ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ- ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΝΕΚΡΗ ΖΩΝΗ

    Κοινοποίηση:
    Capture

    Καίγονται αυτοκίνητα στην Τοσίτσα και Καλλιδρομίου

     

    IX2

     

    IX3

     

     

     

    IX4

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. Κτυπησαν παλι οι αναρχοαριστερες υπανθρωπες πουστρες

    2. Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο Τοσκας να δίνει εντολές να μην αντιδράνε οι αστυνομικοί στους μπαχαλάκηδες. Ο υπουργός προστασίας του αλήτη θα πληρώσει τα σπασμένα; Ο πολίτης ήταν κλεισμένος στο σπίτι του βλέποντας να καταστρέφεται η περιουσία του. Θέλουν να λένε τα παρτάλια ότι έχουμε δικαιοσύνη; Δημοκρατία και λοιπές μαλακίες που υπάρχουν μόνο στην Ουτοπία ηλιθίων; Αν έχουμε δικαιοσύνη, δικαστές του Μπουρδελιστάν, στείλτε τον λογαριασμό στον Τόσκα, στον ηθικό αυτουργό. Αυτός αποφάσισε να ρημάξουν περιουσία που δεν του ανήκει, άρα είναι ένοχος. Όσο για τον Γρηγορόπουλο έχει γίνει και αυτός ένας αντιπαθής νεκρός, χωρίς να φταίει ο ίδιος βέβαια, επειδή καπηλεύονται τον θάνατο του για να βλάψουν ανθρώπους που δεν έφταιξαν σε τίποτα, κάθε χρόνο. Οι γονείς του γιατί είναι στην μούγκα; Ντροπή τους που δεν ζητάνε να σταματήσει αυτο το χάλι. Γιατί δεν κάνουν τα πρόβατα οι μαθητές καμιά πορεία για όλους τους δολοφονημένους; Ετσι κάθε μέρα πορείες, να τους στήνουμε μνημεία και να τους λέμε ήρωες. Η έλλειψη κοινωνικής παιδείας δημιουργεί πρόβατα και τράγους που βόσκουν στο λιβάδι της υποτιθέμενης επανάστασης. Επαναστάτες πρόβατα δεν υπήρχαν ποτέ.

    3. Βγηκαν και παλι τα στημενα πλουσιοπαιδα στους δρομους!!Ντροπη του ανθρωπινου ειδους ανωμαλοι υπανθρωποι κρατικοδιαιτοι αναρχομπολσεβικοι!

    4. Ωραίος ο ανώνυμος…πες τα ρε Αλανι….μην μασάς!!!!!

    5. ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΤΩ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΠΤΩΣΗ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ

    6. ΖΗΤΩ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ !!!

    7. Τωρα οι περισσοτεροι μπατσοι ειναι τα πρακτορια που καινε την αθηνα για ξεκαρφωμα.

    8. ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΣΠΑΝΕ, ΜΙΣΘΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΟΜΙΖΩ. ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ? Α ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑΙ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΦΡΑΓΚΟ ΓΙΑ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ ΠΙΑ, ΣΠΑΣΤΑ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΟΥ ΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΕΓΩ ΠΛΕΡΩΝΩ. ΦΕΡΕ ΚΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΛΕΡΩΣΩ, ΓΙΑΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΥΨΟΜΕΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ΑΠΟΘΑΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ ΑΜΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΕΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ITS OK, ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ, ΤΟ ΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕ ΣΥ ΧΙΕ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΓΑΜΗΣΙ, ΠΙΠΑ ΚΩΛΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, 400 ΧΡΟΝΙΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΚΑΙ 196 ΠΡΟΣ 197 ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΙΣΩΚΟΛΛΗΤΟ SPECIAL EDITION ΜΕ ΛΙΓΟ ΣΑΛΙΩΜΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑ ΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΜΗ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ 200+ ΝΑ ΜΗ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΤΟΥΡΗΣΑΝ ? ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΑΞΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ !!!

      1. ΖΗΤΩ Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ !!!

    9. ΑΡΘΡΟ 105 ΕισΝΑΚ: Για παράνομες πράξεις ή παραλείψεις των οργάνων του δημοσίου (ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ)κατά την άσκηση της δημόσιας εξουσίας που τους έχει ανατεθεί, το δημόσιο ενέχεται σε αποζημίωση, εκτός αν η πράξη ή η παράλειψη έγινε κατά παράβαση διάταξης που υπάρχει για χάρη του γενικού συμφέροντος. Μαζί με το δημόσιο ευθύνεται εις ολόκληρον και το υπαίτιο πρόσωπο(ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ), με την επιφύλαξη των ειδικών διατάξεων για την ευθύνη των υπουργών.

    Comments are closed.