“ΛΑΜΠΑ”, ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ, “ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ;” Η ΤΗΝ “ΠΑΛΑΒΗ;” ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΑΔΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΩΜΕΝΗΣ ΔΩΡΑΣ. “Η ΝΥΧΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΙ Η ΑΥΓΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ”

    Κοινοποίηση:
    pateras-doras3

    Στη ΓΑΔΑ καταθέτει από τις 12 το μεσημέρι της Κυριακής(η κατάθεση ολοκληρώθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα), στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών,  ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού του ΣΔΟΕ, η οποία δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

    Ο πατέρας της δολοφονημένης κοπέλας , ταξιτζής στο επάγγελμα, που δείχνει σημεία κόπωσης, σύγχισης και αναστάτωσης, υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β΄ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και ότι επιβίβασε από το σημείο εκείνο έναν ύποπτο πελάτη, περίπου 30-35 ετών ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία.

     Την ίδια ώρα, συγγενείς της άτυχης γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της δολοφονηθείσης, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν. Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν φαίνεται να έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο, χωρίς να αποκλείεται τίποτα Όπως ανέφερε αξιωματικός της ΕΛΑΣ «σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης (δηλαδή και του πατέρα), τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου». «Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο την γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε» πρόσθεσε η ίδια πηγή.

    Η πιο πάνω εξήγηση βέβαια δεν δικαιολογεί πολλά περίεργα συμβάντα και προσθέτει έντονη ανησυχία στον αστικό πληθυσμό αφού εαν δεν προκύψουν στοιχεία για το συγγενικό περιβάλλον, τότε αυτομάτως η τροπή της υπόθεσης αποκτά άλλο ενδιαφέρον: Ένας παλαβός κυκλοφορεί ανάμεσα μας και σκοτώνει γυναίκες για να τις ληστέψει. Ακόμα χειρότερα δηλαδή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Η κοπέλα αυτή ως εφοριακός πραγματοποιούσε ελέγχους σε επιχειρήσεις. Πράγμα που μπορεί να σημαίνει ότι μπορεί να επέβαλε υψηλό πρόστιμο σε κάποια επιχείρηση και ίσως κλείσιμό της για κάποιες ημέρες. Ενδεχομένως το ονοματεπώνυμο της να γνωστοποιήθηκε και ως πρόσωπο να στοχοποιήθηκε…Δεν χρειαζόταν να χειρίζεται τη λίστα Λαγκάρντ κτλ.
      Καλό θα ήταν να γίνει μια έρευνα στις πιο πρόσφατες επιχειρήσεις που επισκέφτηκε και επέβαλε υψηλό πρόστιμο. Στοχοποιήθηκε και την καθάρισαν…
      Βέβαια και ο ρόλος του πατέρα δεν μου αρέσει καθόλου…το ότι ήταν στην περιοχή την ώρα του φονικού…κτλ κτλ..

    2. τωρα ο πατερας περναγε εντελως τυχαια την ωρα της δολοφονιας απο το κοιμητηριο……και εντελως (παλι) τυχαια παιρνει κουρσα τον υποτιθέμενο “δολοφονο” της……. η κοπελα με ασφαλεια ζωης…….. πατερας να εκβιαζει την κορη του για δανεια κτλπ………… τι να πω………….

      και αθωο να θες να πεις τον πατερα της……δεν μπορεις!

      φαινεται κατι σαν να ηταν καλα προσχεδιασμενο εδω……….αλλα θε βρεθει η ακρη του νηματος αργά ή γρήγορα….

      κριμα για την κοπελίτσα, εφυγε τοσο αδικα.

    3. Πλημενε ξυρισμενε , διαβασε εσυ μαλακα ΡΟΥΦΙΑΝΕ και ΧΑΦΙΕ τησ κυβερνησης και του κρατους το ιντιμιντια. Δες το βιντεοι ποιο κατω μαλακα; να δεις ποιος ετρεξε βλακα. Και στον Πειραια ρε βλακα γιατι δεν γραψατε στο ιντιμιντια πως Εθνικιστες πηγανε τα απλυτα γαμιοντας απο την πλ.Κοραη μεχρι το Πασαλιμανι ? Περαστικα απλυτε ΑΣΦΑΛΙΤΗ. Το μονο που ισχυει πως πραγματι χτυπηθηκαν 2 φοιτητες της σχολης Ευελπιδων απο κατι αδερφες που προφανως μετα θα πανε στο γκαζι στα πουστομαγαζα να πιουνε ποτακι ~!

