«ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ @ΡΧΙΔΙ@ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ»! ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ! ΕΠΙΘΕΣΗ ΈΛΛΗΝΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΈΛΛΗΝΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ImageHandler

    Ο καθηγητής Ευάγγελος Μαρκόπουλος από το Πανεπιστήμιο UCL στο Λονδίνο αμφισβήτησε τους λόγους που ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ δεν έδωσε το «παρών» με την Εθνική Ελλάδος το καλοκαίρι

    Τη στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαφημίζει την Ελλάδα με τα κατορθώματα του στα λαμπερά παρκέ του NBA, τραγουδώντας σε κάθε ευκαιρία τον εθνικό μας ύμνο, ένας συμπατριώτης μας και μάλιστα διακεκριμένος καθηγητής ο οποίος διδάσκει σε ένα από τα γνωστά Πανεπιστήμια του Λονδίνο, το UCL, του επιτίθεται με απίστευτες εκφράσεις αμφισβητώντας όχι μόνο την ιθαγένεια του αλλά και τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να μην συμμετάσχει με την εθνική ομάδα στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ το καλοκαίρι.

    Τα σχόλια του Έλληνα καθηγητή αναρτήθηκαν δημόσια στο ανοιχτό προφίλ Ελληνίδας δημοσιογράφου, η οποία πριν από λίγες μέρες είχε ποστάρει βίντεο των Milwaukee Bucks όπου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τραγουδούσε μαζί με άλλους συμπατριώτες μας στο γήπεδο των Cleveland Cavaliers τον εθνικό μας ύμνο.

    Το εν λόγω βίντεο που έφερε τίτλο “ Giannis meets Greeks in Cleveland” έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες προκαλώντας δέος και ρίγη συγκίνησης.
    Όμως φαίνεται ότι ο Έλληνας καθηγητής που σύμφωνα με δημοσιεύματα ιστοσελίδων θεωρείται παγκοσμίου εμβέλειας προσωπικότητα και διακεκριμένος επιστήμονας στον τομέα της τεχνολογίας, είχε αντίθετη άποψη για τον έγχρωμο σταρ του NBA.

    Συγκεκριμένα, σχολίασε: « Μας ζάλισε ο μαύρος που το παίζει Ελληνας. Εως εδω. Δεν ξεχνάμε το καλοκαίρι. Μας έγραψε στα @ρχιδι@ του όλους μας, την Εθνική ομάδα και την σημαία μας»

    323232nba

    Όπως ήταν αναμενόμενο το παραπάνω σχόλιο του προκάλεσε την αντίδραση άλλων χρηστών. « Δεν σας επιτρέπω να εκφράζεστε με αυτόν τον τρόπο στον τοίχο μου. Ο μαύρος που το παίζει Ελληνας;;;;;;; Και χρησιμοποιείτε χυδαίες λέξεις και διδάσκετε; Ειλικρινά θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς διδάσκετε!!» απάντησε η κάτοχος της συγκεκριμένης σελίδας, ενώ ένας άλλος κατηγόρησε τον καθηγητή για ρατσισμό. «Στους φοιτητές σας διδάσκετε ρατσισμό;;;» έγραψε χαρακτηριστικά.

    «Θα έπρεπε να ντρέπεστε αλλα το φιλότιμο μάλλον λειπει απο το λεξιλόγιο σας.

    Η οπαδικη σας νοοτροπία σας στράβωσε» σχολίασε κάποιος άλλος.
    Ωστόσο ο καθηγητής, όχι μόνο δεν πτοήθηκε αλλά επέμεινε στην άποψη του, απαντώντας: «Αρκετα εχει προκαλεσει το ατομο αυτό (εννοώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο) και ειδικά το καλοκαίρι είδαμε ολοι που μας εχει γραμμένους».

    23798507_305494133279565_601083668_o

    Ποιος είναι ο καθηγητής

    Ο Καθηγητής Dr. Ευάγγελος Μαρκόπουλος σύμφωνα με τα βιογραφικά του στοιχεία που βρίσκονται δημοσιευμένα στο διαδίκτυο, γεννήθηκε στην Καλαμάτα αλλά μεγάλωσε, σπούδασε, και εργάστηκε στις ΗΠΑ όπου απέκτησε και την Αμερικανική υπηκοότητα. Ολοκλήρωσε τις πτυχιακές και μεταπτυχιακές του σπουδές στην Επιστήμη των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών (Computer Science) στις ΗΠΑ.

