ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΣΤΑΛΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ…. ΣΑΡΔΕΛΑΣ

    Κοινοποίηση:
    021CB79329DFE794C14104F9E381C3B3

    Όσο ψάχνεις, βρίσκεις θησαυρούς.

    Αυτό κάνουμε εδώ και χρόνια στο Μακελειό και γι’ αυτό εδώ θα δείτε όσα δεν σας λένε τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Βρήκαμε λοιπόν και δημοσιεύουμε μια εκπληκτική έρευνα με ντοκουμέντα και αποδείξεις που θα σας σοκάρουν και θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με το τι πραγματικά σημαίνει Κομμουνισμός για την ανθρωπότητα. Είναι ένα ντοκιμαντέρ με ιστορικούς και μάρτυρες -και όχι μόνο- να περιγράφουν το τι πραγματικά υπήρξε ο κομμουνισμός και πόσες ζωές χάθηκαν.

    Γίνεται λεπτομερής λόγος στη γενοκτονία των Ουκρανών που ο αιμοσταγής Στάλιν τους άρπαξε τις τροφές για να τις εξάγει στη Δύση αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους να ψοφήσουν της πείνας.

    Επίσης, αποδεικνύεται ότι ο Στάλιν είχε συμμαχήσει με τον Χίτλερ στις αρχές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Κομμουνισμός και εθνικοσοσιαλισμός έγιναν ένα για να κατακτήσουν τον κόσμο μη υπολογίζοντας τις ανθρώπινες ζωές. Αποκορύφωμα η υπογραφή του Γερμανοσοβιετικού Συμφώνου μη Επίθεσης τον Αύγουστο του 1939.

    Μέχρι που ο Χίτλερ εισέβαλε στην Σοβιετική Ένωση με αποτέλεσμα ο Στάλιν από δοσίλογος να τρέξει στην αγκαλιά των Συμμάχων σε μια μάχη μέχρις εσχάτων.

    Αρκετά με τα λόγια όμως. Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο που όλοι – μικροί και μεγάλοι – πρέπει να δείτε για να μην σας παραμυθιάζουν οι προπαγανδιστές Αριστεροί.


    Σοβιετική Ιστορία (Soviet Story) ~ Η μεγάλη… από KRASODAD

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΟ -ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.
      «Τους διέταζα να γδυθούν κι ύστερα τους έβαζα να γονατίσουν στο χώμα και να σκύψουν το κεφάλι πάνω σε μεγάλες πέτρες, που είχα αραδιάσει έξω από τα Διυλιστήρια της Ούλεν. Τότε έπαιρνα ένα τσεκούρι και τους έδινα μια τσεκουριά πίσω στο κεφάλι και αν δεν τους αποτελείωνα με την πρώτη, τους έδινα και δεύτερη και τρίτη, ώσπου “να τα βροντήξουν”… Άλλα παλικάρια, όπως ο Τζογανάκος και ο Μακαρόνας, τους έδιναν κάμποσες μαχαιριές στην καρδιά και κατόπιν ερχόταν αλλουνού η σειρά. Όταν κουραζόμουν, έπαιρνε άλλος τη θέση μου…».
      (Στέφανος Λιόλιος, δήμιος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ)

    2. Τους γλενταγε τους Ναζήδες ο Στάλιν και τους έδινε πόνο..

