ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ – «ΦΩΤΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: «ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ISIS – ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ;»

    Κοινοποίηση:
    isis_greece_(2)__article

    Σε μια απίστευτη καταγγελία η οποία προκαλεί προβληματισμό προχώρησε σήμερα η Χρυσή Αυγή.

    Αναλυτικά αναφέρει στο site της:

    Ένα κείμενο το οποίο δημοσιεύθηκε στην «Ελευθερία του Τύπου» της Τετάρτης δημιουργεί σκέψεις και προβληματισμούς. Υπό τον τίτλο « “Τυφώνας” κατά της τρομοκρατίας» και υπότιτλο «Σήμερα η άσκηση της ΕΛ.ΑΣ. σε σενάρια επιθέσεων του ISIS», διαβάζουμε τα εξής:

    “Ένα από τα πιο ακραία σενάρια ισλαμικής τρομοκρατίας αντιμετωπίζουν από νωρίς το πρωί δεκάδες αστυνομικοί στο κέντρο επιχειρήσεων του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.  στην Κατεχάκη. Ο «Τυφώνας» της ΕΛ.ΑΣ. (όπως είναι η κωδική ονομασία της άσκησης) περιλαμβάνει αντιμετώπιση επιθέσεων ταυτόχρονα σε διάφορα κτίρια, αλλά και επιθέσεις τζιχαντιστών  όπως έχουν χτυπήσει τον τελευταίο χρόνο σε ευρωπαϊκές χώρες. Τη διενέργεια της άσκησης είχε αποκαλύψει η «Ελευθερία του Τύπου» στις 11 Ιουνίου. Θα διαρκέσει περίπου οκτώ ώρες, ενώ για την αντιμετώπιση της «τρομοκρατικής επίθεσης» θα χρησιμοποιηθεί το σύνολο των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.! Στόχος είναι στο μέλλον να γίνει άσκηση με προσομοίωση ακραίου περιστατικού σε κάποια από τις εγκαταστάσεις της Αστυνομίας. Υψηλόβαθμα στελέχη στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. θα πρέπει να ανταποκριθούν σύμφωνα με τη θέση τους, και φυσικά η αντίδρασή τους και ο τρόπος με τον οποίο θα λειτουργούν και θα αποφασίζουν κάτω από έντονη πίεση θα αξιολογηθούν λίγες μέρες αργότερα.

    Επιτελείς των αρχών ασφαλείας που παρακολουθούν στενά το θέμα των ακραίων ισλαμιστών έχουν ξεκαθαρίσει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πυρήνες τζιχαντιστών. Το γεγονός ότι τα μεμονωμένα άτομα που έφυγαν από την Ελλάδα, για να πολεμήσουν στη Συρία δεν επέστρεψαν ποτέ, όπως και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην αρχή ακόμα της συγκρότησης δεύτερης γενιάς μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες, δίνουν συνθήκες προς το παρόν μεγαλύτερης ασφάλειας για την Ελλάδα και κρατούν χαμηλά το οποιοδήποτε επίπεδο απειλής. Ωστόσο, η Αστυνομία επικαιροποιεί τα σχέδια αντίδρασης  που αφορούν ευρείας κλίμακας χτυπήματα και ζητεί να ενημερώνεται για οποιαδήποτε εξέλιξη στο πεδίο των πληροφοριών από τις αστυνομίες της Ευρώπης”.

    Η τοποθέτηση του ρεπορτάζ, ότι «το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην αρχή ακόμα της συγκρότησης δεύτερης γενιάς μεταναστών από μουσουλμανικές χώρες, δίνουν συνθήκες προς το παρόν μεγαλύτερης ασφάλειας για την Ελλάδα και κρατούν χαμηλά το οποιοδήποτε επίπεδο απειλής» μάλλον προβληματίζει περισσότερο παρά εφησυχάζει. Εκφράσεις όπως «βρισκόμαστε στην αρχή ακόμα», «συνθήκες προς το παρόν», «κρατούν χαμηλά το οποιοδήποτε επίπεδο απειλής»  δεν δημιουργούν κλίμα ασφάλειας, αλλά αντιθέτως καλλιεργούν ανησυχίες για το τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον.

