ΚΟΥΡΣΑ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: “Δεν ανήκω πουθενά! ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!… Ρε φίλε δεν πας να ΓΑΜ…… κάπου αλλού;;;” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
sfakianakhs1

Μοναδική και επίκαιρη συνέντευξη του Νότη Σφακιανάκη – Αξίζει να την ξαναθυμηθούμε για πολλούς λόγους . Διαβάστε τα κυριότερα αποσπάσματα… 

Πριν δύο χρόνια  λίγο πριν κατακτήσει τη «Φαντασία» με τη φωνή και την ερμηνεία του, ο Νότης Σφακιανάκης είχε μιλήσει για το τραγούδι, αλλά και για όλα όσα εξάπτουν όχι μόνο την καλλιτεχνική φαντασία του, αλλά και το πολιτικό του αισθητήριο. Οπως πάντα, μια συζήτηση με τον Notis είναι μια κούρσα τέρμα γκάζι!

Μαγνήτης χαρακτηρισμών και επιθέτων («εκκεντρικός», «αμφιλεγόμενος», «προκλητικός» κ.ο.κ.), ο Νότης Σφακιανάκης συνεχίζει απτόητος την πορεία του στο τραγούδι, αλλά και να υποστηρίζει ένθερμα τις πολιτικές του απόψεις.

– Τι σημαίνει για σένα το να ανεβαίνεις στη σκηνή εν μέσω της τρέχουσας μελαγχολικής συγκυρίας στην ελληνική κοινωνία;
Αν αφαιρέσουμε από τη ζωή μας την ψυχαγωγία, μετά κλάφ’ τα, θα είναι σαν να μην υπάρχουμε. Το μόνο που θα απομείνει είναι να δουλεύουμε για να πληρώσουμε τους φόρους ή να ψάχνουμε δουλειά για να πληρώσουμε αυτούς τους φόρους.
– Ως καλλιτέχνης που δίνει μεγάλη σημασία στην επικοινωνία, υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί στη συμπεριφορά του κοινού;
Αυτό που με πληγώνει είναι η έλλειψη σεβασμού και η αγένεια. Εγώ, π.χ., κάποια στιγμή στην οθόνη πίσω μου δείχνω τον Σολομώντα Σολωμού, έναν άνθρωπο ο οποίος, μετά από πάρα πολλά χρόνια, μου θύμισε ότι υπάρχουν ακόμη ήρωες. Εννοείται ότι στο τραγούδι που του αφιερώνω δεν έχω γυρισμένη την πλάτη στον Σολομώντα, την έχω γυρισμένη στο κοινό, που κατανοεί τον λόγο. Οταν λοιπόν κάποιος πεταχτεί και δυσανασχετήσει ή όταν κάνω έναν πρόλογο σχολιάζοντας πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας και ακούω «άσ’ τα αυτά και τραγούδα», αντιδρώ, τη λέω αμέσως σε αυτόν που με πειράζει: «Δεν πας κάπου αλλού, ρε μεγάλε, να αγοράσεις κάνα δίσκο να ακούσεις ό,τι θέλεις; Τι είμαι εγώ; Τζουκ μποξ είμαι, μόνο να τραγουδάω; Δηλαδή, τι ήρθες εδώ, να με ακούσεις σαν μηχανάκι, σαν κάποιον που δεν ζει αυτό που κάνει;» Τι σημαίνει «ψυχαγωγία»; Πάμε και βλέπουμε κάποιον που κάνει «πρόγραμμα»; Εμείς δεν έχουμε πρόγραμμα. Δεν μας προγραμμάτισε κανείς. Είμαστε αυθόρμητοι.

 

– Οι πολιτικές σου θέσεις, τις οποίες εκφράζεις τακτικά δημόσια και απροκάλυπτα, συνάδουν με αυτή τη λογική του «αγκαλιάσματος» της διαφορετικότητας;
Οι λαοί, επειδή έχουν προβατοποιηθεί και δεν αντιμετωπίζουν τα πράγματα με τον πρέποντα τρόπο, έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε οι δυνάστες τους να τους αναγκάζουν να φύγουν από την πατρίδα τους. Αυτός είναι ένας παγκόσμιος φασισμός: φεύγω από την πατρίδα μου, έρχομαι στη δική σου χωρίς να ρωτήσω κανέναν, βιάζω τους νόμους της δικής σου πατρίδας και μετά κάνω και διαδήλωση -εφόσον μου το επιτρέπει και η κυβέρνησή σου- και απαιτώ να κάνω τέμενος για να προσεύχομαι κ.λπ.