    3. Στάλιν είστε για κάψιμο ποιος τον τρέμει ρε μακακα
      Μέχρι τώρα δεν ξέρατε τώρα που ξέρετε είστε κόπροι και χειρότεροι από τους ναζί
      Συνέχισε Στεφανε και βγάζε τα εγκλήματα τους στην φόρα
      Φωνάζετε για την χούντα ρε κοπριτες
      Η χούντα ήταν υποδείγματα δημοκρατίας γιατί σας ταΐζε έπρεπε να κάνει ότι έκανε ο πατερούλη σου κοπρε
      ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    4. ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ, ΤΙ «ΔΩΡΟ» ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΜΟΛΟΤΩΦ-ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ;
      Ένα απρόσμενο «δώρο» -που δεν προβλεπόταν από το Σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ-, έκανε ο Στάλιν στον Χίτλερ, πριν από 78 χρόνια. Παραδόθηκαν από την NKVD στην Γκεστάπο όσοι Γερμανοί και Αυστριακοί κομμουνιστές είχαν καταφύγει στην ΕΣΣΔ μετά την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία (570 το σύνολο)! Η δε παράδοση – παραλαβή, έγινε στα κοινά σύνορα που απέκτησαν οι δύο χώρες, μετά τον τεμαχισμό της Πολωνίας. Ο σύντροφος Στάλιν έκανε αυτό το «δώρο» στον Χίτλερ, με την σκέψη ότι όλοι αυτοί θα ήταν σίγουρα σφόδρα αντίθετοι στο Σύμφωνο και θα του δημιουργούσαν πολλά προβλήματα. Βεβαίως, δεν ήταν μόνον αυτός ο υπολογισμός. Ο Στάλιν εκτός ότι υποπτευόταν όλους τους ξένους κομμουνιστές, δεν τους είχε και σε καμία υπόληψη: «Ένα καλό σοβιετικό τρακτέρ αξίζει περισσότερο από δέκα καλούς ξένους κομμουνιστές» (πηγή: Ι. Ντώϋτσερ, «Στάλιν – Πολιτική Βιογραφία). Βεβαίως, οι κομμουνιστές αυτοί εστάθησαν τυχεροί μέσα στην ατυχία τους. Πολλοί επέζησαν του πολέμου στα γερμανικά στρατόπεδα, ενώ άλλων εθνικοτήτων σύντροφοί τους που παρέμειναν στην ΕΣΣΔ, χάθηκαν για πάντα στα σταλινικά Γκουλάγκ!

    5. ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ
      ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΕ

    6. Ανώνυμε πήγαινε να σε δει γιατρός δεν είσαι καλά
      Ρε καταλαβαίνεις τη βλέπεις και τη ακούς ;
      Ο Γκορμπατσόφ είπε ότι λουστήκατε με αίμα αθώων
      Ο ναζισμός είναι τρέλα εσείς είστε λαίλαπα διεστραμμένοι δολοφόνοι
      Μήπως ο Στάλιν δεν συμμέτοχε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Χίτλερ ;
      Όταν του παρέδωσε τους εβραίους ;
      Ο Στάλιν βεβαίως έκαμε χειρότερα
      Διότι τα έκανε κρυφά νύχτες και σε απομονωμένα σημεία έκανε τις χώρες που καταλάμβανε νεκροταφεία
      Και άσε τις κορώνες ότι ελευθέρωσε την Ευρώπη
      Αν δεν τον είχε επιτεθεί ο τρεοχιτλερ ακόμα αγκαλιά θα ήταν Και θα χαιρετούσαν φασιστικά όπως έκαναν

      1. Τα ίδια είναι και οι 2. Δεν υπάρχει ο ένας καλύτερος και ο άλλος χειρότερος. Ήταν η εφαρμογή ίδιας πολιτικής, απλά ο Στάλιν ήταν κομμουνιστής και ο άλλος εθνικοσοσιαλιστής, αλλά έκαναν ακριβώς τα ίδια πράγματα, δεν ξεχωρίζεις.
        Τι να ξεχωρίσεις, τους ομαδικούς τάφους; Τις μεθόδους εκτέλεσης; Ο Χίτλερ είχε στείλει άτομο στην Ρωσία, ώστε να πάρει ιδέες για τον αποτελεσματικότερο και γρηγορότερο τρόπο θανάτωσης, όπως αυτό με το αέριο”Zyklon B”
        Το Άουσβιτς και τα δεκάδες Άουσβιτς σε δεκάδες περιοχές; Δεν υπήρχε μόνο ένα Άουσβιτς, αλλά ολόκληρες περιοχές, παρόμοιες με του Άουσβιτς. Πιθανόν να είδες το βιντεάκι, ξανά δες στο 45:56 τι λέει. Ο κομμουνιστής εφάρμοζε αυτές τις τακτικές, 20 χρόνια νωρίτερα, πριν ακόμη τους ναζί.

    7. Ο μέγας Στάλιν τσάκισε τον ναζισμο και τον αδίστακτο ψυχοπαθή φονιά χιτλερ,την ελευθερία της η Ευρώπη την οφείλει σε αυτόν!!!
      Νεοναζί φασιστες λιγα τα ψωμιά σας!!

