ΤΟΝ ΕΡΙΞΑΝ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟΝ 58ΧΡΟΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ! «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ»! ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕ!»ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΤΩΝ ΥΜΕΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ

    Κοινοποίηση:
    2222

    Στις 10 το πρωί μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων ο 58χρονος Μανώλης Σοροπίδης ο οποίος είναι ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη. Της δολοφονίας που έγινε στις 18 Οκτωβρίου στο Β Νεκροταφείο. Από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια οι συγγενείς της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε τόσο άγρια.

    dolsd3 dolsd4

    Στο σημείο ήταν και διμοιρία των ΥΜΕΤ προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Όμως ξεχείλιζε η οργή και σήμερα στην οδό Ευελπίδων. Ο πατέρας, η μητέρα και τα αδέρφια της Δώρας Ζέμπερη με το που αντίκρυσαν τον δολοφόνο του δικού τους ανθρώπου άρχισαν να τον βρίζουν και να του πετούν αντικείμενα.

    «Θα πεθάνεις! Δεν θα ζήσεις!», του φώναζε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη. «Φονιά! Φονιά!», φώναζαν τα αδέρφια της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ……. Η ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ 4 ΔΙΜΟΙΡΙΩΝ ΜΑΤ Κ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ Κ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΤΟΥ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ …..ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΜΕΣΟ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΕΞΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ;;;ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΡΕΖΑ;;; ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ;;;;;ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Κ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ…..

    2. ΤΩΡΑ,ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΙΚΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ.
      ΚΑΜΜΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΒΑΡΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΑΠΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.
      .ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ,ΜΕΙΩΣΕΩΝ,ΝΟΜΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ.
      ΓΙΑ

    3. το ψάρι από το κεφάλι βρωμάει κι αυτό το υδροκέφαλο βρώμικο και ανώμαλο κεφάλι που έφτασε την χώρα μας εδώ που είναι, να είναι καταραμένο,έχει χρεωθεί όλο το αίμα και τον πόνο όλων μας να τους πνίξει αυτό το αίμα, σπαράζει η καρδιά μας για την οικογένεια και κάθε συνάνθρωπο μας που τον έχουν σακατέψει, η αστυνομία δεν έχει άλλο χρόνο να αντιδράσει, πρέπει να αντιδράσει άμεσα και δυναμικά και να ξεσηκωθεί,σε οποιοδήποτε επεισόδιο κι αν δούμε στο εξής, φωτιές, τρομοκρατίες πολιτών και καταστροφές περιουσίας, αν δεν αντιδράσουν σύσσωμο το σώμα, θα θρηνήσουμε θύματα,είναι υπεύθυνοι, ο κόσμος είναι αγανακτισμένος, να αντιδράσουν ομαδικά, δεν είναι ώρες τώρα να σκέφτονται τον μισθό τους , να αντιδράσουν , δεν υπάρχει χρόνος

    4. Στη γερμανια η μαμα του ανηλικου κοριτσιου που βιαστηκε απο ιετοσυλο τερατωμα εβγαλε οπλο κ τον καθαρισε μπροστα στα ματια του δικαστη κ των υπολοιπων που παρισταντω στη δικη κ αθωωθηκε μετα απο σπαιτηση του λαου!σκοτωστετον Η μανα να το κανει .να πεταχτει εκει μ εναν σουγια να του κοψει τη καρωτιδα στο πιτς φυτιλι εφνυδιαζοντας τους παντες κ να ευχαριστηθει τη εικονα του τερατος δολοφονου κ βαρωνου των ναρκωτικων.ασσικτιρ.εγω σαν μανα αυτο θακανα κ δεν θα σκεφτομουν τα ισοβια.τι ζωη να ζησει μια μανα μετα απο μια τετοια απωλεια του παιδιου της και με τετοιο τροπο!θα ζουσα στη φυλακη ρουφοντας την ευτυχια που θα πηγαζε απο την εικονα του σφαγμενου απο τη μανα δολοφονου του παιδιου της.

      1. Για να ειμαι ειλικρινής κι εγω το ιδιο θα έκανα χωρις καμια τύψη. Αντιθέτως θα κανει χαρη στην κοινωνία. Αν και πιςτευω πως καποιος άλλος θέλει σκότωμα. Αυτος που τον έβγαλε απο την φυλακή. Και ο νοων νοητω.

    5. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ , ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ , ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΝΟΙΩ8ΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ! ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΑΣ ! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ , ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΣΗΜΕΙΟ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ , ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ , Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ , Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ , ΜΗΝ MΠΛΕΨΕΤΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΤΕ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ EXEI ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ , ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ !

    6. Η ΔΕΙΜΟΚΤΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ (ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ) ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΤΕ. ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ

    7. καλά τώρα που είναι το κακό να τον αφήσουν να φάει μερικές έτσι για να εκτονωθούν οι συγγενείς. Βγήκε και ο μαλάκας με το αυτόματο. Τι θα έκανε θα έριχνε στο ψαχνό για να σώσει το απόβρασμα;

    8. Θανατική ποινή έπρεπε να υπάρχει για κάτι τέτοιους. Ούτε φυλάκιση, ούτε τίποτα. Θανατική ποινή και μόνο!!

    9. Πρωτα κρεμασμα απτα αρχιδι@. Και μετα εκτελεση! !!!!!!!!!!!!!!!!.

    10. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΥΜΕΤ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ. ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΡΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ.. ΤΟΣΚΑ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΕΙΑ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΩΦ ΠΟΥ ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΑ ΣΟΥ . ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ..

    11. ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ.
      ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Α…..

    12. Θα του έκοβα τον πούτσο, να μείνει ανάπηρος και να ξέρει κάθε δευτερόλεπτο που θα ζει, το γιατί είναι ευνουχισμένος.

    13. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΟΟΥ…….Η ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΝ ΜΟΥΛΟ…..Η ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΕΙ ΑΥΤΟΔΙΚΟΝΤΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ …..ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ……

    14. Το καλύτερο ΄σύστημα δικαίου να είχαμε,δεν θα μπορούσε αυτή η μάνα,να κρατήσει τη ψυχραιμία της…ο πόνος της ψυχής,είναι αβάσταχτος κύριοι…δεν μπορεί να διανοηθεί κανείς το πως αισθάνεται μια μάνα,που της κατακρεουργούν το παιδί της…τα λόγια δεν έχουν καμία βαρύτητα…αυτή η γυναίκα “σφάχτηκε”διπλά …ο Θεός μαζί της!

    15. Οταν η δικαιοσύνη και η νομοθετική εξουσια χανουν την αξιοπιστία τους τοτε λογικο ειναι να εχουμε φαινόμενα αυτοδικιας.

    Comments are closed.