ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ! ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΤΟΥ! ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΕ ΠΙΣΤΟΛΙΑ Ο ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ!

    Κοινοποίηση:
    iban1

    Αίσχος και ντροπή είναι οι 2 μόνες λέξεις που αρμόζουν . Η κίνηση προς το όπλο δεν γίνεται να παραβλεφθεί. Ήδη οι Ευρωπαικές εφημερίδες σχολιάζουν με ντροπιαστικές φράσεις για το Ελληνικό ποδόσφαιρο
    savvidis12

    Φουσκωτοί, πιστόλια, απειλές, εκβιασμοί και ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου που έχει τραβήξει τα πάνδεινα, να κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα, την χρονιά μάλιστα της… εξυγίανσης!

    Ένα ντέρμπι που εν πολλοίς θα έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή, ναι μεν ξεκίνησε, όμως δεν έμελε να τελειώσει ποτέ, τουλάχιστον στον αγωνιστικό χώρο.

    Οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο να διεκδικήσουν την πρώτη θέση που κατά πάσα πιθανότητα θα καθόριζε και το ποιος θα έπαιρνε το πρωτάθλημα μετά τις μεταμεσονύκτιες δικαστικές αποφάσεις που αθώωναν τον ΠΑΟΚ για όσα έγιναν με τον Ολυμπιακό, αλλά παράλληλα τον αθώωναν!
    Το γκολ με κεφαλιά του Βαρέλα στο 90′ ήταν η αφορμή για να γίνει ο αγωνιστικός χώρος Άγρια Δύση. Η ακύρωση του γκολ εξαιτίας του Μαουρίτσιο που ήταν σε θέση οφσάιντ και ο διαιτητής Κομίνης έκρινε ότι επηρέαζε τη φάση, προκάλεσε την έκρηξη του Ιβάν Σαββίδη που μπούκαρε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί και οι παίκτες της ΑΕΚ να φύγουν για τα αποδυτήρια, όπως έκαναν και οι διαιτητές. Οι εικόνες του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να μπαίνει στο γήπεδο με το όπλο έκαναν, μάλιστα, τον γύρο του κόσμου.

    Αξίζει να σημειωθεί, ότι η φωτογραφία προέρχεται από το φωτογραφικό πρακτορείο, Intime.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΨΑΙ Η ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΟΟΥ ,ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 1Ο ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Μ’ΑΥΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ !!!!!!!!!!!!!!!

    2. Οσο πεσατε εσεις κατηγορια κολογαβροι με τον αρχιμαφιοζο τον μαρινακη…οσο επεσε κατηγορια ο βαζελος που χρωσταει και στην καθαριστρια του σκαι…οσο επεσε κατηγορια το χανουμι που εβγαλε πιστολια στον ουαρντα αλλο τοσο θα πεσει κατηγορια και ο ΠΑΟΚ….Ολοι εσεις οι ψευτοπατριωτες που γραφετε εδω που βριζετε τα τσοντοκαναλα για την πλυση εγκεφαλου στον ελληνικο λαο τωρα τα χρησιμοποιητε για να βαρατε απο το πρωι μεχρι το βραδυ τον ΠΑΟΚ και τον Σαβιδη…ξαφνικα ολοι γινατε αγιοι εξυγιαντες του ποδοσφαιρου και ο Σαβιδης ειναι αυτος που κατεστρεψε το ποδοσφαιρο…λες και γεννηθηκαμε χθες ρε λαμογια και ξεχασαμε τοσα χρονια πως περνετε τα πρωταθληματα….και φετος φανηκε την Κυριακη ποιος εχει την ευνοια και αυτος δεν ειναι ο ΠΑΟΚ αλλα το χανουμι που οπως και ο γαυρος παιρνει τα παιχνιδια με τον ΠΑΟΚ στα χαρτια….Και ολα αυτα γιατι δικαιοτατα ο ΠΑΟΚ πηγε μετα απο χρονια να παρει ενα πρωταθλημα….σας χαλασε την μοιρασια ο Σαββιδης και κανετε τα παντα ολοι οι χαβουζιαρηδες ενωμενοι να τον βγαλετε απο την μεση….θελετε να μας πουλησετε κουτοχορτο οτι ο Σαββιδης φταιει που χανουμε το πρωταθλημα….ο μονος υπαιτιος ειναι το γαμημενο κρατος της χαβουζας και ολοι οι συμμοριτες που εχουν τα ηνια των τριων ομαδων της αλητειας…..

