Η ΜΠΟΥΖΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ – ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ – “ΕΔΩΣΕ” ΣΤΕΓΝΑ ΚΑΙ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ. “ΜΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ” – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

    Κοινοποίηση:
    db358c_1

    Η Ειρήνη «κάρφωσε» τους ανθρώπους που την έμπλεξαν…

     

    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του 19χρονου μοντέλου από τη Μυτιλήνη που πιάστηκε στο Χονγκ Κονγκ με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

    Μετά από τρεις μήνες στη φυλακή, η Ειρήνη μίλησε και αποκάλυψε τα ονόματα αυτών που την έμπλεξαν στο κύκλωμα και την έβαλαν σε μια περιπέτεια που μπορεί να της καταστρέψει τη ζωή.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Ant1, ένας Ρουμάνος φαίνεται να είναι πρόσωπο – «κλειδί» στην υπόθεση. Η κοπέλα φέρεται να ήρθε σε επαφή μαζί του μέσω διαδικτύου και εκείνος της έταξε ότι θα γίνει μοντέλο.

    Η 19χρονη πείστηκε και ακολούθησε κατά γράμμα κάθε εντολή του.

    Η Ειρήνη έδωσε στις κινεζικές Αρχές στοιχεία για τον συγκεκριμένο Ρουμάνο, αλλά και για τον πατέρα του. Πρόκειται για αυτούς που την συνόδευσαν ως την Αιθιοπία και της έδωσαν, όπως ισχυρίζεται, τον σάκο με την κρυμμένη κοκαΐνη.

    «Ο 28χρονος ήταν μπλεγμένος με κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών», αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές στον ΑΝΤ1 και τονίζουν ότι όσοι ξέρουν ότι τους «έδωσε» δεν θα αφήσουν σε ησυχία την οικογένεια της κοπέλας.

    Με την ανακοίνωση της σύλληψης της Ελληνίδας στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, ο Ρουμάνος εξαφανίστηκε από το νησί, ενώ έκλεισε όλους τους λογαριασμούς του στα social media.

    Ένα μήνυμα όμως που είχε στείλει σε ανάρτηση της Ειρήνης στις 19 Οκτωβρίου, δηλαδή λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή τους για Αιθιοπία, τον προδίδει.

    Θέλοντας να σχολιάσει μια φωτογραφία της θα γράψει στα Αγγλικά, «είναι από το… Χονγκ Κόνγκ;». Εκείνη, σκωπτικά, θα απαντήσει «made in China», για να καταλήξει ο άνδρας από την Ρουμανία: «Ειρήνη ή Χονγκ Κόνγκ ή Τόκιο», με πολλούς να υποστηρίζουν ότι συνθηματικά της έδινε το νέο δρομολόγιο ταξιδιού, χωρίς βέβαια κανείς τους να γνωρίζει τι θα επακολουθούσε!

    Οι Αρχές έχουν πλέον τα στοιχεία του και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    38 Σχόλια

    1. Μικρο και αμυαλο εισαι και ολο αυτο μας δινει πολλα στοιχεια για το χαρακτηρα σου …Ο ανθρωπος δεν γινεται γεννιεται αυτο να το θυμαστε , τσαμπα βριζετε γονεις !Αυτη η μικρη γεννηθηκε με τα μυαλα πανω απο το κεφαλι!!! Και δεν ειμαι καθολου της αποψης να πεσει στα μαλακα …Αλλα και να τη βγαλουν εξω και να ερθει στην ελλαδα , καθε λεπτο θα κινδυνευει …γιατι πολυ απλα θα τη φανε …Γενικα μιλησε τερμα την εφαγαν ! Και οσο αφορα το μισογυνη της παρεας πιο κατω,εχω να του πω σαν αντρας, οτι γεννιουνται και ανδρες σκατοκεφαλοι με τα μυαλα πανω απο το κεφαλι οπως η μικρη αυτη, ενας τετοιος ειναι και ο ιδιος, γιατι δεν εκατσε να σκεφτει οτι εδω και χιλιετιες αυτοι που κανουν κουμαντο σε αυτον εδω το πλανητη ειναι οι αντρες και οχι οι γυναικες, εμεις τα εχουμε κανει ολα πο&^τανα και σκατα οχι οι γυναικες! Και ειδικα σε χωρες που οι γυναικες ειναι περιορισμενες , εκει σε αυτες τις χωρες , φαινεται ξεκαθαρα οτι οι ανδρες τελικα ειμαστε πιθικοι! Σκεψου τις ισλαμικες χωρες ποιοι κανουν κουμαντο εκει και μετα σκεψου κυριε μισογυνη τις σκανδιναβικες χωρες που ειναι οι πιο πολιτισμενες χωρες του πλανητη και ειναι οι χωρες που οι γυναικες ειναι πιο ισες με τους αντρες και πιο ενεργες απο οτι σε καθε αλλη χωρα!

