ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΩΣ ΗΘΙΚΟ ΑΥΤΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ! ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΡΑΒΕΣΤΙ” ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΡΙΞΕ ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ÅÐÉÈÅÓÇ ÓÔÏÍ ÄÇÌÁÑ×Ï ÈÅÓÓÁËÏÍÉÊÇÓ ÃÉÁÍÍÇ ÌÐÏÕÔÁÑÇ ÊÁÔÁ ÔÇ ÄÉÁÑÊÅÉÁ ÅÊÄÇËÙÓÇÓ ÃÉÁ ÔÇÍ ÇÌÅÑÁ ÌÍÇÌÇÓ ÔÇÓ ÃÅÍÏÊÔÏÍÉÁÓ ÔÙÍ ÅËËÇÍÙÍ ÔÏÕ ÐÏÍÔÏÕ  ÖÙÔÏÃÑÁÖÏÓ: ×ÇÑÁÓ Á×ÉËËÅÁÓ

    «Χολέρα – πολιτικό τραβέλι» – Άθλιες ύβρεις Ψωμιάδη κατά Μπουτάρη λίγο πριν την τραμπούκικη επίθεση

    Συνέντευξη στην κάμερα έδινε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ο οποίος και βρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης για την Γενοκτονία των Ποντίων, όταν τραμπούκοι επιτέθηκαν στον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

    Ο πρώην περιφερειάρχης ακούγοντας τα γιουχαΐσματα κατά του κ. Μπουτάρη, λίγο πριν άγνωστοι του επιτεθούν με μπουνιές και κλωτσιές έσπευσε να «ρίξει λάδι στη φωτιά» λέγοντας στην κάμερα:

    «Αυτός έχει ξεπουλήσει την Μακεδονία, αυτός, ναι! Αυτή η χολέρα. Αυτό το τραβέλι το πολιτικό».

    Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο συγκάλεσε ο Γιάννης Μπουτάρης – Εξελίξεις στις έρευνες για την επίθεση!

    Ο Γιάννης Μπουτάρης θα μιλήσει για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες. Προσπαθεί να συνέλθει από την άγρια επίθεση…
    Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι δύο προσαγωγές υπόπτων για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, χθες, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου. Πρόκειται για έναν 20χρονο και έναν 36χρονο, Έλληνες υπηκόους, εκ των οποίων ο δεύτερος έχει καταγωγή από τη Γεωργία.

    Σύμφωνα με τη δικογραφία, από τη Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας που ενήργησε την προανάκριση, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για την ταυτοποίηση και άλλων ατόμων που εμπλέκονται στο επεισόδιο και εξετάζεται ο βαθμός συμμετοχής τους στην επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

    Έκτακτο δημοτικό συμβούλιο στη Θεσσαλονίκη
    Ο Γιάννης Μπουτάρης θα τοποθετηθεί αύριο το μεσημέρι από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να περιγράψει τον εφιάλτη και να δώσει τη δική του εκδοχή για τους δράστες των επεισοδίων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. δεν έχουν καμία δουλειά οι πόντιοι να χτυπήσουν τον Δήμαρχο
      δεν θέλω να εκφραστώ χειρότερα

      1. Συντρόφισσα αγόρασα ένα κερί αποτρίχωσης με μέλι και κάνει επαναστατικό χαλάουα σε λέω.

        1. χαχαχαχαχαχαχα!!!! Peter Μανταλενα..χαχαχαχαχα!!! εισαι απιστευτος ρε φιλε…κλαιω..

      2. ΜΑ ΒΡΕ ΜΑΡΑΚΙ…..ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΟΝΤΙΟΙ.
        ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΡΑΝΤΕΛΛΕΝΕΣ ΧΑΤΑΛΑΔΕΣ……
        Α!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΣςΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΛΑΤΑΚΙ ΝΑ ΣΕΡΝΕΙΣ ΤΟΝ ΧΟΡΟ…..ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΩ…

      3. Μαρία
        Αντε πνιξου βλαμμενη. Αν δεν εχουν οι Πόντιοι δικαιωμα να τον ξύλο φορτώσουν, ποιος εχει;;; Αυτο το όρθιο ζώο δεν ειναι που είπε …χεστηκα αν ο Κεμαλ σκότωσε Ελληνες;;;….ηλίθια, για τους Ποντίους μιλούσε. Ανισόρροπο, τοξικο απόβλητο.
        Μπροστά σε αυτα που εκανε και είπε, δεν έπαθε τιποτα. Χαδια ηταν ολα αυτα. Τωρα επρεπε να βλεπει τα ραδίκια ανάποδα, αυτο το σκουπιδι. Εξ αλλου οτι σπέρνει κανεις, αυτο θερίζει. Κι αυτος έσπειρα ανέμους, επομενο ειναι να θερίζει θύελλες τωρα.

        1. Δεν ειναι Μαρία Μαριος ειναι και μουστακαλής τρέζεκε και φιλελε

    2. ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ .ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.ΡΩΤΩ.

    3. Η μεγάλη των ντονμέδων σχολή ξαναχτυπά…

    Comments are closed.