«ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΣΕ ΘΕΛΩ. ΓΔΥΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΝΑ…»!!! – ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΤΥΠΟΣ ΚΑΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ… (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
ΜΠΑΜΠΗΣΣ

Γελάει όλο το διαδίκτυο με τον Μπάμπη Παπαπαναγιώτου… Από τότε που έμεινε χωρίς δουλειά (είναι άγνωστο πως τα βγάζει πέρα) δίνει ρέστα στο twitter. Οι χρήστες τον έχουν πάρει στο ψιλό και τον δουλεύουν, ενώ δεν βρίσκεται κάποιος από τους οικείους του για να τον βοηθήσει.

Αυτός ο απίθανος τύπος, κάποτε πληρωνόταν από το υστέρημα του ελληνικού λαού δουλεύοντας στην ΕΡΤ. Το κατάντημά του σήμερα είναι να συνομιλεί με τρολς, από το πρωί μέχρι το βράδυ στο twitter, με αποτέλεσμα να γίνεται αντικείμενο χλεύης, κάτι το οποίο είναι εμφανές ότι δεν αντιλαμβάνεται.

Αυτούς πλήρωνε ο ελληνικός λαός κάποτε στη δημόσια τηλεόραση, αλλά το διαδίκτυο πλέον είναι αποκαλυπτικό. Διαβάστε τον παρακάτω διάλογο και αναρωτηθείτε: Είναι τώρα σοβαρός άνθρωπος τώρα αυτός ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου; Τον δουλεύουν κι αυτός συνεχίζει.

Και το χειρότερο. Οι φήμες οργιάζουν πως στα κεντρικά της ΝΔ δέχονται εισηγήσεις για να τον κάνουν θυρωρό των γραφείων της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου ο οποίος έχει πολλάκις προσφέρει με τις παρεμβάσεις του στιγμές γέλιου στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο.

 

mpampis mpampis2

Με πληροφορίες από tro-ma-ktiko.blogspot.gr, alldaynews.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

Comments are closed.