“ΘΑ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΠΑΜΠΕΣΙΚΑ”. ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΔΙΑ ΤΟΥ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ. ΠΑΓΩΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ “ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΙΑΖΕΙ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕΙ Η ΣΚΛΑΒΙΑ”

    Κοινοποίηση:
    KYPROS-AOZ

    Νέες απειλές από Τουρκία, αυτή την φορά από τον Μπιναλί Γιλντιρίμ. Σε δηλώσεις του, ο Τούρκος Πρωθυπουργός ανέφερε ότι το τουρκικό πολεμικό ναυτικό μπορεί να εξαφανίσει κάθε απειλή τόσο σε Αιγαίο όσο και σε Μεσόγειο. 

    Το πολεμικό ναυτικό της Τουρκίας έχει τη δύναμη να εξαφανίσει κάθε είδους “κίνδυνο” στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο υπό οποιαδήποτε συνθήκη και συγκυρία» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός μιλώντας στη διάρκεια των εγκανίων υποβρυχίου τρίτης γενιάς στον Μαρμαρά. «Κανείς να μην κάνει λάθος υπολογισμούς» συμπλήρωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός με τουρκικά μέσα ενημέρωσης να μιλούν για «τελική προειδοποίηση προς τους Έλληνες».

    «Το ξεκαθαρίζω από αυτό το βήμα… Υπό οιεσδήποτε συνθήκες, η Τουρκία, το πολεμικό ναυτικό της και κάθε όπλο της, έχουν την ικανότητα να εξαλείψουν κάθε είδους απειλή, αν χρειαστεί. Κανείς να μη κάνει αυτό το λάθος» πρόσθεσε ο Γιλντιρίμ.

    Το τουρκικό κανάλι Haber7 κάνει λόγο για «τελική προειδοποίηση σε Έλληνες και Ελληνοκύπριους». Και αυτό είναι και το κεντρικό ρεπορτάζ των Κυπριακών ενημερωτικών σελίδων, κάτι που κάνει την προειδοποίηση να μοιάζει με σοβαρή απειλή.

    Το θέμα όμως σκοντάφτει κάπου: Στην πολεμική ικανότητα της Ελλάδος που δεν μπορεί να προσδιοριστεί από τη στιγμή που ο Ελληνικός Στρατός, δεν έχει “μετρηθεί” εδώ και 70 χρόνια με τους κατά καιρούς Εφιάλτες της πατρίδος.

    Ελλαδικά Μέσα ερμηνεύουν την δήλωση αυτή ως απάντηση στον αναπληρωτή ΥΠΑΜ, Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος νωρίτερα δήλωσε “πρέπει να το σκεφτεί δύο και τρεις φορές οποιοσδήποτε επιχειρήσει τσαμπουκά στο Αιγαίο… Έχουμε ισχυρό στόλο και αεροπλάνα”. 

    Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον “Φιλελεύθερο” της Κύπρου, η Τουρκοκυπριακή ηγεσία, φαίνεται ότι είναι διατεθειμένη, για να είναι αρεστή στην Αγκυρα και να εξυπηρετήσει τους όποιους σχεδιασμούς της Τουρκίας, να θυσιάσει όχι μόνο τα δικαιώματα των Τ/Κ αλλά και το ίδιο το μέλλον τους, δήλωσε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

    Ο Εκπρόσωπος κλήθηκε να σχολιάσει τη συνέντευξη του λεγόμενου υπουργού οικονομικών και ενέργειας στα κατεχόμενα, Οζντίλ Ναμί, στην εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» όπου είπε ότι η Τουρκία είναι σε θέση να εμποδίσει με το πολεμικό ναυτικό της προγραμματισμένες γεωτρήσεις σε όλα τα τεμάχια της ΑΟΖ και ότι θα πρέπει να αρχίσει διάλογος με την ε/κ πλευρά για τα ζητήματα των υδρογονανθράκων, ώστε να επαναρχίσουν οι συνομιλίες στο Κυπριακό υπό καθορισμένο χρονοδιάγραμμα κατάληξης.
     
    Στη δήλωσή του, ο κ. Χριστοδουλίδης είπε «είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι, πρώτο, η Τουρκοκυπριακή ηγεσία φαίνεται να είναι διατεθειμένη, για να είναι αρεστή στην Άγκυρα και να εξυπηρετήσει τους όποιους σχεδιασμούς της Τουρκίας, να θυσιάσει όχι μόνο τα δικαιώματα των Τ/Κ αλλά και το ίδιο το μέλλον τους».

