ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ; ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ “Κ@ΛΟΣΕΛΙΔΑ” ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: “ΟΙ ΠΙΟ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”

    Κοινοποίηση:
    selfie-soldier-Greek1-Blog

    θα πολεμήσουν οι Έλληνες σε ένα πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας;

    Αν η Ελλάδα πάει σε πόλεμο με την Τουρκία με αφορμή τα Ίμια -είτε επειδή θα ξεχάσει πως είναι προτεκτοράτο, είτε επειδή θα της το επιβάλουν οι προστάτες και «σύμμαχοί» της-, θα προκύψουν μερικά προβλήματα. Κατ΄ αρχάς, δεν ξέρουμε πόσοι Έλληνες είναι διατεθειμένοι να πολεμήσουν σήμερα για την Ελλάδα.
    Μην δίνετε σημασία στα μεγάλα πατριωτικά λόγια.
    Όταν σφυρίζουν οι σφαίρες, οι μπατριώτες τα κάνουν πάνω τους.
    Το ξέρουμε από την Ιστορία. Οι πιο κότες, οι πιο ρουφιάνοι και οι μεγαλύτεροι προδότες ήταν οι μπατριώτες.
    Κολυμπώντας θα προσπαθούν να φτάσουν στην Ιταλία, για να κάνουν αντίσταση από την Ευρώπη.
    Εν τω μεταξύ, οι Έλληνες δεν αντιστάθηκαν στην αρπαγή της χώρας τους, θα πάνε να πολεμήσουν με κίνδυνο να πεθάνουν ή να μείνουν ανάπηροι;
    Βέβαια, η αναπηρία είναι ένα κίνητρο για να πολεμήσουν οι Έλληνες, αφού μετά θα πάρουν αναπηρική σύνταξη, αλλά ο κίνδυνος να τα τινάξουν είναι αποτρεπτικός παράγοντας.
    Επίσης, πολεμάς, όταν έχεις κάτι να χάσεις.
    Όταν σου τα έχουν πάρει όλα, γιατί να πολεμήσεις;
    Σου έχουν πάρει όλη τη χώρα χωρίς να πολεμήσεις, και θα πας να πολεμήσεις για δυο βράχια;
    Και άντε, και πας να πολεμήσεις.
    Θα είναι όλοι οι Ελληνάρες μέσα στα χαρακώματα με τα κινητά και θα ανεβάζουν συνέχεια φωτογραφίες στο Facebook, για να τους κάνει like η Βούλα η σγουρομάλλλα από την Τούμπα.
    Θα έρχονται οι Τούρκοι να τους σφάξουν, και θα λέει ο Μήτσος «μισό λεπτό, να απαντήσω στη Μαρία από το Περιστέρι, που ρωτάει πώς τα περνάμε εδώ».
    Θα είναι έτοιμος ο Αχμέτ να τον καρφώσει με την ξιφολόγχη και θα του λέει ο Βάγγος «μεγάλε, κάτσε μισό λεπτό, να βγάλω τη selfie, να φαίνεσαι κι εσύ που με καρφώνεις».
    Θα τελειώνει η μπαταρία του κινητού, και θα κάνει χαρακίρι ο Ελληνάρας. Θα την πετάει στους Τούρκους για να του την φορτίσουν.
    Δεν θα έχει σήμα το κινητό, και θα βγαίνει ο άλλος ο ηλίθιος από τα χαρακώματα, για να πάει κάπου να πιάνει καλύτερα, οπότε θα την τρώει στο δόξα πατρί και μετά θα τον θάβουν στην Καρδίτσα ως ήρωα του πολέμου.
    Στη μέση είναι και η τηλεόραση.
    Θα πολεμούν οι Έλληνες τους Τούρκους και θα σκέφτονται ότι χάνουν το τούρκικο σίριαλ και το Survivor.
    Άσε που μπορεί οι Τούρκοι να μη μας επιτρέπουν τη μετάδοση του τούρκικου σίριαλ και του Survivor -που είναι τουρκική παραγωγή-, για να κάμψουν το ηρωικό φρόνημα του περήφανου και ανυπότακτου λαού μας.
    Επίσης, είναι τα χρέη.
    Με τόσα χρέη και τόσους λογαριασμούς, πώς θα πάμε να πολεμήσουμε;
    Θα είναι οι Έλληνες στην πρώτη γραμμή, θα έχουν τους Τουρκαλάδες απέναντι και θα παίρνουν τηλέφωνο τις γυναίκες τους -μέσα από τα χαρακώματα-, για να τους θυμίσουν να πληρώσουν τη δόση στην Εφορία ώστε να μη χάσουν την ρύθμιση με τις 120 δόσεις.
    Βέβαια, αν γίνει πόλεμος με την Τουρκία, μπορεί να βγει η κυβέρνηση και να πει πως χαρίζει τα χρέη σε όσους πάνε να πολεμήσουν.
    Ποιος τις πιστεύει πια, όμως, τις ελληνικές κυβερνησεις;
    Μπορεί να επιστρέψεις από τον πόλεμο και να σου πουν πως, αφού σώθηκες, πρέπει να τα πληρώσεις τα χρέη στην Εφορία, και μάλιστα έχεις και πρόστιμο, για να στηριχτούν οι οικογένειες αυτών που έπεσαν ηρωικά.
    Στην διάρκεια του πολέμου, μπορεί να σταματήσουν και οι πλειστηριασμοί.
    Θα είναι κάπως περίεργο να σου λένε «πολέμα να μην πέσει η πατρίδα στα χέρια των Τούρκων» και αυτοί να σου παίρνουν το σπίτι.
    Δηλαδή, αν σου παίρνουν το σπίτι οι τράπεζες, γιατί να φοβάσαι μην στο πάρουν οι Τούρκοι;
    Από την άλλη, μπορεί να βγει ο Ερντογάν από απέναντι και να πει στους Έλληνες στρατιώτες πως, αν παραδοθούν, τους χαρίζει όλα τα χρέη και τους κάνει και δώρο 15 μέρες διακοπές στη Μύκονο.
    Σε μια τέτοια περίπτωση, προβλέπω να καταρρέει το μέτωπο μέσα σε δευτερόλεπτα.
    Θα μείνει μόνο ο στρατηγός μας, ο Φραγκούλης Φράγκος, που θα έχει αγωνία μην πέσει στα χέρια των Τούρκων και τον δείξει η τηλεόραση με άσπρη ρίζα, γιατί πώς να το βάψει το μαλλί μέσα στα χαρακώματα;
    Αν χαρίσει ο Ερντογάν τα χρέη στους Έλληνες, θα τον υποδεχτούμε σαν απελευθερωτή στην Αθήνα.
    Σε κάθε περίπτωση, μάλλον δεν μας συμφέρει να πάμε σε πόλεμο για την Τουρκία, γιατί μπορεί να χαλάσουμε αυτό το φοβερό σερί δόξας, γενναιότητας και ηρωισμού που έχει η Ελληνική Ιστορία.
    Οπότε, ας μην πολεμήσουμε.
    Καλύτερα να κάνουμε ένα… συλλαλητήριο.
    pitsirikos.