    Επαγγελματικά, έχει εργαστεί στις ΗΠΑ ως επιστήμων πληροφορικής κυρίως στην ΙΒΜ, στην Siemens και στα ερευνητικά εργαστήρια Bell Laboratories της AT&T σε διαφορές θέσεις έρευνας, διοίκησης και ανάπτυξης τεχνολογίας.

    Ακαδημαϊκά, έχει διδάξει και εκπονήσει ερευνητικές εργασίες ως Εντ. Καθηγητής, Επιστημονικός Συνεργάτης και Ερευνητής σε Πανεπιστήμια και Ινστιτούτα της Ελλάδος και του Εξωτερικού (ΗΠΑ – Πανεπιστήμιο της Πόλης της Νέας Υόρκης), Γερμανία (Πολυτεχνείο της Βρέμης), Ιορδανία (Hashemite University), και Ισπανία (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Λογισμικού). Έχει δεκάδες επιστημονικές αλλά και πρακτικές διαλέξεις και δημοσιεύσεις σε Ελληνικό και Διεθνές επίπεδο.

    Είναι ειδικός στον τομέα της Τεχνοκρατικής Ανάπτυξης Επιχειρήσεων και Οργανισμών αναπτύσσοντας πρακτικά μοντέλα και έργα τεχνοκρατικής στρατηγικής και διασφάλισης τεχνοκρατικών και τεχνολογικών επενδύσεων.

    Ο Δρ. Μαρκόπουλος ως απόδημος ο ίδιος, είναι σε προσωπικό επίπεδο Τεχνικός Σύμβουλος και Επιστημονικός Συνεργάτης του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού υποστηρίζοντας τις τεχνολογικές και τεχνοκρατικές του πρωτοβουλίες, ενώ ως εταιρία είναι σήμερα και Τεχνικός Σύμβουλος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έχοντας αρχικά σχεδιάσει ολοκληρωτικά την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, αναλαμβάνοντας παράλληλα και την διαχείριση της υλοποίηση της, η οποία θα φιλοξενήσει τις οικονομικές συναλλαγές του απανταχού Ελληνισμού με την Ελλάδα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    39 Σχόλια

    1. Αμεση απελαση μετα την αρνηση του να παιξει με την εθνικη μεσω δικαιολογιας για μικρα παιδια..ετσι κι αλλιως προσεβαλε την αισθητικη μας με το εθνοσημο…

    2. Δεν ξέρω αν είναι Έλληνας ή όχι αλλά δεν είναι μαύρος είναι έγχρωμος πρώτων και δεύτερων σε αυτούς που μιλάνε για απελάσεις έχω να προτείνω ένα τεστ Dna και όπου βρεθεί τουρκική καταγωγή έξω από την Ελλάδα..Γιατι ξεχνάτε την ιστορία μας και ξεχνάτε πως όλοι μας λίγο πολύ είμαστε τουρκόσποροι…Μαθετε λοιπόν πρώτα σαν Έλληνες την ιστορία της χώρας σας και μετά παίξτε το πατριώτες και Έλληνες καθαροί..Και μην ξεχνάμε το που γεννήθηκε ο καθένας και το τι χρώμα έχει δεν είναι επιλογή του όμως ο Βλάχος είναι βλάχος από επιλογή το ίδιο και ο αμόρφωτος…Αδιαβαστοι οι περισσότεροι λοιπόν…Μαλλον στο μάθημα ιστορίας είχατε σέξυ δασκάλα και κοιτούσατε μπουτακι…

      1. Μάλλον κάτι ξέρεις για την καταγωγή σου εσύ…

      2. Ξέρεις πολλούς Έλληνες με τουρανικά χαρακτηριστικά; Ξέρεις καν τι είναι οι Τουρανοί που μας μιλάς και για DNA και τουρκόσπορους, αμόρφωτε και αδαή;
        Ξέρεις πολλούς Έλληνες με σχιστά μάτια και ωχρό χρώμα; Το ανάποδο συμβαίνει… Οι Τούρκοι έχουν μπασταρδευτεί. Αυθεντικοί Τούρκοι υπάρχουν πχ στο Αφγανιστάν. Είναι κάποιοι απο τους πρόσφυγες που έχουμε εδώ με τα σχιστά μάτια που μιλάνε αυθεντικά τουρκικά. Τέτοιοι υπάρχουν ελάχιστοι στην Τουρκία οι οποίοι έχουν αναμιχθεί με Αρμένιους, Έλληνες, Κούρδους κλπ. Το ανάποδο συμβαίνει… Ένας απο τους ελληνόσπορους είναι και ο Ερντογάν που το χωριό του το λένε Ποταμιά…
        Οι Έλληνες στο 90% είμαστε ένας λαός με Μεσογειακά χαρακτηριστικά και όχι κλάδος της Μογγολική φυλής…
        Ακόμα και ο Μωάμεθ που κατέλαβε την Κων/πολη το 1453 είχε μάνα ελληνίδα. Έλα τώρα να μας μάθεις ιστορία…
        Οι δε Τούρκοι που κατέλαβαν την Πόλη ήταν μόλις 50.000 χιλιάδες. Λες να κυριάρχησαν γεννετικά στις 400.000 κατοίκους και στα εκατομμύρια των Βυζαντινών πληθυσμών; Εσύ αποκλείεται να χάζευες μπούτι και να έμαθες ιστορία γιατί καθηγήτρια σου θα ήταν η Ρεπούση που ήταν καθηγήτρια γαλλικών και το έπαιζε ιστορικός…

