Η ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΤΟΣΚΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ… ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΛΑΓΝΟ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΗΔ@Ν, ΜΠΟΥΤΑΡΗ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΡΩΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ

    Κοινοποίηση:
    epithesi-boutatis-thessaloniki

    Η χούντα της Αριστεράς βρήκε μια χρυσή ευκαιρία για να ξανακάνει αισθητή την βρωμερή παρουσία της.

    Από το πρωί η ανύπαρκτη ελληνική αστυνομία του Ν. Τόσκα έχει επιδοθεί σε ένα απίστευτο ντεμαράζ εντυπώσεων προσπαθώντας να καλύψει την δική της ανυπαρξία κατά τον χθεσινό προπηλακισμό του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη.

    Ήδη ένας 20χρονος και ένας 36χρονος έχουν συλληφθεί αφού ταυτοποιήθηκαν μέσα από τα βίντεο που τραβήχτηκαν την ώρα των επεισοδίων, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι έχουν γίνει κι άλλες ταυτοποιήσεις.

    Τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι και αρκετές δεκάδες άλλοι Πόντιοι; Έβριζαν τον δήμαρχο, του έριξαν και μερικούς καφέδες και γλυκά στη μούρη και τον ανάγκασαν να φύγει. Όλη η Ελλάδα είδε ότι δεν υπήρχε κανένας ξυλοδαρμός πέρα από μία κλωτσιά από έναν νεαρό.

    Με εντολή Τσίπρα λοιπόν, μερικοί σαπιοκοιλιάδες σαν αυτούς που προστάτευαν τον κ. Μπουτάρη μπουζουριάζουν τον κόσμο που πήγε να τιμήσει τους Πόντιους που σφαγιάστηκαν από τους Τούρκους αντί να πάνε στην άλλη πλευρά της πόλης και στην παρέλαση των πούστηδ@ν φίλων του δημάρχου.

    Η αστυνομία ήταν απούσα και γι αυτό το λόγο θα έπρεπε ο κ. Μπουτάρης να ευχαριστεί το Θεό που δεν τον σκότωσαν κάτι που ήταν πολύ εύκολο αν οι διαδηλωτές ήταν δολοφόνοι και όχι πατριώτες. Μέσα από τα βίντεο, διακρίνουμε μόνο έναν αξιωματικό της Τροχαίας που έτρεξε δίπλα στο δήμαρχο και την κουστωδία του λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητό του.

    Έστησαν γλέντι οι Τούρκοι για χάρη του Μπουτάρη

    Πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση της τουρκικής εφημερίδας «Hurriyet» έγινε ο Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την άγρια επίθεση που δέχθηκε στον Λευκό Πύργο.

    Η τουρκική ιστοσελίδα αναφέρεται στην επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης, τονίζοντας πως οφείλεται στο γεγονός πως ο Γιάννης Μπουτάρης «είναι γνωστός για τις απόψεις του για τους Τούρκους και τον Κεμάλ Ατατούρκ».

    Στη συνέχεια, αφού παραθέτει τα γεγονότα και τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που καταδίκασε το περιστατικό, η «Hurriyet» υπενθυμίζει ότι ο Μπουτάρης πριν εκλεγεί δήμαρχος το 2012 είχε προτείνει να ονομαστεί «Ατατούρκ» ο δρόμος της Θεσσαλονίκης, όπου γεννήθηκε ο Κεμάλ.

    «Ωστόσο, υποχώρησε, λόγω έντονων αντιδράσεων», αναφέρει το δημοσίευμα. Και καταλήγει: «Αφού εκλέχθηκε δήμαρχος το 2012, δέχθηκε έντονη κριτική όταν δήλωσε πως ‘ Τούρκοι είναι αδέρφια μου».

    «Μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για τη Γενοκτονία»

    Αναφορικά με τις συλλήψεις, πληροφορίες θέλουν τον έναν από αυτούς, μόλις 20 χρόνων να σπάει το τζάμι του αυτοκινήτου του κ.Μπουτάρη και μάλιστα τραυματίσθηκε. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν όταν ο νεαρός πήγε στο νοσοκομείο. Ο δεύτερος συλληφθείς είναι 36 ετών, ομογενής από τη Γεωργία, και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι σεσημασμένος για κλοπές.

    Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τη δικογραφία που σχηματίστηκε, ο 20χρονος φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: «θόλωσα που τον είδα, μου άναψαν τα λαμπάκια με αυτά που είχε πει για το Γενοκτονία και άρχισα να τον χτυπάω». Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται κατά περίπτωση για διατάραξη οικιακής ειρήνης, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς.

    Αξιοποιώντας το υλικό από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν καταγράψει την επίθεση, η αστυνομία έχει συγκεντρώσει ήδη σημαντικά στοιχεία για άλλους δράστες.

    Το μόνο που έπρεπε να κάνει ο Μπουτάρης μετά την χώμα που έφαγε, ήταν να υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων για όσους τον… χτύπησαν, όπως λέει.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Εύχομαι σύντομα να παει στον αφέντη του τον εξω απο δω. Αλλα εχω αρχίσει να πιςτευω πως ακομα και κεινος αργοπορεί να τους πάρει ολους αυτους κοντά του, γιατι ουτε κι αυτος τους αντέχει.

    2. Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ!!! ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ
      ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ:

      Σύμφωνα με το άρθρο 2 του ν. 927/1979 το οποίο, αντικαθίσταται ως εξής:

      ν. 4285/2014 «Αρθρο 2 Δημόσια επιδοκιμασία ή άρνηση εγκλημάτων

      1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ευτελίζει ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων γενοκτονιών, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος και των εγκλημάτων του ναζισμού που έχουν αναγνωριστεί με αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων ή της Βουλής των Ελλήνων και η συμπεριφορά αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων ή μέλους της που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, όταν η συμπεριφορά αυτή εκδηλώνεται κατά τρόπο που μπορεί να υποκινήσει βία ή μίσος ή ενέχει απειλητικό ή υβριστικό χαρακτήρα κατά μίας τέτοιας ομάδας ή μέλους της, τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου.

      2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου τελέστηκε από δημόσιο λειτουργό ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000 – 25.000) ευρώ.»
      ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???

    3. Δεν ειδαμε τον ιδιο ζηλο της αστυνομιας του Τοσκα σε αλλες περιπτωσεις βιας, οπου καταστρεφονται περιουσιες πολιτων, ουτε και αντιδραση της αντιπολητευσης της προκοπης!!!! Στις αλλες περιπτωσεις σφυριζουν πετεινους!!!! Δυο μετρα και δυο σταθμα οι ψεφτοδημοκρατες υποκριτες!!!!

    4. ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΝΗΘΙΚΟ-ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ-ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ; ΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ————ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΔΟΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.———- ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΕΘΝΙΚΟ ,ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ 85% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ; ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ-

    5. Ε, βεβαια… έπαθε ταράκουλο το δοσιλογικό σύστημα…
      Τρέμει… σου λέει ώρα είναι να ξεσηκωθούν οι κοιμισούληδες ψεκασμένοι και να μας πλακώνουν… κάτσε να μπουζουριάσουμε μερικούς…
      Και δεν καταλαβαίνουν οι πουλημένοι και καμμένοι εγκέφαλοι της εξουσίας ότι έτσι εξαγριώνουν ακόμη περισσότερο το λαό και θα τον βρουν μπροστά τους μια ώρα αρχίτερα!

    6. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ !!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ . ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

    7. Τι γυφτοτουρκος αυτος ο μεθυσος μπουταρης,τον σερνανε το φροκαλο γιατι δεν μπορουσε να παρει το σαρκιο του,για τετοιο κοπρο μιλαμε,σαπιος στην ψυχη και στο σωμα.

      1. Του εσερνε το σαρκιο του η καρικατουρα του εντυ ραμα

    8. Τελος τα ψεματα, θανατος σε ολους τους φασιστες του συριζα.

    9. Πατριωτες ισως θα πρεπει να αφησουμε τα πλοικτρολογια και να παμε να βγαλουμε τα παληκαρια απο τις φυλακες τις κοκκινης σεχτας που μας κυβερνα ειδαλος θα τους ταλαιπωρησουνε και θα τους διαπομπευσουν τα βοθροκαναλα για παραδειγματησμο ειναι ανθελληνες εχθροι και νεκροφθαφτες της χωρας μας ετσι θα τους αφησουμε?????

