“Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ” – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ – ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Κοινοποίηση:
fix97475_greece_thessaloniki_macedonia_statue_alexander_great

Αντίστροφη μέτρηση στη Θεσσαλονίκη για το μεγάλο συλλαλητήριο στις 14:00 το μεσημέρι, με αντικείμενο την ονομασία των Σκοπίων και την χρήση του όρου «Μακεδονία».
Από χθες έχουν ξεκινήσει να φτάνουν στην Θεσσαλονίκη άνθρωποι από ολόκληρη την Ελλάδα. Νωρίς το πρωί έφυγαν και λεωφορεία από την Αθήνα.

Η κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας είναι προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, ενώ έχει δημιουργηθεί και ειδική ιστοσελίδα, όπου συγκεντρώνονται υπογραφές, προκειμένου να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.
Η συντονιστική επιτροπή του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία έχει ανακοινώσει τα ονόματα των ομιλητών. Αυτοί θα είναι οι:

– Στέργιος Καλόγηρος, Δημοσιογράφος
– Κώστας Καραΐσκος, Δημοσιογράφος
– π. Ανδρέας Κεφαλογιάννης
– Νίκος Λυγερός, Στρατηγικός Σύμβουλος
– Φραγκούλης Σ. Φράγκος, Στρατηγός ε.α. Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ

thess1

Η ομάδα Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν διοργανώνει διαμαρτυρία με σημείο συνάντησης τον Λευκό Πύργο και ώρα 14:00. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, «οι εντολοδόχοι των ξένων συμφερόντων, που το παίζουν κυβερνώντες, έλαβαν νέες εντολές (ίσως κατά το υπερπόντιο ταξίδι τους…) και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν ένα από τα λαμπρότερα κομμάτια της ιστορίας μας, δηλαδή την ψυχή μας… τη Μακεδονία!» και καλούν σε τέσσερις συγκεντρώσεις.

thess1

Ξεκινώντας από την Κυριακή 21 του μήνα, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση για ακόμη τρεις Κυριακές, στο ίδιο σημείο συνάντησης, την ίδια ώρα.

thess3

Τα μέτρα της Τροχαίας

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, την Κυριακή, μεσημβρινές ώρες, στο πλαίσιο προγραμματισμένης εκδήλωσης “Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία”, θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

thess2

Τμηματικά και ανάλογα με τον όγκο προσέλευσης των διαδηλωτών, θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις σε βασικές οδικές αρτηρίες που οδηγούν στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ήτοι στις οδούς Γ΄ Σεπτεμβρίου, Κουντουριώτη, Λεωφόρο Νίκης, 30ης Οκτωβρίου και Μεγάλου Αλεξάνδρου και σε άλλες κεντρικές οδούς (π.χ. Εγνατία, Τσιμισκή, Μητροπόλεως, Κ. Καραμανλή, Β. Όλγας).

Επιπρόσθετα, υπενθυμίζεται η ισχύουσα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στην οδό 26ης Οκτωβρίου (στο τμήμα της από την Δυτική Είσοδο μέχρι την πλατεία Δημοκρατίας), στην 30ης Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Νίκης και στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου (στο τμήμα της από τη Γ’ Σεπτεμβρίου μέχρι την οδό Παρασκευοπούλου).

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. Το συνθημα, η Μακεδονια ειναι Ελληνικη, ειναι επιθετικο λεει ο ανεκδιηγητος Μπουταρης!!! Και οι χαρτες που φτιαχνουν οι κατσαπλιαδες Γυφτοσκοπιανοι, που δειχνουν τα συνορα τους μεχρι την Λαρισα τι ειναι κυριε ξεμωραμενε ανθελληνα Μπουταρη, φιλικοι;; Αποριας αξιο ειναι πως τον ανεχονται οι Μακεδονες, ειναι η ντροπη της Θεσσαλονικης!!

