ΜΟΝΟ ΣΤΟ “ΜΑΚΕΛΕΙΟ”! Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ -ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΑΘΕ ΜΗΝΙΓΓΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ – ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ…

    Κοινοποίηση:
    vouli-moutzes-xiliades

    Διαβάστε αυτούσια την επιστολή όπως έφτασε στα “συρτάρια” του “Makeleio.gr” :

    “Κ.Πρωθυπουργέ της Ελλάδας
    Στα 4 ,ο Γιάννης έπαθε μηνιγγίτιδα και οι γιατροί του ακρωτηρίασαν το πόδι. Σήμερα είναι 30χρονων και το Κράτος(??????)του έκοψε το επίδομα πρόνοιας.
    Όλες αυτές οι παρλαπίπες που είπες στον κ.Χατζηνικολάου,ανταμείβονται με ένα τεράστιο χαστούκι,που τρώς απο το Γιάννη,που πανω στο αναπηρικό καροτσάκι,διεκδικεί τη ζωή του ..μόνος,με ένα κράτος παρία,με ενα κράτος που μονίμως είναι απέναντι στο λαό ,τον οποίο χρησιμοποιείτε μόνο για να σας ψηφίζει και να συντηρεί τους ελεεινους αυλοκόλακες που παριστάνουν τους βουλευτές και οι οποίοι είναι έτοιμοι να σας ξαναγλύψουν –αυτή είναι η μόνη τους ικανότητα–ψηφίζοντας ΝΑΙ στα μέτρα,με ασπίδα τα …αντίμετρα.
    Η προσωπική σας απουσία απο την κοινωνία ειναι πρωτοφανής για Ελλάδα,αλλά ο λαός δε θα σας αφήσει να συνεχίσετε αυτό το μυθιστόρημα του τρόμου…θα σας κάμει να ντρέπεστε .
    Ούτε εσάς ,ούτε και τη ΝΔ.Θα σας σκορπίσει στα 4 σημεία του ορίζοντα,γιατι η Ελλάδα θέλει πατριώτες να την κυβερνήσουν με θάρρος και αγάπη και όχι με ψέμματα και μπουρδολογίες. Δυστυχώς μόνο γι αυτά είσαστε ικανοί”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Μονο με Στρατο θα λυθει το θεμα και ολοι στρατοδικειο για εσχατη προδοσια….Αλλα Ο στρατός διοικείται απο κοματοσκυλα αξιωματικους.

    2. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΡΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    3. Ναι,θα ντραπουν οι πολιτικαντηδες Γιαννη…
      Στεναχωρηθηκε τωρα ξερεις ο τσιπρας….δε θα φαει βραδυνο απ’τη θλιψη του…
      Παω στοιχημα οτι κι εσυ τους ψηφισες …

    4. έχεις την τιμή να κυβερνιέσαι από “1η φορά Αριστερά” και αυθαδιάζεις? Πρόστιμο και εξορία! Φασιστόμουτρο!

    5. Όλοι μας πρέπει να επιδιώξουμε εκδίκηση στην χειρότερη μορφή της. Μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

    6. ΤΑ ΦΟΥΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΟΤΣΑΝΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!!ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!

    7. ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΝΤΡΑΠΟΥΝ?

      ΦΑΤΕ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΣΚΑΣΜΟ
      ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕ.

    Comments are closed.