ΜΠΟΥΜ! ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛ. ΤΟΝ ΣΤΕΦ. ΧΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΔΑΝΕΙΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ… 20 ΧΡΟΝΙΑ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ. ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ… ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ (+18 ΕΤΩΝ)

    Κοινοποίηση:
    XIOS-TILEFONIKI2

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    40 Σχόλια

    1. Στο τέλος του διαλόγου ήσουν άψογος αδελφέ Στέφανε.. Αυτή είναι η γλώσσα που τους πρέπει
      Πιστεύω ότι πρέπει να πάρεις τηλ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό και να σου δώσουν εξηγήσεις οι δύο μαγγες αυτοί όπου κανενός Έλληνα δεν θα βγάλουν το σπίτι στο ν πλειστηριασμό και ξεκινά από αυτούς συν την Τράπεζα αγωγές

    2. Πόσο αγόρασαν το δάνειο έπρεπε να ρωτήσεις……

    3. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΟΛΥΓΟΥΡΙΔΕΣ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    4. με ποιά δικαιοσύνη;

      του ελλαδιστάν;;;;;

    5. ΑΞΙΟΣ ΧΙΟ…
      ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ALPHA BANK Η ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ…
      ΖΗΤΗΣΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΕΞΟΦΛΗΤΗ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ CITY BANK ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΠΟΣOY 23.30 e ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΑΣ… ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ (ΜΕ ΤΟΚΟΥΣ) ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΕΥΣΗ ΔΥΟ ΜΗΝΩΝ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΗ ΦΕΡΕΓΓΥΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ…

    6. Καλά της είπε της παλιοκαργιόλας !!!!Το τσόλι λιγα άκουσε κιόλας !!

    7. ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΑΒΕΡΝΑ, ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ Η Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΞΕΝΟΙ Κ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑ ΕΞΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΡΡΡΑΑΑΑΟΥΣΣΣΣ!

    8. Ειτε ειναι αληθινο, ειτε ειναι στημενο, αν συμπεριφερονταν ετσι ολοι οι Ελληνες θα ειχαμε ακομα Εθνικη Κυριαρχια.

    9. Μπράβο στον Χίο. Έτσι πρέπει να απαντάμε σε αυτούς τους σιχαμένους. Γιατί ο υπάλληλος που πληρώνεται από το κοράκι-εργοδότη φέρει και αυτός ευθύνη!

    10. Α…χα χα χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!
      Χιο…δεν παιζεσαι…!
      Εχεις ξεπερασει τα 20 μετρα ρε φιλε!
      Εισαι ανεμογεννητρια!

    11. Με μία φράση…ΑΞΙΟΣ!!!! Υ.γ. Μακάρι να είχαμε όλοι μας ως λαός,έστω και κατά το ήμισυ το θάρρος και το σθένος αυτού του ανθρώπου!!!

    12. Αν όλοι αντιδρούσαμε όπως ακριβώς το κάνει ο Στέφανος, τότε σήμερα όλοι αυτοί οι κατσαπλίαδες θα φοβόταν ακόμα και την σκιά τους και θα ήταν κατουρημένοι όλο το εικοσιτετράωρο.
      Ένα μεγάλο μπράβο στον στέφανο Χίο.

      Καλό είναι όλοι να στηρίξουμε την εφημερίδα του.

    13. είχα κάποιες μετοχές στην ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΤΡΑΠΕΖΑ πως μπορώ να τα πάρω.

    14. Μπραβο ρε γιγαντα καλα της τα πες!!Αν σε πολυ ζορισουν πηγαινε στην τραπεζα με σακουλες γεματες με σκουπιδια και περισεμματα φαγητων …μολις ερθει η σειρα σου αμολησε τες πανω στον γκισε και φωναξε …. ειδου η πληρωμη σας!!!
      Ρε ενας Παπαδοπουλος χρειαζεται ,ενας λοχιας ρεεεε να δεις μετα πως θα ειναι ολα κλαρινο!

    15. Εγώ έκανα κάτι άλλο. Τους Τράβηξα αγωγές για τοκογλυφία. Επειδή έχω τα χαρτιά με τους τοκογλυφικούς τόκους, έχω αρκετά λεφτά καλούς δικηγόρους και η μεγαλύτερη ικανοποίησή μου θα είναι να τους βάλω φυλακή.

