ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ – ΡΕ, ΓΡΑΨΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

    Κοινοποίηση:
    c 019

    Φαίνεται ότι τα τηλέφωνα από τα γραφεία της Πειραιώς πήραν φωτιά μετά την επίμαχη ανάρτηση του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Δ. Καμπόσο για τον προπηλακισμό στον Μπουτάρη.

     

    Με νεότερη ανακοίνωση του, είπε το… αναμενόμενο. Συγνώμη λάθος. Να θυμίσουμε ότι Ο  Δημήτρης Καμπόσος σε ανάρτησή του στα Social Media έγραψε για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης: «Αυτή είναι η μοίρα των προδοτών.».

    Μετά το σάλο που προκλήθηκε ο ίδιος με ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook αναφέρει: «Σχετικά με την ανάρτηση η οποία έγινε από την προσωπική σελίδα του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ.Δημήτρη Καμπόσου για την αήθη επίθεση που δέχτηκε ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης οφείλουμε να ενημερώσουμε πως δυστυχώς κάποιος από τους πολλούς διαχειριστές της προσωπικής σελίδας του Δημάρχου Άργους Μυκηνών λανθασμένα πραγματοποίησε μια ανάρτηση η οποία σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με τα ιδανικά και τα δημοκρατικά ιδεώδη του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.Ο Δήμαρχος που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη για την Παμμακεδονική συνάντηση των Συλλόγων ενημερώθηκε απο τους δημοσιογράφους για την συγκεκριμένη απαράδεκτη ανάρτηση και αμέσως επικοινώνησε με τους συνεργάτες του οι οποίοι και κατέβασαν το καταδικαστέο σχόλιο.

    Ο Δήμαρχος από την Μακεδονία που βρίσκεται αυτή την ώρα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Λυπάμαι ιδιατέρως για το ατυχές συμβάν και δηλώνω πως καταδικάζω απερίφραστα τέτοιου είδους πράξεις οι οποίες πλήττουν την δημοκρατία και εντίνουν τον τραμπουκισμό και τη βία. Καταδικάζω ρητά και κατηγορηματικά την επίθεση προς το πρόσωπο του κ.Μπουτάρη και τονίζω πως δεν έχει κανένας το δικαίωμα να επιβάλλει την άποψη του με την βία. H κυβέρνηση θα πρέπει να πάψει να βαφτίζει ως ακτιβιστές όλους εκείνους που λειτουργούν με τέτοιους απαράδεκτους τρόπους και οι οποίοι αποτελούν κάκιστοπαραδειγμα για την κοινωνία»».

    Ρε δήμαρχε, αντί να ξεφτιλίζεσαι στον λαό σου και κυρίως στους συντοπίτες σου, γράψε τη ΝΔ του Κούλη στα απόκρυφά σου και κατέβα σαν αντάρτης στις εκλογές να πάρεις το δήμο μόνος σου.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. 15% είχε πάρει ως αντάρτης το 2006… μόλις πήρε το χρίσμα εκτοξεύτηκε στο 60% το 2010 και το 2014,Χίε για αυτό το πήρε πίσω έχει δει ότι ως αντάρτης δεν βγαίνει Δήμαρχος.

    2. Κότα λυράτη εισαι κ συ βλαντ κοκοκο αν μπορεις ξανα βγες!!!

    3. ΚΑΛΕ ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

    4. Δεν φταίει ο Καμπόσος απλά πρέπει να καταλάβουμε ότι το τουίτερ και τα όμοιά του χρησιμοποιούνται ενάντια στα εθνικά συμφέροντα

    5. Αλήθεια αυτο το νούμερο πίστεψε εστω και ενα δευτερολεπτο ότι τον πιστεψαμε κατα την αρχική του δηλωση;

    6. Eτσι ειναι ……………ο μισθος ειναι πανω απ ολα .,,

      Οποτε Καμποσε κανε γαργαρα κατ εντολη του αρχηγου σου .,.,.,

      Θυμισου ομως σε 3-4 χρονια δεν θα ξερετε που να κρυψετε και αυτο το βλημα

    7. Eiδε τον κουλη να του γουρλωνει τα ματια σαν εξωγηινος στην βιντεοκληση και τα κανε πανω του.

    8. ΣΤΕΦΑΝΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΡΟΛΛΙΑ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ
      ΧΟΥΝΕΡΙ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΟΛΗ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ”,.
      ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΓΙΑ
      ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ,ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ.ΜΕΧΡΙ
      ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΘΕΛΟΥΝ.
      ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    9. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ?

    10. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
      ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ!
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ,ΤΗ ΒΑΨΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.ΑΡΚΕΤΑ ΤΡΑΒΑΜΕ ?

    11. Ρε Καμπόσε, είσαι ο θεός του Άργους, έχεις κάνει τεράστιο έργο, και εξελίσσεσο σε θεό της αναγεννημένης Ελλάδος. Τελικά φαίνεται ότι προσκύνησες κι εσύ. Ξανασήκω λοιπόν ταχέως. Ρε συ, δεν ήξερες ότι συνταγματικό τόξο, ημισέληνος, δρεπάνι του Κρόνου και του κομμουνισμού είναι ένα και το αυτό, και η νουδούλα-μοδιστρούλα είναι η ουρά της αριστεροκομμουνιστικής ξενοκρατίας που διακομματικά συσσκάπτει τον μεταπολιτευτικό δημοκρατικό λάκκο της πατρίδος και της φυλής; Αν είσαι άντρας στήσου στα δικά σου πόδια, στα πόδια του δήμου σου, ανεξάρτητος όπως ο Ερντογάνης που από δήμαρχος έγινε ηγέτης ολκής, ηγέτης με όρχεις. Και όπου βγείη…. Γιατί τα πολιτικά πόδια του ανθελληνικού συστήματος είναι πήλινα και αναλώσιμα, βαπτισμένα στα πουστιά, την προδοσία και την ντροπή!

    12. Αυτοξεφτιλίζεται ο τύπος προκειμένου να μην εκδιωχθεί από το μαντρί της επόμενης κυβέρνησης.Άκου δικαιολογία που βρήκε για να ανακαλέσει.Το μήνυμα γράφτηκε λέει απο εξωγήινους που θέλουν να τον εξοντώσουν πολιτικά.Και καλά αυτός ο γελοίος.Ο Κυριάκος δέχθηκε αυτές τις αστείες εξηγήσεις ως επαρκείς?Πας για πρωθυπουργός και δείχνεις τόσο πεζός και επιδερμικός?Κρίμα ρε Κούλη…

    13. Αυτοι ειναι οι δημοκρατες κυριοι μου τι περιμενετε, οποιαδηποτε στιγμη ειναι ετοιμοι να προδωσουν ολα οσα λενε οτι πιστευουνε και υποστηριζουν. Γεμισαμε παντου καθως πρεπει πατριωτες, αυτο που χρειαζομαστε ειναι εξαγριωμενες μαζες εθνικιστων να τους γαμησουμε οτι εχουνε και δεν εχουνε. Οχλο δε μας αποκαλουνε, ε και εμεις ετσι θα τους φερθουμε σαν να ειμαστε οχλος.

    Comments are closed.