    3. ΒΙΝΤΕΟ: Αυτά τα αποτελέσματα έχει η πολύ…θολοκουλτούρα της Νέας Τάξης
      Δευτέρα, 20 Νοέμβριος 2017 19:45
      Εθνική συνείδηση – μηδέν για τους περισσότερους Αμερικανούς.

      Το παρακάτω κοινωνικό πείραμα που επιμελήθηκαν δημοσιογράφοι του Russia Today, αντικατοπτρίζει τον βαθμό στον οποίο η θολοκουλτούρα και η υπερβολική…πολιτική ορθότητα, επιδρούν στα μυαλά της νέας γενιάς.

      Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του παρακάτω κοινωνικού πειράματος, κρατάει μία αμερικανική σημαία, ενώ λίγο αργότερα κραδαίνει μία σημαία του ISIS.

      Στόχος; Να αποτυπωθούν οι αντιδράσεις των περαστικών στην θέα των δύο πολύ διαφορετικών σημαιών που κυματίζουν την κάθε φορά.

      Το αποτέλεσμα σίγουρα θα προκαλέσει έκπληξη σε πολλούς, με μία σημαντική μερίδα περαστικών να στέκονται υποτιμητικά και ακόμη και να βρίζουν στην θέα της αμερικάνικης σημαίας.

      Κάτι αντίστοιχο βεβαίως δεν συμβαίνει με την σημαία του Ισλαμικού Κράτους!
      https://youtu.be/Bw9KUBPxvFM

    4. Το «έργο-εφιάλτης» στην Κωνσταντινούπολη – Θέλουν να «σβήσουν» τον Ελληνισμό
      Τρίτη, 21 Νοέμβριος 2017 11:40
      Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το αποκαλεί ως «το τρελό του έργο», προσπαθώντας να πάει κόντρα στην ροή των γεγονότων αλλά και στην πραγματικότητα, απειλώντας μάλιστα την ιστορία του Ελληνισμού.

      Οι πολέμιοί του και οι επιστήμονες το αποκαλούν περιβαλλοντικό εφιάλτη.

      Πρόκειται για την κατασκευή μιας διώρυγας παράλληλα με τις όχθες του Βοσπόρου, που ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος!

      Όπως μεταδίδεται, το σχέδιο του Ερντογάν θα μετατρέψει το ευρωπαϊκό τμήμα της Κωνσταντινούπολης σε νησί.

      Όπως όμως αναφέρουν ειδικοί στο politico.eu ενέχει τον κίνδυνο μιας περιβαλλοντικής καταστροφής, καθώς η εν λόγω διώρυγα απειλεί ιστορικά τοπωνύμια των Ελλήνων.

      Ένα από τα μέρη που απειλούνται είναι η Βαθονεία, μια αρχαία ελληνική πόλη, 20 χιλιόμετρα δυτικά από την Κωνσταντινούπολη, που εκτείνεται στις όχθες της λίμνης που βρίσκεται κοντά στο κεντρικό αεροδρόμιο.

      Ο αρχαιολογικό χώρος είναι ανεκτίμητης ιστορικής αξίας. Οι θησαυροί του έχουν δώσει στοιχεία για την ελληνοβυζαντινή ιατρική, ενώ έχουν εντοπιστεί αντικείμενα που χρονολογούνται για χιλιετίες.

      Ο Τούρκος πρόεδρος ανακοίνωσε ότι η διώρυγα θα αρχίσει να κατασκευάζεται σύντομα.

      «Με το θέλημα του Αλλάχ, θα βάλουμε τα θεμέλια στο τέλος του χρόνου ή στις αρχές του 2018. Υπάρχει η διώρυγα του Σουέζ, η διώρυγα του Παναμά και θα υπάρχει η διώρυγα της Κωνσταντινούπολης», είχε σημειώσει από το Βελιγράδι στις 10 Οκτωβρίου.

