ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ! ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

    Κοινοποίηση:
    ellada tourkia

    Μεγάλη αποβατική άσκηση στον κόλπο της Σμύρνης, απέναντι από την Χίου και τις Οινούσσες που συχνά πυκνά τελευταία προκαλεί, θα πραγματοποιήσει η Τουρκία το επόμενο διάστημα. Είναι προφανές πώς οι αποβατικές ασκήσεις αποτελούν πρόβα κατάληψης ελληνικών νησιών και αυτό προκαλεί ανησυχία στην Αθήνα, η οποία όμως απαντάει με τον δικό της τρόπο. Δεν είναι τυχαία η επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή στη βάση ελικοπτέρων των Μεγάρων όπου έδωσε εντολή για την εξέταση όλων των πιθανών σεναρίων μάχης και την βελτιστοποίηση τους.

    Συγκεκριμένα χθες ο Α/ΓΕΣ επισκέφθηκε το στρατιωτικό αεροδρόμιο Μεγάρων όπου επιθεώρησε το χώρο λειτουργίας του νέου προσομοιωτή πτήσης ελικοπτέρων και παρακολούθησε επίδειξη των δυνατοτήτων του, ενώ επισκέφθηκε τους υπό κατασκευή χώρους στέγασης, του εξομοιωτή πτήσης ελικοπτέρου τύπου Chinook.

    Στη συνέχεια, ο κ. Στεφανής έδωσε οδηγίες, σχετικά με την οργάνωση της εκπαίδευσης, με εξέταση όλων των πιθανών σεναρίων μάχης, με σκοπό τη βελτιστοποίηση αυτής. Να σημειωθεί πώς στο αεροδρόμιο βρίσκονται και επιχειρούν τόσο ελικόπτερα Chinook όσο και επιθετικά ελικόπτερα Apache.

    Ο κ. Στεφανής συνεχάρη τους διοικητές, για τη διατήρηση του εξαιρετικού βαθμού ετοιμότητας, που επιδεικνύεται καθημερινά, τόσο στο πλαίσιο προγραμματισμένων και έκτακτων επιχειρησιακών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, όσο και στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς.

    Στο αεροδρόμιο Μεγάρων ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού

    fdghfido6

    fdghfido2

    fdghfido4

    Την ίδια στιγμή η Τουρκία εξέδιδε NOTAM με την οποία δέσμευε ολόκληρη τη χερσόνησο του Τσεσμέ, απέναντι από τη Χίο και σχετικά κοντά στις Οινούσσες για να διεξάγει στρατιωτική αποβατική άσκηση. Στην άσκηση που είναι προγραμματισμένη για το πρώτο 10ημερο του Μαΐου, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν κληθεί και ξένοι στρατιωτικοί ακόλουθοι.

    Να σημειωθεί ότι πριν από δύο χρόνια την άσκηση EFES 2016 είχαν παρακολουθήσει εκπρόσωποι από 79 διαφορετικές χώρες. Ανάμεσα σε αυτές υπήρχαν παρατηρητές από ΗΠΑ, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ιαπωνία, Ουκρανία, Πολωνία, Σαουδική Αραβία και Κατάρ.

    Η προαναγγελία της άσκησης «Efes» έγινε με τις ΝΟΤΑΜ B0973/18, B0977/18, B0978/18 και B0979/18 ενώ άλλες μικρότερης κλίμακας ασκήσεις θα λάβουν χώρα, πάνω κάτω το ίδιο χρονικό διάστημα σύμφωνα με αντίστοιχες ΝΟΤΑΜ που εξέδωσε η Τουρκία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ναι ναι θα τους πνίξει στη θάλασσα τους Μογγόλους ο ΤΣΙΠΡΑΣ, μ’ αυτό το πλευρό να κοιμάστε.
      Όλη η ΜΑΓΚΙΑ του ALEXIS ήταν να κάνει ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ σχoλείων.
      Τώρα είναι ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟS, ο θιασώτης του ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ.
      Έχουν πέσει αδερφέ μου με τα μούτρα στο φαγοπότι κι αυτός και όλη η αριστερο ΠΑΡΕΑ του.
      ΟΛΟΙ τους οι άκαπνοι,οι ανυπότακτοι, οι αμφισβητίες των εννοιών του ΕΘΝΟΥΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, λόγω και έργω, περιμένετε να πνίξουν τα Μογγόλια στη θάλασσα; Ε είστε τουλάχιστον ΑΦΕΛΕΙΣ.
      Ακούσατε τον Πρωθυπουργάρα σας να βγάλει κιχ για όσα γίνονται;
      Εσείς τον βγάλατε, τώρα ετοιμαστείτε για τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…