    Επίσης, είπε, με τους όρους και προϋποθέσεις που θέτει ο κ. Ναμί, «από την στιγμή μάλιστα που υπάρχει σύγκλιση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το θέμα των φυσικών πόρων, είναι ξεκάθαρη η απροθυμία της τουρκικής πλευράς για επανέναρξη των συνομιλιών».

    Τρίτο, είπε, «άξιες αναφοράς είναι και οι προειδοποιήσεις του κ. Ναμι για τις προθέσεις της Τουρκίας που στην ουσία είναι προειδοποιήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, την Γαλλία, την Ιταλία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και φυσικά την ίδια την ΕΕ».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. το πιο σωστο σχολιο μιχαλη.μονο αν καταλαβουν οτι θα τους κοστισει πολυ ο τσαμπουκας θα ησυχασουν……

    2. Τα παιδάκια στη Συρία σκοτώνονται κι εμείς πίνουμε το φρέντο και αμπελοφιλοσοφούμε, ποιος θα σώσει εκεί την κατάσταση; Πρώτα θα κοιτάξουμε το σπίτι μας αλλά δεν μπορούμε να μένουμε κι αδιάφοροι. Τι βρωμιές παίζονται εκεί, ποιοι είναι αυτοί που σκότωσαν 500 αθώους και 100 παιδιά; Εύχομαι να υπάρχει ο παράδεισος και να γλεντάνε τώρα εκεί. Μακάρι να ήμασταν πιο μεγάλη και δυνατή χώρα ώστε να πάρουμε παγκόσμιες πρωτοβουλίες αλλά πάντα ήμασταν η υπόδουλη Ελλαδίτσα αλλά και Ελλαδάρα συγχρόνως κατά καιρούς. Κι οι Τούρκοι δεν είχαν καμιά δουλειά να ανακατευτούν στη Συρία αλλά υπάρχουν οι εχθροί τους οι Κούρδοι παντού στην ανατολή οπότε αν θέλουν ας κάνουν κατά δω και δεν θα ξέρουν από που τους έρχεται. Θα υπογράψουν τη διαθήκη τους αν το κάνουν αλλά πάντα ένας πόλεμος έχει απώλειες, αν είναι να πάνε όλοι όμως στον πόλεμο και μεσήλικες χοντρομπαλάδες.

    3. Δεν τα παίρνει τα μεμέτια όχι πως γιατί δεν θα ήθελαν χοντρή μανούρα κάποια στιγμή αλλά γιατί έχουν ήδη ανοιχτά μέτωπα στη Συρία, με Κούρδους κλπ. Η Αίγυπτος και το Ισραήλ (μπλιάχ για τα εθνίκια) θα σταθούν πολύ γρήγορα στο πλευρό μας γιατί τους έχουν στη μπούκα δεν είναι το ’21 να φτάσει ο Αιγύπτιος ο Ιμπραήμ στην Καλαμάτα, τώρα δεν τους θέλουν. Αν κι η γαμιόλα η Ε.Ε. κάνει αυτό που πρέπει να υπερασπιστεί το μέλος της, κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, μην ξεχνάμε τους φίλους Κινέζους (έχουμε κάνει καλά κονέ τα τελευταία χρόνια) που αν δουν την αδικία δεν θα διστάσουν να επέμβουν. Ε κι οι τελευταίοι που θα πάρουν θέση αφού θα αρχίσουν να κρίνονται ήδη τα πράγματα είναι οι ΗΠΑ οι μεγάλες κουφάλες, ο Πούτιν λογικά θα είναι ουδέτερος στην αρχή επειδή τους πουλάει όπλα, μετά δεν ξέρω αλλά δεν τον παίρνει να μην είναι με μας. Απ’τους Ρώσους πάντως δεν είχαμε και ποτέ ιδιαίτερη βοήθεια, εκεί βέβαια ξεκίνησε η ιδέα της επανάστασης του ’21. Οπότε αν κι έχουμε γύρω μας κάποια έχθρα, (Αλβανία-Τουρκία-Σκόπια) δεν είμαστε και τόσο μόνοι τελικά και το φτωχό μου συμπέρασμα είναι πως θα το τραβάνε το σχοινί σχεδόν οριακά αλλά δεν τους παίρνει για παραπάνω γιατί θα το φάνε το κεφάλι τους οι Τούρκοι.

