ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΠΕΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ «ΚΙΧ»- ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙΑ! ΌΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ- ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    εκτακτη ειδηση

    Πετάει από την ΝΔ Καραμανλή και Σαμαρά ο Κούλης
    Τους ετοιμάζει μεγάλο χουνέρι! Τι κοινό είχε η παρουσία των πρώην πρωτουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ; Και οι δυο ήταν συνοφρυωμένοι και μουρτζούφληδες. O Κυριακός Μητσοτάκης λίγες ώρες πριν τους ενημέρωσε ότι δεν τους θέλει στις εκλογικές λίστες! Πως θα αντιδράσουν τα επιτελεία των «2 πρώην»; Όλο το παρασκήνιο!
    Το ρεπορτάζ μας είναι διασταυρωμένο! Στις συναντήσεις που είχε, μέσα στην εβδομάδας, με τους πρώην πρωθυπουργούς και προέδρους της Νέας Δημοκρατίας- Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά αντίστοιχα-, σημερινός πρόεδρος της γαλάζιας παράταξης Κυριάκος Μητσοτάκης, ζήτησε με «σκληρή γλώσσα»» από τους δυο άνδρες να παραδώσουν τις Βουλευτικές του έδρες , ο ένας της Α’ Θεσσαλονίκης και ο άλλος της Μεσσηνίας, στις επερχόμενος Εκλογές!
    Ο Κυριακός Μητσοτάκης, ήταν ιδιαίτερα σοβαρός στο Τετ α Τετ τους δυο πρώην! Δεν τους εξέφρασε απλά μια άποψη, δεν τους ζήτησε να το σκεφτούν και να του απαντήσουν, απλά τους έδωσε την εντολή» μας ανέφερε στενός συνεργάτης του Κούλη! «Οι δυο έδρες που κρατούν οι Σαμαριάς και Καραμέλας θέλει να επανδρωθούν με νέους ανερχόμενους και μαχητικούς υποψηφίους» συνέχισε η πηγή μας!
    Ως γνωστών, οι πρώην πρωθυπουργοί στην εκάστοτε περιφέρεια, δεν εκλέγονται με τον σταυρό τον πολιτών της περιοχής (πολύ άδικο και αντιδημοκρατικό αυτό), αλλά βγαίνουν αυτομάτως Βουλευτές-βρέξει χιονίσει- στερώντας έτσι την είσοδο την Βουλή σε συνυποψήφιους τους . Αν δει κάποιος την κοινοβουλευτική δραστηριότητα των Καραμανλή – Σαμαρά απλά θα τραβάει τα μαλλιά του! Δεν έχουν καταθέσει ούτε μια ερώτηση όλο το χρονικό διάστημα! Δεν έχουν παρέμβει ούτε μια φορά με ομιλία του από το βήμα της Βουλής αλλά ο μισθός και τα υπόλοιπα προνόμια ρεύουν κανονικά!
    Και τι θα τους κάνει τους δυο πρώην πρωθυπουργούς ρωτήσαμε την πηγή μας; «Θα μεταφερθούν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, είτε σε τιμητική θέση (μη εκλόγιμη) είτε σε εκλόγιμη». Σε μη εκλόγιμη θα το δεχτούν το ρωτήσαμε; «Ξέρουν και οι ίδιοι γιατί έχουν διατελέσει πρόεδροι της παράταξης ότι το κουμάντο στο κόμμα το έχει ο πρόεδρος»
    Απόμαχος πολίτικος συντάκτης και πρώην βουλευτείς της ΝΔ, με τον όποιο επικοινωνήσαμε για ένα πρώτο σχόλιο μας είπε: «Ο Μητσοτάκης για την ώρα δεν τους πετάει από το παράθυρο αλλά από την πόρτα. Μην σας φανεί καθόλου παράλογο να τους τοποθετήσει σε εκλόγιμες θέσεις στι επικρατείας. Η επανεκλογή τους θα θεωρηθεί βέβαιοι. Στις επόμενες όμως εκλογές θα είναι εκτός. Αυτό θα χρεωθεί υπέρ Μητσοτάκη, αν καταφέρει να είναι τότε ακόμα αρχηγός».
    Το ρεπορτάζ μέχρι και την ώρα που γραφόταν αυτά τα στοιχεία έτρεχε. Η πλευρά των Καραμανλή Σαμαρά δεν έχει αντιδράσει ακόμα! Όταν αντιδράσουν την Πειραιώς θα γίνει νέο Βιετνάμ και ένα είναι σίγουρο ο Τσίπρας θα ανοίγει σαμπάνιες

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΟ!! ΔΥΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!

    2. Υπάρχει, έστω κι ένας σοβαρός αναγνώστης, που να πιστεύει τέτοιες ανοησίες και βλακείες; Προβοκατόρικο δημοσίευμα, υποκινούμενο από τα υπόγεια της Μητσοτακικής διαπλοκής…

    3. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ……ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ

    4. ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ -ΑΛΑΒΑΝΟ Κ ΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ?
      ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΡΑ ΞΥΛΟ Κ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Κ Ο ΠΑΝΟΣ
      ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΕ Κ ΜΕΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
      ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

    5. Αυτή την ώρα τα μουνόπανα του συριζα έχουν μπει στα σαιτ και βρίζουν τους εργάτες… Όποιος μπορεί να σταθεί δίπλα στους εργάτες στην Κατεχάκη έξω από το υπουργείο. Οι συριζαιοι έχουν στείλει πάνοπλους ματατζηδες να χτυπήσουν εργάτες. Συρθζαιοι μπάσταρδα έχετε δουλέψει ποτέ εργάτες να δείτε πώς βγαίνει το ψωμί ρε φλωροι ; Κανονιστε να χτυπήσετε εργάτες αλητες μπουρζουαδες ρουφιάνοι της τροικα , τα μνημονια πού ψηφισατε θα μπουν βαθειά στον αριστερό σας κωλο αλήτες ρουφιάνοι.

    6. ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ …..

    7. “..οι δυο εδρες που κρατουν οι Σαμαριάς και Καραμέλας..”…χαχαχαχαχαχα Καραμέλας ο κουρασμενος!!!!Κορυφαιο μπραβο σας!Πεθανα στο γελιο!

    8. Αυτές οι ειδήσεις είναι κατευθυνόμενες και προπαγάνδα της συριζοαριστερας αν θέλουμε τα πιστεύουμε. Όχι ότι η νέα δημοκρατία είναι δεξιά είναι ξεφτίλας ο κουλης

    9. Να τα πετάξει τα κοπρόσκυλα. Σκίστους τα πρέκια Κούλη.

    Comments are closed.