      Η κυβέρνηση εκτιμά ότι η διώρυγα θα κοστίσει 10 δισ. δολάρια, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το ποσό θα είναι πολύ μεγαλύτερο. Θα κατευθύνεται από τη Μαύρη Θάλασσα και θα καταλήγει στον Μαρμαρά.

      Οι περιβαντολλόγοι την χαρακτηρίζουν ως “τρελό έργο” του Ερντογάν και ως “έργο εφιάλτη”, ενώ εκτιμούν ότι θα προκληθεί έντονη δυσοσμία.

      Θα είναι η δυσοσμία του κατακτητή, ο οποίος προσπαθεί με «βαρύγδουπα» έργα, αν μας επιτρέπετε τον όρο, να αποδείξει πως η Κωνσταντινούπολη του ανήκει, σβήνοντας τα όποια ίχνη των πραγματικών ιδιοκτητών της πόλης.

      Ωστόσο, πολύ σύντομα, θα διαψευστεί!

    5. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΙΔΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ , ΕΓΕΝΝΗΘΕΙ 6 ΔΕΚ. 1994 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, (σημ. υπαρχουν πολλες Αθηνες στον κοσμο). ΤΟ ΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ. ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΙ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΠΑΤΡΙΣ,ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΟΣΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ… ΑΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΧΕ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΝΙΚΕΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ,ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΣΑΝ ΞΕΝΟ. ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΕΠΡΟΒΑΛΕ ΛΑΜΠΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ;….

      1. ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΓΚΕΙΤΕ?….. ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΑ?….. ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ.. ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…..

    6. Δεν ειναι ρατσιστικο αυτο που ειπε ο προφεσορ. Δεν ειπε οτι μισει τους μαυρους, ειπε οτι ειναι ενας μαυρος που το παιζει Ελληνας, και ετσι ειναι…

    7. Ένας συμπαθέστατος Αφρικανός είναι που του έδωσαν την ελληνική υπηκοότητα. Απο που και ως που είναι Έλληνας; Και γιατί ντε και καλά να είναι Έλληνας; Γιατί να τον κάνουμε με το ζόρι; Ένας Αφρικανός είναι που πήρε την ελληνική υπηκοότητα και μετά έφυγε για τις ΗΠΑ και θα πάρει την αμερικανική. Αν δεν την έχει πάρει ήδη. Που το κακό να μην είναι Έλληνας; Τον αγαπάμε αλλά δεν είναι Έλληνας και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι με το στανιό. Ούτε εγώ θα γίνω Κινέζος αν πάω στην Κίνα. Αρκετά με το σκοταδισμό και το μεσαιωνικό φανατισμό. Δεν μπορούμε να καταργήσουμε την επιστήμη και τη βιολογία επειδή κάποιοι είναι φανατικοί και σκοταδιστές.

    8. Αθλιο ανθρωπακι.
      Αυτό το υποκειμενο δεν θα επρεπε να διδασκει παιδια.
      Αν υπηρχε δικαιοσυνη θα επρεπε ηδη να του εχουν παρει το πτυχιο.

      1. Γιατί; Επειδή είπε τον μαύρο… μαύρο; Τι είναι δηλαδή; Άσπρος; Δηλαδή αν πω ο λευκός είναι κακό ή όταν οι Αφροαμερικανοί λένε “white boy” είναι κακό; Ή μήπως έχει άδικο ότι έγραψε την εθνική; Τι φανατισμός είναι αυτός επιτέλους; Κοινή λογική δεν έχετε; Και θα αποκαλέσεις ανθρωπάκι εσύ έναν καταξιωμένο καθηγητή Πανεπιστημίου των ΗΠΑ; Είσαι λίγος…

    9. Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΣΤΗΡΙΖΩ. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΓΟΝΕΑ. ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ. ΑΜΕΣΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ.

    10. Ποιος Ελληνας μωρε, πλακα κάνετε;;; Ο άνθρωπος αυτος ειναι Νιγηριανός. Γιατι πια τόσος ρατσισμός;; Κακό ειναι να ειναι καποιος Νιγηριανός;;; Γιατι σώνει και καλα να τον κανουμε Έλληνα;;; Νιγηριανός ειναι και τιμη του και καμάρι του. Τι το κακό να ειναι καποιος Νιγηριανός;;; Με το ζόρι να τον κανουμε Έλληνα;;; Μπα σε καλο μας!! Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι. Τελεια και παύλα. Νιγηριανός ειναι και δεν ειναι κακό. Το οτι γεννήθηκε εδω, δεν σημαίνει τιποτα. Ειναι Ελληνας υπήκοος, οχι ομως Ελληνας Ελληνας, δηλαδη με την έννοια της φυλής. Καταλάβαμε;;; Κι εγω αν πάω στην Κίνα και κανω παιδια, θα γίνουν Κινεζάκια;;; Θα ανηκουν σε αυτην την φυλή;;; Οχι βεβαια. Οποτε σταματήστε τον ρατσισμο ολοι εσεις οι αριςτεροι ειδικα. Δεν ειναι κακό να μην ειναι καποιος Ελληνας, τι να κανουμε;;; Δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι Ελληνες, Οςο κι αν το θελουν καποιοι.