      1. Τσάκισε τον ναζισμό ή ήταν συνεργάτες;!!! Άνοιξε καλά τα μάτια σου, τυφλός είσαι!!!! Αυτό είδες ανώνυμε; Τα 7 εκατομμύρια νεκρών το 1933 στην Ουκρανία ήταν ο Χίτλερ; Η μεγαλύτερη τρομοκρατική οργάνωση είναι ο κομμουνισμός, όπου αργότερα εισχώρησε ως κόμμα σε κάθε κράτος, αφού πρώτα γεννήθηκε μέσα από τα σπλάχνα του η Αριστερά. Δες πως έδωσαν τα χέρια Χίτλερ και Στάλιν για τους Εβραίους οι οποίοι πήγαν στην Ρωσία για να σωθούν.
        Δες στο Άουσβιτς, το σφυροδρέπανο δίπλα από την σβάστικα. Δες τους αξιωματικούς των SS μαζί με αυτούς των Σοβιετικών. Δες τις μεθόδους εκτέλεσης των κομμουνιστών και αργότερα των Ναζί, αφού πήρε πληροφορίες ο ίδιος ο Χίτλερ για το πως θα επιτευχθεί στον μέγιστο βαθμό. Κόψε το παραμύθι ότι οι κομμουνιστές δεν είναι ίδιο με τους εθνικοσοσιαλιστές του Χίτλερ!
        Είναι ένα και το ίδιο με τις ίδιες ακριβώς μεθόδους, τις μαζικές δολοφονίες αμάχων, την δολοφονία της μεσαίας τάξης, όπως δάσκαλοι, μηχανικοί, επιχειρηματίες, δηλαδή η ραχοκοκαλιά οποιασδήποτε κοινωνίας και μετά ο ερχομός, νέου κόσμου με χειραγωγημένες ιδέες που οι ίδιοι θα εμφυτέψουν.

      2. ο μεγας Σταλιν ηταν τελειωμενο φουστακι και η αποδειξη ειναι οτι εχει το ιδιο μουστακι με τον φρεντυ μέρκιουρι

    8. …όχι τώρα εμείς θ΄αφήκουμε τη πάλη των τάξεων ιστορικά αδικαίωτη, ενώ η διεθνής καπιταλιστική μεθοδολογία, σαμποτάρει την πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας σεχταρισμός που αποπροσανατολίζει τις μάζες και τις αφήνει σε ένα τέλμα ιδεολογικής
      σύγχυσης με ανεπανόρθωτες συνέπειες στην ανάπτυξη του κινήματος της εργατικής τάξης και στην αποδέσμευσή της από τα ιμπεριαλιστικά δεσμά;

      …και μετά πάει έπεσε στο γκρεμό και πάει ΄σα πέρα και έπεσε και το καπέλο του και πάει κι η οργάνωση και κάθομαι και λέω τώρα και καλά κρασά… μα που θα πάει καϋμένε να ΄ούμ εγώ θα την φτιάξω την οργάνωση, όχι θα πάμε ΄μείς ν΄αφήσουμε τη πρωτοβουλία και τη τάξη στη διεθνή καπιταλιστική
      μεθοδολογία ενάντια στη πρωτοβουλία της κολχόζνικης ιδιοκτησίας…

    9. Φασίστες προδότες κοινοί δολοφόνοι δεν πρέπει να μείνει ρουθούνι από δαύτους
      Όλα αυτά τα εγκληματώ σας ενέπνευσαν και κατασφάξατε τους έλληνες
      Και έχετε όλους τους ψυχανομαλους δολοφόνους ινδάλματα
      Αλλά δεν φταίτε εσείς οι εβραίοι μασόνοι που μας κυβερνούν τόσα χρόνια φταίνε που τα κρατούσαν κρυφά
      Τα τσοντοκαναλα που κάνουν εκπομπές μόνο κατά του ναζισμού και κρύβουν όλα αυτά τα εγκλήματα των κουμουνιστών
      Τη σκατα δημοκρατία είναι αυτή που επικαλείστε ;
      Μόνο εσείς την καταλαβαίνεται διεστραμμένοι αρχηφασίστες
      Είστε χειρότεροι από τον τρελό Χίτλερ