    Εμείς θα προσθέταμε ότι είναι πλέον τόσες εκατοντάδες οι ΤουρκοΕλληνικές επιχειρήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, και τόσο μεγάλα τα οικονομικά συμφέροντα που θα ρίξουν τον Τσίπρα …πριν αποφασίσει. Προτιμούν όχι να δώσουν ένα νησάκι, αλλά και την μισή Ελλάδα προκειμένου να μην έχουν οικονομική απώλεια.Oσο για τους Τουρκους; Δεν ειναι τόσο ηλίθιοι. Ξερουν με ποιους εχουν να κάνουν .Θα πάρουν οτι θέλουν, οποτε θέλουν ..ΑΘΟΡΥΒΑ.

    Από το τρισάθλιο σάιτ(ο Θεός να το κάνει) κάποιου άθεου Πιτσιρίκου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. αλλα φροντιζω να εχω καβατζα ενα μπετονι βενζινη αν χρειαστει να φτασω ηγουμενιτσα

    2. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΟΥΜΜΟΥΝΑ

      1. Όλου του Κόσμου ή μόνο στους Έλληνες ;

    3. ΤΟ BLACK HUMOR ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΩΝ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ,ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΒΛΕΠΟΥΜΕ SURVIVOR ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ!!!

    4. Ο Ψαρας η Κωνσταντινου τογραψε αυτο το αρθρο,μονο αριστερες πουσταρες τα γραφουν αυτα.

    5. To μακελειό έχει καταφέρει επιτυχώς να το διαβάζουν ταυτόχρονα ακροδεξιοι, ακροαριστεροι και αναρχικοί. Ναζι και Σταλινιστες μαζί να σχολιάζουν. ΚΟΛΑΣΗ!!

