ΛΕΠΕΝ: «ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ» – ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

    Κοινοποίηση:
    684x384_363251

    Στις 19 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση της Marine Le Pen στην Μασσαλία. “H Γαλλία δεν είναι προς πώληση!”, είπε απευθυνόμενη σε ένα αρκετά ενθουσιώδες κοινό 10.000 ανθρώπων στην πιο “βαριά” πολυπολιτισμική πόλη της Γαλλίας.

    Πριν την ομιλία της Le Pen, μίλησε η Marion Maréchal Le Pen, η οποία έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους συγκεντρωμένους.

    «Οι αντίπαλοί μας ρίχνουν εναντίον μας μία εύκολη μομφή. Είστε “ισλαμόφοβοι”μας λένε. Προσπαθούν να μας πουν δηλαδή ότι είμαστε εμείς που έχουμε το πρόβλημα. Ότι έχουμε ένα σωρό νοσηρές “-φοβίες”. Ότι είμαστε ψυχικά ασθενείς!», είπε η Marion.
    TELEMMGLPICT000126337731-large_trans_NvBQzQNjv4Bqv3hxuICTza90rxjOncu1SK8fQrJGiSc0wsot5slw59Q
    Στην ομιλία της η 27χρονη επιτέθηκε στον Christian Estrosi, τον συντηρητικό πρώην δήμαρχο της Νίκαιας, ο οποίος την νίκησε στις περιφερειακές εκλογές στην περιοχή Provence-Alpes-Côte-d’Azur το 2015. Κατηγόρησε τον Estrosi, για παραβίαση του νόμου του 1905 σχετικά με τον διαχωρισμό της εκκλησίας και του κράτους, καθώς επέτρεψε να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα των φορολογουμένων για την κατασκευή τζαμιών. «Όταν κοιτάζει έξω από το παράθυρό του», ισχυρίστηκε, «ο Estrosi βλέπει κελεμπίες και μπούρκες. Έχει μόνο τον εαυτό του να κατηγορήσει για αυτό».


    Στην ομιλία της την Τετάρτη το βράδυ στην Μασσαλία, η Marine Le Pen επικεντρώθηκε στην ισλαμική τρομοκρατία και την απειλή που αποτελούν για τη Γαλλία οι μετανάστες, τους οποίους, θα ήθελαν οι άλλοι διεκδικητές της προεδρίας να τους δουν να μετατρέπουν τη Γαλλία σε μια γιγαντιαία κατάληψη, υποστήριξε.

    «Για πόσο καιρό ακόμα θα μπορούμε να ζούμε ως Γάλλοι όταν ολόκληρες γειτονιές καταλαμβάνονται από ξένους;», είπε, μέσα σε ενθουσιώδη ​​χειροκροτήματα και φωνές. «Μια πολύ-πολιτισμική κοινωνία είναι μια κοινωνία πολυ-συγκρουσιακή».

    «Δεν είμαστε πια στη δική μας χώρα», ο 75χρονος André Boyer που παρακολούθησε την συγκέντρωση.

    «Δεχόμαστε εισβολή από τους μετανάστες. Εν τω μεταξύ έχουμε επτά εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς δουλειά», είπε.
    Έχοντας μια ρητορική κατά της ελίτ και κατά της παγκοσμιοποίησης, η Le Pen κατήγγειλε την αχαλίνωτη ελεύθερη αγορά και ζήτησε «οικονομικό πατριωτισμό» και «ευφυή προστατευτισμό».

    «Οι παγκοσμιοποιητές θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα γιγαντιαίο σούπερ μάρκετ όπου όλα είναι προς πώληση, όπου τα πάντα αγοράζονται, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων. Η Γαλλία δεν είναι προς πώληση, ο γαλλικός λαός δεν είναι προς πώληση», είπε
    TELEMMGLPICT000126334204-large_trans_NvBQzQNjv4BqyuLFFzXshuGqnr8zPdDWXiTUh73-1IAIBaONvUINpkg
    http://redskywarning.blogspot.gr/

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Εσείς οι Γάλοι παίζει να είστε τόσο μαλάκες που θα εκλέξετε έναν άνδρα που είναι παντρεμένες με μία γριά, ψηφίστε ρε ζώα μια υποψήφιο που μιλάει για εθνικά σύνορα και παγκοσμιοποίηση ΖΩΑ Ε ΖΩΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ.

    2. Ούτε στην Γαλλία ούτε πουθενά, γαμήστε τους λαθρολάγνους σε κάθε γειτονιά.