    10. Η Ιστορία είναι ΜΙΑ και δεν παραγράφεται, επειδή έτσι το θέλουν οι μισάνθρωποι οπαδοί του δολοφόνου Στάλιν.
      Το παίζουν τάχα αντι-φασίστες ως πέπλο για τις δικές τους φασιστικές αντιλήψεις και νοοτροπίες.
      Μεγαλύτερος χασάπης από τον “πατερούλη” τους δεν έχει γεννηθεί.
      Και μεγαλύτεροι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΦΑΣΙΣΤΕΣ από τους υποστηρικτές του δεν υπάρχουν.
      Αλλά φταίει ο ηλίθιος ο γέρος Καραμανλής που τους επέτρεψε να δημιουργήσουν κόμμα και νομιμοποίησε το πιο φασιστικό και ανθελληνικό κίνημα στην Ιστορία.
      Τώρα αυτά τα αναρχοκομμούνια κατηγορούν τους ακροδεξιούς για τρομοκρατική οργάνωση και θέλουν να τους βγάλουν από το κοινοβούλιο!!! Αυτοί που ΓΕΝΝΗΣΑΝ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ και ΘΕΡΙΕΨΑΝ το θηρίο του Ναζισμού!
      Ποτέ μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παραμυθιαστεί από αριστερό.
      Τη διαστρέβλωση της αλήθειας, την πρόκληση εμφυλίων διαταραχών και την ισοπέδωση κάθε εθνικής ταυτότητας την έχουν στο αίμα τους.
      Έχουν υπογράψει συμβόλαιο με το διάολο να καταστρέφουν ό,τι βρουν μπροστά τους. Έτσι, για τον χαβαλέ τους. Φασαρία για τη φασαρία. Αρνητικότητα για την αρνητικότητα. Κόντρα για την κόντρα.
      Ηδονίζονται όταν δημιουργούν χάος.
      Καταστρέφουν χωρίς να χτίζουν.
      Ουρλιάζουν σαν τα ζώα χωρίς να έχουν κάτι να προτείνουν.
      Κατηγορούν τους άλλους για όσα οι ίδιοι πράττουν.
      Μισούν θανάσιμα όσους τους αντιτίθενται.
      Εχθρεύονται όσους τους ξεσκεπάζουν.
      Κοινωνικά διεστραμμένοι, πολιτικά άχρηστοι και ιδεολογικά νεκροί.
      Αυτά είναι τα ορφανά του χασάπη Στάλιν.

      1. Τον ΚΚΕ παγκοσμίως, δεν πρέπει μονάχα να θεωρείται, αλλά να είναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.
        Άρα όλες οι χώρες έχουν νομιμοποιήσει μία ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ σε ένα κόμμα.
        Διότι το ΚΚΕ σε όλο τον κόσμο, είναι ΕΝΑ!!!!
        Δείτε ποιες χώρες εφαρμόζουν ακόμη και σήμερα που μιλάμε αυτές τις τακτικές και ποιες τρομοκρατικές οργανώσεις, στον μανδύα του Κομμουνισμού.

    11. Ελληνες εκει μας οδηγουν ! Ξυπνησετε …………
      Οι απογονοι ,οι γονοι, οι επιγονοι των κατσαπλιαδων δουλευουν 50-100 χρονια μπροστα και με μοντερνα μεσα.
      Εγκαθιστοντας “ντονμεδες” στις διαφορες χωρες και επικαλουμενοι τη “δημοκρατια” που οι ιδιοι δεν τηρουν και δεν πιστευουν ξεγελουν τους αμορφοτους λαους και υφαρπαζουν τη ψηφο τους για να εχουν αλλοθι.
      Για ψαξετε να δειτε ποιο ειναι το background και οι ριζες αυτων που ιδρυσαν τον κουμουνισμο! Ποια η ψυχολογια τους, ο πολιτισμος τους, η θρησκεια τους αυτων που προωθησαν την αθεεία , την ισοτητακλπ.

    12. ΨΟΦΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ..ΒΡΩΜΕΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΌΥΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..ΟΥΣΤ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ..ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ..

    13. σκατοκουμουνια… παπαδοπουλο που θελετε και εατ-εσα μεχρι να λιωσετε παλιοτομαρα…

    14. AYTOI ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΣΟ ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ , ΠΟΣΟ ΦΘΟΝΕΡΟΙ , ΠΟΣΟ ΑΙΜΟΒΟΡΟΙ , ΠΟΣΟ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΄ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΜΟΓΓΟΛΟΣΚΥΛΟ . ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ . ΔΕΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ; ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΪ ΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ . ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ
      ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ . ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η
      ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΜΥΗΣΕ ΣΤΟ ΚΚΕ .

    15. Μπραβο.Κι αυτο ειναι το πετσοκομμενο στα 54 λεπτα που ολως περιεργως προβληθηκε απο την ΕΡΤ.Το κανονικο εχει διαρκεια γυρω στα 90 λεπτα.

    Comments are closed.