ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ Ή ΕΒΑΛΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ; ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΣΑΤΑΝΑ» ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ! ΆΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ…. ! «ΒΡΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ”. ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ (ΕΙΚΟΝΑ)

    Κοινοποίηση:
    00000

    Θυελλώδεις είναι οι άνεμοι που πνέουν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Αττική με την πυροσβεστική να προχωρά σε δεκάδες κοπές δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων.

    Θυμα της κακοκαιρίας φαίνεται, όμως, ότι έπεσε και ο «έκπτωτος άγγελος» στο Παλαιό Φάληρο.

    Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες το κόκκινο γλυπτό δεν άντεξε και έπεσε από το βάθρο που είχε τοποθετηθεί.
    Παραμένει άγνωστο αν εκτός από τους ισχυρούς άνεμους έπαιξαν ρόλο και οι… κατάρες των κατοίκων της περιοχής που αντιδρούσαν.

    Η αναπτροπή όμως ήρθε με το φως της ημέρας!

    “Θύμα” βανδαλισμού έπεσε, τελικώς. ο «Phylax», όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης. Σύμφωνα με όσα σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης, το βράδυ της Τρίτης, δεκαπέντε άτομα, φορώντας κουκούλες, έριξαν το γλυπτό και απομακρύνθηκαν αμέσως με το αυτοκίνητο. Μάλιστα, φαίνεται ότι πρόλαβαν να απειλήσουν και τον ιδιοκτήτη περιπτέρου που βρίσκεται ακριβώς απέναντι προκειμένου να μην αναφέρει κάτι.

    “Γύρω στις 3:30 το βράδυ ήρθαν με ένα τεράστιο φορτηγό και δύο τζιπ, με κουκούλες, έριξαν σχοινιά στο γλυπτό, το τράβηξαν και έπεσε κάτω και όπως καταλαβαίνετε, έσπασαν τα φτερά του… Το παρακράτος! Είπαν στον άνθρωπο στην καντίνα, αν ειδοποιήσεις την αστυνομία ή τον δήμαρχο θα σου κάψουμε την καντίνα. Μόλις με ειδοποίησε έφυγε κατευθείαν για κάτω, αλλά δυστυχώς είχαν βγάλει τις πινακίδες. Ο σκοταδισμός στο μεγαλείο του” δήλωσε ο κ. Χατζηδάκης.
    4346381

    4346391-Copy
    foto-agelos-1 foto-agelos-2 foto-agelos-3

    Πηγή: gazzetta.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    55 Σχόλια

    1. Η ολη κινηση ηταν μια καλλιτεχνικη παρεμβαση ωστε να ολοκληρωθει το δημιουργημα…εφοσον αυτο ηταν αγγελος τωρα επεσε οποτε μιλαμε για τον Εκπτωτο Αγγελο και καλο ειναι να μεινει εκει κατω (σπασμενο σε κοματια ακομη καλυτερο γιατι θα εχουμε και την προσθηκη της αφηρημενης τεχνης στο υπεροχο δημιουργημα). Καθε προσπαθεια να ανεβει ο Εκπτωτος ξανα ψηλα θα το θεωρησουμε παρεμβαση στην ελευθερια της τεχνης και θα αναμενουμε απο τον Σκαι η τον Χστζηνικολαου να με βγαλουν να μιλησω και να διαμαρτηρηθω εναντια στην ελευθερια της δημιουργιας…Free angel….

    2. Εκατό μέτρα πιο κάτω έχει και άλλο του ίδιου “καλλιτέχνη” οξυγονοκολλητή ,τον ταύρο με τις χορεύτριες” δωρεά” της lamda development του Λάτση.
      Ακόμη έχει στην παραλία της βουλιαγμένης έργο του ίδιου και φυσικά στην κουμουνδούρου στο γραφείο Τσίπρα ενα πίνακα.
      Προοδευτικός καλλιτέχνης του ΣΥΡΙΖΑ.
      Εύγε κ.Χ”Δάκη,ντοράκι όπως σε έλεγε ο αείμνηστος Ιπποκράτης Σαβούρας.

    3. Ας μείνει προσωρινά η θέση κενή.
      Πολύ σύντομα θα μπεί βαλσαμωμένος κόκκινος για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι οτι κάποτε η Ελλάδα είχε κομουνιστικά απόβλητα.

    4. ΨΕΥΤΟΝΑΥΑΡΧΕ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ Ο PHYLAX!!! ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ.ΤΟ Π.ΦΑΛΗΡΟ ΕΧΕΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΟΥ,ΒΑΛΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ………

    5. Ο δημαρχος λεει θα το σηκωσει……
      Εσεις τι λετε σηκωνεται;

    6. ΡΕ ΣΕΙΣ ,Ο ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΤΟ ΕΡΙΞΕ..ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΙΜΑΝΤΕΣ ΧΘΕΣ.