  2. Το κρατος ειμαστε εμεις..εμεις ψηφιζουμε αυτους που μας ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ,ΑΡΑ δεν ψηφιζουμε εναλλακτικους, προοδευτικους, αναρχοκομουνια ,οικολογους με πρασινα αλογα.Η κυβερνηση λοιπον, η εκαστοτε κυνερνηση, δεξια, αναρχοσοσιαλιστικη κλπ κανει την δουλεια της, ξεπουλα σιγα-σιγα τα ασημικα και τα χρυσαφικα μας.Την πατριδα μας, την Μακεδονια μας (θεση και φυση ΧΡΥΣΟΣ),τα νησια μας για μια χουφτα ευρω και μια ΜΕΓΑΛΗ καρεκλα ..Το κρατος ,αυτο που λεγεται Ελλας, αφηνει τα γυφτοσκοπιανα αυτοκινητα να μπαινουν με πινακιδα που αναφερει ΜΚ ,χωρις καμμια αντιδραση ,και ερχονται οχι για να μας αφησουν τα λεφτα τους κ.Μπουταρη, αλλα μας αφηνουν τα σκουπιδια απο τις κονσερβες τους που κουβαλανε απο την χωρα τους και τα σ…τά τους.Για ποιον λογο καμμια υπηρεσια δεν μπλοκαρει την εισοδο αυτων των αυτοκινητων με το ΜΚ ,απο την στιγμη που δεν εχουμε αναγνωρισει αυτο το μορφωμα με αυτο το ονομα??.Παραβιαζει το ιδιο το κρατος τον εαυτο του.Η τελεια σχιζοφρενεια!!1Αυτοι ειμαστε παλικαρια…..ολα για τα λεφτα που πουλησαν την ψυχη τους σ αυτα.Οσο για τιςμετανοημενες περιστερες που ψηφισαν τον μειοδοτη που λεγεται Τσιπρας,περαστικα αδελφια,ο καιρος περναει και η καρεκλα του τριζει, γι αυτο και κανει οσο πιο μεγαλη ζημια μπορει πριν παρει αυτο που του αξιζει…εμεις ομως θα ειμαστε εδω στην Μακεδονια να τους θυμιζουμε οτι αν ακρωτηριασουν την Ελλαδα, θα φροντισουμε να τους ανταμειψουμε αναλογα και οποιος καταλαβε ,καταλαβε.Η νεα ταξη πραγματων και οι προθυμοι ηλιθιοι υπηρετες τους ,αφου τους χρησιμοποιησει το συστημα για να κανει την δουλεια του,στο τελος θα τους καταστρεψει, γιατι τελικα τους προδοτες δεν τους αντεχουν ουτε αυτοι που τους δημιουργουν!
    Εν κατακλειδι, αυτο το κρατος βγαζει πολλους ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ.

  3. Ο Παπανδρέου διέσυρε τη χώρα – με αυτά που υπέγραψε εν αγνοία μας παραχώρησε την εθνική μας κυριαρχία στους δανειστές και τώρα το Μακεδονία μας μάρανε.. δεν μας ενοχλεί η πουτάνα … μας χαλάει το τακούνι!

  4. Γ@μω το σπιτι,και οτι εχεις αγ@μητο πο@@τανας γιε σαουθ

  5. Ntropi Ntropi Ntropi Oloi Gelane mazi mas me tous prodotes pu mas kuvernane Mono ena pra3ikopima mas Borei na mas swsei As parei thesi O stratos dn yparxei alli lush

  6. ΤΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ EXEI ONOMA ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ε Ν Α:

    V A R D A R S K A.

  7. Μίσος ταξικό, ξεφτίλες πατριώτες/στην εθνική ενότητα είμαστε προδότ(ρ)ες.

    1. ΟΟΞΩΩΩ ΡΕΕΕΕΕΕ…ΠΑΡΤΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΙΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΑΠΙΔΙΑ..

    2. Ετοιμάσου να φας καλά καριόλη , το μίσος που έχετε συσσορεύσει στις ψυχές των Ελλήνων είναι απίστευτο , δεν μπορείτε να φανταστείτε τι σας περιμένει , καλύτερα να φύγετε από τώρα από την ιερή Ελλάδα.
      Πήγαινε στον βρωμόγερο τον Σόρος να σας σώσει αν μπορεί , γιατί και αυτός είναι λίγος μπροστά στις εθνικές συνειδήσεις. Ο χρόνος σας τελειώνει !

    3. ΡΕ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΟΠΕΝΗ ΤΑΞΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ.
      ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ.
      ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ.
      ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ;;;ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΝΤΕ ΚΟΠΡΟΜΟΥΜΟΥΛΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
      ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑΙΙΚΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40….ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ……

  8. Γεννήθηκε απο την σεξουαλική πραξη πιθήκου και κομμουνιστριας , ηταν φυσικα και αλλοι εκει (σκυλια πακιστανοι γαιδουρια…..)
    αλλα δεν φτουρησαν…

  9. Δεν ειστε αναρχικοί.
    Ειστε ο πατος της κοινωνιας , απο αυτον τον πατο προσπαθείτε να ξεκκολησετε υποστηριζοντας την αλωση της χωρας απο τριτοκοσμικα σκουπιδια , μονον και μονον επειδη η παρουσια τους σας κανει να αισθανεστε οτι δεν ειστε εσεις τα κατακάθια , αλλα υπάρχουν και χειροτερα… με λιγα λογια θελετε να υπάρχουν υποφυλες γυρω μας για να φαίνεστε ανωτεροι τους στα ματια μας… χα χα χααααα!!!