    2. Τον Στεφανή, ο Τσίπρας δεν τον επέλεξε;
      Εδώ και ο απλούστερος διευθυντής του δημοσίου γίνεται μόνο με εντολή κομματικού γραφείου ΣΥΡΙΖΑ και για τον αρχηγό ΓΕΣ μιλάτε;
      Επομένως για ποιον Παπαδόπουλο μιλάτε ρε χάνοι; Θα πιανε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ το χέρι της μάνας όταν διαμαρτυρόταν στον ΚΟΥΝΟΥΒΕΛΗ για το φυλακισμένο στρατιωτικό γιό της; Τόσο εύκολα ξεχνάτε;
      Είναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ, αφού υπηρετούν και δέχονται εντολές από ένα ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ.
      Εδώ ξηλώθηκε το στράτευμα από τα πιο ΑΞΙΟΜΑΧΑ στελέχη του, για να μην του βγουν του μπουλουκο ΤΣΙΠΡΟΠΑΙΔΟΥ και του άλλου του μπουλουκο ΣΥΓΚΑΜΕΝΟΥ μπροστά και τους αφαιρέσουν την γαμημένη την καρέκλα της εξουσίας, που την γαμάνε κανονικά αφότου ανέλαβαν, αυτοί και όλο το ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σκυλολόι.
      Έχουμε ένα ακέφαλο στράτευμα, ΑΞΙΟΜΑΧΟ μεν, αλλά με ΑΚΥΡΩΜΕΝΑ τα πιο ΑΞΙΑ ηγετικά του στελέχη.
      Τι περιμένετε; Τα χειρότερα έρχονται. Έρχεται η ΕΚΔΙΚΗΣΗ των σφαγμένων κεφαλών του στρατού και δυστυχώς είναι ο θάνατος αθώων στρατιωτικών μας και όχι ο θάνατος των ΥΠΑΙΤΙΩΝ.
      Ο ΘΕΟΣ να βάλει το χέρι του.

    3. ΓΙΟΥΣΟΥΦ ΑΡΑΠΗΣ ΠΟΛΕΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΨΕ ΣΟΥΦΗ Μ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΤΣΕΙ Ο ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΤΑ ΣΚΕΡΙ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΡΕΙΣ.ΛΕΒΕΝΤΕΣ

    4. ΑΕΡΟΠΟΡΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΟΥΚΑΔΕΣ ΠΝΗΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

    5. Oσο και να τρεχει ο Στεφανης και ο καθε αντιστοιχος τα τομαρια θα μας πουλουσουν με την πρωτη ευκαιρια …
      Φυσικα εννοω τα τσογλανια τους πολιτικους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ …
      Επισης δεν καταλαβαινω .,.,.,.,γιατι παντα στην αμυνα απεναντι στους μουεζινηδες ?
      Γιατι δεν παραβιαζει τοσο τα εναερια οσο και τα θαλασσια συνορα και ο Ελληνας να κραταμε στην τσιτα τα μογγολια και να εχουν και αυτοι τον φοβο μας ?

    6. Ρε πήξαμε στις παρελάσεις τις προσοχές και τις επιθεωρήσεις.Μας κάνανε ξεφτίλα παγκοσμίως,μία σφαίρα ρε κομάντος θα ρίξετε επιτέλους ή φοβάστε μη σαν απολύσουν και δε μπορείτε μετά να πατάτε το pin.Γεμίσαμε δημόσιους ένστολους και μη,απορώ γιατι χαλάμε τόσα λεφτά και πληρώνουμε τόσους κηφήνες τη στιγμή που οι τύποι είναι άσφαιροι πάνω από 40 χρόνια.Πηγαίντε στην παρέλαση και φωνάξτε ΟΥΚ να σας δει καμιά γιαγιά και παίξτε μάχιμοι

    7. οποιος που..ης Μογγολος πατησει τα βρωμοποδαρα του σε ελληνικο εδαφος θα του τα κοψουμε απο την μεση!
      ελατε να τα παρετε κουφ…ες!

    8. Μην το σκεφτεσται συνελληνες σαν την κυπρο θα μας πουλησουν οι πολιτικοι μαζι με υα σκουπηδια τους πουλημαινους τους στρατιωτικους και απλα θα τους κοιταμε οπως τοτε

    9. Ο παπαδοπουλος ηταν ενας και μοναδικος καμμια σχεση δεν εχουν οι σημερινοι αρχηγοι του στρατου με αυτον μην τα ξεφτοιλιζουμε ολα οι σημερινοι ειναι προδοτες πουτανες των εβραιων και φιλιπινεζες του πατσοκοιλαρα ανθελληνα καμμενου και των υπολοιπων κατσαπλιαδων πολιτικων σκουπηδιων

    10. Προδοτες κομματοσκυλα καραβαναδες κανονιστε μαζι με τα σκουληκια τους πολιτικους να τους φτιαξεται το εδαφος αλλα κυπρο και απλα να κοιτατε την καταστροφη ειστε στρατος του νατο των εβραιων και οχι των ελληνων

    11. Αρχηγε Στεφανη,σε κοβω μαχιμο κι εξυπνο ανθρωπο.Σαν να εχεις κατι απο Γ.Παπαδοπουλο.Φροντισε να το εκμεταλλευτεις καταλληλα.

    12. Επιχειρηση ” Βαριοπουλα “. Μια απο, τα ιδια.

    13. Για να κάνουν ασκήσεις περί κατάληψης νησιών ένα πράγμα σημαίνει. Τι δεν κατάλαβες? ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ

    Comments are closed.