    16. Τέτοιοι μπατακσίδες κατάστρεψαν την χώρα…και τα δάνεια τους δυστυχώς τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός!!!!

    17. γι αυτο σε γουσταρω ρε στεφανε, γιατι τα λες χωριατικα και ωμα… σου βγαζω το καπελο για την ντομπροσυνη σου και το χωριατηλικι σου….

      1. Μια που ειναι κ χωριαταρος ας παει στο χωριο του να βογκάει πρόβατα!!

    18. Μωρη κίσσα άντε στο διάβολο και ακόμα παρά πέρα.

    19. και για να ξέρεις σε αυτά τα τηλ κέντρα πάει από 2 ευρω η ωρα

    20. Μπράβο <> τα πούλησες όλα …….θα μείνεις στην ιστορία ο χειρότερος των χειροπτέρων κυβερνητών(πρωθυπουργών και οχι μόνο) τις Ελλάδος όλων των εποχών και αιώνων έως και 10.000 ετών π.χ……
      Μπραβο ΧΙο χωνε και αλλα……

    21. ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ,ΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΒΑΛΟ.
      ΘΑ ΤΗΣ ΕΣΤΗΝΑ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΓΙΔΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΟΤΑΝ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΖΩΗ.

    22. Στεφανε σε εχουν βαλει ολοι στο ματι θελουν να σε βγαλουν απο την μεση , αυτο εχουμε καταλαβει , σου κανουν οικονομικο και ψυχολογικο πολεμο , επειδη τα λες παντα χυμα και τσουβαλατα και φυσικα αυτο ενοχλει το ντοπιο και ξενο κατεστημενο , μην κανεις πισω συνεχισε να τους τα χωνεις , θα ειμαστε ολοι παντα διπλα σου οτι και να γινει

    23. Στεφανε επειδη αυτα ομως δεν ειναι αστεια πραγματα και προφανως εχουν μεταγραψει και την οφειλη σου στο Υποθηκοφυλακιο Αθηνων (ειναι η διαδικασια standard), ζητησε τους την ΣΥΜΒΑΣΗ της Εμπορικης με την υπογραφη σου.

      Επειδη ειναι 20+ χρονια το πιο πιθανο ειναι να μην την εχουν, αρα ακυρον.

      Και ολα γραπτως, τα προφορικα και απο τις δυο μεριες δεν εχουν καμια ουσιαστικη αξια μελλοντικα.

    24. Στέφανε, την επομένη φορά που θα σε ενοχλήσουν τα τσουλάκια, να τους απαντήσεις ότι δεν αναγνωρίζεις ΚΑΜΜΙΑ οφειλή, διότι οι Τράπεζες έχουν επανειλημμένως ανακεφαλαιοποιηθεί με εκατομμύρια ευρώ, έχουν πάρει τα λεφτά τους και οι τυχόν υφιστάμενες οφειλές, έχουν διαγραφεί … Πες τους, ό,τι ακριβώς είπε και ο Τρύφων Αλεξιάδης : “περσινά ξινά σταφύλια” …

    25. γιατι εβαλες τα μπιπ μπικ επρεπε να ακουγονται καθαρα και εγω σιχαινομαι τους βρωμογερμανους και τα τσιρακια τους μετα απο 20 χρονια θυμηθηκαν το χρεος αν ειναι δυνατον αλλα απο προδοτικα στοιχεια τι να περιμενει καποιος

    26. και κατι αλλο αγαπητε φιλε Στεφανε…εγω πιστευω πως μονο τυχαια δεν ηταν αυτη η τηλεφωνικη κλιση που σου εκαναν αυτην τη χρονικη στιγμη…ο μελιγαλας,οι μασονοι,οι εφοπλιστες με τις κοκες και τα πουστιρλικια των επωνημων πολιτικων φαινεται πως ενοχλησαν παρα πολυ..ειναι μια αποδειξη οτι οποιον εχουν βαλει στο ματι τον ξεκανουν με οικονομικο πολεμο..ολους μας ομως..και ειδικα εσενα που με τοσα δικαστηρια και τοσα τρεξιματα σε εχουν βαλει στο ματι…εχουμε εναν αθορυβο πολεμο που δεν μοιαζει με τους αλλους…προσεχε αγαπητε φιλε γιατι οι πουστηδες τιμη δεν εχουν…