    10. Επανασταση χρειαζομαστε ΔΥΣΤΗΧΟς γεμΙσαμε ανθελληνικα τουρκοεβραικα φιλοσκοπιανα αποβρασματα.ΕΝΩ ΤΟΥς ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕς ΤΟΥς ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΕ ΝΥΧΤΑ. ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΗς ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς……………ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΟΥς ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΝΤΙΟΥς ΕΠΕΙΔΗ ΡΙΞΑΝΕ ΔΥΟ ΜΠΑΤΣΕς ΣΤΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΣΤΟΥΡΙΚΟ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟ ΛΕΙΨΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥς ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ . ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟ ΔΙΩΓΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑς ΑΦΑΝΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΟΛΕΜΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΜΑς ΠΙΣΩ

    11. Δεν κάνει πλάκα,το εννοεί,αυτή είναι η δουλειά του,και γι’αυτό άλλωστε πληρωνεται.

    12. οι τουρκοι ειναι φιλοι μας κανονικα βρεθηκε ενας πολιτικος που ξερει να κανει διπλωματια με τους τουρκους και που τον συμπαθουν και κοιτατε να τον φατε βλακες

    13. Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες μεθυστακα και θα τις υποστεις να μην είσαι Τούρκο φίλος πάρτα τώρα τρύπιε

    14. Ο Νίκο Τόσκα, αλβανικής καταγωγής, διετέλεσε διοικητής της τεθωρακισμένης μεραρχίας της Θράκης διορισμένος από το σημιτικό καθεστώς. Ο ΓΑΠ τον είχε σύμβουλο στο ΥΠΕΘΑ. Είναι μέλος της νεοταξικής συμμορίας ΠΡΑΤΤΩ του Κοτζιά, παλαιού ηγετικού στελέχους του ΚΚΕ και νυν ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση γενιτσάρων
      των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

    15. ΡΕ ZOYKΩΦ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜ-ΜΟΥΝΙ………

    16. ζητω ο μπουταρης ζητω η ελευθερη θεσσαλονικη !! κρεμαλα στους φασιστες !!

      1. Λογικά πλάκα κάνεις φίλε η απλώς δεν πας καλά

    17. Αν ηταν ο ρουβικωνας τοσκα θα εκανες την κοτουλα ..Τωρα το παιζεις ΚΟΤΑ ΜΕ ΛΕΙΡΙ. ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ. ΞΥΡΙΣΕ το μουστακι γιατι δεν το τιμας,σε σενα ειναι ο φερετζες του σορος.Του πουστη ηθελα να πω…

    18. Οταν τρωει ξυλο καποιος επωνυμος δυναστης φταιει παντα ο ακροδεξιος τραμπουκισμος και οι φασιστες…οταν καιγεται η Μαρφιν, το Πολυτεχνείο, τα Εξάρχεια, η Ερμού, οι περιουσίες του κόσμου και τα κανει γυαλια καρφια ο ρουβικωνας τοτε….γαργαρα… Αριστερός ακτιβισμός.

      1. ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ,Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΞΕΡΕΙ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΟΡΟΣ.ΑΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΘΕΣΜΟΥΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΟΤΕΣ ΛΕΙΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ .ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

    19. αυτος ο χλεμπονιαρης ο τοσκας τους δολοφονους που εβγαλαν απο την φυλακη και τους ρουβικωνες ουτε που τους αγγιζει, τωρα τον επιασε η ευθηνη τον αλητη!! καλα του κανανε του βρωμοσκυλου αρκετα πια με το αληταριο!! και βεβαια τα κοληταρια του οι τοουρκογυφτοι τον υπερασπιζονται ιδου ποια ειναι τα δελφια του ας παει τοτε για δημαρχος στην αγκυρα!!

    20. Να μου πεις εδώ δώσατε την ελληνική σημαία στον αλβανό μόδιστρο διοργανωτή των αλβανικών καλλιστείων (ανέκδοτο), εδώ θα κολλάγατε. Λαθρελληνικά σκουπίδια

    21. ο τοσκασ ο στοκος γιαυτα αμεσος αντιδρα !! αστραπη !! αν ειναι να στειλει αστυνομια για να μαζεψει πακιστανουν αλβανους που σκοτωσαν κοσμο λεει δε μπορω να κανω τιποτε !! μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!

    Comments are closed.