ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ (UFO) ΠΕΡΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ – ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΧΩΡΙΚΟΙ- ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ “ΤΣΟΥΞΕΙ” ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ; (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ufo_crete-630x400

    Χωρικοί στην Κρήτη επιμένουν ότι είδαν UFO (ΑΤΙΑ – Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) πάνω από τα σπίτια τους.

    Οι κάτοικοι του χωριού άρχισαν να τηλεφωνούν μαζικά και να περιγράφουν εικόνες. Λίγο αργότερα έφτασαν τηλεοπτικές κάμερες στο σημείο.

    Τα επίμονα τηλέφωνα κατοίκων του Ζαρού που υποστήριζαν ότι είδαν ιπτάμενο δίσκο να διασχίζει τον ουρανό και να χάνεται στον ορίζοντα πάνω από τα Βορίζια ανάγκασαν τηλεοπτικά συνεργεία να ανηφορίσουν για λίγο στο χωριό .

    «Ήμουνα έξω στην αυλή του σπιτιού μου όταν κατά τις 10 η ώρα περίπου πέρασε από πάνω μας ένας φωτεινός δίσκος μέχρι χάθηκε στον ορίζοντα…

    »Αλήθεια σας λέω, αν δεν με πιστεύετε ρωτήσετε και την Παντελίνα που το είδε κι αυτή και ο άνδρας της» είπε η πρώτη γυναίκα που ρωτήθηκε σύμφωνα με το apopsilive.gr.

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Η Καραφλα του Γιωργακη του Παπανδρεου γυαλιζε,του ουφο απτο πρωην Παστοκ.

    2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΣΕΙΣΜΟ… ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

      1. ΤΟ HAARP ΚΑΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΟΣΟΥΝΕ ΣΤΑ ΑΤΙΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    3. Όχι καλοί μου χριστιανοί,ο προφήτης Ηλίας ήταν!

    4. Τι τσε τσε τσε μωρη. Η πιο απλή Ελληνική λέξη, πες την σωστά!

    5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΡΕΛΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΛΟΓΙΚΑ.
      ΤΑ ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    6. Κρητικοί συνέλθετε. Μπαφος και αλκοόλ Δ ταιριάζουν. Και αν είσαι και γριά ή γέρος ακόμα χειροτερα

    7. Αγαπητοί ο ISS δεν φαίνεται σαν UFO. Μην λέτε ότι να’ναι. Ο ISS όταν τον βλέπεις (που δεν τον βλέπεις εύκολα) φαίνεται σαν ένα αστέρι που κινείται. Αυτό που λένε τα γερόντια είναι κλασσική θέαση δίσκου.

    8. Ο ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΤΕΡΙ, ΟΧΙ ΔΙΣΚΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΠΑΡΕΙ ΟΙ ΕΞΩ-ΓΗΙΝΟΙ [ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩ-ΓΗΙΝΟΙ], ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ! ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΗΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!

    9. Και δεν τον πλακώσαν στις μπαλωθιές; Αλλου κι αλλου τις ριχνουν.

    10. Διεθνής διαστημικός σταθμός. Πέρασε πάνω απο την Ελλάδα προχτές 90 μοίρες κάθετα πάνω απο την κρήτη

    11. Στις 10 το βράδυ εκείνη την ημέρα περνούσε ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (ISS) πάνω από την Ελλάδα και ήταν ιδιαίτερα λαμπρός! Αυτό είδαν οι σύντεκνοι! Τώρα πως με την φαντασία τους το έκαναν και δίσκο, δεν ξέρω…

    Comments are closed.