    7. Δήμαρχε μπορείς να το βάλεις στην κρεβατοκάμαρα σου να το βλέπεις!!!!!!
      Όσο για τον καλλιτέχνη τι να πω;;;Ανόητος και αταλαντος

    8. Εδώ είμαστε χριστιανική χωρα βλαχοδήμαρχε. Αν θες να προσβαλλεις τη θρησκεία, να πας να βαλεις για δημαρχος στη ρακκα και την παλμυρα επι τζιχαντιστων, τους υποστηρικτες σου δηλαδη. Όλα τα άλλα που λες, είτε κλ@νεις είτε μιλάς, το ίδιο και το αυτό. Βλάκα.

    9. μπραβο στον αερα συμμαχο που το εστειλε στον πατο , τωρα μπορουν να το βαλουν στον δικο τους πατο ,ελπιζω την επομενη φορα αν ειναι μαγκες και οχι ρουφιανοι να βαλουν εναν κανονικο αγγελο

    10. ΛΕΙΠΩ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΠΟΤΕ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ………………….ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΓΛΥΠΤΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ;;;;;;;;;;;; ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΔΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΑΛΛΑ ΓΛΥΠΤΟ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ;;;;;;;;

      1. Μπράβο στα παιδιά! Ευχές από όλους μας! Για πρώτη φορά η “κουκούλα” απαίκτησε αξία.

        Πάντως εγώ είμαι σίγουρος ότι το άγαλμα έπεσε από τον δυνατό αέρα και ότι ο βλαχοδήμαρχος έχει μεγάλες ευθύνες, πέραν της αναστάτωσης που προκάλεσε στην κοινωνία και σε ολόκληρη την Ελλάδα, έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Φανταστείτε τι θα συναίβαινε εάν την ώρα που έπεφτε τραυμάτιζε ή σκότωνε κάποιον. Και πάλι αίσχος!

    11. ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΛΕΕΙ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ – ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.

    12. Το 2018 μπήκε δυναμικά. Ελπίζω να έχουμε κι άλλα τέτοια ευχάριστα γεγονότα.

    13. 0χα0χα0χα0χα0χα
      1.Χάρηκα πάρα πολύ και μπράβο σε όποιον ανέλαβε.
      2.Αν οι φύλακες πέφτουν από ανθρωπους φαντάσου πόσο ανίκανοι είναι…
      3.Χαιρετίσματα στον ποδίτσα που το έβαλε και να βρει μεγάλο μαντίλι για να κλαίει τα βράδυα.

    14. τωρα σειρα εχει ο μαυρος αγγελος στην πλατεια ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ εργο του σατανιστη Αβραμοπουλου της Νδουλας

    15. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑΣ.ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΖΗΤΩ Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΓΛΑΛΑΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

    16. Μου αρέσει που μιλάει για σκοταδισμό ο Δήμαρχος,
      όταν ο ίδιος βάζει για φύλακα άγγελο στην πόλη του ένα ΝΕΦΕΛΙΜ.

    17. Οντως ο γλύπτης ανατρεπτικός εξίσου και επικίνδυνος εφ όσον το άγαλμα του έπεσε με τον πρώτο άνεμο έχει τις ίδιες ευθύνες μαζί και οι υπεύθυνοι που το πλήρωσαν και υπέγραψαν να τοποθετηθεί , με εκείνους που είναι υπεύθυνοι που δεν έκαναν έργα ώστε να μην θρηνήσουμε θύματα στην Μάνδρα και όλους εκείνους που είναι υπεύθυνοι στην πτώση μιας γέφυρας πχ, εδώ πρόκειται για δημόσιο έργο καθαρά δημόσιο έργο σε δημόσια θέα που απεδείχθη επικίνδυνο δεν τολμά κανείς να σκεφτεί τί θα γινόταν αν εν ώρα αιχμής έπεφτε σε κάποιον σεισμό και σκότωνε ανθρώπους πραγματικά δεν τολμά κανείς να τ ο σκεφτεί κι αυτοί προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ενώ γνωρίζουν τις ποινικές ευθύνες, ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ΕΚΘΕΜΑ κύριε Δήμαρχε, τηρούσε τις κατάλληλες προδιαγραφές ή το στήσατε με συνοπτικές διαδικασίες;;

    18. ΟΣΟ ΤΟ ΓΛΥΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ!!! ΤΟΣΟ Κ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΣ!!!

    19. ΕΥΓΕ σε όσους το έκαναν !!!

      Αν τυχόν ο δήμαρχος το ξαναβάλει εκεί, τους συνιστώ την επόμενη φορά να το σπάσουν κιόλας σε κομάτια.