    3. Γραφικε η χρυση αυγη δεν χρηματοδοτειτε , της εκοψαν παρανομα καθε βουλευτικη χρηματοδοτηση , σιγουρα απο καπου θα εισπρατουν καποια χρηματα , αυτο ομως δεν λεει τιποτα , αν η Χ.Α. ηταν με το συστημα δεν θα τους φυλακιζαν ουτε δικαστηρια ουτε τιποτα , και επισης τα καθεστωτικα μμε θα τους διαφημιζαν οπως κανουν στα υπολλοιπα απο-κομματα , γιαυτο κοψε της μ@κακιες σου

      1. Η ΧΑ απλα νομιμοποιει το κατοχικο κυνοβουλιο και τους νομους που διαλυουν την Πατριδα .
        Εσυ εισαι ενας κυνοβουλευτοραγιας και φυσικα δεν θα σου απαντησω γιατι εβαλαν φυλακη τους ναζιστες . Εαν εχεις εστω και λιγο μυαλο σκεψου μονο σου και ισως θα καταλαβεις .
        Μας ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ και οι εκλογες ΔΕΝ ελευθερωνουν .

    4. Οπως ο τραμπας ειναι αλλο ενα πιονι των διεστραμμενων σιωνιστων , ετσι και τουτη η αλογομουρα .
      Οι εκλογες ηλιθιοι δεν ελευθευρωνουν . Ξυπνατε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !
      Η Γαλλια ειναι ηδη καταδικασμενη να υποστη τα αποτελεσματα της πολυπολιτομπουρδελοματος που προσπαθουν οι αριστερες πουτανες με την βοηθεια των πουσταραδων δεξιων να φερουν και στην αλλωτε πανερμορφη Ελλαδα μας .
      Κανενας νοημων δεν πηγαινει στις κατοχικες καλπες να νομιμοποιηση το επομενο ΚΑΘΗΚΙ για να συνεχισει την καταστροφη και εξαφανιση μας .
      Ηδη τα αριστερα αποβρασματα αρχισαν να δινουν τα σπιτια μας και τις δουλειες μας στα λαθρεποικα διποδα .
      ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ λοιπον και αφηστε τα λογια .
      ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ . Εχθρος μας ειναι το ελληνοφωνο κρατος ΤΟΥΣ .
      Δυστυχως , ειναι αργα και μονο με αιμα θα φυγουν οι κυνοβουλευτικοι και τα σκουπιδια που μας κουβαλησαν .
      Καλη δυναμη .
      ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
      ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .
      Ολα τα αλλα ειναι ξενοφερτες διαβολικες αμπελοφιλοσοφιες . Γυριστε την πλατη σας σε ΟΛΑ τα κομματα .
      Κανεις δεν μπορει να μπει μεσα στο σκυλοβουλιο εαν πρωτα δεν δηλωσει υποταγη και αρνηθει θρησκεια και Πατριδα . ( ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ και τα δυο συχρονως ) .
      Ειδατε οτι η χρυση αυγη το μονο που καταφερε ειναι να τσεπωνουν τα εκατονταδες χιλιαρικα μονο και μονο για να γκαριζουν . ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ αυτους που υπογραφουν την θανατικη καταδικη του Ελληνισμου .

    5. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Η ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ,ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΛΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ,ΕΧΕΙ ΚΟΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΑ!!!!

    6. Πατριδα των ναζηδων είναι μονο η ναζιστικη Γερμανια 1933-45.

    7. ΕΊΣΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΕΠΕΙΔΉ ΘΈΛΕΤΕ ΤΗ ΜΆΝΑ ΣΆΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ.ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ.

      1. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ
        ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΗΔΑΝΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

        1. ΕΊΜΑΙ ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΈΧΩ ΈΛΛΗΝΑ ΠΑΤΈΡΑ Κ ΕΊΜΑΙ ΈΛΛΗΝΑΣ Κ ΕΓΩ.ΕΣΎ ΑΝΏΝΥΜΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΈΡΕΙΣ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΜΆΝΑ ΣΟΥ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΕ ΈΚΑΝΕ ΜΆΘΕ ΤΟΥΤΟ:ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ Ο ΠΑΤΈΡΑΣ ΣΟΥ.ΤΗΝ ΠΉΡΑ ΑΠΌ ΚΩΛΟ Κ ΈΜΕΙΝΕ ΈΓΚΥΟΣ ΑΛΛΆ ΕΠΕΙΔΉ ΉΤΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΆΦΗΣΑ. ΈΤΣΙ Κ ΕΣΎ ΧΩΡΊΣ ΠΑΤΈΡΑ ΒΓΉΚΕΣ ΠΟΥΣΤΗΣ Κ ΑΡΙΣΤΕΡΌΣ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΊΛΕ ΣΤΟΙΧΊΖΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΎΜΕ. ΒΛΈΠΩ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ Κ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ.ΚΑΡΙΌΛΑ.