    2. Αεροκεφαλο όμορφο πλάσμα. Θύμα της οικογενειακής της κουλτούρας. Είναι λυπηρό. Ας ευχηθούμε να είναι επιεικείς οι δικαστές.

      1. Να στείλεις μήνυμα στους Κινέζους για το “μοντέλο” και να τους πεις να αγνοήσουν τους πατσαβούρηδες που κλαίγονται ότι οι διακινητές ναρκωτικών στέλνουν τα παιδιά τους στο θάνατο και τις οικογένειές τους στην απελπισία και απλά να την αθωώσουν επείδη εσύ τη βρίσκεις ωράια..
        Γεια σου Ελλαδιστάν με τα ξεφτέρια σου!

    3. Ο Ρουμάνος είναι μπετατζής στο κύκλωμα. Έχει πολύ ουρά το βόδι εδώ πέρα.

    4. Εσυ μπορει να εισαι ντεμη σεζον………. εγω ειμαι ΓΥΝΑΙΚΑ.

      1. Γυναίκα με κουκουνα δεν γίνεται….τραβελακι είσαι τραβελακι δασυτριχο Μητσο

    5. Tώρα που μίλησε, δεν την βλέπω να ζεί για πολύ! Ο νοών νοήτω…!

    6. Η πλεονεξία έχει το τίμημα της. Λυπάμαι τους γονείς σου.

    7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ, ΜΙΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΑΙ ΚΟΚΑΙΝΗ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ,,,,,ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ?ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΤΕ ΜΩΡΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΙΛΑΤΕ?ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ? ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΛΙΑΝΑ .

    8. Οι μ@ λ@κες παρακαλω να ετοιμαστουν για τον νεο ερανο. Στη ζωη σας θα πρεπει να εισαστε σουπερ χοριγοι.. συλεκτικα κομματια.

      1. Σαφώς και θα κάνουμε κ νέο έρανο για την συντρόφισσα,και θα κάνουμε όσους χρειαστεί για να την φέρουμε κοντά μας φασίστα….

        1. σαφωσ και να κανετε ερανο γιατι θα σασ φερει μπαφο

        2. Εσυ μπορει να εισαι ντεμη σεζον………. εγω ειμαι ΓΥΝΑΙΚΑ.

    9. και για την Ειρήνη και για κάθε ελληνόπουλο που βρίσκεται σε φυλακές του εξωτερικού ας μεσολαβήσει προσωπικά ο κύριος πρωθυπουργός με τους διπλωμάτες, ώστε να έρθουν άμεσα στην Ελλάδα να δικαστούν, εδώ βλέπουμε μπαχαλάκηδες και κουκουλοφόρους να μην τους αγγίζει κανείς και δεν μπορούν να φέρουν απ την Κίνα που πήρε το λιμάνι μας, την κοπέλα; Mην βιαστείτε κάποιοι να κατηγορήσετε την νεολαία, απλά σκεφτείτε με τί είδους τηλεόραση μεγάλωνε επί 25 χρόνια και ποιοί ποιές αποτελούσαν τα πρότυπα που την οδηγούν στην καταστροφή

      1. εκετεέστικο αποσπασμα παρουσια κοινου για παραδειγματισμο

      2. Ρε μαλάκα μουνόδουλε,ψόφα λίγο μπας και αλλάξει αυτή η σκατοχώρα.Κάνατε τις γυναίκες να αισθάνονται ντίβες,τις δώσατε και δικαιώματα,και τα έχουν κάνει σκατά όλα.Κάτι μαλάκες καληνυχτάκιδες,αγαπούληδες σαν κι εσένα έχουν φουσκώσει τα μυαλά των ελλεινίδων,πάνε με αφγανούς,πακιστανούς,μαροκινούς και μετά έρχεστε εσείς οι μαλάκες και τις σπιτώνετε.

    10. Κρατησαν το λογο τους… σε εκαναν διεθνες βαπορι κοκας. Σουργελο και οχι μονο.

    11. Βάση της αριστεριστικης ιδεολογίας μας,που επιτάσσει την πάσα προστασία κάθε είδους παρακμιακης συμπεριφοράς και ανθρώπων,θα κάνουμε το οτιδήποτε ωστε να νιώθουν πραγματικά ασφαλείς,όλοι οι μελλοντικοί ψηφοφόροι μας

      1. Κρατησαν το λογο τους… σε εκαναν διεθνες βαπορι κοκας. Σουργελο και οχι μονο.