Ρε φίλε, δεν πας να γαμ… κάπου αλλού; Αυτό δεν έχει να κάνει ούτε με κακία, ούτε με ρατσισμό. Αγαπώ τον κάθε άνθρωπο, απ’ όπου κι αν προέρχεται, όποιο χρώμα κι αν έχει το δέρμα του, όπως και να τον λένε.

Αλλά μέχρι το σημείο που εκείνος με σέβεται όπως τον σέβομαι κι εγώ. Αυτό που λέω είναι εντάξει ο διεθνισμός, αλλά όχι μόνο για την Ελλάδα, όχι μόνο η χώρα μας να εφαρμόζει μια πολιτική ανοιχτών συνόρων, τύπου «μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δίνετε» ενώ όλοι οι άλλοι στην Ευρώπη σηκώνουν φράχτες. Γιατί τώρα, αλλά και προηγουμένως, έχουμε τους διεθνιστές του κώλου να μας κυβερνούν. Διεθνιστής μπορείς να είσαι όταν δεν υπάρχουν σύνορα. Οταν όμως υπάρχουν, πρέπει να τα σέβεται και ο ένας και ο άλλος.

– Ως ένας άνθρωπος που μεγάλωσε στην Κω, πώς νιώθεις που το νησί σου είναι στην πρώτη γραμμή του προσφυγικού προβλήματος; Ηταν μαύρο το καλοκαίρι που πέρασα φέτος, διότι ένιωθα σε καθημερινή βάση τον βιασμό της πατρίδας μου με τον χειρότερο τρόπο. Και όλο αυτό με το Μεταναστευτικό θα μπορούσαμε να το έχουμε αποτρέψει εν μια νυκτί. Ο τρόπος θα ήταν οι αρμόδιοι υπουργοί, Αμυνας, Ναυτιλίας, Δημόσιας Τάξης, να δώσουν εντολή στο στράτευμα να παραταχθεί στα χωρικά μας ύδατα, στα σύνορά μας, με τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού. Και να λένε σε αυτούς που έρχονται βάσει σχεδίου -και το ξέρω ακριβώς αυτό το σχέδιο- από απέναντι, με τα όπλα προτεταμένα και το δάχτυλο στη σκανδάλη, όχι για να σκοτώσεις αλλά για να εκφοβίσεις, «όπως ήρθατε, γυρίστε πίσω. Αντί να κάνετε πέντε μίλια δυτικά, κάντε πέντε μίλια ανατολικά, γιατί δεν θα υπάρξει δεύτερη φορά». Και μην ακούω για ανθρώπινα δικαιώματα, διότι αυτά είναι για το θεαθήναι, δεν υπάρχουν ανθρώπινα δικαιώματα. Εάν σέβεσαι τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν παίρνεις τα αεροπλάνα σου και βομβαρδίζεις τους λαούς.

– Πιστεύεις ότι υπάρχει σχέδιο, μια συνωμοσία εις βάρος της Ελλάδας;
Πιστεύω ακράδαντα ότι υπάρχει σενάριο. Π.χ. από μέρη που παλαιότερα ήταν ελληνικά, τώρα μας φέρνουν σκοπίμως λαθραίους μετανάστες ούτως ώστε να γίνει μια πληθυσμιακή αλλοίωση και να πετύχει η παγκοσμιοποίηση. Το σχέδιο είναι να γίνουν όλα ίσωμα, διότι για να γίνει η παγκοσμιοποίηση δεν πρέπει να υπάρχουν πατρίδες. Αυτά είναι γεγονότα, δεν χρειάζεται να τα διαβάσεις κάπου, τα βλέπεις να εξελίσσονται καθημερινά μπροστά στα μάτια σου. Το απώτερο σχέδιο είναι η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας, δηλαδή να φτάσουμε όλοι σε ένα τέτοιο σημείο που να απαυδήσουμε με τους ηγέτες τους οποίους υποτίθεται πως εμείς οι ίδιοι έχουμε ορίσει. Αλλά στην πραγματικότητα δεν τους ορίζουμε εμείς, γιατί μας τους έχουν κάνει αρεστούς τα πραγματικά αφεντικά τους χρησιμοποιώντας τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικού Επηρεασμού και Εξευτελισμού). Οι πολιτικοί ηγέτες μας είναι όργανα μιας ολιγαρχίας, ενός 0,05% του πληθυσμού του πλανήτη, που κάνει κουμάντο σε όλο το υπόλοιπο και έχει τον πλούτο στα χέρια της. Αυτοί λοιπόν μας κάνουν αρεστούς τους Τσίπουρες, τους Βενιζέλους, τους Καραμαν-αλήδες, τους Σημίτηδες, τους Τσάτσους κ.λπ. Κι εμείς τους εκλέγουμε, ενώ είναι οι πλέον ακατάλληλοι, γιατί είναι υπάλληλοι άλλων.

