ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ! ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ! ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ! “ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…” ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ… (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    mnimosino

    Tι καταγγέλεται…

    ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ
    “Την Κρατούσα εικόνα της Ελληνικής πολιτικής σκηνής και κοινωνίας,
    παρουσίασε το μνημόσυνο σφαγιασθέντων υπό των κομμουνιστών στην Μαυροθάλασσα Σερρών.

    Την κρατούσα μικροαστική, κακομοιρίστικη και ηττοπαθή δεξιά νοοτροπία, των μνημοσύνων
    τέτοιας μορφής, έσπασε πέρυσι στο Αγιονόρι η γενναία φωνή του Λοχαγού και συνέχισε με την ίδια τόλμη
    ο Τομέας της Λαϊκής Κινήσεως Πολιτών Θεσσαλονίκης “Φίλιππος ΄Β ο Μέγας”.
    Εδώ, ο καθένας έδειξε το πρόσωπό του.

    Ο Συναγωνιστής της Λα.Κι.Π.Θ. επετέθει στο έγκλημα, καυτηρίασε την προδοσία της δεξιάς και την συνοδοιπορία της στην κομμουνιστική παρουσία και πρακτική και υπενθύμισε οτι το χυμένο αίμα είς ουδέν ωφέλησεν, αφου σήμερα ο κομμουνισμός είναι εξουσία. Εδώ οι μάσκες έπεσαν.

    Ο Κόσμος άρχισε να χειροκροτεί και να επαινεί τον ομιλητή αγανακτισμένος απο την προδοτική σιωπή
    τόσων χρόνων.Η παρούσα υφυπουργός βορείου Ελλάδος Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά των Αν.Ελ., είχε τρομοκρατημένη λουφάξει μέσα στο κλοιό των ασφαλιτών που την περιέβαλλε.

    Η ενοχή της προδοσίας και η έμφυτος δειλία, έκαμε την υποψήφια δημοτική σύμβουλο της δεξιάς παράταξης
    Μασλαρινού – Βάβουρα Αναστασία, να μας επιτεθεί λάβρα, χειρότερη και απο κομμουνιστάς, ζητώντας
    να πάψουμε να μιλάμε και να μας διώξουν από το βήμα, ενώ ο Κύριος Πιστόλας επίσης υποψήφιος του ιδίου συνδυασμού μας κατονόμασε εν εξάλλω “έξαλλους”.

    Το κερασάκι στην τούρτα της αθλιότητος το έβαλε ο παριστάμενος εκπρόσωπος του κοινοβουλευτικού εθνικισμού και εκπροσώπου τύπου των τομέα Σερρών Θεόδωρος Τσαμπάζης, ο οποίος θορυβημένος
    άρχισε να φωνάζει εναντίων του ομιλητού: “Αυτός δεν είναι χρυσή αυγή, δεν είναι χρυσή αυγή”!
    Ο Καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του.

    Την “Λύσιν” την έδωσαν οι με πολιτική περιβολή άνδρες της ασφαλείας,με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Σερρών όπου με διαταγή της υπουργού κατέβασε τον ομιλητή απο το βήμα, θέτωντας υπο
    επιτήρηση ολόκληρη την ομάδα του τομέως της Λα.Κι.Π.Θ. μέχρι το πέρας της εκδηλώσεως.
    Το αίμα των νεκρών στα κεφάλια των προδοτών…

    Ο Τομέας Θεσαλλονίκης, έδωσε πνοήν στο παρηκμασμένο πνεύμα των μνημοσύνων (αγγαρεία) της δεξιάς, εμοίρασε ότι φυλλάδια είχε ενώ ο κόσμος ζητούσε και άλλα και εκλήθη να μιλήσει και σε άλλα μνημόσυνα μνήμης απο παρισταμένους της τοπικής αυτοδιοικήσεως”

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΜΑΣΟΝΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΔΕΣ!
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    2. Βαρεθηκα να βλεπω στα σχολια του σαιτ, αριστεροαναρχικους με συνθημα το “πουτανα ολα”. Ετσι τους βολευει γιατι (οπως ελεγε και ο παπους μου ” στην αναμπουμπουλα χαιρεται ο λυκος”). Απο την αλλη μονο χρυσαυγητες που θελουν να κυβερνησουν με ξυλο, εξοριες και προφανως κανεναν εμφυλιο. Ρε παιδια ηρεμηστε λιγο. Εισαστε δυο ακραιες αποψεις για το τι σημαινει οργανωμενη κοινωνια. Συνηθως η αληθεια ειναι καπου στη μεση και αυτο συβαινει κι εδω. Δεν μου αρεσει ουτε το πουτανα ολα, αλλα ουτε και να σαπιζουμε στο ξυλο οποιον δεν συμφωνει με μας. Ελπιζω να μην ειμαι ο μονος

    3. ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΕΠΩΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Κ.Ε( ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ) ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. Ο εμφυλιος ειναι καταρα .ειναι οτι χειροτερο υπαρχει σε μια κοινωνια να σκοτωνει ο αδελφος τον αδελφο .Ελπιζω να ξεχασουμε και να ενωθουμε για το καλο των παιδιων μας και της πατριδας μας.

