ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΔΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ@@ΛΑ ΤΟΥ! Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ… ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ; (BINTEO)

    Κοινοποίηση:
    kikilias

     

    Την δική του απάντηση στις φήμες που θέλουν έγκυο την Τζένη Μπαλατσινού έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    Αντί να ασχοληθεί με την πολιτική παίρνει τηλέφωνο τα πρωινάδικα!
    Φήμες για εγκυμοσύνη της Τζένης Μπαλατσινού πυροδοτήθηκαν τις τελευταίες ώρες, με τον σύντροφό της, Βασίλη Κικίλια, να παίρνει θέση, μετά από τηλεφωνική του επικοινωνία με την Τσιμτσιλή. «Με πήρε τηλέφωνο ο Βασίλης Κικίλιας. Είναι ένα θέμα που θέλω να το διαψεύσω. Δεν ισχύει. Ήταν εκνευρισμένος», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια πρωινής ζώνης αφήνοντας όλους με την απορία: Που κατάντησες ρε Βασιλάκη, αντί να ασχολείσαι με την παράταξη σου που βυθίζεται στο σκάνδαλο της Νοβάρτις, παίρνεις τηλέφωνο σε πρωινάδικα για να διαμαρτυρηθείς για την Τζένη του Πασόκου; Ούτε η ίδια δεν έτρεξε να το διαψεύσει και έσπευσες εσύ;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ρε μάγκες είναι απλό. ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ να τον στείλουμε στο σπίτι του το μούλικο που έχει την καρδιά από την δεξιά πλευρά. Ο δήθεν γιατρός τσαρλατάνος.

    2. καλε αυτός δεν τα είχε με την Κακλαμανίδου??

    3. Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Τούρκους που δεν πήραν την Αθήνα (ακόμα). Όσο για τα πετρέλαια του Αιγαίου? Το είχε πει η Αμερική, 20% οι Τούρκοι, 20% οι Έλληνες και 60% οι Αμερικάνοι.

    4. Παλι με τον ευκοίλια ασχολείστε ρε υπαλληλακια.

    5. ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ Μ’ ΑΥΤΗ

    6. Η ΜΑΣΣΟΝΟ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΘΕΜΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΡΑΜΜΑΙΝΟΥΣ ΜΟΝΑΧΑ ΤΗ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΗ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑ ΣΑΒΟΥΡΟ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΜΑΣ ΒΓΕΙΚΑΝ ΚΑΙ ΓΚΑΒΛΙΑΡΗΔΕΣ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ

    7. ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ!!! ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ!!!!! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ!!!!!

    Comments are closed.