– Πιστεύεις στη δημοκρατία;
Πιστεύω στη δικαιοσύνη. Οταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη δεν υπάρχει δημοκρατία, υπάρχουν φασιστικά καθεστώτα τα οποία λειτουργούν πλέον με χυδαίο τρόπο. Και πρέπει να αντισταθούμε σε ένα σύστημα που φυλακίζει ανθρώπους χωρίς δίκη. Εχουμε υποχρέωση να αντισταθούμε. Για παράδειγμα ο νόμος περί ευθύνης υπουργών δεν είναι φωναχτό παράδειγμα έλλειψης δικαιοσύνης; Αυτή η φαυλοκρατία επικρατούσε και πριν από το 1967, γι’ αυτό αναγκάστηκαν κάποιοι να πάρουν την εξουσία στα χέρια τους. Αλλά τότε το στράτευμα είχε πλήρη συνοχή και αμιγώς ελληνικές καταβολές. Τότε ανέλαβαν ορισμένοι άνθρωποι που έβαλαν μια τάξη γιατί προηγουμένως υπήρχε αταξία.

– Κάποιοι μπορεί να σε έχουν ταυτίσει με ένα ορισμένο, ακραίο κόμμα. Αδιαφορείς γι’ αυτό;
Πιστεύω απόλυτα στην ελευθερία του ανθρώπου. Ομως η ελευθερία δεν συνεπάγεται κατάλυση κάθε ορίου. Αυτό είναι παρεξήγηση. Η ελευθερία δεν είναι να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Η ελευθερία σου σταματά εκεί όπου αρχίζει η ελευθερία του άλλου. Και το πιστεύω αυτό διότι είμαι ευγενής, είμαι από καλό γένος, και δεν είναι δυνατόν ένας ευγενής να είναι φασίστας. Εγώ δεν ταυτίζομαι με κανέναν, δεν ανήκω πουθενά. Το μόνο που είμαι είναι Ελλην. Τελειώνει εκεί.

– Πότε άρχισες να ενδιαφέρεσαι σοβαρά για την πολιτική;
Αυτά που λέω με απασχολούσαν ανέκαθεν. Το εάν ο κόσμος δεν άκουγε τον πολιτικό μου λόγο, κακό του κεφαλιού του. Δεν έχω παρεκκλίνει ποτέ από τις απόψεις μου και αυτή η συνέπεια είναι που μου δίνει συνέχεια. Τη δεκαετία του ’90, όταν έλεγα τις μεγάλες επιτυχίες όπως «Αετός», «Σώμα μου» κ.λπ., συγχρόνως μέσα στα ίδια άλμπουμ υπήρχαν τραγούδια όπως το «Πατρίδα μου», το «Ντροπή σε όλους μας», τα «Ναυάγια» κ.λπ. Πάντοτε φώναζα. Στον προτελευταίο μου δίσκο υπάρχει π.χ. το τραγούδι που λέει «Είδα στον ύπνο μου και μ’ έπιασε ζαλάδα / κάτι κοράκια να κηδεύουν την Ελλάδα». Πάντοτε ήμουν ανήσυχος. Μέσα σε όλο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα επιβιώνω με πόνο. Και είναι 25 χρόνια που πονάω, δεν είναι από χθες. Πονάω και φωνάζω από τότε που βγήκε στη φόρα με χυδαίο τρόπο το προς τα πού μας πηγαίνουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

47 Σχόλια

  1. Ο Αγησιλαος εφαγε μαλαπερδα με το που βγηκε απο το νιμου της μανας του χαχαχα

    1. Ο Αγησίλαος μόλις ενηλικιώθηκε τον ξεπαρθενιασε η μάνα σου χαχαχα

  2. Διαβάζω τα σχόλια, τις κατάρες και τις βρισιές που ρίχνει ο ένας στον άλλο εδώ και αηδίασα … είστε όλοι γελοίοι, βλάκες και ανάξιοι λόγου, που τσακώνεστε μεταξύ σας για τον κάθε Νότη … είστε όλοι επίπεδο κατσαρόλας !!!