    Η άσκηση της ΕΛ.ΑΣ. έχει καθαρά προληπτικό (και συμβολικό) χαρακτήρα ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο που θα έπρεπε να ξέρουμε και το οποίο πιθανότατα να παραπέμπει σε μια εικόνα από ένα ζοφερό μέλλον, όπου η τρομοκρατική και δολοφονική δράση του ISIS θα επεκταθεί και στην Ελλάδα;

    xryshaygh.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Με τόσους που έχουν μπει την έχουμε βάψει άσχημα γιατί οι καραβαναδες μετά από 40 χρόνια ξεκίνησαν να δουλεύουν πρώτη φορά στη ζωή τους με το να καθαρίζουν τα σκατα των λαθρομεταναστών όσο για αστυνομία μπορεί μερικοί να κάνουν και φλερτ μαζί τους και να προκύψει και ένας αρρωστημένος έρωτας!

    2. Καλα θα κανουν οι οι χρυσαυγιτες να αρχιζουν να πλησιαζουν ξανα το λαο,γιατι απο το καθισιο και την οικογενειοκρατεια εχουν φτιαξει κατι κωλους σαν διθεσιους καναπεδες.Ολοι απο το παχος εχουν φτιαξει νεα κοστουμακια και διασκεδαζουν με μηδικο χρυσο…

    3. Μακάρι να γίνει το μπαμ μπας και ξυπνήσουν και οι τελευταίοι κοιμισμένοι και τελειώσουμε μια και καλή με τους αναρχοφιλελέδες και τα λαθρόσκατα που μάζεψαν στη χώρα.

      1. Φοβερό λεξιλόγιο. Ο μιχαλοβλάκας σου έκανε ιδιαίτερα;

    4. Καλά θα κάνη η ηγεσία της ΕΛΑΣ να δει τα χάλια που έχουν. Όταν βγαίνουν στα κανάλια και λένε “είμαστε στο πλευρό του πολίτη κοκ ” ,θέλουν και τα λένε; ;Τα πιστεύουν αυτά που λένε εκείνη την ώρα; ;Για δύο πράγματα κάνουν αυτοί με τα στολιδάκια στις στολές, α)να μαζεύουν ψήφους για το κόμμα που ανήκουν και β)να κάθονται στα μεγάλα γραφεία και να παίζουν με το tablet. Ξέρω ΑΤ στη περιοχή Λάρισας που αυτοί που υπηρετούν εκεί είναι χειρότεροι απ τους τζιχαντιστές. Αρνούνται να συλλάβουν επικίνδυνα άτομα επειδή κάποια απ αυτά τα άτομα εξασφαλίζουν για κάποιους αστυνομικούς θέση σε ψηφοδέλτια δημοτικών εκλογών. Κατά τα άλλα “είναι στο πλευρό του πολίτη και καλά τη δουλειά τους και το καθήκον τους “.Βαριές οι κατηγορίες και για αστυνομικούς που δεν αποκλείεται κάποιοι απ αυτούς να είναι και ηθικοί αυτουργοί σε απόπειρα. . .δε λέω παρακάτω. Ένα ολόκληρο ΑΤ για μπάζωμα, μαζί μ αυτούς που είναι μέσα. Τα ξέρουν αυτά οι αρχηγοί και οι εργατοπατέρες της ΕΛΑΣ που βγαίνουν στα κανάλια και γεμίζουν ψέματα και μ@λακίες; ;

    5. Γιατι, πιστεύουμε πως εμεις θα το γλυτωσουμε;;; Ουτε για αστείο μην πιστεύετε κατι τετοιο. Απλως εμας θα μας χτυπήσουν τελευταία, γιατι δεν τους συμφερει να το κανουν οςο ακομα αποβιβάζονται στα δικα μας νησιά. Μόλις ολοκληρωθεί ο αριθμός που θελουν, θα μας κηνυγησουν τοσο άσχημα που καποιοι θα βλαστημησουν την ωρα που έτρεχαν να τους σώσουν απο την θαλαςςα. Θα εύχονται να τους ειχαν αφήσει να πνίγουν….

    6. Γιατι, πιστεύουμε πως εμεις θα το γλυτωσουμε;;; Ουτε για αστείο μην πιστεύετε κατι τετοιο. Απλως εμας θα μας χτυπήσουν τελευταία, γιατι δεν τους συμφερει να το κανουν οςο ακομα αποβιβάζονται στα δικα μας νησιά. Μόλις ολοκληρωθεί ο αριθμός που θελουν, θα μας κηνυγησουν τοσο άσχημα που καποιοι θα βλαστημησουν την ωρα που έτρεχαν να τους σώσουν απο την θαλαςςα. Θα εύχονται να τους ειχαν αφήσει να πνίγουν,

    Comments are closed.