    4. Καλο θα ηταν να μην υπαρξει μεταξυ μας πολεμικη συγκρουση γιατι ο πολεμος ειναι πολεμος ,οι σφαιρες δεν ξεχωριζουν Ελληνες οι Τουρκους παρολα αυτα σε περιπτωση που η Τουρκια ξεπερασει τις κοκκινες γραμμες και απειλησει την Ελλαδα μας θα πρεπει να παρει ενα καλο μαθημα και το μαθημα αυτο δεν περιμενω να το παρει απο ξενες δυναμεις αλλα παλι εμεις θα βγαλουμε το φιδι απο την τρυπα οπως παντα.. Τη θητεια μου την υπηρετησα στις ειδικες δυναμεις και ειχα την τιμη να ειμαι εφεδρος ανθυπολοχαγος. Σε ολη την θητεια μου ημουν υπερηφανος για τα στελεχη και τους οπλιτες που ειχα διπλα μου γιατι η ελληνικη ψυχη δεν υπαρχει πουθενα γιο αυτο ας κατσουν στα αυγα τους διαφορετικα θα μαθουν για ακομα μια φορα τι σημαινει Ελληνας.

    5. Ο Ελληνας ακομα και χαζεμενος απο τον καναπε και τα συστημικα ΜΜΕ,ειναι αξιομαχος.Οταν του δωσεις ενα ψυγμα υπερηφανιας μεταμορφωνεται!Αν Θυμηθητε τα ευρωμπασκετ που κατακτησαμε,για λιγες στιγμες γιναμε τοσο δυνατοι και ατρωτοι που νιωθαμε οτι μπορουσαμε να κανουμε τα παντα.Το οτι δεν συμβαινει συνεχως οφειλεται τοσο στους προσκυνημενους και ανικανους πολιτικους οσο και στους γλειωδεις ηγετες του στρατευματος.Ποιος πολιτικος στη νεωτερη ιστορια καταφερε να συσπειρωσει τον κοσμο και να του εμφυσησει πατριωτισμό..μονο ο μεταξας.Απο στρατιωτικους δε, ψωνισαμε απο σβερκο.Ολοι τους απο το βαθμο του συνταγματαρχη διαλεγουν μια κομματικη παραταξη και εξασκουνται στις υποκλισεις και το γλυψιμο για να δουν τον εαυτο τους μια μερα αρχηγο.Αυτη τη στιγμη ειναι ελαχιστοι οι οπλιτες που θα σου πουν θα ακολουθουσα τον ταδε στη μαχη!ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΙ ΧΡΥΣΟΚΛΑΡΑΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ το αξιωματιλικι το βλεπουν βιοποριστικα και σαν ενδιαμεσο σταδιο για τις ουτοπικες φιλοδοξιες τους

    6. Όλοι εσείς που κάνετε τους μάγκες και πατριώτες από το πληκτρολόγιο, θέλω να σας δώ όταν γίνει το μεγάλο ‘ΜΠΑΜ’ και ακολουθήσει επιστράτευση, τι θα κάνετε! (Αν και αυτό δε πρόκειται να συμβεί γιατί έχουμε πουλημένη ηγεσία πολιτική-στρατιωτική)…Θα κλαίτε σαν τις κάριες και θα πέφτετε στα φουστάνια των μανάδων ή των γυναικών σας και δεν θα θέλετε να πολεμήσετε! Δεν κάνω τον ήρωα, ούτε είμαι! Δεν λέω όμως και μεγάλες κουβέντες, διότι όπως λένε και στο χωριό μου ‘όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι! Εκείνη την ώρα θα δείξει ποιός έχει τα κότσια να πολεμήσει και ποιός όχι! Άντε με το κάθε μακάκα εδώ μέσα…

    7. ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΠΛΕΞΑΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΑς ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΟΙ

    8. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΩΣ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.ΑΡΑ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ

      1. ΧΕΣΑΙ ΜΑΣ ΒΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΟΥ ! ΜΑΛΑΚΑ ! ΑΝ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΔΙΑΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΜΠΕ ΣΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΟΥΣΤ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ……..

        1. ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΔΡΑ ΕΠΤΩΧΕΥΣΕΣ ΕΝΩ ΑΝΕΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΕΓΙΝΕΣ ΑΣΕΒΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΣΕ ΝΤΑΤΕΨΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΤΟΥ. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.

