ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΤΑ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: “ΕΙΣΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΜΗ ΤΑΞΗ. ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΑ. ΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΗΣΑΜΕ”!

    Κοινοποίηση:
    samaras-venizelos-xardouvelis2

    «Η Εκτελεστική Εξουσία, η Κυβέρνηση, είναι υποχρεωμένη να εφαρμόζει τις δικαστικές αποφάσεις. Η μη εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων είναι μείζον θεσμικό ζήτημα. Συνιστά κίνδυνο για τους πολίτες, κίνδυνο για την έννομη τάξη και το Κράτος Δικαίου, κίνδυνο για τη Δημοκρατία». Τα λόγια αυτά ανήκουν στην πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου η οποία κατήγγελλε «προσπάθεια απαξίωσης και υποβάθμισης του θεσμού της Δικαιοσύνης και του θεσμικού ρόλου των δικαστικών λειτουργών» μιλώντας

    στην Πανδικαστική Συγκέντρωση που διοργάνωσαν οι δικαστικές Ενώσεις . Η κ. Θάνου στέλνοντας μήνυμα προς της Κυβέρνηση είπε πως :«Με την μη εφαρμογή τους (δικαστικών αποφάσεων) η κυβέρνηση θέτει εκτός λειτουργίας τον θεσμό της Δικαιοσύνης μετατρέπει τον εαυτό της σε κυβέρνηση κράτους απολυταρχικού και δείχνει σαφώς στον πολίτη και εάν έχει δικαστική απόφαση που τον δικαιώνει εντούτοις το κράτος κατά τρόπο αυθαίρετο και παράνομο αρνείται την εφαρμογή της» και συμπλήρωσε «Η κυβέρνηση υποχρεούται, με βάση τις συνταγματικές αρχές και τις αρχές του κράτους δικαίου, να εφαρμόζει τις δικαστικές αποφάσεις…Επιβάλλεται να εφαρμόσει άμεσα στο σύνολο της τις δικαστικές αποφάσεις » .

    Στο στόχαστρο της κ. Θάνου μπήκε το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης

    Κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομικών για «αλαζονική λογική» καθώς και ότι κινείται «εκτός των πλαισίων του Κράτους Δικαίου» με αφορμή τις δηλώσεις του ότι οι πολιτικοί αποφασίζουν την δημοσιονομική πολιτική και όχι οι δικαστές αλλά και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών ότι επιχειρεί να στρέψει τους πολίτες σε βάρος των δικαστών παραπληροφορώντας τους σχετικά με το ποσό που πρέπει να δοθεί στους δικαστές μετά την απόφαση του μισθοδικείου.

    «Εμείς οι δικαστές δεν είμαστε αντίπαλοι των άλλων κοινωνικών ομάδων ούτε προνομιούχοι έναντι αυτών, όπως επιμένει να θέλει να μας εμφανίζει για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης. Είμαστε μαζί με τους Έλληνες πολίτες» είπε η πρόεδρος της Ένωσης υπενθυμίζοντας ότι και στους δικαστές επιβλήθηκαν τα ίδια μνημονιακά μέτρα με μειώσεις μισθών που άγγιξαν το 60%.

    Η κ. Θάνου προσπάθησε να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχονται οι δικαστές ότι είναι από τους ελάχιστους κλάδους που οι περικοπές στους μισθούς τους κρίθηκαν αντισυνταγματικές λέγοντας ότι η πλειοψηφία του Μισθοδικείου που έλαβε την εν λόγω απόφαση δεν αποτελείται από δικαστές. Όπως είπε χαρακτηριστικά: χαρακτηριστικά «Εμείς οι δικαστές εκδίδουμε αποφάσεις στην διαδικασία των υπερχρεωμένων νοικοκυριών και μειώνονται οι δόσεις στις τράπεζες.

    Εμείς οι δικαστές με αποφάσεις μας από τον α βαθμό έως τον Άρειο Πάγο κηρύξαμε αντισυνταγματικό το «χαράτσι» της ΔΕΗ.

    Εμείς οι δικαστές αναστέλλουμε τις αποφάσεις της Διοίκησης για απολύσεις των συμβασιούχων

    Εμείς οι δικαστές κηρύξαμε αντισυνταγματικές τις μειώσεις των μισθών των στρατιωτικών και των σωμάτων ασφαλείας».

    Η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων καυτηρίασε τις «συνεχείς τροποποιήσεις των νόμων, η πολυνομία και οι αιφνιδιαστικές, αποσπασματικές και συχνά φωτογραφικές τροπολογίες σε άσχετα με το θέμα τους νομοσχέδια…» που οδηγούν όπως είπε σε δυσλειτουργία στη Δικαιοσύνης. Παράλληλα, έκανε λόγο για αδιαφορία της εκάστοτε κυβέρνησης για τα λειτουργικά προβλήματα και τις ελλείψεις στη Δικαιοσύνη.