  3. Λιώνω για σενα Νότη μου και ας σε λένε και γύφτο και ας είσαι και γύφτος!!!!
    Αίμα τιμή χρυσή αυγή

  4. ΝΟΤΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

  5. ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ ΑΓΗΣ[ΛΑΕ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΟΥ, ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ????? ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ……

  6. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ) …ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ…ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ,ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Η ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…ΣΕ ΠΟΙΟ???? ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ….ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ!!! ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ…. ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ , ΠΟΛΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ Γ@ΜΙ@ ΣΑΣ!!!! ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ??….ΓΕΛΟΙΟΙ !!!! ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ…ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ …ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΛΕΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ…ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Η ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ …ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ…ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ!!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!

  7. Τι λες ρε μουλε ;;; τα μαζεψε ο Νοτης;;;;
    Ανεβηκε στην εκτιμηση του κοσμου , γεμιζει τα μερη που τραγουδαει , ειναι περιζητητος
    Ενω η Βανδη που τον εκραξε …πεθανε επαγγελματικα , ακυρωσε εμφανισεις λογω ελλειψης κοσμου και τρωει κραξιμο απο παντου…
    Χα χα χα οποιος μιλησει ασχημα για τον Νοτη τον τρωει το σκοταδι
    Βγαλε συμπερασματα σκατοαπλυτε του κερατα!!!

  8. Αρχισε να τα μαζευει ο Νοτης και να παιρνει αποστασεις από το χρισαβγιτικο μόρφωμα μετα από το κραξιμο που εφαγε.

  9. Έρχεται η ώρα που θα σας γλεντάνε στα τέσσερα τα ταξικά σας αδέρφια τα λαθροπιθήκια στις βραχονησίδες της ηδονής….

  10. ΝΟΤΗΣ = ΘΕΟΣ
    ΕΝΑΣ & ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ !!!
    Φάτε τη σκόνη του, ανθελληνικά γατάκια
    και ΣΚΑΣΜΟΣ …

  11. Έλληνας λέει και είναι πιο μαύρος και από τον Λιάκο…ουστ σκατογυφτε φασίστα

  12. Θα έρθει η ώρα σας δημοκράτες, ζήτω η Νίκη!

    1. Μ’αυτό το πλευρό να κοιμάσαι γαμώ τα τραγοκέρατα σου τα τράγια, παλιοτράγο

  13. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΗΣΙΛΑΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΣΤΑ 4 ….

  14. …αλητες κλεφτες….Ακόμα και τα μπουρδελα της Θεσσαλονικης….σχεδια μου εχουν απο την ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ….ΤΗ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ….ΑΠ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ….

  15. ….Mεχρι και μαγαζια καφετεριες φτιαξανε στο κεντρο της πολης με τις ιδεες μου και τα σχεδια μου…μπασταρδοι κλεφτες απατεωνες

  16. υπαρχουν ζωα που πληρωνουν για να ακουνε αυτο το σκατογυφτο?

  17. …….Βαρβαροι ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ https://www.youtube.com/watch?v=3WCGDrGnvm4….ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΨΩΛΗ ΜΟΥ ΠΕΡΝΕΤΕ ….ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ…ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ….ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ….KAI ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ…ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

  18. Βάλτε κι αυτά που έλεγε για τους εξωγήινους ο γυφταλβανός

  19. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ….ΜΑΛΑΚΕΣ….ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΛΥΘΗΣΜΟ ΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣΤΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΑΝ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΤΟΥ 60 ΚΑΙ ΤΟΥ 70 ΚΑΙ ΔΩΣΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50 ΚΑΙ ΑΚ0ΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟΝ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ….ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ….ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ…ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΧΒΕ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ…ΚΑΙ ΑΛΛΑΧ ΜΑΛΑΚΕΣ….

  20. Ο ”Έλληνας” με Αγγλίδα γυναίκα και απογόνους με σαξωνικο αίμα!!!!!!!
    ΟΥΣΤΤΤ κοπρίτη γύφτο που θες να λεγεσε κ Έλληνας…..τσιγγανακι!!!!!