    9. οι μονοι χεσμενοι ειναι οι εθνικοφρονες μπατριωτες

      1. Mην κρίνεις από τον εαυτό σου πιτσιρίκο. Οι εχθροί μας δε χαμπαριάζουν από ‘διεθνισμούς’ και ‘ταξικές συνειδήσεις’.

    10. ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΦΑΞΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΧΡΙΣΤΑΙΝΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΓΑΛΙΑΖΟΥΜΕ…ΕΧΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ 200-400 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 1000 ΜΙΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ,ΜΑΖΙ ΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ,,ΝΑ ΚΑΕΙ ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ…ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΕΛΟΣ..!! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Η ΕΛΛΕΔΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ….ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΛΜΗΣΤΕ…ΜΕΜΕΤΙΑ

    11. Εγω παλι βλεπω οτι αφηνουν τον σουλτανο να κανει οτι γουσταρει και αυτοι κανουν οτι δεν βλεπουν και δεν ακουν …εκει καμια φορα τους κανουν καμια παρατηρηση λες και ειναι “κουτσικα” και τους αφηνουν να παιζουν με τα παιχνιδια τους ,τα οποια ειμαστε εμεις …Και οταν θα γινει το μεγαλο μπαμ ολοι θα τραβηξουν την ουρα τους και θα κατσουν να δουν το ματς τρωγοντας ποπ κορν και βαζοντας στοιχηματα…Απο την αλλη ειναι ολοφανερο για ποιο λογο κανουν τα στραβα ματια … και το τι ειδους συμφωνιες εχουν κανει ολοι μαζι και μαζι τους…Εμεις μονο κοιμομαστε με τα τσαρουχια ,γιατι απο οτι ολα δειχνουν μας εχουν κομματιασει εδω και καιρο …και απλα ο καθενας θα παρει το κομματι του…για αυτο καθονται και κοιτουν και δεν αντιδρουν γιατι απλα περιμενουν το μπαμ που θα μας αφανισει ….ΥΣ Ολο το σχεδιο μπραβο τους ηταν πολυ καλα οργανωμενο απο την αρχη..Αρχικα μας τελειωνουν οικονομικα ..και .τωρα ειναι η καταλληλη στιγμη για να μας κανουν και το ντου απο παντου…ολοι μαζι το οργανωνουν εδω και χρονια και εμεις αγρο αγοραζαμε….Ελπιζω εστω και μετα θανατον ενα νομπελ μαλακιας να μας το αποδωσουν…με τις αναλογες τιμες….

    12. Όπως και είπε ο Λεωνίδας στις Θερμοπύλες το 480 π.Χ. όταν ο Ξέρξης του ζήτησε να παραδώσει τα όπλα του; «Μολών λαβέ»

    13. Ναι,περιμενε εσυ οτι θα τον χτυπησουν οι Αμερικανοι και οι Ρωσοι.Αυτοι θα “νιψουν τας χειρας των”,οπως παντα κανουν.Και μη σου πω οτι θα του κλεισουν και το ματι οτι και καλα “κανε οτι γουσταρεις με την Ελλαδα,αρκει να μην πειραξεις τα δικα μας συμφεροντα”.Τους ειδαμε και τους Ρωσους και τους Αμερικανους και τους Ευρωπαιους και τον ΟΗΕ το ’74 στην Κυπρο και μεχρι σημερα.Ολοι εξαντλησαν την αυστηροτητα τους σε αυστηρες δηλωσεις και μονο,και κανουνε αερα στα αρχιδια των Τουρκων.

    14. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ

    15. Εκεί που θα πρέπει να επικεντρωθεί η Ελληνική Ισχύς είναι η ανταπόδωση ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!!!Έτσι ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ”ΛΑΓΟΣ”Ο ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ”ΣΠΑΣΕΙ”ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΝΕΟΟΘΩΜΑΝΙΚΟΣ ΨΕΥΔΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ.Είναι σίγουρο ότι μετά από την ΑΠΑΝΤΗΣΗ που θα(ΠΡΕΠΕΙ)να λάβουν ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΥΔΗ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ”ΠΥΓΜΗΣ”!!!

    16. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟΝ ΣΙΓΑ ΜΗ ΚΑΙ ΑΦΗΚΟΥΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΩΣΙΔΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΤΗΣ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ ΕΙΤΕ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ.

    Comments are closed.