    6. Παραπονεμενα παιδια ειναι.Δεν καταλαβαν οτι οι φιλοι μας ευρωπαιοι μας πινουν το αιμα οικονομικα και οι Τουρκοι θα το αποτελιωσουν αυτο εγινε και επι Βυζαντιου.Δεν υπαρχουν αναρχικοι ουτε κουμουνιστες αφου ουτε οι ιδιοι τα πιστευουν αλλα ,πιστευουν στο χρημα αλλοτε ηταν εγγλεζικες λυρες τωρα ειναι δολλαρια.Το συλλαλητιριο για την Μακεδονια μας εδειξε οτι “αναρχικος χωρος”ειναι μια ασημαντη ιδεολογικη αλλα παρα ταυτα μια μισθοφορικη ομαδα προπαγανδας και τιποτα αλλο δεν ειναι απλυτοι αλλα ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ

    7. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟ.!!!!…ΑΑΑ ΤΕΛΕΙΑ..ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΥΣΩ ΑΙΜΑ ΑΔΕΛΦΟΥ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΦΟΡΑ. ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΠΙΣΩΛΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΩ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΛΟΥΚΩΣΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΣΙΔΕΡΟ ΘΑ ΠΙΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ,.ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ 90 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ 8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΣΠΑΡΑΧΘΟΥΜΕ….ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕ ΛΑΕ.

      1. Αφού θα σου έχουν επιτεθεί πισώπλατα και θα σε έχουν ξεκάνει, πως έπειτα θα σηκωθείς να τους παλουκώσεις; Δεν έχει ελπίδα η Ελλάδα…. πάει τελειώσαμε.

      2. Vlad κάποτε μου είπες ότι είσαι 43 ετών!σε μια ανάρτηση με μια ωραία κοπέλα που άλλαζε εσώρουχα είπες ότι θελεις να την βλέπεις να ξεντυνετε και εσυ να τον “βαράς”αλύπητα στον καναπέ!!γιατι όμως βρε vlad;;μεγάλος δεν είσαι για τέτοια;;ή δεν έχεις κοπέλα;;ή έχεις αλλά σου αρέσει να το “κανεις”και μόνος;;
        Υγ
        Απλά είναι μια απορία μου και αν θελεις μου απαντάς!

    8. Κοπρίτες τεμπελαράδες όλοι εσείς που δε βρίσκετε λόγο να πολεμήσετε, χαρτζιλικωμένα από τον μπαμπά κοπρόσκυλα με τον καφέ στο χέρι, ριψάσπιδες, αύνανες του διαδικτύου, αξύριστα μοδάτα χαϊβάνια με τατουάζ, θεατές του survivor, ευθυνόφοβα κακομαθημένα ρεμάλια, δήθεν αριστεροί με…ταξικές ανησυχίες (my ass), ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ NO MATTER WHAT !

    9. Μην ψαρώνετε. Πάτρε παράδειγμα αυτόν που παρουσιάζεται ως “Viki” (κ.α.) στα σχόλια του makeleio, το αριστερό εντεταλμένο τραβέλι τρολ των προδοτών. Η τακτική όλων αυτών των αριστερών πρακτόρων του Soros, είναι πάντα: η εξαπάτηση, τα ψέμματα και η προπαγάνδα. Ο σκοπός τους πάντα είναι ένας: η διάσπαση των Ελλήνων και ο διχασμός, ώστε να είμαστε ευάλωτοι πιο πολύ στον εχθρό και στα αφεντικά τους, που εναγωνίως επιθυμούν την καταστροφή και εκ νέου την κατάκτηση της χώρας. Ίσως τα λόγια τους πρέπει να γίνουν έναυσμα για να ξυπνήσει σύσσωμος ο Ελληνικός λαός και να τους στείλει από εκεί που ήρθαν (εκλογικά-ειρηνικά, σε περίοδο ειρήνης ή πολεμικά, σε μία ενδεχόμενη σύρραξη με την Τουρκία).

    10. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝΗΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΑΝ ΛΕΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ Η ΑΝ ΛΕΣ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑΤΟΥ …ΘΑ ΣΕ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙ Η ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΗ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗ ΣΑΜΠΡΗ ΣΑΛΗ ΠΟΥΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑΤΟΥ #%\:& ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ #!:!:!

    11. τι ξέρετε ρε φασίστες εσείς απο στρατό;; εμείς τουλάχιστον κάνουμε και μια παρέλαση ομοφυλόφιλων στο Σύνταγμα…πολεμάμε κάθε μέρα και δίνουμε τον κώλο μας στους λαθρό να μας ξεκωλιάζουν για να μην έρθουν να σας σφάξουν ρε…μιλάτε κι ολας για πατριωτισμό…παω να βαλω καμια λαθροψωλή στο πάτο μου γιατι συγχύστηκα…άντε απο δώ πατριδοκάπηλοι..

      1. Ο/Η 2 μέτρα κάτω από τη γη υπάρχει μία θέση για κάθε ναζιστή λέει:

        Όλο ψωλές ονειρεύεσαι. Μήπως είσαι γκέι;

        1. συριζοπουστρακι ειναι….. ταξικος αδερφος σου..δεν τον βλεπεις ρε κατσαπλια;;

    12. Και λίγα σας λένε σκουπίδια φασιστες,θρασύδειλα υποκείμενα ,ντακοτες!!Λαγοι θα γίνετε πουστρακια!!!