  10. οι αριστεριστες αναρχοκομουνιστες δεν εχουν ελληνικη εθνικη συνηδειση αλλα ταξικη διεθνιστικη προλεταριακη και γιαυτο πανε παντα με ολους τους εχθρους της ελλαδας υπονομευοντας το εθνικο συμφερον,και ειναι μερικα εκατομμυρια πλεον μεσα στην ελλαδα….
    ειναι οι θανασιμοι εχθροι της πατριδας μας και του λαου μας.
    μετα οι τουρκοι και λοιποι….
    αυτο πρεπει να το βαλουν καλα μεστο μυαλο τους ολοι οι ελληνες πατριωτες για τον υπαριθμον ενα εσωτερικο θανασιμο εχθρο….

    1. Αν εσύ αυτοαποκαλείσαι “Έλληνας”, είναι τιμή μας ως αναρχικοί να είμαστε ανθέλληνες

      1. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ…

      2. Και μας είπε τιμή μας είναι να συκωθεις και να φύγεις από την Ελλάδα πριν σε πετάξουμε εμείς αφού αισθάνεσαι ανθέλληνας.

      3. Και το λες ότι εισαι αναρχοφρικιο και ανθέλληνας και το παινεύεσαι κιολας. Πηγαινε με του φιλους σου τους σκοπιανούς, τουρκους, αλβανους με λιγα λογια τραβα στο αφεντικο σας το νεοταξικο αντιχριστο ερπετο το μπαρμπα σορος και οξω από εδώ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ.

      4. Θα φτυσεις αιμα εσυ και οι ομοιοι σου,ερχεται η ωρα σας λιγη υπομονη

      5. Εσύ που είσαι “αναρχικός” το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να ψοφίσεις , ανθελληνικό προδοτικό σκουλήκι . Είναι ντροπή και μόνο να βγαίνεις και να λες ότι είσαι αναρχοάπλυτος , ξεφτιλισμένε , να ψοφίσετε όλοι και να χαθεί και το τελευταίο ίχνος σας από τον πλανήτη. Μαγαρίζετε τα ιερά χώματα της Ελλάδας , είστε εχθροί μας και σύντομα θα έχετε να κάνετε με μας και όχι με τις πουλημένες κυβερνήσεις που σας χαϊδεύουν , βρωμερά και τρισάθλια υποκείμενα !
        Ετοιμαστείτε για την τιμωρία που σας αξίζει , ποτέ δεν ξεχνάμε τους προδότες και τους εχθρούς της πατρίδας.

  11. Έπρεπε να ζούσε ο μεγάλος μας ηγέτης ο πολυαγαπημένος μας Χριστόδουλος τον οποίον τον φοβόντουσαν όλοι. Όλοι ανεξαιρέτως ναι. Μέχρι και τα βουνά τον έτρεμαν διότι ο λόγος του ήτο πύρινος. Ακόμα και στα παιδάκια όταν δεν έτρωγαν το φαγητό τους, τους έλεγαν την εξής φράση: “Φάε γιατί θα έρθει να σε πάρει ο Χριστόδουλος.” Ααααχ πόσο πολύ μας λείπεις αγαπημένε μας ηγέτη. Δεν μπορούμε άλλο μακριά σου. Κλαίμε όλη μέρα. Σου στέλνουμε γλυκά φιλάκια στα μαγουλάκια όπου κι αν βρίσκεσαι. Ματς μουτς ???✝????????????✝

    1. Ρε τρισάθλιε υπάνθρωπε , τερατόμορφο δίποδο , έχεις βγεί στην γύρα και ανεβάζεις το τρισάθλιο σχόλιο σου σε όλα τα σάϊτ ; Ούτε εγώ είμαι της εκκλησίας θαμώνας πόσο μάλλον και φάν του Χριστόδουλου , αλλά εδώ έχουμε να κάνουμε με εσένα και όχι με αυτόν . Αυτός πάει πέθανε , εσύ όμως ζείς αναμεσά μας !
      Πόσο κρετίνος είσαι να βρίζεις έναν νεκρό άνθρωπο ;
      Κάποιον που δεν μπορεί να σου κάνει τίποτε ;
      Πόσο τον έτρεμες δηλαδή όταν ζούσε ;
      Έχεις ανθρωπιά μέσα σου ;
      Είναι δυνατόν να βγήκες από μήτρα εσύ ;
      Γεννήθηκες από την σεξουαλική πράξη δύο ανθρώπων ;

    2. O South θέλει πολές φάπες πάντως.
      ΚΑΙ σκατόψυχος ΚΑΙ βρωμόπουστας/πακιστανογαμημένος

Comments are closed.