    27. Στέφανε μπράβο και πάλι μπράβο για την απάντηση σου..πλην όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοί ειναι ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για το πως μας κατήντησαν…ποιά καθάρματα πολιτικάντικες σαύρες μας διέλυσαν, με αντάλλαγμα τον προσωπικό τους πλουτισμό..και τι παιχνίδια παίζουν ακόμα στην πλάτη των ραγιάδων…

      Γιατί η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δεν θα ψηφίζει πλέον νομοσχέδια του Σύριζα, στα οποία συμφωνεί;

      Στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και με καμία αναφορά στα κανάλια πέρασε η δεδηλωμένη απόφαση της ΝΔ να καταψηφίζει από δω και πέρα τα νομοσχέδια του Σύριζα ακόμα και αν συμφωνεί με αυτά.
      Μέχρι στιγμής, αξίζει να θυμηθούμε, η ΝΔ έχει ψηφίσει γάμο ομοφυλοφίλων, τζαμί στο Βοτανικό, αντιρατσιστικό νόμο, μνημόνιο ΙΙΙ (το πρώτο αριστερό) και σωρεία άλλων αντεθνικών διατάξεων.
      Τι έγινε ξαφνικά και άλλαξε όλο αυτό; Μήπως ξαφνικά η ΝΔ δεν θα συμφωνεί με τα αντεθνικά νομοσχέδια;
      Ας ησυχάσουν οι τρανσέξουαλ που επισκέφτηκαν τον Μητσοτάκη. Δεν τους/τις κορόιδεψε. Απλώς, λένε ότι θέλουν να εκθέσουν τους ΑΝΕΛ και να τους αναγκάσουν να σταματήσουν το «κρυφτούλι» που κάθε φορά κάνουν πως… διαφωνούν με την βεβαιότητα ότι οτιδήποτε αντεθνικό θα το ψηφίσουν οι συνήθεις ύποπτοι, οι σφουγγαρίστρες της αριστεράς, η Νέα Δημοκρατία.
      Συγκεκριμένα είπε ο Δένδιας: «Θεωρούμε ότι η κυβέρνηση αυτή είναι ιδιαίτερα επιζήμια για την κοινωνία και πρέπει να πέσει. Δεν είμαστε διατεθειμένοι πλέον, έναντι ενός «μικρού» συγκριτικά οφέλους, την ψήφιση μιας χρήσιμης διάταξης δηλαδή, να επιτρέψουμε να διαιωνίζεται ένα μεγάλο κακό: Η παραμονή αυτής της πολύ κακής κυβέρνησης στην εξουσία»
      Βεβαίως ακόμα και αυτό είναι ψέμα, γιατί οι ΑΝΕΛ είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη ΝΔ, αφού πρόκειται για ένα πιστό αντίγραφό της που είναι στην κυβέρνηση, προκειμένου να μαζεύει τους δυσαρεστημένους νεοδημοκράτες για να μην πάνε στην Χρυσή Αυγή.
      Απλώς, πλέον όταν οι πολιτικάντηδες της ΝΔ συναντούν τους ψηφοφόρους τους η ατμόσφαιρα είναι εκρηκτική, γιατί αρχίζουν οι συζητήσεις σχετικά με το πόσα εθνοκτόνα νομοσχέδια έχει ψηφίσει η νουδούλα. Έτσι τώρα θα συμφωνούν και θα καταψηφίζουν κι άμα γίνει κανένα ατύχημα και χαθεί κάποιο αντεθνικό νομοσχέδιο θα το περάσουν οι ίδιοι αν γίνουν κυβέρνηση.

      1. Αυτος περιμενει να τον σωσει η Χρυση Αυγη . Σε ολη την υφηλιο κομμα δεν εσωσε καμια κατασταση κι αυτος ελπιζει ακομα σε κομματα ! Α ρε Ελληναρα ! Αλλοι το ΚΚΕ αλλοι τον Καμενο αλλοι το Συριζα !