    3. Και το οπλο με μεσο το πηρε…. φαινεται απο τον τροπο που το τοποθετησε… ειναι γνωστης ο ανθρωπος… φαίνεται…. μπαμ κάνει! Α ρε μπόζοοοοοο… ουτε για το ροστοφ δεν κανεις.. на хуя!

    4. Συμφωνω με Β. Λιμενικο. Στην Αγγλια περα απο ολα τα αλλα, εκανε η Θατσερ μια λιστα, στην οποια οποιος συλληφθει για επισοδια στο γηπεδο, γραφεται το ονομα του στη λιστα αυτη και δεν μπαινει ξανα ποτε σε γηπεδο!! Γιατι δεν κανουν και εδω το ιδιο οι μουροχαβλοι;; Ειναι απλο. Γιατι δεν εχουν οι υποκριτες την πολιτικη βουλιση να διορθωσουν τιποτα!!!

    5. Στην Αγγλια η Θατσερ τους εκανε αρνακια τους χουλιγκανς, εδω ολοι οι πολιτικαντηδες δεν θελουν να κανουν τιποτα φοβουμενοι το περιβοητο πολιτικο κοστος και το κακο συνεχιζεται, χρονια τωρα, σ’ ενα πρωταθλημα της πλακας, στο οποιο ” οι φιλαθλοι” δεν πηγαινουν στο γηπεδο να δουν ποδοσφαιρο, ο θεος να το κανει, αλλα για να σκοτωθουν μεταξυ τους, εστω και αν πεφτει ο ποντικος στην τσεπη τους και σπαει τα μουτρα του απο την αφραγκια που εχουν, λες και θα τους δωσει να φανε ο Ολυμπιακος, ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ κλπ!!! Οπως σε ολα τα αλλα, ετσι και στο ποδοσφαιρο, καταντια!!!

    6. ΡΕ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ……
      Ο ΜΕΓΑΣ ΙΒΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΟ;;;;;
      ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ…….

    7. Εκτος απο επικινδυνος και γελοιος…. ποσο μ@λ@κ@ς πρεπει να εισαι για να κανεις κατι τετοιο. Δηλαδη θα πυροβολουσε;;;; η ηθελε να μας δειξει οτι εχει οπλο.

    8. Ο ρωσομόγγολος ετοιμάζει την έξοδο του από τον παοκ σαν αδικημένος κ αγανακτισμένος δήθεν….είδε ότι δεν τον παίρνει κ οικονομικά αλλά κ με μαγκιά στην Ελλάδα κ παίρνει πουλο!!!
      Παοκια ετουμαστειτε για Γ εθνική γιατί τα χρέη που θα σας αφήσει ο Μογγόλος θα είναι πάνω από 80 εκκατομοιρια!!!!

    9. Τι το ήθελε ο τσομπάνης ρώσος το πιστόλι;;;
      Τι φοβάται κ οπλοφορεί;;;;
      Κάνει βρωμοδουλειές;;;
      Στην Β εθνική ο παοκ!!!
      Που νομίζει ότι βρίσκεται ο ρωσοποντικας στο ουζμπεκισταν;;;

    10. και το οργανο της ταξης κοιταει ΣΑΝ ΧΑΝΝΟΣ

    11. χαιδεψτε τους κ αλλο! την επομενη φορα θα μπουν με τανκς στο γηπεδο!

    12. Γιαυτο σε εστειλε αδιαβαστο ο Πουτιν ιβανακο

    13. μηλανε και οι γκανκστερς της χαβουζας γαμω το αθηνοκεντρικο κρατος σας
      ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ.

