ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!!! ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Ε! ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    Megas-Alexandros

    ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Όταν Ο Μιτεράν Έλεγε Ότι Η Μακεδονία Είναι ΜΟΝΟ Ελληνική 

    miteran_-750x430

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΜΙΤΤΕΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Η ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται για την ονομασία των Σκοπίων, καλό είναι να βλέπουμε τι έλεγαν πρόσωπα που είχαν ιδιαίτερη βαρύτητα στο πολιτικό σκηνικό του παρελθόντος, σε όλο το κόσμο, όπως ο Φρανσουά Μιτεράν, πρόεδρου της Γαλλίας.

    Δεν χρειάζονται λοιπόν πολλά λόγια… Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο στο Μαξίμου, το ΠΑΣΟΚ και την Εκκλησία…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. 1952 αναγνωριση της περιοχής ως Δημοκρατία της ΜΑκεδονίας της Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας,Τότε όλοι μόκο γιατί έτσι θέλαν οι ΗΠΑ. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ και καλά ήρωες της επταετίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ.

    2. Κανονικά ο Βουκεφάλας έπρεπε να έχει και το τεράστιο πέος του σε στύση,για να το βλέπουν οι Σκοπιανοί και να ξέρουν τι τους περιμένει!
      χαχαχαχιχιχιχιχι

    3. Ακομα και κανένας ξένος να μην αναγνώριζε τα Σκοπιά σαν Μακεδονία, οι προδοτες οι δικοί μας θα το εκαναν κι ας ηταν οι μονοι σε ολο τον κοσμο.

    4. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΟΥΤΕ Η ΝΔ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ,ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ,ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ = ΜΙΣΘΟΣ 7.000 + ΤΑ ΤΖΑΜΠΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ,ΕΠΙΣΗΣ ΟΣΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.

    5. Το λαθος ξεκινα απο το 2008, αν θυμαμαι καλα, που οι τοτε ηλιθιοι και ελεεινοι κυβερνωντες συμφωνησαν σαν προσωρινη ονομασια των Σκοπιων, το Πρωην Γιουγκοσλαυικη Δημοκρατια της Μακεδονιας (FYROM)!!!!! Δεν το καταλαβα ποτε!!! Τι θα πει Π Γ Δ Μ;Δηλαδη πριν ηταν Γιουγκοσλαυικη Δημοκρατια της Μακεδονιας; Και τωρα δεν ειναι; Αυτο το σκατενιο ονομα συμφωνησαν τοτε οι καραγκιοζηδες!!! Πανω σ’ αυτο το ονομα πατουν τωρα οι Γυφτοσκοπιανοι και δουλευουν τους δικους μας ενδοτικους ψιλο γαζι!!!

    6. Το χειροτερο τμημα της πρωην Γιουγκοσλαυιας, ενα κρατιδιο στην κυριολεξια αποτελουμενο απο κατσαπλιαδες, χωρις ιστορια χωρις πολιτισμο χωρις εθνικη ταυτοτητα, ενα τιποτα δηλαδη, επειδη στο παρελθον ο πονυρος Τιτο τους βαφτισε Μακεδονες, το εδεσαν κομπο και προσπαθουν να σφετερισθουν, συνεπικουρουμενοι απο ντοπιους Εφιαλτες, το ονομα της Μακεδονιας μας!!!! Αυτοι θελουν να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ!!! Να παρουν το Βαρνταρσκα για ονομα και ας πανε και στον Αρη!! Τα δικα μας μειοψηφουντα ανθρωπακια να μην κανουν βημα πισω!!!!

    7. Ενας λαος χαπατο αλητες ανιστορητους προδοτες με μηδεν πατριωτικη συνειδηση και με το χειροτερο στοιχειο στο μυαλο τους που λεγεται διπλωματια κυβερνουν αυτον τον τοπο για δεκαετιες. Δυστυχως δεν βλεπω κανεναν πολιτικο ηγετη με πατριωτικη συνειδηση και οξυδερκεια να εμπνευσει αυτον τον αμοιρο λαο και να τον μορφωσει στα ιδεωδη της φυλης.Ειμαι φοβερα απελπισμενος για το μελλον αυτου του τοπου και οχι χωρας γιατι απλα επαψε προ πολλου να ειναι χωρα απο τοτε που η νοοτροπια του ενος εκαστου εξ ημων εχει αλλαξει ,,,,,,στο πως θα περασω εγω καλα και ασε τους αλλους να κουρευονται………..νοοτροπια που ξεκινησε με ηγετη τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Αναλογιστειτε ολοι οι πασοκοι τις παροχες που εδινε στα περηφανα γηρατεια τα δανεια για σπιτια αυτοκινητα διακοπες κτλ με λεφτα της τοτε εοκ και τα μοπ που εδιδοντο για την αναπτηξη της παραγωγης ελληνικων προιοντων……Αντε τωρα λοιπον να αλλαξει ο ελληνας

    8. Ενας λαος χαπατο αλητες ανιστορητους προδοτες με μηδεν πατριωτικη συνειδηση και με το χειροτερο στοιχειο στο μυαλο τους που λεγεται διπλωματια κυβερνουν αυτον τον τοπο για δεκαετιες. Δυστυχως δεν βλεπω κανεναν πολιτικο ηγετη με πατριωτικη συνειδηση και οξυδερκεια να εμπνευσει αυτον τον αμοιρο λαο και να τον μορφωσει στα ιδεωδη της φυλης.Ειμαι φοβερα απελπισμενος για το μελλον αυτου του τοπου και οχι χωρας γιατι απλα επαψε προ πολλου να ειναι χωρα απο τοτε που η νοοτροπια του ενος εκαστου εξ ημων εχει αλλαξει ,,,,,,στο πως θα περασω εγω καλα και ασε τους αλλους να κουρευονται………..νοοτροπια που ξεκινησε με ηγετη τον ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Αναλογιστειτε ολοι οι πασοκοι τις παροχες που εδινε στα περηφανα γηρατεια τα δανεια για σπιτια αυτοκινητα διακοπες κτλ με λεφτα της τοτε εοκ και τα μοπ που εδιδοντο για την αναπτηξη της παραγωγης ελληνικων προιοντων……Αντε τωρα λοιπον να αλλαξει ο ελληνας

    9. Φαντάσου πόσο χαμηλά έχουν πέσει οι δικοί μας πολιτικοί….δήθεν κάνουν ρεαλιστική πολιτική…έμαθαν και την ρεαλιστική πολιτική οι μουσχαροι…αντε να δούμε πότε θα κάνουν την πολιτική της Αλήθειας!!!!

    Comments are closed.