        Επισης ο κυριος δε γνωριζει την ιστορια του δευτερου παγκοσμιου πολεμου ! Τι καλο προσεφερε ο Χιτλερ στη Γερμανια ρε ? Τους μπιντεδες στις φαμπρικες και στα εργοστασια οταν πετσοκοψε το λαο του ? Τι συγκρινεις ? Και με το Πασοκ καποιοι ακομη σημερα με χρυσα κουταλια τρων παει να πει το Πασοκ ειναι η σωτηρια του λαου μας ? Αει σιχτιρι .. Με τι χρυση αυγη θα παει η χωρα 300 χρονια πισω στην καλυτερη περιπτωση , ωπου οι αστυνομοι σε εδερναν και σε εγραφαν και σε κολαγαν σε μια κολλα χαρτι για το τιποτε ! Ποιος γρηγοροπουλος καθε μερα 1 γρηγοροπουλο θα εχεις , και τωρα τα εχεις αυτα ποσο μαλλον τοτε τοτε ομως ουτε αποζημειωση στον κυπριο φοιτητη θα εχεις ουτε τιποτε ..

        Εαν δε σε κανουν ολοκαυτωμα οι συμμαχοι ! Ουτε στον Κιμ Γιον Ουν δε μπορεις να ελπιζεις παρτο χαμπαρι !

    28. Τα δανεια της Εμπορικης δεν τα πουλησε η Αλφα αλλα η Γαλλικη τραπεζα Credit Agrilcole που αγορασε την Εμπορικη.

    29. Υπαλληλάκια γερμαναράδων, ανθρωπάκια, δωσίλογοι που ξεπουλάτε την ψυχή σας για 500 ευρώ το μήνα! Ξεφτιλισμένοι!!!
      _________________________________
      Ωραία “δουλειά” βρήκες μωρή πατσαβούρα!… Να σε χαίρονται οι γονείς σου!!!

    30. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΦΑΝΕ.ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ.ΑΣ ΧΑΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΟΥΝΕ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΡΙΣΚΑ ΤΗΣ.ΑΣ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ.ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ.ΑΣ ΧΑΣΟΥΝΕ ΚΙΟΛΑΣ.

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
      ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΣΟΔΩΝ 2.366.052
      Ποσά σε χιλιάδες ευρώ (Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά)

      ΓΙΑ ΤΗΝ ALPHA BANK
      Σύνολο εσόδων 2.387.072(Ποσά σε χιλιάδες ευρώ)

    31. που σε θυμηθηκανε βρε Στεφανε με τα απο 20 και πλεον χρονια?? πω πω με τι ασχολουνται…εν το μεταξυ μεγαλυτερη λιγουροτραπεζα απ την αλφα-μπανκ και τη γιουρο μπανκ δεν υπαρχουν..οι χειροτερες τραπεζες…
      εγω ειχα μια οφειλη στην εφορια και τωρα σε στελνουν στις τραπεζες να εξοφλησεις για να παρουν την προμηθεια των 2-3 η και 4 ευρω…μας στελνουν στις τραπεζες για να τις σωσουμε με τις προμηθειες…αυτη ειναι η ελλαδα που οραματιστικαν καποιοι -εθναρχες-… ΚΑΛΑ ΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΣ Κ@ΡΙΟΛ@Σ…παιρνουν τον κοσμο και τον ενοχλουν ενω δεν εχει να πληρωσει,,, ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΠΟΜΠΗ..εχεις πολυ καιρο και πρεπει να το κανεις για τους αναγνωστες σου και τους διαδυκτιακους φιλους του σαητ.. να σαι παντα καλα!!

    32. Χαχαχαχα!!! Δώσε πονο Στέφανε!! Μην τους αφήνεις!! Και αν θες να ξεχρεώσεις το δάνειο να πας στην Alpha και οχι μέσω αυτών γιατι θα πάρουν προμήθεια οι Γερμανοτσολιαδες… Αν και σου έκαναν καλη προσφορά μπορώ να πω… 😛

    33. στέφανε υποκλίνομαι . απαιχτοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

    Comments are closed.