    8. Παρακολουθουμε το επιπεδο της Γαλλιας και αυτο της Ελλαδας , στην Γαλλια παρολου την λασπη την προβαλουν την Λεπεν στα περισσοτερα μμε , καθως της επιτρεπουν να κανει ελευθερα προεκλογικες συγκεντρωσεις , στην ελλαδα την Χ.Α. ακριβως το αντιθετο φιμωση απαγορευση συγκεντρωσεων , λασπολογια , αυτα για τα κατα τα αλλα “πολιτισμενο” ελλαδισταν

      1. Τι σχεση εχει ρε φιλε η Λεπεν με την ΧΑ?
        Δεν το ξερεις ότι η Λεπεν δεν θελει ουτε να ακουσει για ΧΑ?
        Δεν ξερεις ότι εδιωξε τον ιδιο της τον πατερα από το κομμα επειδή ειχε αποψεις που εμοιαζαν λιγο με της ΧΑ?
        Η Λεπεν εφτιαξε ένα σοβαρο πατριωτικο κομμα και γι αυτό παιρνει τα ποσοστα που παιρνει.
        Μακαρι να φτιαχτει και στην Ελαλδα ένα τετοιο κομμα. Και σε αυτό θα βοηθησει η διαλυση του μορφωματος της ΧΑ.

    9. Ο Σατομπριάν το είχε πει: “Αν διώξετε τον χριστιανισμό από την Ευρώπη, δε θα έχετε αθεΐα, αλλά θα έχετε ισλάμ”. Η Ευρώπη δυστυχώς επέλεξε προ πολλού τον αφανισμό της.

    10. για να καταλάβετε την τρέλλα που ζούμε

      Ισλαμιστές
      “ενισχυμένη η Λεπέν μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι”

      Ε.Ε.
      “Ως κοινοβουλευτικό βοηθό της στην ΕΕ, δήλωνε η ακροδεξιά ηγέτης τον σωματοφύλακά της αλλά και την συνεργάτη της στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, στη Γαλλία. Για τους μισθούς τους, δαπανήθηκαν 340.000 ευρώ από τα ταμεία της ΕΕ”

      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
      Λεπέν, 2016: “Όσον αφορά τέλος τις σχέσεις του κόμματός της με τη Χρυσή Αυγή αναφέρει πως «ούτε έχει ούτε θέλει να έχει»”

      αυτά τα λίγα για να μην τρώτε κουτόχορτο και να βλέπετε κάυε φορα τι σας βολεύει

    11. Ανώνυμε σάλτα και γαμήσου…Λαθρολάγνο αριστερό σκουπίδι…

    12. ΑΝΩΝΥΜΟΣ Αυτοι μπορει να ειναι φασιστες αλλα αγαπουν την Πατριδα τους,εσυ σκουπιδι εισαι απλα προδοτης,καταλαβαινεις την διαφορα Πηλιογουση?

    13. Ρε φτυσε τα μπούτια σου αριστερό κουρέλι και πες μας πόσους πήρες στο σπίτι σου σκατο ψυχε όχι μόνο μεγάλα λόγια αλλά και πράξεις

    14. αρρωστοι ψυχακιδες και επικνδυνοι ανωμαλοι είναι οι λαθρολαγνοι εθνοφοβικοι δηθεν αντιφασιστες εμισθοι πρακτορες και οι ισλαμολαγνοι αντιεθνιστες σταλινιφασιστες ψευτοαντιρατσιστες προβοκάτορες τα εθνη ανηκουν στους λαους τους και τα ερυθροφασιστικα εθνομηδενιστικα αντιλαικα διποδα ορκ στο χρονοντουλαπο της ιστοριας

    15. ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

      1. Λες καποιους ψυχικα ασθενείς και φασίστες γράφοντας με κεφαλαία χωρις να αναφερεις καν τον λογο… Ποιος ειναι ο φασιστας?

        1. ΔΙΑΒΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ
          ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΙΝΩ

          1. Φυσικα και δεν δίνεις δωρεάν μαθήματα. Για να δώσει καποιος μάθημα πρεπει να ξέρει τι λέει. Κι εσυ δεν ξέρεις που πανε τα τέσσερα, γιατι αν νομιζεις πως φασίστας ειναι αυτος που δεν θέλει να εισβάλουν με το ζόρι στο σπιτι του (στην πατριδα του) ξενοι και μάλιστα σκουπιδια, τοτε δεν ξέρεις τι σου γινεται και μαλλον ο ψυχακιας εισαι εσυ. Αντε σε κανεναν ψυχίατρο μπας και καταφέρει και γιατρέψει την ξενομανία σου. Φοβερή αρρώστια τελικα η ξενομανία. Αντε στον γιατρο πριν ειναι αργα, πριν ξυπνήσεις καποια μερα με τον λαιμό κομμένο απο καποιο ταξικό σου αδελφι.

      2. ΕΙΣΤΕ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ

    Comments are closed.