    5. ΣΚΟΤΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΞΕΣΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ( ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ) ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ!!! ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΕΡΤ ΕΠΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !!! ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΟ Π.Α.Μ.Ε;;; ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ (ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ) ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ( ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ) ΠΕΣ ΜΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ;;; ΤΗΝ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ!!! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΝΝΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΤΕ Ν.Δ ΚΑΙ ΛΙΝΑ Η ΚΑΠΝΗΣΤΡΙΑ ΚΑΝΕΛΛΗ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΣΕΒΕΙΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟ ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΣΦΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΣΦΑΞΟΥΜΕ !!! ΠΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΟΙΞΕ ΜΥΤΗ ;;; ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ;;; ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΣΤΕΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ Μ.Μ.Ε ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΧΟΥΝΤΑ , ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΘΟΣ Κ.Λ.Π ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ …. ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΠΑΙΝΕΙ … ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…

    6. Γίνανε δημοκρατικός στρατός οι συμμορίτες και συνταξούλα μια χαρά…………

    7. Όπως ενώθηκαν οι άλλοι να τον κατεβάσουν έπρεπε να ενωθούν και όλοι όσοι τον συγχαίρανε να μην τον κατεβάσουν!! Όποιος λέει την αλήθεια τους πονάει γιατί ξυπνάνε κόσμο τον οποίο αυτοί τόσα χρόνια τους κοιμίζουν ..Είναι ντροπή ενώ ξέρουμε την αλήθεια να μην υπερασπιστούμε τον συνάνθρωπο μας ο οποίος την εκφέρει δημόσια και σε βήμα (έχει κάκαλα) !!Βλέπουμε τους μπάτσους να πάνε να τον κατεβάσουν ,βλέπουμε την καριόλα να ανεβάσει τον τόνο της και να μην ακούγεται ο συνΈλληνας είναι ντροπή να μην δρούμε προς υποστήριξη του συνΈλληνα!!! Έπρεπε να φωνάξουν όλοι μαζί “Σε ενοχλεί η αλήθεια και θες να κατέβει ; ” ..Ξύπνα Έλληνα έχεις δύναμη !!!!
      (Εγώ προσωπικά δεν ήξερα ότι λεγόταν συμμοριτοπόλεμος και τον έκφερα ως εμφύλιο ,πλέον όμως εφόσον έψαξα και όντως αυτό που είπε ισχύει θα τον εκφέρω ως έχει συμμοριτοπολεμο!!!)

    8. Εύγε του.Τα υπόλοιπα σχολιάκια που αβαντάρουν τους γιαλαντζή πατριώτες -συστημικούς πλέον ,είναι σπέκουλες μισθοδοτούμενες με χαρτζηλικάκι της πλάκας.

    9. Επιτακτική ανάγκη ένωσης όλων των πατριωτικών δυνάμεων της χώρας και όχι μόνο.

    10. Ορθώς επράξασι οι διοργανωτές της εκδηλώσεως που σημειώσατε (όπως οι ίδιοι λέγουν και εις βίδεον) ανήκουν όλοι στην δεξιάν !

      Γιατί δηλαδή να παγαίνει ο κάθε σαλεμένος που ξαφνηκά την είδε “εθνικιστής” με τη μόδα της χα τώρα και να σπέρνει ΜΙΣΗ όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ;

      Όπως λέγει και ο Στέφανος Χίος χρειάζεται ΕΝΩΤΗΣ όχι ΔΙΧΟΝΙΕΣ και μαλακίες, καταλάβετε το όσοι ΔΕΝ το καταλάβατε ακόμα !

      Λίγοι είμαστε σαυτή τη χώρα ΖΩΑ !

    11. Δηλαδή τι το μεγάλο έκανε?
      Μια κότα κ μισή μόλις είδε τους μπάτσους χέστηκε ….
      Του κώλου πολιτική οργάνωση για κλάματα

    12. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ !!!

    13. ΣΤΕΦΑΝΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΟΡΕΑ. ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑ.. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΑΡΘΡΟ. ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΜΑΡΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΨΑΞΤΟ. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

    14. Πω πω πω, πως πονάει η αληθεια!!! Τους έτσουξε ε;;;; Δυςτυχως ο ομηλιτης εχει χίλια δικαια. Οι βρωμεροι κομμουνιστές κυβερνανε απο την μεταπολίτευση και έπειτα. Γι αυτο η Ελλαδα εχει αυτα τα χαλια σήμερα. Πως ειναι αληθεια δυνατόν οι ηττημένοι να κυβερνανε τους νικητές;;;; Αυτα τα σκουπιδια, οι αριςτεροι, εφεραν την Ελλαδα στην άκρη του γκρεμού και με μεγαλη τους χαρα θα της δωςουν την χαριστική βολή.
      Βρωμερα σκουλίκια. Σέρνονται μες τον βούρκο του μίσους τους για την Ελλαδα και καθε τι Ελληνικό.

      1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;; ΑΛΗΤΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ

    15. Θάνατος στους προδότες πολιτικούς!

    Comments are closed.