    Από την πλευρά της η πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, πρόεδρος Εφετών, Ειρήνη Γιανναδάκη αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν να έρθει κάποιος να κάνει επενδύσεις σε μια χώρα που το κράτος δεν εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις αποδίδοντας ευθύνη στην κυβέρνηση για το ότι έχουν «μπλοκάρει» τα δικαστήρια. Μάλιστα, τόνισε η κυρία Γιανναδάκη, ότι στα Διοικητικά Δικαστήρια εκκρεμούν σήμερα 368.000 υποθέσεις εκ των οποίων οι 85.520 είναι φορολογικές.

    Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλης Αλεξανδρής πρότεινε να νομοθετηθεί κοινό όργανο δικαστών και δικηγόρων, το οποίο θα προωθεί τα προβλήματα στο χώρο της Δικαιοσύνης.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ΓΙΑΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;
      ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΙΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ;
      ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
      ΓΔΑΡΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΚΑΨΙΜΟ.

    2. Πολλοί λένε έχω εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Ψέματα είναι. Κανείς δεν σας έχει εμπιστσύνη, κούφια λόγια. Αν αληθεύουν έστω τα μισά από ότι λέτε, θα έπρεπε να παραιτηθείτε όλοι, να ταρακουνιστεί το σύστημα αλλά φοβάστε ότι θα χάσετε τα λεφτά. καλά σας λέω ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.a

    3. Φωνασκει και η τσατσα να συμαζευτουν οι εκδιδομενες στον οικο,μουχαχαχα.

    4. γιατί ψέμματα είπαν; αφού έχει λαδώσει το άντερο του δικαστικού σώματος δεκαετίες τώρα για να τους έχουν στα πούπουλα

    5. ΚΑΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΧΡΗΜΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

    6. Αφήστε τα αυτά κ.Δικαστές . Απορώ μα Τον παντοδύναμο Θεό με την αναισθησία και την αναξιοπρέπεια σας !
      Την ίδια ακριβώς ευθύνη έχετε με αυτά τα βρομερά καθίκια ! Κούφια λόγια λέτε τώρα , αν τα πιστεύατε αυτά που λέτε θα τους είχατε κάτσει όλους τους εθνοπροδότες στο σκαμνί για απείθεια ! Γίνατε δυστυχώς ένα κομμάτι από την ίδια πίτα …
      Ντροπή , θλίβομαι ειλικρινά για την παταγώδη κατάρρευσή σας που μοιραία συμπαρασύρει και ολόκληρη την χειμαζόμενη κοινωνία μας . Ήσασταν η τελευταία ελπίδα της !
      Όλα εδώ πληρώνονται όμως αργά η γρήγορα …ή μάλλον τα μισά , τα υπόλοιπα στην άλλη ζωή την αιώνια . Δώσατε ‘Ορκο κάποτε στον Μεγαλοδύναμο ! ! !
      Α… και για να μην το ξεχάσω κλείνοντας … αν και δεν τους γουστάρω καθόλου κλείστε όλους τους Χρυσηαυγίτες στην φυλακή , για να μην σας κάνει η κυβέρνηση και οι στοατζήδες ”νταντά”.

    7. RE TSOARA ENAS APO ESAS EINE O ATHANASIOY??
      PROTA ESEIS PREPEI NA THMORITHITE KAI META OI KYBERNONTES??
      OUST KOPROSKYLA

    8. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ ΓΑΠ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ Κ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΣΥΡΙΖΑΙΟ ΡΟΥΣΟ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΑΘΕΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ Κ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΘΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΕΣΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ Ο ΑΘΕΟΣ

    9. Οι νέοι μισθοί των δικαστικών και η μηνιαία αύξηση
      •Πρόεδρος Α.Π.: +1.111 ευρώ το μήνα, νέος μισθός 4.134 ευρώ
      •Αντιπρόεδρος και αντίστοιχοι +841 ευρώ το μήνα και νέος μισθός 3.721 ευρώ
      •Αρεοπαγίτης και αντίστοιχοι +782 ευρώ το μήνα και νέος μισθός στα 3.307 ευρώ
      •Εφέτης και αντίστοιχοι +636 ευρώ το μήνα και μισθός στα 2.894 ευρώ
      •Πρόεδρος πρωτοδικείου +471 ευρώ και μισθός 2.480 ευρώ
      •Πρωτοδίκης +289 ευρώ το μήνα και νέος μισθός στα 2.067 ευρώ
      •Πάρεδρος πρωτοδικείου +143 ευρώ και νέος μισθός στα 1.654 ευρώ
      •Ειρηνοδίκης Δ τάξης + 119 ευρώ το μήνα και νέος μισθός στα 1.488 ευρώ

      Ξεφτίλες, εμείς δουλεύουμε 10 ώρες τις μέρα για 400 ευρώ και σεις θέλετε να ζείτε σα μαχαραγιάδες. Και να υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα πα στο διάλο, αλλά εσείς τα έχετε κιμιάσει με τους νταβατζήδες και τους προδότες πολιτικούς και μας πίνετε μαζί το αίμα.