    20. Ευγε στα παληκαρια που το εκαναν . ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ !
      Δημαρχε ΕΙΣΑΙ ΞΕΥΤΙΛΑΣ .

    21. Χατζητετοιε… εχασες , ανεβα τωρα εσυ εκει πανω να ποζαρεις με ενα καροτο μεταχειρισμενο στο στομα!!!

    22. χαχχαχχαχαχ ακόμα και πεσμένο κακάσχημο είναι κρίμα τα λεφτά που πλήρωσε ο δήμαρχος

    23. Να δούμε βίντεο δήμαρχε αν το έριξαν κουκουλοφόροι κι αν οι κουκουλοφόροι είναι οι γνωστοί άγνωστοι που επιστρατεύονται ποικιλοτρόπως,και τους μάρτυρες στην τιβί, αλλιώς παραδέξου αντρίκια ότι παραλίγο να σκοτωνονταν άνθρωποι γιατι δεν έγινε σωστή δουλειά κι έπεσε από θυελώδεις ανέμους σε μια χώρα όπου σημειώνονται ακραία καιρικά φαινόμενα, να δούμε βίντεο από κάμερες!! Φρόντισε το επόμενο άγαλμα να εξοργίσει την πίστη και την αισθητική εβραίων, μουσουλμάνων, ινδοιστών και άλλων, γιατί δεν το κάνεις; Επειδή κάποιοι πολεμάτε την Ορθοδοξία με λύσσα;Τολμάς να βάλεις άγαλμα που προσβάλει την εβραική πίστη ή το ισλάμ;Θα έχουμε μηνύσεις.Στους ορθοδόξους όμως τολμάς και επιμένεις ακόμα!! Οι νόμοι ισχύουν για όλους , Είναι πολλά τα χιλιάρικα που κόστισε; Με μνημόνια και κρίση;;Οι ένοχοι σιωπούν δεν προκαλούν ακόμα, υπάρχουν νόμοι

    24. MΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ !!!

    25. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ…….

    26. Άντε μπράβο επιτέλους να καταλάβουν τα νεοταξικά γουρούνια ότι δεν μπορούν, να κάνουν ότι γουστάρουν!

    27. Δημαρχε, σειρα σου να κατσεις στο ΠΑΛΟΥΚΙ…χαχαχα
      …Και να περνουν σειρα κι’αλλα τετοια αμφιλεγωμενα σκοταδιστικα αγαλματα – ανθρωποι σε ολοι την Ελλαδα…ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ…ΑΕΡΑΑΑΑ..!!! !!! !!!

    28. Kαθόλου τυχαίο. Κατέβηκε με το έλεος του τώρα έρχεται με την κρίση του, Αντε ντε!

    29. μια μαλακια ητανε…….ευγε σε οποιον το εκανε….

    30. είναι τόσο ταγμένοι, και καλά πληρωμένοι, που θα το ξανασηκώσουν

    31. Α ρε σεϊτάνη, μια ζωή…έκπτωτος!!! Αλλοίμονο στους μαλάκες τους οπαδούς σου!!!

    32. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ‘ΓΛΥΠΤΟ’ ΚΑΙ ΧΩΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΜΑΜΗΜΕΝΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.

    33. ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ. ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟΝ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΤΕΡΩΤΟ ΣΑΤΑΝΑ» ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ! ..ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΝΟ – ΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΥ Η ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΨΗΦΙΣΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΝ…ΟΠΩΣ ΤΑΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ….ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ,

    34. Δε θα ασχοληθώ καθόλου με τα παραφυσικά <>
      αλλα το ότι θα μπορούσε να σκοτωθεί κανείς με την πτώση νομίζω είναι καλώς λόγος για να απομακρυνθεί και να μπεί ενας πολύ όμορφος κούρος ή ενα πολύ όμορφο άγαλμα καποιου ηρωα της επαναστασης…
      Η θέση του αγάλματος σε παθητική ιεραποστολική με έκανε και γέλασα ταμάλα…

    35. ΚΑΛΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ?ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟ ΤΕΜΠΕΛΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ………

    36. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΑ Μ’ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ, ΜΟΥ ‘ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΞΩ ΕΝΑΝ…ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ!!!

    37. ΣΠΑΣΙΜΟ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ…ΑΙΩΝΙΑ ΣΚΑΤΑ!!! ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ ΘΑ ‘ΧΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ!!!

    38. Η ΚΑΤΑΡΑ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ…..ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ…ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ…ΤΟ ”ΕΛΛΗΝΙΚΟ” ΚΥΝΟ – ΒΟΥΛΙΟ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ….ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΝΤΡΑΚΟΥΛΑ..

      1. Αντί να νικήσει ένα άγαλμα, ας πάει να νικήσει τον παιδικό καρκίνο.

    Comments are closed.