ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ – ΟΙ ANONYMOUS ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ “ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ” ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ. ΓΕΡΟ ΜΠΑΜ ΣΤΗΝ “ΚΑΡΔΙΑ” ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΛΑΙΝΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ

    Κοινοποίηση:
    plist

    Συναγερμός στις Αρχές

     

    Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η ιστοσελίδα στην οποία δημοσιεύονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, deltio.tnomik.gr.

    Για την επίθεση στη σελίδα ευθύνεται, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει σε ανάρτησή της στο Facebook, η ομάδα χάκερς «Anonymoυs Greece».

    plist2

    Μία μέρα πριν την «επίθεση» στο site, μέσω και πάλι της σελίδας στο FB, οι Anonymous είχαν φροντίσει να αναρτήσουν ένα σκληρό μήνυμα με αποδέκτη την ελληνική κυβέρνηση. Εκεί, μεταξύ άλλων, καταφέρονταν στην «ανάλγητη» διοίκηση του ΕΟΠΥΥ με αφορμή την ιστορία της μικρής Νεφέλης, ενώ τόνιζαν ότι δεν θα επιτρέψουν στα «ξένα κοράκια» να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών.

    Αναλυτικά η ανάρτησή τους: «Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση, στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της. Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών! Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα. Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Οποιος πιστεύει σε παραμυθία τυπου Anonymoυs πρεπει να εχει πολυ καμένο εγκέφαλο. Και καλό θα ειναι οταν κανετε ρεπορταζ να το κανετε καλα. Αυτο που εριξε το χαφιεδομάνη ειναι η σελιδα των πληροφοριών και ΟΧΙ των πλειστηριασμών

    2. ΜΠΡΑΒΟ ΧΙΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ
      ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΣ. ΖΗΤΩ ΟΙ ANONYMOUS

    3. κανένα σπίτι στα χέρια κομουνιστοσυμμορίτη.

    4. Αυτοί τουλάχιστον μάχονται υπέρ δικαίου. Και παραμένουν στην αφάνεια. Μακάρι να παραμείνουν ανιδιοτελείς και αντικειμενικοί.

    5. Να τους τα πάρουν να γλιτώσουμε όσοι ΔΕΝ πήραμε δάνεια . Αντί να τους τα πληρώνουμε εμείς …. Ας πρόσεχαν.

      1. ΑΥτα που πληρωνετε εσεις ρε μιριγκογκο ειναι οι προδοσιες αυτων που ψηφιζετε , τα θαλασσαδοναεια των καναλαρχων,τα δανεια των κομματων και τα νταβατζηλικια των τροϊκανων.Ακομα δεν καταλαβες τι πληρωνεις και εχεις και αποψη.

      2. “συγχαρητήρια” για τον τροπο σκεψεις. να παρουν για κομματι ψωμι το σπιτι του καθενους καημενου που εξαθλιωσαν και δεν μπορει να πληρωσει και ολα αυτά τα τομαρια που εχουν φαει τ’αντερα τους να είναι στο απυροβόλητο. και παλι “συγχαρητήρια” για την “αλληλεγγυη” που δειχνεις στους συμπατριώτες που που κινδυνεύουν να μεινουν στο δρομο.

    6. Μπραβο παιδια μην την αφήσετε ποτε να ξανανεβει. Οσο μπορειτε χτυπάτε την

    Comments are closed.