    12. Ένα τραβελι ανώμαλο τρολλ είσαι,που σου απαντούν κάτι αφελείς…….δεν πειθεις

    13. Παιδιά έχω σημαντικότατα νέα για την κοπέλα,μου υπαγόρευσε να σας μεταφέρω ένα γράμμα που έγραψε προς τους έλληνες υποστηρικτές της.Το γράμμα λέει
      ”Προς τους αγαπητούς έλληνες.Ευχαριστώ που είστε τόσο μουνόδουλοι και δώσατε λεφτά για να με φέρουν στην ελλάδα και να την βγάλω λάδι με ποινή χάδι.Έτσι,θα μπορώ να συνεχίσω να κάνω εύκολη ζωή πουλώντας ναρκωτικά και να πηγαίνω με αράπηδες ελεύθερα”
      Φιλάκια,Ειρήνη και Τζαμάλ.

    14. Δεν ξέρω εσεις τι χαζά λετε,αλλά η μικρή είναι πολύ γκ@βλα!και σας το λέει μια γυναίκα με ιδιαιτερότητες….

      1. Αν είσαι εσύ γυναίκα εμείς είμαστε αστροναυτες φουστρα

      2. Είστε πολύ ανώμαλη κυρία μου . Καιρός να πατε με έναν άνδρα να σας γουρλωσει τα ματάκια σαν βατραχακι και μετά να γουργουριζετε σαν περιστερακι στην αγκαλιά του

      3. Viki μήπως σε λένε Βασίλη και μαστιγώνεις το δελφίνι;

    15. Nα δείτε που θα την σκαπουλάρει το πουτανακι.
      Μην το επιτρέψετε.
      Έτσι και την δούμε να κυκλοφορει στην Ελλάδα, αλιμόνό της!

    16. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΜΑ ΨΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΤΗ ΒΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ – ΣΤΗΜΜΕΝΑ ΚΑΣΤΙΓΚ…

      ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ 4 ΜΕ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΔΕΣ, ΣΥΡΙΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ

    17. Η προσωπική της περιπέτεια είναι δική της επιλογή, δεν μας ρώτησε. Μόλις τώρα… “θυμήθηκε” τι πραγματικά έγινε, ενώ μέχρι τώρα έλεγε πως δεν ήξερε τίποτα για αυτά που έκανε. Την στήριξη της Ελληνικής κοινωνίας γιατί να την έχει, για την “κόλαση” που ετοίμαζε για τα παιδιά του κόσμου;;; Ας απευθυνθεί στην “διεθνή κοινότητα”, με εκπροσώπους (μαύρους, κίτρινους, ρουμάνους κλπ) της οποίας έκανε τα όποια “δοκιμαστικά” και μπίζνες.

      Η κοινωνία ΟΜΟΦΩΝΑ λέει, να μείνει στην Κίνα και να δικασθεί σύμφωνα με τους εκεί νόμους και την εκεί αντίληψη για την πράξη της κι’ εκεί να εκτίσει την οποιαδήποτε ποινή της. Η κάθε πράξη πρέπει να έχει και το ανάλογο τίμημα. Δηλαδή τι ζητάει το “μοντέλο”,;;; Επειδή η “επιχείρηση” έπεσε έξω, να αποζημιώσουμε τον “επιχειρηματία” με το έτσι θέλω;;; Που τα βρήκαν γραμμένα τέτοια πράγματα;;;

      Συμπάσχω με την οικογένεια, αλλά δεν θα καταστρέψουμε τα παιδιά του κόσμου για να σώσουμε ένα “βαποράκι” που ήξερε πολύ καλά τι έκανε και το έκανε με ενθουσιασμό.

      1. Σε μια κοινωνία που οι κλέφτες – τράπεζες -πολιτικοί- -δημόσιοι αποζημιώνονται παχυλά για τις “επιχειρήσεις” τους, κατασπαράζοντας την πατρίδα και τους “συμπατριώτες” τους, περιμένει κανείς κάτι διαφορετικό????
        Αυτα τα “πράγματα” είναι “γραμένα” και τεμηριωμένα από όλη την βρωμιά των εισαγγελέων και αυτου του παράνομου “συστήματος” – κυκλώματος λεηλασίας!!!!

    18. ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΕΕΙΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΡΟΥΜΑΝΟ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΣΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΤΕΛΟ
      ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ Κ ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΦΙΑ Κ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
      ΒΛΕΠΕ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΠΟΥ ΣΙΔΕΡΩΝΑΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ Κ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΛΠ ΜΕΧΡΙ Κ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΟΛΩΝ Κ ΣΑΡΚΑΣ Η ΟΡΓΑΝΩΝ
      Ας μην μιλησω για μουσουλμανους τριτοκοσμικους, εκει θελει καθαρση η κοινωνια τους κ επιβολη νομων

    19. Άκου τις έταξαν ότι θα την κάνουν διεθνές μοντέλο…ούτε για την κάτω τραχανοπλαγια Κορινθίας δεν έκανες..

    20. Οχι που δεν ηξερε το μοντελο τι εκανε και τι κουβαλουσε μεσα στην τσαντα,αντε με οσους την εβγαζαν αθωα την καημενουλα.

    Comments are closed.