ΟΙ ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ! ΒΡΩΜΟΠΑΚΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ 13ΧΡΟΝΟ. Η “ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ” ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΥΕΙ; ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΡΑ!

    Κοινοποίηση:
    4232344234

    Αναστάτωση επικρατεί στην τοπική κοινωνία του οικισμού Τριάδα των Ψαχνών Ευβοίας μετά την αποκάλυψη πως ένα 13χρονο παιδί έπεσε θύμα βιασμού από Πακιστανούς.

    Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (17/2) με θύμα έναν 13χρονο και πρωταγωνιστές μια παρέα Πακιστανών που διέμενε δίπλα στο σπίτι συγγενή του μικρού.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr το παιδί υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον έναν αλλοδαπό, ωστόσο η αποτρόπαια πράξη του καταγγέλθηκε από τους γονείς μόλις την Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ψαχνών.

    Οι αστυνομικοί μετά την καταγγελία κινητοποιήθηκαν και συνέλαβαν και τους τέσσερις Πακιστανούς, καθώς διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη χώρα μας (το αυτόφωρο για την πράξη τους είχε παρέλθει) και σχηματίζεται σχετική δικογραφία.

    Το παιδί εξετάστηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας για την κατάσταση της υγείας του, ενώ θα εξεταστεί κι από ιατροδικαστή προκειμένου να πιστοποιηθεί με την έκθεση του η καταγγελία της οικογένειας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Αν δεν ειχε πέσει ο λαος στην παγιδα , οτι η ΧΑ ειναι εγκληματικη οργάνωση..
      Τώρα τα πράγματα θα ηταν διαφορετικα..
      Δυστυχώς καταλαβαμε αργά ποιοι ειναι οι πραγματικοί εγκληματιες , οι (νομιμοποιημενοι) γενοκτονοι μας. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ “ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ”.

    2. ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΒΙΑΣΕ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΑΚΙ. ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΟ DNA. ΜΙΚΡΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ..

    3. Όταν υπάρχουν Πάκι κοντά στο σπίτι σου το πρώτο που κάνεις είναι να ειδοποιήσεις την αστυνομία γιατί σίγουρα θα είναι παράνομοι, άρα φαντάσματα, άρα άτομα που θα εγκληματίσουν, έστω με κλοπή. Αν δεν τους μαζέψει η αστυνομία μιλάς με το παιδί σου και δεν το αφήνεις να πλησιάσει προς το μέρος τους έχοντας τα μάτια σου δεκατέσσερα. Ευθύνη έχουν και οι γονείς, δεν ζούμε στην δεκαετία του 80 που κυκλοφορούσαμε μόνα μας μέχρι αργά, χωρίς κανένα φόβο. Οι ειδεχθείς εγκληματικές πράξεις ξεκίνησαν απο τότε που ξαμολύθηκαν οι Αλβανοί κρατούμενοι απο τις φυλακές τους. Τότε μαθαίναμε για βιασμούς όλοι εμείς που κοιμόμασταν με τα κλειδιά στην πόρτα. Οι εγχώριοι εγκληματίες εμφανίζονταν μια φορά τον χρόνο, όχι κάθε μέρα όπως γίνεται με τους αλλοδαπούς. Ύστερα αναρωτιούνται ορισμένοι γιατί γιγαντώνεται ο εθνικισμός των Ελλήνων. Εμείς όταν θα πάμε μετανάστες θα μας κοιτάξουν και στα δόντια, λευκό ποινικό μητρώο, ιατρικό ιστορικό κ.τ.λ.

    4. Αν μου ειχαν πειραξει το παιδι μου τα διποδα , πρωτα θα καθαριζα τον βλαχοδημαρχο της περιοχης , επειτα τους ελεηνοελληνες που ταιζουν τα διποδα , κατοπιν οποιο ελληνοφωνο αριστεροφασιστα εβλεπα μπροστα μου και τελευταια τους πραιτωριανους που θαρχοντουσαν .
      Ο.Υ.Κ

    5. ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΚΩΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΑ ΚΑΙ ΟΛΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΛΙΘΟΥΝ ΣΚΩΤΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΟΛΟΥΣ

    6. Άργησαν λέει να κινηθούν οι γονείς του….και η διαδικασία του αυτόφορω για τον βιασμό, δεν ενεργοποιήθηκε…. Κινήθηκε όμως η διαδικασία του ότι ήταν παράνομοι στην χώρα!!! ΜΑ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ????? Α ΡΕ ΓΙΔΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΚΑΣΜΟ ΤΩΡΑ…. ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ????

    7. προσευχη κ προστασια απο τις απειλες Οθωμανων
      Εις το Ονομα του Πατρος κ του Υιου κ του Αγιου Πνευματος Αμην
      Τη θαυμαστη Σου Πορταιτισσα σκεπη δι ης λυτρουται ημας πασης αναγκης προστρεχομεν εκαστοτε
      τους εκ της Αγαρ δυσμενεις,ταχιον ολλυουσα ξιφει των προσευχων σου ΜΑΡΙΑΜ,τον λαον κ την ποιμνην σου φυλατε τον λαον σου κραυγαζοντα,ο Θεος των Πατερων ευλογητος ει.