    4. Αυτους που λενε φασιστες και χτυπηθηκαν στο Μοιναστηρακι δεν ειναι φυσικα απο την συγκεντρωση των πατριωτων και εθνικιστων , ειναι παιδια σπουδαστες της σχολης Ευελπιδων !! Αυτοι που τσακιστηκαν απο διαδηλωτες ηταν 3 αντιφασιστες μεσα σε βαγονι του μετρο. Φυσικα υπηρχαν πανο που εγραφαν πως οι τραμπουκοι ηταν λοατκι αδερφες , αυτοι οι ανωμαλοι χτυπησανε τα παιδια. Με τετοια που κανετε ρε πουστρακια μην ρωτατε τον λογο που σας ξεφτιλιζει η νεολαια και ολη η κοινωνια. Χτυπησατε Ευελπιδες ρε πουστακια ε ?????????????????

    5. “Άπλυτε Εξαρχείων” πήγαινε Μοναστηράκι να σφουγγαρίσεις τα αίματα των συναγωνιστών σου. Την ώρα που εσύ τον έπαιζες στο ίντερνετ, οι πούστηδες τους έδειξαν πως γαμάνε άμα χρειαστεί.

    6. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!!! ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΕΚΟΒΑΝ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ….. ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΣΤΟ ΙΝΤΙΜΙΝΤΙΑ !!!!!!!!! ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΣΚΑ , ΑΥΤΟΣ ΕΦΤΑΙΞΕ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΕΤΡΟ 2-3 ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ.

    7. Βρε .. αντιφασιστες δεν εχουμε πει πως η μετακινηση σας με μετρο εγκυμονει κινδυνους ????????? Απλυτοι προκαλεσαν και επιτεθηκαν σε διαδηλωτες εθνικιστες στο Μοναστηρακι και την πληρωσαν συντροφια τους μεσα στο μετρο. Βρε απλυτα δεν ειπαμε θα επιτιθεσται μονο παρουσια αστυνομικων δυναμεων? Εαν δεν κανατε μαλακια τωρα τα συντροφια σας θα ηταν ορθια , ειδατε λοιπον που οι μαλακιες πληρωνονται κυριοι αντιφασιστες?? Σας ειπε καποιος πως οι εργαζομενοι στο μετρο ειναι υποχρεωμενοι να εκτελουν χρεη ΕΚΑΒ για αντιφασιστες?? Καλο βραδυ αγαπητα συντροφια !!

    8. Πούστηδες μάτωσαν χρυσαυγίτες στο κέντρο (άγνωστο ακόμα από που τρέχει το αίμα, αλλά έχει πλημμυρίσει)

    9. εισαι μεγαλος μαλακας εδω ο κοσμος καίγεται και το μουνί χτενιζεται οι χρυσαυγιτες φταίνε για ολα ρε τουβλο?

      1. …οι χρυσαυγιτες κι ο Αναστασιάδης φταίνε για ολα ρε !!!!!!!

    10. peter ,θύμα της αγ@@ίας είναι ο Ανώνυμος(πως λέμε φούφουτος)…σχιζοφρενείς,δολοφόνοι,πανύβλακες κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι…

    11. Να εύχεσαι μπολσεβίκε καριόλη, να με σε βρω, γιατί θα σου γΑμήσω όλη την οικογένεια.

    12. Χρυσαυγιτης ο πατερας-τερας…αρα το πιθανοτερο να ναι αυτος ο φονιας.

      1. μα καλα ποσο μ@κ@κ@ς μπορει να εισαι εχεις αποθυμενα με αυτους? ξεκολα βλημα

        1. θα του κανε τον κωλο τριανταφυλλο κανενας συντροφος απο καμια τοπική και του μεινε το αποθυμενο…………

      2. Ρε ξεφτιλισμένο σκουπίδι, δεν ντρέπεσαι λίγο;
        Τράβα να ψοφήσεις, $υριζοσκουπίδι, μαρξιστικό υποκείμενο.
        Άταφος να μείνεις, βρομερό αναρχοάπλυτο παράσιτο, τερψίπρωκτη λουλού.

      3. Εσένα, πρέπει μάλλον να σου γΑμάει την μάνα κάποιος Χρυσαυγίτης.

        1. Όπως ομολογεί σε διάλογό του ο Λαγός με τον Δεβελέκο, χρυσαυγίτες βίασαν ομαδικά κόρη “συναγωνίστριας” μέσα στη γιάφκα τους στη Σπάρτη. Ξέρεις κάτι;

          1. Για τον ΑΜΕΑ φοιτητη που βαρεσαν τα γαλοπουλα των Εξαρχειων γιατι αρνηθηκε να παρει το κωλοχαρτο τους δε λετε κουβεντα σκαταδερφες

      4. Αναρχοαπλυτος καροτολαγνος σαν εσενα αρα αυτος θα ναι κακομοιρη

      5. Γεια σου ρε μ@λ@κοπίτουρα είσαι γνήσιος τρόμπας.

    Comments are closed.