    14. ΟΥΤΕ αίσχος, ΟΥΤΕ ντροπή. Ήταν ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ, όπως και τα άλλα που θα ακολουθήσουν, γιατί σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλα.
      Είναι ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ και ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ οι εμπλεκόμενοι. Για ποιό “πρωτάθλημα”, ποιά “διαιτησία”, ποιά “θεσμικά όργανα”, ποιά αθλητική “δικαιοσύνη”, ποιό “στοίχημα” και για ποιούς “φιλάθλους” μιλάμε;;;
      Ας ξεκινήσουμε με μία απλή ερώτηση. Στην ΕΛΛΑΔΑ των μνημονίων, της πείνας και της εξαθλίωσης, αν δεν είναι ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ο χορός των πολλών εκατομμυρίων γύρω από το ποδόσφαιρο, τότε τι είναι πρόκληση;
      Η ΛΥΣΗ είναι μία, ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Επιστροφή στο ερασιτεχνικό ποδοσφαιρο, γιατί δεν υπάρχει καμία πιθανότητα εφαρμογής στην χώρα μας δραστικών μέτρων τύπου Αγγλίας, τα οποία μετέτρεψαν μία χώρα από μόνιμη παγκόσμια πρωταθλήτρια της ποδοσφαιρικής βίας και αλητείας, σε χώρα που οδηγεί τις εξελίξεις του αθλήματος. Εμείς ούτε θέλουμε, ούτε μπορούμε να ακολουθήσουμε την Αγγλία και αν το κάνουμε, θα είναι “στάχτη στα μάτια” του κόσμου, διότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα θετικό αποτέλεσμα από νόμους και κανονισμούς “λάστιχο”, με αλά κάρτ εφαρμογή.
      Και μην μου πει κανείς τα χιλιοειπωμένα παιδαριώδη ότι θα καταστρέψουμε την διεθνή εικόνα της χώρας, τις ποδοσφαιρικές υποδομές της και την Εθνική Ομάδα, διότι δεν θα πείσει ούτε μικρό παιδί. Το πλέον απλό αντεπιχείρημα είναι ότι σε ευρωπαϊκό επίπεδο βλέπουμε να πρωταγωνιστούν χώρες με ερασιτεχνικά πρωταθλήματα (π.χ. Δανία, Σουηδία, Κροατία κλπ)
      Μεταξύ μας, σε κοινωνικό επίπεδο δεν βλέπω κάτι το μεμπτό στην αποκατάσταση της κοινωνικής συμφιλίωσης των φιλάθλων η οποία θα επέλθει, από την στιγμή που ο αγώνας θα δίνεται για την φανέλλα και όχι για τα πολλά εκατομμύρια του ιδιοκτήτη. Δεν βλέπω κάτι το άσχημο να επιστρέψουμε σε μακρυνές, ωραίες εποχές που οι φίλαθλοι έβλεπαν τα παιγχνίδια της ομάδας τους όλοι μαζί και μετά πήγαιναν και έπιναν και ένα κρασί μαζί σαν φίλοι και όχι σαν θανάσιμοι εχθροί.
      Επιτέλους τι άλλο να περιμένουμε από ένα πρωτάθλημα που εδώ και πολλά χρόνια δεν πείθει κανέναν;

      ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

      1. Βασίλη είμαι παοκτζής και χτες ντράπηκα γι αυτά που είδα.

        σε καμιά περίπτωση δε μπαίνεις με όπλο και φουσκωτούς μέσα.
        αν και η αιτία δεν είναι ο Σαββίδης που τα γκρέμισε όλα με αυτό που έκανε. η αιτία ήταν το λάθος του επόπτη. άλλα με αυτά που ακολούθησαν ..δεν έχει καμιά σημασία πλέον. Συμφωνώ και επαυξάνω, ερασιτεχνικό είναι η λύση ,τόσο σάπια όλα που …..ένας φίλος της μπάλας ..του ποδοσφαίρου μόνο αηδία μπορεί να αισθανθεί.
        ωρολογιακή βόμβα όλη η Ελλάδα με αυτά που συμβαίνουν και στο ποδόσφαιρο ήδη έσκασε.

        από οπαδούς το περιμέναμε,από προβοκάτορες φοβόμασταν ,τελικά από το πρόεδρο το βρήκαμε.
        αυτοκαταστράφηκε ο ΠΑΟΚ χτες.

    15. Όπλο έχει και η κουτσή Μαρία και δεν θα έχει ο Ιβάν που σίγουρα θα είναι και νόμιμο; Με τόσες απειλές για τη ζωή του και ως φίλος του Πούτιν όχι μόνο ως πλούσιος ιδιοκτήτης μιας ομάδας. Ο Μαρινάκης τι έχει σφεντόνα; Αν τα πρωταθλήματα χαρίζονται με πουστιές ας μη γίνονται καθόλου. Χθες ξεφτιλίστηκε η πουλημένη διαιτησία και η μαφία της για ακόμη μια φορά.

    16. ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ…ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΔΗ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ…… ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ … ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ….ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ…. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ….ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΑΞΙΑ….ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ…. ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ….ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΤΕ….ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ….!!!!

    Comments are closed.