      Λαον σου ΑΧΡΑΝΤΕ Δεσποινα ανορθωσον πεσοντα εις βαραθρον καταδουλωσεως,εχθρων απιστων,αλλ οικτειρον,συ γαρ ελπις απαντων κ βοηθεια
      Θεομητωρ Παναγνε προστασια των χριστιανων,περισωζε σον λαον,πασης απειλης κ πασης αλωσεως βαρβαρικης,,οργης κ θυμου,πασης κακωσεως κ εκ πασης κατακρισεως
      Επεγνωσαν Δεσποινα γονοι της Αγαρ την δυναστειαν σου κατατρεχοντες ματην,της φιλης σου ποιμνης κ πεπτωκασιν εν εξαισιω θανατω φθειρομενοι,ενδικως οντως αγνη Θεομακαριστε
      Ματαιωσον Παρθενε εχθραινοντων τας βουλας κ τα αθεμιτα ενεδρα των συνεχως επιτιθεμενων ημιν δεινως,τουτους αποδιωκουσα,πορρω μετ αισχυνης αφανισμω τελειω,ινα γνωσι την θειαν δυναστειαν κ εξουσιαν σου Θεονυμφε
      Δι ευχων των Αγιων Πατερων Ημων,Κυριε Ιησου Χριστε ο Θεος ελεησον κ σωσον ημας Αμην
      Η Παναγια Πορταιτισσα εχει φυγει απο το Αγιον ΟΡΟς ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘ ΟΔΟΝ ΓΙΑ ιΕΡΟΣΟΛΥΜΑ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑς
      Για καθε εχθρο ΤΟΥΡΚΟ,ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΑΛΒΑΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΟ Κ ΑΡΑΒΑ

      1. Δεν έχει σημασία αν ήταν Ελληνας ή Αλβανός το παιδί κα Ρίτσα. Σημασία έχει ότι κανείς πλέον δεν αντιδρά, ο περίγυρος έχει καταντήσει να παρατηρεί μουδιασμένος αυτά τα περιστατικά και δεν κάνει καν σχόλια απο φόβο να μην τον χαρακτηρήσουν ρατσιστή…
        Κλείστε τις τηλεοράσεις τώρα!!!
        Είναι χειρότερο όπλο και απο την ατομική βόμβα!

    8. και αυτο δεν ειναι παρα η αρχη, οι μουσουλμανοι λενε οτι ηρθαν να βιασουν τις γυναικες και τις κορες μας, αλλα εμεις σαν τουβλα καθομαστε και περιμενουμε χωρις να κανουμε τιποτα. ξυπνα Ελληνα κανε κατι γιατι η χωρα μας θα πεθανει,και μονο οι πλουσιοι και οι μουσουλμανοι θα μεινουν!!!!

    9. Κακώς πήγε στις αρχές, το νόμο στα χέρια μου για το παιδί μου

      1. Ετςι ακριβως. Ποιος νόμος και κουραφέξαλα. Αφου δεν υπαρχουν νόμοι που τηρούνται. Παίρνουμε τον νόμο στα χερια μας και τελειώνουμε. Αφου η πολιτεία δεν ειναι ικανή να μας προστατέψει, εχουμε καθε δικαιωμα να το κανουμε μονοι μας. Η αμυνα ειναι δικαιωμα του καθε ανθρώπου. Αυροι δεν λενε πως ειναι υπερ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;;; Ε, ωραία, η αμυνα και η ζωή ειναι το πιο ιερό όλων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

        1. φιλε μου η δικαιοσυνη θα λειτουργησει μονο για σενα που θα παρεις τον νομο στα χερια σου συμφωνω οτι πρεπει εμεις να κανουμε κατι αλλα μετα θα δικαστουμε εμεις αυτους δεν τους πειραζει καμια δικαιοσυνη γενικως η χωρα αυτη ειναι ενα πορνειο. αλλα και στα πορνεια υπαρχει συστημα και ταξη δεν ειναι σαν την βουλη τα ειδαμε τα κατορθοματα τους προχθες

    10. Οοοοχι φίλε μου. Η κυβερνηση του Τσίπρα δεν ενδιαφέρεται να ρους διώξει. Αυτους τους νοιάζει μονο να τους φέρνουν. Στο χέρι μας ειναι να τοθς διώξουμε. Καταλαβετε το. Στο χ ε ρ ι μας.

    11. Θα δείτε αν παρακολουθήσετε το θέμα και αν μας ενημερώσουν, ότι τα Πακιστανά, μέχρι να πάνε στο δικαστήριο, θα φτύνουν αίμα από το ξύλο και στην συνέχεια δεν θα μπορούν να κρατήσουν τα σκατά τους, ο κώλος τους θα τρέχει αίμα!!! έχει ξανά συμβεί αυτό όχι για κακοκποίηση αλλά με την σκέψη της κακοποίησης, στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην ΝΟΤΙΑ ΕΥΒΟΙΑ.

    12. Οι συγγενείς θα κάτσουν με σταυρωμένα τα χέρια; Τι στα κομμάτια έχουμε πάθει;

    13. Αν μας χρειάζεται η πατριδα θα πρέπει να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δικών μας… Κανωντας μαζικες απελασεις αλλιώς κύριοι θα χασετε οχι 1+2 νησία όλα τον λογο θα τον κατά λάβετε. Πολυ αργοτερα

      1. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ !!!!!!!!!!! ΟΤΑΝ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΑΝ ΚΙ’ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΝΑ ΔΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΓΛΥΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!!!!!!!!!!!

    14. Πατριώτες αρπάξετε τις καραμπίνες και βαράτε στο ψαχνό τα λαθροπιθικια!!!!

    15. ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ….

    16. ΤΩΡΑ ??????????????????? ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ. ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.

    17. Η κόκκινη τρομοκρατία δεν λυγίζει τους Εθνικιστές

    Comments are closed.