ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ – ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ. ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑΧΤΗ;;;;

Κοινοποίηση:
Ï ðñùèõðïõñãüò ÁëÝîçò Ôóßðñáò óôçí åéäéêÞ ðñåìéÝñá ãéá ôïí ðïëéôéêü êüóìï ôïõ íÝïõ Ýñãïõ "ÈåÝ ìïõ, ôé óïõ êÜíáìå" ôïõ ËÜêç Ëáæüðïõëïõ, ôçí ÐÝìðôç 10 Äåêåìâñßïõ 2015.
(EUROKINISSI)

Σε μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχωρά ο Γιώργος Παπαχρήστος μέσα από τη στήλη «Στίγμα», στα «ΝΕΑ» που επανακυκλοφορούν…

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του γνωστού δημοσιογράφου, τις ημέρες που καιγόταν η Αττική και είχε εκδοθεί… silver alert για τον εξαφανισμένο πρωθυπουργό Τσίπρα αυτός, φαίνεται να κρυβόταν στην πολυτελή βίλα του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο.

Γράφει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαχρήστος:

«Σε γνωστή ψαροταβέρνα του νησιού κειμένη παρά την περιοχή Αμπελάς υπουργός της Κυβέρνησης (του οποίου το όνομα αισθάνομαι μία αποστροφή και να αναφέρω…) παρήγγειλε μια συναγρίδα, βάρους και μεγέθους… αρνιού, με την εντολή να σταλεί στο «σπίτι του Λαζόπουλου, έχει τραπέζι στον Τσίπρα».

Ο Λαζόπουλος ήταν στην Πάρο, αυτό βεβαιωμένο -τον είδα ένα βράδυ, αργά, να κόβει βόλτες με την παρέα του στην Νάουσα, αλλά δεν μιλήσαμε (την προηγούμενη φορά που είχαμε τρακαριστεί και χαιρετηθεί ήταν τον περασμένο Ιανουάριο στο Σεν Ζερμέν, στο Παρίσι και μετά έκανε παράπονα σε κάτι δικούς μου που το ανέφερα κάπου).

Ο Λαζόπουλος, που έχει ένα υπέροχο σπίτι στον Άγιο Ανδρέα απέναντι από τις περίφημες Κολυμπήθρες της Πάρου, δυνητικά θα μπορούσε να είχε φιλοξενήσει τον Τσίπρα στις κρίσιμες εκείνες ημέρες των πυρκαγιών που ο (για silver alert) Πρωθυπουργός ήταν άφαντος».

DSC_0158_2

Περιμένουμε το Μαξίμου να αφήσει τις ειρωνικές ανακοινώσεις που αφορούν το τι τρώει ο Αλέξης μας και τι ώρα κοιμάται και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το ρεπορτάζ του συναδέλφου πριν η οργή του λαού γίνει τσουνάμι.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Μαλλον θα πηδιοντουσαν μεταξυ τους.Θα εφερε και τιποτα καλο πραγμα ο Λακης σαν αυτο που ειχε στο κοτερο που τον ειχανε πιασει και αναστεναξε η Παρο.. χαχαχα

  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΠΗΓΑΝΕ? ΛΑΖΟΠΟΥΛΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΑΛΑΚΑ Ε ? ΤΩΡΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ Ε , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΥΤΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΟΣΟΙ ΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ ? Α ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΣ , ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΟΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΑ.

  3. ρε μπας και ο λακης κυβεναει αυτην την χωρα!
    ΡΙ ΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ;;

  4. Ρε δεν υπαρχει ενας λοχιας να παρει το τιμονι της χωρας?

  5. Το πνιγαν το κουνελι μαζι στη Παρο..οι 2 αντρακλες….

  6. ….γιαυτό πληρώνονται ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ” ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ MAINSTREM “ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ”

    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ” Ο ΣΟΡΡΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ,Η “ΔΟΥΛΙΤΣΑ” ΠΗΡΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ..

    ..θα πλασάρουμε στα πρόβατα την “αριστερά” της “Προόδου”,ΕΙΠΕ Ο ΤΖΟΡΤΖ…ο ΣΟΡΡΟΣ ΜΩΡΕ..

    ..ΘΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΉΣΟΥΜΕ ΤΟΝ φασισμο μας με τι αλλο???με το κουτόχορτο του ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΑΔΙΚΗΜΕΝΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ….ηΗ ΤΕΛΕΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ…ΑΛΛΩΣΤΕ Η “ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ” ΗΓΕΤΕΣ ΤΡΩΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ!!!Ε????ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟ!ΕΥΚΟΛΟΧΩΝΕΥΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!!!!

    ΣΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Χ.Α ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…..

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ,Ο ΠΙΟ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΛΑΟΣ???/

    …τα υπόλοιπα τα ξέρουμε αγαπητοί…το 85% την Ελλήνων,έγιναν ανθέλληνες από Ιδεοληψία,από τις “Ενέσεις” του Τζωρτζ…….

    Δ Ο Γ Μ Α KALERGI……από ιδεολογία μωρέ….το χρήμα να βγαίνει……

  7. Λαζοπουλε ακου κατι. Ολους τους αριστερους σας εχουμε για τα αρχιδια μας , μια ζωη οι πουτανες μας θα εισαστε. Θα ψηφιζετε και μνημονια και θα κανετε ιδιωτικες επενδυσεις οπως κανατε σε λιμανια και αεροδρομια , γιατι εαν δεν τα κανετε θα σας γαμησουμε κανονικοτατα. Και το ασφαλιστικο το ψηφισατε οπως επρεπε και οτιδηποτε γουσταρουμε εμεις θα κανετε. Απλα σας ανεχομαστε γιατι ψηφιζετε και περνατε μετρα που οι αλλοι οι μαλακες δεν θα περναγανε ευκολα , μια χαρα μας εισαστε. Τωρα θα ψηφισετε σαν καλα πουτανακια που εισαστε και ολα τα προαπαιτουμενα , ενταξει πουτανακια μας αριστερα? Λαλακη καλο απογευμα και μην ξεχνας. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΜΑΣ..
    Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΜΑΣ.. ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ. χαχαχαχαχαχαχαχα

  8. Ο Τσιπρας ουτε που εμφανιστηκε μπροστα σε κοσμο πουθενα και τον φυλαγανε πανοπλοι αστυνομικοι. Φοβαται και τον ισκιο του.Οπως και οι λοιποι του ανθελληνικου ρατσιστικου μορφωματος , κρυμμενοι και μακρυα απο κοσμο. Θα τους πηδηξουν ορθιους εαν τους παρουν χαμπαρι. Κοροιδεψαν χυδαια και προστυχα τον λαο για να παρουν την εξουσια και να κονομανε με προγραμματα και πουλωντας τρελιτσα.υγ. Τα σχολια για.. ποτηρια σε κεφαλι πεθερας κτλ ειναι μια παγια τακτικη τρολαρισματος απο την Κουμουνδουρου για να υποβαθμισουν μια ειδηση οταν ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ .. Αυτα τα ανθελληνικα μουνοπανα του συριζα τα μαθαμε απεξω , πολυ μπασταρδα .Υπουλοι υποχθονιοι μισανθρωποι. Εκμεταλευονται τους μεταναστες και την δυστυχια τους για να μασανε κονδυλια της Ε.Ε.. Ολη η μουργα και ολα τα μουνοπανα που υπηρχαν στην χωρα μας βρηκαν στεγη στο συριζα. Κομμα ριζοσπαστικων μουνοπανων πρεπει να λεγονται.

    1. Δεν ειναι μεταναςτες φίλε μου, ουτε προςφυγες. Λαθροεισβολεις ειναι. Στα αλλα εισαι σωστός. Πραγματικά καρκινώματα οι ΣυριζΑνελ.

  9. σοβαρη και αξιοπιστη πηγη
    στα ιδια λημερια τριγυρνανε παντως… ολως τυχαιως, και εχουν και κοινους γνωστους…
    οποτε ο,τι σκεψη κι αν κανεις, μεσα θα πεσεις!

  10. Και ψεύτικο να είναι το άρθρο η ανικανότητα είναι 100% αληθινή… Άλλωστε κατα τον άχρηστο τσιπρα η καταστροφή είναι περιορισμένη… Όπως άλλωστε τα κοπρόσκυλα της ερτ διαδίδουν χαϊδεύοντας τα αυτιά μας..

  11. Σιγα την Οργη του Λαου….μας Πιτσιλισαν τα Αιματα…!!!!…
    Οχλος κ Μαζα…θελετε να πειτε…γιατι η εννοια ” Λαός”….δεν υφισταται εδω…!!!…

  12. Αγρότης στο Βόλο πέταξε…ποτήρι στο κεφάλι της πεθεράς του

Comments are closed.