    1. Αγησιλαε σκατοψυχε ευχομαι να βγαλεις καρκινο κοπρολαγνε και μετα να σε πηδανε δαιμονες

    2. ΑΓΗΣΙΛΑΕ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
      ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟΝ ΕΨΙΛΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ!
      ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
      ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!(ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120ΕΚ.)
      ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ Η ΚΙΛΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΙΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΕΣ ΓΑΛΛΙΕΣ ΙΣΠΑΝΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΕΣ ΡΩΣΙΕΣ Κ.Τ.Λ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟΝ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΣΜΗΝΟΣ ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ……..ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ-ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΟΥΣ…………

  21. http://www.skai.gr/player/TV/?mmid=298637 Ιστορίες
    12.12.2017 23:59
    Οι “Ιστορίες” είναι μια ενημερωτική εκπομπή – μια εβδομαδιαία εκπομπή έρευνας, ρεπορτάζ, συνεντεύξεων και αποστολών στην καρδιά όλων των μεγάλων γεγονότων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Μια εκπομπή που αποκαλύπτει και φωτίζει σε βάθος τις ειδήσεις, τα πρόσωπα και τα γεγονότα. Επειδή υπάρχουν πάντα ιστορίες που κανείς δεν έχει αφηγηθεί κι επειδή όλες τις ιστορίες μπορεί κανείς να τις δει και να τις πει αλλιώς… Επειδή τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται, ας ξαναδούμε τις ιστορίες αλλιώς. Ιστορίες με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα, τη Σία Κοσιώνη και τον Τάσο Τέλλογλου… την Τρίτη 12/12 …ψευτες αλήτες…κλεφτες…τα κλεψανε απο το διαδυκτιο τις ιδεες μου και το παιζουν αρχοντοχωριατες….τα αρχιδια μου θα γιν ει η θεσσαλονικη …μπασταρδοι κλευτες ….ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…

  22. Γεια σου Νοτη Αρχοντα….ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ……ΨΟΦΩ ΣΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ….ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ….ΨΟΦΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΑΝΟΥΣ ΓΙΟΥΣ….ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΣΑΣ …..ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ …ΜΑ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ….ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ SKAI

  23. Ενω εσυ ξερεις Αγησιλαε;
    εσυ δεν ξερεις ουτε ποιος ειναι ο πατερας σου
    Πουστρακι του κερατα
    Βαλε καλυτερα κανενα καροτο μεταχειρισμενο στον πατο σου μπας και φωτιστεις

    1. Το έβαλα το καρότο στον πάτο της μάνας σου αλλά δεν χόρτασε κ ζήτησε κ αγγούρι καλυβιωτικο!!!!

  24. Της μανας σου το κνιτικο συφιλιασμενο κουφαρι εχει βγαλει και αλλους μουλους σαν εσενα Αγησιλαε ;
    Ουυστ χαμουρα ! Ε χαμουρα κουφαλιασμενη

  25. ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΝΟΤΗΣ..ΑΓΗΣΙΛΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ..Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΑ Κ ΑΥΤΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ..Κ ΜΠΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ…

    1. Ο δικός πάτος ρε τρύπιε μπάζει από παντού λουγκρα!!!!!

      1. Αγησιλαε βρωμοπουστα σου γαμω την μανα απο πισω μαλακα και γουσταρεις να παιρνεις ματι.

  26. Καντε του μασωνου ενα τεστ dna και μετα τα λεμε τι ειναι.

  27. Χεσανε οι Έλληνες και βγήκες εσυ ρε γύφτο!!!
    Δημοκράτης λεει το τραγούδι κ οχι φασίστας Χρυσαυγίτης!!!
    Δεν ξες τι δηλώνεις,τι τραγουδάς κ τι πιστεύεις,!!!
    Οστττ……

    1. Ο κ.Σφαγιανάκης είναι φοβερά συνηδειτοποιημένος Έλληνας πολίτης και τα φασιστοειδή του είδους σου που αναλώνονται στο να τοποθετούν “ταμπέλες” σε όσους αποκαλύπτουν τα σχέδια των αφεντικών σας, μας αφήνουν παγερά αδιάφορους.

      1. Εσυ ασυναρτητε που εχεις είδωλο εναν αμόρφωτο τουρκογυφτο που βλέπει εξωγηινους και διαβάζει Λιακόπουλο…..να δεις τι παγερά αδιάφορους μας αφήνεις,!!

        1. Δεν πιστευουμε σε ειδωλα αλλα σε ανθρωπους που μιλουν με ευθυτητα ,υποστηριζουν τα πιστευω τους ,εμμενουν στις θεσεις τους χωρις ενδοιασμους κ τυχοδιωκτισμο κ δεν φοβουνται μηπως χασουν τη δουλεια τους κ την αποδοχη του καρασυστηματος, που προσπαθει να μας επιβληθει , χωρις προσχηματα πλεον αλλα στα ισια.

Comments are closed.