    10. ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ Κ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΑΠΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ε Κ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΕΙ? ΟΤΑΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ Κ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ Κ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΦΟΥ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ Κ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ? Ο ΛΑΟΣ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ?ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ Κ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ( ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ Κ ΑΡΠΑΓΗ ΔΗΜ ΧΡΗΜΑΤΟΣ κ α κ α ) ΠΡΩΤΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ Κ ΚΑΠΙΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΧΕΙ Κ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΗ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΞΕΠΕΣΜΟ?

      0

    11. O ENAS KOYΚΟΥΛΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ ΗΡΘΕ Η ΝΔ ΜΠΕΝΥ Κ ΠΡΙΝ Ο ΓΑΠ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΡΧΕΙΔΕΕΣ ΤΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΑΛΙ ΑΓΓΙΝΑΡΕΣ” ΤΟ ΑΣΜΑ ΑΓΓΙΝΑΡΑ ΜΕ Τ ΑΓΚΑΘΙΑ” ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ? ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΞΕΛ ΕΒΡΑΙΟ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΠΑΘΟΜΕΤ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ” Ο ΕΚΠΕΣΩΝ ΕΩΣΦΟΡΟΣ” Ο ΜΑΥΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΡΩΑ Κ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥ 21 ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΟΔΙΚΑΙΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Κ ΠΟΛΙΤΕΣ? ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΤΣΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Ο ΜΙΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΑΔΝΗΣ Κ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Κ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ

    12. Τι έγινε κορίτσια;;; Σας την έσκασαν και δεν σας τα έδωσαν τελικώς “κάτω από το τραπέζι” όπως είχατε συμφωνήσει;;;
      Βάλτε τον Ντογιάκο να τους βαφτίσει “εγκληματική οργάνωση” γιά να γλυτώσει και η χώρα !!!!

    13. Ο/Η ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ λέει:

      ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΥ ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΛΛΑ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΟΙΝΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ (άλλο ενα λιθαράκι στο δαίδαλο της δημόσιας διοίκησης) ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

      ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΡΕ;

      ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗ
      ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΜΕ 10ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ.
      ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ “ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ” ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.

      ΠΟΙΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ;
      ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ;

      ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΡΕ ΓΚΑΡΣΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ.

    14. Οι υποτακτικοι ,ακολουθοι των Σαμαροβενιζελων,που τους κανουν τα χατηρια για μισθολογικους και συμφερολογικους σκοπους ,αρχιζουν να αντιλαμβανονται τα αυτονοητα.Οτι δηλαδη εχουν ξευτιλιστει στα ματια του Ελληνικου λαου.

    15. ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΤΙΧΑΣΙΣΤΑ…ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΞΩ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ …ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΚΑΣΑΜ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…

    16. Αλητες προδοτες Σαμαροβενιζελοι. Εμεις οι δικαστες σας κραταμε ακομα στην εξουσια. Εμεις οι δικαστες βαζουμε φυλακη οποιον μας λετε για να συνεχισετε να κυβερνατε. Εμεις οι δικαστες κανουμε 3 χρονια να αποφασισουμε για να σας δωσουμε χρονο να αλλαξετε τους νομους. Εμεις οι δικαστες κανουμε τα στραβα ματια 40 χρονια στα εγκληματα που κανουν οι εγκληματικες σας οργανωσεις. Εμεις οι δικαστες αφηνουμε εξω με περιοριστικους ορους τα λαμογια σας και τους κλεφτες σας και βαζουμε φυλακή τους αθωους και τον λαουτζικο. Εμεις οι δικαστες αφηνουμε ελευθερους τους πρεζεμπορους για μπορουν να βρουν την δοση τους τα παιδια σας. Και εσεις προσπαθειτε να στρεψετε τους ηλιθιους που σας ψηφιζουν ακομα εναντιων μας. Αλητες Σαμαροβενιζελοι. ΟΧΙ στα ναρκωτικα.

    17. ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΧ..ΟΙ? ΟΥΣΤ ΛΑ…ΙΑ

    18. ΡΕ Λ..ΓΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΑ…ΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΗΠΩΣΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ.ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    19. Και την αλλη μερα παιρνουν πισω οτι τους εχουν κοψει και κανουn τις παπιες οι δικαστικοι. Εκβιασμοι με το γαντι ειναι αυτοι αν εχετε καταλαβει.

    20. Βέβαια εσείς οι δικαστές δεν ασχολείστε με το αν υπάρχουν λεφτά ή με το πόσο πρέπει να φορολογηθεί ο καθείς για να εφαρμοστούν τις αποφάσεις σας. Τα χρήματα δεν κερδίζονται με μία υπογεγραμμένη απόφαση.

    21. τα ιδια σκατα δικαστες κ πολιτικοι
      οι δικαστες δικαιωσαν αρχικα τους εαυτους τους(τι πρωτοτυπο!) κ για ναμη γινει σαλος εβαλαν απο κοντα κ τους ενστολους
      σε ολους τους αλλους (απολυμενους,συνταξιουχους κτλ) οι μειωσεις συνταγματικες
      ρε δε πατε να γ….
      κ το λεω εγω που ειμαι ενστολος

    Comments are closed.