ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΕΚΑΨΕ ΡΕΤΙΡΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΒΟΥΚΛΙΟ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΗΣ …ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΙ ΦΛΟΓΕΣ ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ. ΘΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ “ΝΑΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΪΑΤ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΝΙΚΑΝΕ ΤΟΣΚΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

    Κοινοποίηση:
    ok2

    Απίστευτο αυτό που συνέβη στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο δεν πήρε χαμπάρι η Πυροσβεστική υπηρεσία του άσχετου και επικίνδυνου Τόσκα αλλά πολίτες που πανικόβλητοι ειδοποίησαν, δέχτηκαν χλεύη και ειρωνεία. Διαβάστε τι συνέβη….

     

    Ρετιρέ στην οδό Μακεδόνων 12, μόλις ΠΕΝΤΕ μέτρα (καλά διαβάζετε) από την αμερικάνικη πρεσβεία, λαμπάδιασε στις 20.50 του Σαββάτου 21 Απριλίου.

    Επικράτησε πανικός τα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς αφού η πυρκαγιά πήρε διαστάσεις σε χρόνο μηδέν με τον κόσμο να τρέχει για να προστατευθεί. Ωστόσο, για αρκετή ώρα δεν εμφανίστηκε ούτε όχημα της Πυροσβεστικής ούτε έστω ένα περιπολικό. Κι όλα αυτά στο πιο αστυνομοκρατούμενο σημείο του κέντρου της Αθήνας. Μερικά μέτρα από το κουβούκλιο της Αμερικάνικης Πρεσβείας.

    Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Τόσκας δεν είναι ικανός ούτε την Πρεσβεία να προστατέψει. Περιμένετε να προστατέψει τις γειτονιές;;;;

    Διαβάστε τι καταγγέλλει πολίτης στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    “Ημουν ο πρώτος που είδε την φωτιά μπροστά στο φυλάκιο της αμερικάνικης πρεσβείας η είσοδος της πολυκατοικίας απέχει ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ έκαιγε για πολύ ώρα.

    Πήγα εκεί να δω αν πράγματι ήταν φωτιά και είδα τους αστυνομικούς να μην έχουν πάρει χαμπάρι λέω στην μάνα μου να πάρει την πυροσβεστική και άρχισαν να ειρωνεύονται την μάνα μου : ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ? ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ?”

    Σύντομα όμως, τα τηλεφωνήματα πολιτών πολλαπλασιάστηκαν με αποτέλεσμα εκεί στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής να… ξυπνήσουν και να σπεύσουν στο σημείο πριν η φωτιά επεκταθεί και στις διπλανές πολυκατοικίες.Σύμφωνα με πληροφορίες, στην αρχή γινόταν λόγος ακόμα και για νεκρούς.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση από την πυροσβεστική υπηρεσία, υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές ενώ δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πυρκαγιάς.

    Δείτε αποκλειστικές φωτό:

    ok2 ok1

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    1 Comment

    1. Aπο κοπρόσκυλα Χασιστερα περιμένεις προκοπή,παει και ρχεται η φούντα και στην πυροσβεστική.

    Comments are closed.