ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ! ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ! ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ » ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ»- ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ!

    Κοινοποίηση:
    notis-696x391

    Με μακελειό απειλούν οι Αλβανοί τις τελευταίες ημέρες στην επικείμενη συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στα Τίρανα στα τέλη Μαίου! Τα social media της γειτονικής χώρας έχουν κατακλυστεί με μηνύματα μίσους κατά του τραγουδιστή λόγω την ακροδεξιών και εθνικιστικών του αναφορών με στόχο τους Αλβανούς που ζουν στην Ελλάδα.

    Ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στις 24 Μαίου στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας παρα το γεγονός πως ο ίδιος έχει μιλήσει αρκετές φορές απαξιωτικά για τους Αλβανούς αλλά και την Αλβανία! Εύλογα χρήστες του διαδικτύου στην Αλβανία αναρωτιούνται γιατί καταδέχεται να δώσει συναυλία σε μια «εχθρική» χώρα!

    Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί τον αποκαλούν ως «Χίτλερ» της Ελλάδας, τον θεωρούν ανεπιθύμητο στην Αλβανία και απειλούν με επεισόδια την ημέρα της συναυλίας.

    Nωρίτερα συγγραφέας Γκαζμέντ Καπλάνι έχει σχολιάσει σχετικά με την επίσκεψή του Ν. Σφιακανάκη στην Αλβανία, δηλώνοντας ότι προβληματίζονται πώς οι Αλβανοί θα πληρώσει 100 ή 200 ευρω για έναν Έλληνα τραγουδιστή ο οποίος καλεί τους Αλβανούς «σκουπίδια» τραγουδά για την Χρυσή Αυγή .

    Κατα αποκλειστικότητα το sitemou.com σας παρουσιάζει κάποια απο αυτά τα σχόλια που υπάρχουν εκατοντάδες στα site και στα social media

    sxolia-gia-noti

    1

    2

    3

    Η συναυλία διοργανώνεται από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της χώρας, ο οποίος φαίνεται ότι διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Ράμα και θα πραγματοποιηθεί στην μεγαλύτερη αίθουσα εκδηλώσεων της Αλβανικής πρωτεύουσας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    62 Σχόλια

    1. αφηστε τον μεγιστο και βγειτε στους δρομους και γαμηστε κομμουνια αριστερα αρχιδια ρουβικωνες κι αναρχιδικα απολοιφαδια

    2. ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΥς ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ

    3. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ Ο ΝΟΤΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ.ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΝΟΤΗΣ.ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ .ΜΑΓΚΑΣ

    4. Ο/Η ελάτε με σουγιάδες, ελάτε με μαχαίρια, φασίστες θα σας σπάσουμε τα πόδια και τα χέρια λέει:

      Μακάρι να τον ξεκοιλιάσουν τον φασίστα.

      1. .I. Φασίστας είσαι καραγκιόζη.

    5. o αρχοντα ςτης πιστας ή ο αρχοντας των αλβανων?

    6. ΒΛΑΝΤ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ!!! ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΠΑΠΑΡΙΑ!!! ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΒΛΑΝΤ……

      1. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ…ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΝΩΣ,….ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ…ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ……ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ..

        1. ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΡΕ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΕ ΜΗΝ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΣΟΥ!!! ΟΥΣΤ ΜΟΥΛΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ….

          1. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙ….ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΛΕΒ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΩΜΑΙ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ..

          2. ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ ΑΝΑΡΧΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ…..ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΛΟΙ ΡΕ…

          3. ΒΛΕΠΩ ΣΕ ΤΖΟΥΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΕΕ……ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΕΝΤΙΕΘΝΙΚΙ…..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ……ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΞΑ….ΘΕΣ ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ..!!!!…ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΝΑ..

          4. ΒΛΑΚΑΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΓΩΝΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

          5. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΦΟΡΑ ΤA ANARXOARISTERA KORITSIA.ΟΧΙ ΤΟΝ VLAD. ΒΛΑΚΑΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΓΩΝΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      2. ΜΟΥ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΝΕΙΣ ΤΟΝ VLAD.ΓΙΝΑΜΕ ΔΥΟ ΟΙ ΤΙΜΩΡΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ.ΠΛΑΚΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΑΝΤΩΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ.VLAD ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑΓΩΓΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ.ΝΑ ΤΙΣ ΔΕΙΡΟΥΜΕ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΗΔΗΞΟΥΜΕ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΜΟΛΗΣΟΥΜΕ .ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΟΥ ΚΟΥΔΟΥΝΙΟΥ.ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ.

        1. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΑΚΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ….ΘΑ ΦΕΓΓΟΥΝ ΣΑΝ ΠΙΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ..ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ..

    7. ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΗΤΑΝ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΠΤ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΟΡΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΥΡΑΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΕΝΕ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ?

    8. Άντε ρε Βλαντ κάνε το σχόλιο σου,μην φοβάσαι δεν δαγκώσουμε…!!

      1. ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ…ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΩ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΣΑΣΤΕ..ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΗΤ..

