηση απλά το αποδέχεται. Αλλιώς γιατί να υπάρχει τέτοια αδιαφορία

Comments are closed.