    11. μια χαρα τα ειπε ο καθηγητης….ο μαυρος ο σκυλος ο ταμ ταμ ταμ…

    12. ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΙΚΕ Κ ΕΝΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Κ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΠΑΦΤΑ Ο ΑΡΑΠΗΣ

    13. Το ερώτημα είναι, πέραν των φυλετικών προκαταλήωεων, εάν ήταν πραγματικός ο τραυματισμός και αν όχι τι πρόβλεπε το συμβόλαιό του. Που και πάλι εάν δεν του επέτρεπε να λάβει μέρος και το είχε καταλάβει εξ αρχής γιατί παραμύθιαζε το λαό ότι θα λάβει και μαζί του και η Ομοσπονδία τον συνέδραμε ή τον ωθούσε. Είναι ντροπή τους και μάλιστα χωρίς τελικό αντίκρυσμα για την πορεία ή την ψυχολογία της Εθνικής.΄Ποιον εξυπηρέτησε αυτή η εθνοπρεπής στάση του παίκτη. Μόνο τους μπασκετοπατέρες ίσως ή κάποιους πολιτικούς αρχηγούς που θα βαυκαλίζονταν ότι είχαν αναδείξει ένα λάτρη γι αυτό το λόγο της Ελλάδας και του μπασκετικού συστήματος που λειτουργεί υπέρ και των αλλοδαπών παικτών και αυτοί το αναγνωρίζουν.

    14. Μπράβο στον καθηγητή.
      Η αλήθεια πλέον στην Ελλάδα αποτελεί απαγορευμένο προϊόν. Έρχεται ο κάθε κατσαπλιάς από τριτοκοσμικά κράτη να διδάξει τον νόμο της σαρίας και σου λέει θέλω επιδόματα και το σπίτι σου γιατί εγώ είμαι Ελληνας και ο ραγιας τον κοιτάει με ανοιχτό το στόμα (και τα πόδια).
      Έξω όλοι οι Μανικετόκουμποι και όλοι οι ανθρωποφάγοι από τον ιερό αυτό τόπο.
      Οι σκεπτόμενοι ΈΛΛΗΝΕΣ έχουν ξυπνήσει και θα πάρουν την πατρίδα πίσω από τα σκουπίδια. Οι ραγιάδες στα τέσσερα και απολαύστε το.

    15. Περιμένατε διαφορετική συμπεριφορά από έναν αράπη?
      Τον χαρακτήρα ενός αράπη τον γνωριζης, μονο όταν σταμάτησης να ψωφα από την πείνα……… Xxx

    16. Περιμένατε διαφορετική συμπεριφορά από έναν αράπη?
      Τον χαρακτήρα ενός αράπη τον γνωριζης, μονο όταν σταμάτησης να ψωφα από την πείνα………

    17. Περιμένατε διαφορετική συμπεριφορά από έναν αράπη?
      Τον χαρακτήρα ενός αράπη τον γνωριζης, μονο όταν σταμάτησης να ψωφα από την πείνα…

    18. μεγάλες αλήθειες για τον γυφτογιουρουμπα.

    19. Συμφωνω απολυτως με τον καθηγητη. Αει στο διαολο με τον καθε μαλακα και αδαη που του κανανε πλυση στους 90 βαθμους και του εχουν καψει το κεφαλι με το ρατσισμο…..Ελεος πια,,,,,,

    20. Σωστος.απο ποτε εγιναν ελληνες οι αραπηδες;;;;;;;

    21. Να γειασει το στόμα του!μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με τον μαύρο!έχουν μάθει τη καραμέλα ρατσισμός και λοιπές ηλιθιότητες. Άξιος καθηγητής και με το θάρρος να εκφράζει τη γνώμη του που μάλιστα είναι και η Αλήθεια!Μαυρούλη Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι!!και μάλιστα μπαίνοντας παράνομα εε μια χωρα και περνετε ιθαγενειες επειδή κυβερνουν δωσίλογοι ανθέλληνες και προδότες……..

      1. και εγω μαζι σου τα ιδια λεω ελληνας γεννιεσαι αμαν πια

    Comments are closed.