      1. Εσύ πρέπει να έχεις καιρό να γαμηθεις και θες ακροδεξιά πουτσα να στρώσεις. Σαν την κουνιστη Κλαραμπελ τον Άρη. Αυτου που του κρέμασαν το κεφάλι στα Τρίκαλα, ξέρεις εσύ.

    13. Ο πιτσιρίκος έχει δίκιο σε πολλά άλλα ξέχασε να πει ότι ο Έλληνας θα επαναστατήσει μόλις ο φραπές πάει 5 ευρώ …

    14. Το έχουμε ξαναπεί. Πόλεμος ταξικός, όχι εθνικός. Ας ξεκινήσουμε ξεπαστρεύοντας τα εγχώρια αφεντικά, αριστερά, δεξιά και ακροδεξιά, και συνεχίζουμε με τους εθνικιστές, πατριώτες και φασίστες, όπου κι αν βρίσκονται.

      1. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΙΝ ΣΟΥ ΣΟΥΒΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΞΙΦΟΛΟΓΧΗ ΑΠΛΥΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    15. Δεν εχουν άδικο…ετσι καταντήσατε νεοραγιάδες !!!

    16. Γιατί να πολεμησω; Για να μη χάσω τί; μη μου πάρουν το σπίτι που μου πήρε πρώτη η τράπεζα; Για να μη χάσω τη γη που ξεπουλησαν πρώτοι οι πολιτικοί; Για να μη χαθούν τα παιδιά μου που δε μπορώ να κάνω γιατι με το ζόρι τα φέρνω πέρα;

      Έχουν γίνει όλα στάχτη κι εμείς εδώ σα ΜΑΛΑΚΕΣ κάνουμε σχόλια σε ιστοσελίδες..

      1. Βασικά για να μη γίνεις πρόσφυγας και να μην έχεις ούτε να φας, πόσο μάλλον να σχολιάζεις σε ιστοσελίδες.

        (Όσο για τους πολιτικούς, μην απογοητεύεσαι… Η ιστορία της πατρίδας μας είναι γεμάτη “γουδιά”..)

    17. Το εσωτερικο μετωπο ειναι ακομα χειροτερο απο τα μεμετια.Αμα ξεβρωμισουμε εντος των τειχων ολα αντιμετωπιζονται.Λαθροσκουπιδια αλβαναρια κωλογυφτοι και αναρχοπουστες αριστερουληδες ειναι το αποστημα αυτης της χωρας.Οσο για τον πατριωτισμο θα συμφωνησω θελει εργα και πραξεις οχι λογια.Στηριξτε ελληνικα προιοντα ελληνες εργαζομενους κανενα μεροκαματο σε ξενους.

    18. σε μια τετοια περιπτωση που γραφει αυτο το ουφο ολα αυτα εγω προσωπικα πρωτα θα σκοτωσω τα ανθελληνικα καθικια μεσα στην χωρα και αν μεινουν σφαιρες θα κοιταξω να σκοτωσω τον εχθρο ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ που καταντησαν ετσι αυτην την χωρα

    19. εσυ μωρη κομουνιστικη κλανετα με τους ξεφτιλισμενους “νεκρους” του πολυτεχνειου σου θα πας να πολεμησεις τον τουρκο εισβολεα ταξικο αδερφο σου ή θα πας μαζι του να σφαζεις τα παιδακια των αστων?
      και να εμεις ο βαγγος και ο μητσος θα σας πολεμησουμε πρωτα εσας τους εαμοβουλγαρους κομουνιστες τον ντίντι την καροτενια γκαμπριελα τον ξεφτιλάρα κομουνιστάρα μπελογιανάρα το κτηνος με το γαρουφαλο στο κ@λο και με κομμενη κεφαλα της εαμοβουλγαρας σαδομαζοχιστριας καπεταν σουλτανας τον χολερα κλανιερα καρανιξ και τον αγραμματο ψευτοτσιπρα σας και μετα τους τουρκους ταξικους αδερφους σου μωρη κλανιολα Ρούπα πορδοεπαναστάτρα….
      σκατα στα ιερα και τα οσια της αρωστημενης θρησκειας σου του κομουνισμου σου!
      σκατα στους αγωνες και στις θυσιες σου σταλινάρα
      βαγγος ελληναρας

      1. φιλε πιες κανα ηρεμιστικο ή βρες γκομενα

        1. Δώστου το νούμερο της Μ… Σου . Μην παίρνει μόνο μαύρους.

    Comments are closed.