        1. Καλα ρε βλαντ ποιος ειναι ο λογος? Καναμε λιγο χαβαλέ μεταξύ μας μην τα παιρνεις ολα τοσο σοβαρά! Καταβαθος κ εγω σε παω καναμε μεταξύ μας κ καμια πλακίτσα να παιρναει η ωρα…

          1. ΟΧΙ…..ΓΕΙΑ ΣΑΣ…ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΗΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΩΣΤΑ…ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ…ΕΠΙΣΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ..ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ….ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ….ΓΙΑΥΤΟ ΤΕΡΜΑ..ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΛΛΟ ΣΧΟΛΙΟ,…..ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ…..ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

        2. οχιιιιιιιιι μη μας το κανεις αυτοοο

    9. θα τους πει καλησπερα παλιοπαιδα στα αλβανικα ακουσα

    10. αντε κ στην* πολη* να τραγουδας κ για τους τουρκαλαδες μαλακα κ υστερα γραφε τραγουδια για τον σολωμο κ για το ποσο μαγκας ηταν

    11. ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΡΑΓΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ?
      ΤΩΝ ΑΚΡΩΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙ,
      ΜΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ
      ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΣ ΣΤΑΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ…. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΕ ΠΟΥΝΕ ΑΔΙΚΩΣ ΑΚΡΑΙΟ ???

      ‘Η ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ Ή ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ
      Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΛΑΘΟΥΣ !!!

    12. Ρε ηλίθιοι, έχετε καθόλου ακουστά για την βόρεια ήπειρο; Εκεί ζούν Έλληνες πιό Έλληνες από εσάς τους καμμένους από τα κινητά, τα φέισμπουκ και τους καναπέδες.
      Γι`αυτούς θα πάει να τραγουδήσει, ηλίθιοι ε ηλίθιοι….
      Πως να πάμε μπροστά έτσι όπως το έχετε κάψει….
      Χαλαρώστε στους καναπέδες σας, φάτε τον τσίπρα σας, μόλις χορτάσετε ψηφίστε τον Κούλη και μην ανησυχείτε, κάποιος άλλος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα, καμμένοι νεοέλληνες…..

      1. Ναι ρε ουγκανο θα παει για την Βορεια Ηπειρο και οχι για να τα κονομησει.
        Ε ρε σανο που μασατε εσεις τα εθνικια.

      2. ΣΩΣΤΟΟΟΣ.ΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΝΟΤΗ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΠΑΛΙ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΟΛΑ ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ .ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΝΟΤΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΨΥΧΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ SEX ΦΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΜΗΔΕΝ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ KANEIΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ .ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΨΑΓΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ….

    13. Τι έγινε κούκε ; Γιατί δεν δημοσιεύεις το σχόλιό μου;

    14. Λεγεται πως θα παει και Σκοπια ο μαλακας μετα

      1. θα περασει κι απ της μανας σου τ απογευματακι

        1. Μπα δε θα προλάβει, γιατί θά ναι απασχολημένος στης δικιάς σου.

    15. ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΡΕ. ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΝΑ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

    16. Εδω ολο το αρχηγείο της χα κανεις νυχτερινές «δουλειες» με τους Αλβανούς….αυτος ο βλάκας σας πείραξε?

    17. ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ.

    18. Τι σε έκανε να πάς να τραγουδήσεις για τους Αλβανούς ,που ούτε η Entela Fureraj ,η γνωστή στην Ελλάδα ως Μεξικάνα Φουρέιρα καταδέχτηκε ποτέ να πάει να τους διασκεδάσει με τα ομολογουμένως υπέροχα γύφτικα λικνίσματά της . Είχες ανάγκη τα λεφτά τους ή θα ανέβαιναν οι μετοχές σου . Ακύρωσε αυτή τη συναβλία ,είναι ξεπεσμός .

      1. ΡΕ ΣΕ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ

    19. ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΤΟΥ Ο “ΑΡΧΟΝΤΑΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΘΕΙ

    20. ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΑΡΑΝΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ.
      ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ.

    21. Για σου ρε ΑΡΧΟΝΤΑ ταλιροφονιά… Νταλάρας Νο. 2.

    22. τη δουλειά έχει εκεί ?????? η είναι μαλάκας η αυτά τα πατριωτικά που λέει και τραγουδα δεν τα πιστεύει

    23. Ο άρχοντας των φασισταριών στην Αλβανία; Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ… Είναι πολλά τα λεφτά Notis;

      1. Νιψκ μαλακα στα τεσερα να περιμενεις τον χασαν

        1. Ο αμπντουλαχ τον γαμει τον νικ τωρα ..χωρισε με τον χασαν – ασυμφωνια χαρακτηρων..

    24. Eιναι η ιδεολογια του χρηματος πρωτιστως.
      Ακου 100-200Ε το εισιτηριο της συναυλιας.

    25. Φάτε τον φασίστα που παριστάνει τον Έλληνα και τρέχει στην Αλβανία για τα φράγκα, μαλακες χρυσαυγιτες…… χαχαχαχα

      1. Μήπως είναι καλύτερα να περιμένουμε κάποια δήλωση εκ μέρους του Νότη και μετά τον …”λιθοβολούμε”??????????

    26. Άρχοντας της πίστας και κουραφέξαλα….το χρήμα πρόδωσε τον Χριστό…αυτός δεν θα πρόδωσε τα πιστεύω του;;;

    27. Τι δουλεια εχει ο φασιστας στην Αλβανια. Αλλα τα φραγκα ειναι γλυκα “αρχοντα” της φαπας.

      1. Αφού υπάρχουν Ελληνες στην Αλβανία νομίζω πως τα λόγια είναι περιττά και προφανώς δεν θα τον ακούσουν οι …Αλβανοί εκεί…! Αλλά ευκαιρίας δωθείσης βγήκαν τα ψοφοδεξιά σπαθιά έτοιμα να “κατακρεουργήσουν” τον μοναδικό Ελληνα καλλιτέχνη που τόλμησε να μιλήσει και να ..τραγουδήσει για Πατρίδα και Εθνος….

    Comments are closed.